hardforzist
Registered User
- نوشتهها
- 186
- لایکها
- 134
دوستان شدیدا خوابم بهم ریخته ساعت 1 میخوابم تا 2.30 خوابم نمیبره بعد میام پشت کامپیوتر تا 4 بعدش خواب.کل روز هم کسل.راه حلی هست به جز قرص و دارو و اینا؟
برای جلوگیری از سرما خوردن های مداوم چه راهی پیشنهاد میدید ؟
از پدر قوی تره اگه برادر بزرگتر داری که موهاش ریخته 90 درصد مال توام میریزه/ الان چند سالته؟؟؟؟؟؟دوستان ببخشید یه سوال
احتمال اینکه طاسی از پدر به ارث برسه بیشتره یا از دایی؟؟
مثلاً اگر پدر پُــر مو باشه ولی دایی طاس باشه، این ارث از کدوم طرف قوی تره؟
بعد عمو چی؟ اونم به اندازه دایی تأثیر داره؟
ممنوناز پدر قوی تره اگه برادر بزرگتر داری که موهاش ریخته 90 درصد مال توام میریزه/ الان چند سالته؟؟؟؟؟؟
درد واریکوسل بیشتر سمت چپ هستاول درد سمت چپ و بعد ادرار زیاد علائم واریکوسل هست ؟
باد کردگی خاصی نیست .درد هم فقط موقع استراحت هست.
عینک طبی فریم هاش از 30 ت شروع میشه قیمت هاش حتی بیمه تامین اجتماعی هم عینک رو پوشش نمیده !دوستان العان هزینه یه عینک خوب چند درمیاد بعد بیمه سلامت عینک رو پوشش میده؟
یعنی باید همه قیمتش رو آزاد پرداخت کنیم؟بعد من یه چیز مناسب میخوام مخصوصا موقع کار با کامپیوتر چشمام اذیت میشهعینک طبی فریم هاش از 30 ت شروع میشه قیمت هاش حتی بیمه تامین اجتماعی هم عینک رو پوشش نمیده !
بله باید ازاد خرید کنید پزشکی که میبینه چشمتون رو تشخیص میده نمره چشمتون رو میتونید فریم رو دلخواه خودتون بخرید. از لنز هم میتونید استفاده کنید قیمت لنز ندارمیعنی باید همه قیمتش رو آزاد پرداخت کنیم؟بعد من یه چیز مناسب میخوام مخصوصا موقع کار با کامپیوتر چشمام اذیت میشه
یکی از آشناها میگفت موقع خرید عینک بگو عدسی انتی رفلکس میخوام حرفشون درسته؟بله باید ازاد خرید کنید پزشکی که میبینه چشمتون رو تشخیص میده نمره چشمتون رو میتونید فریم رو دلخواه خودتون بخرید. از لنز هم میتونید استفاده کنید قیمت لنز ندارم
آقا ... اول جووونی دیسک کمر گرفتم ... 23 سالمه و ورزشکارم ..هم رزمی هم بدنسازی ..همین دو روز پیش دکتر رفتم .. عکس ام آر آی هم گرفتم ..اول گفت لیزخوردگیه مهره هست .. بعد گفت دیسک کمر داری ... بعد واسه درمان گفت باید جلسه ای 40 تومن بدی بیای طب سوزنی کنی ...
دوووستان بنظر شما راه درمان دیگه ای هم داره؟؟
دوستان من پوستم خیلی چربه؛مخصوصا ناحیه گونه و پیشونی و بینی؛فقط جای ریشام پوستم طبیعیه؛رفتم دکتر واسه تنظیم چربی ژل شستشوی هیدرودرم دادَ؛استفاده کردم تا زیاد پوستمو حساس کرد و باعث شده الان هم رنگ نواحی چرب تیره بشه؛هم جوش بزنه و منافذش باز بشه؛بدزده به حالم؛کسی از دوستان قرصی نمیشناسه که باش چربی پوستمو تنظبم کنم؟