به سرنگ سرکج نیاز دارم
داروخونه ها نداشتن!! پس از کجا میشه اینو تهیه گرد؟
مشاهده پیوست 1269571
مشاهده پیوست 1269572
مشاهده پیوست 1269573
پت شاپ ها دارن ولی نوکش تیز نیست
برای غذا دادن به حیوانات استفاده میشه
به سرنگ سرکج نیاز دارم
داروخونه ها نداشتن!! پس از کجا میشه اینو تهیه گرد؟
مشاهده پیوست 1269571
مشاهده پیوست 1269572
مشاهده پیوست 1269573
دوستم میگه دوست پدرش پزشک بوده ۱۸ سال پیش بهش گفته فقط هر شب با آب نمک دهنت رو بشور..بهترین آدامسی که مخصوص حفاظت از دندان میشناسید چی هست؟
آب نمک غلیظ که هر شب استفاده میکنمدوستم میگه دوست پدرش پزشک بوده ۱۸ سال پیش بهش گفته فقط هر شب با آب نمک دهنت رو بشور..
نه دندونات خراب میشن نه اونایی که خرابن دردشون میمونه.. گفت از اون مویع تا حالا بالام یبار دندون پزشک نرفت..
خودمم یکی از دندونام درد میکرد عملا این حرفشو انجام دادم بعد دو سه روز عفونتی که زده بود به ریشه از بین رفت.. دیگه کلا سعی میکنم هرشب هروقتویادمه ابن کارو بکنم..
فکر کنم گاز نیستگازی ک هنگام جراحی جلوی دهن میذارن اسمش چیه؟
منظورم بیهوشی بوداینجا کسی فلور تراپی انجام داده؟
فکر کنم گاز نیست
بنظرم جلوی رفتن خون و آب رو به ریه میگیره که خفه نشی
بستگی به نوع عمل هم داره
شاید قند داری. یه پزشک عمومی برو آزمایش بدهبا خشکی دهان چی کار میشه کرد؟ دهنم بزاق نداره بخصوص توی شب اصلا هیچی مثل خِشت و آجر میشه اونقدر که خشکه.
بدترین عوارضش پوسیدگی دندون هست
منشا این مشکل استرس یا هر چی هست، دارویی چیزی داره که بزارق ترشح بشه؟
لواشک بخوربا خشکی دهان چی کار میشه کرد؟ دهنم بزاق نداره بخصوص توی شب اصلا هیچی مثل خِشت و آجر میشه اونقدر که خشکه.
بدترین عوارضش پوسیدگی دندون هست
منشا این مشکل استرس یا هر چی هست، دارویی چیزی داره که بزارق ترشح بشه؟
لواشک بخور
با درودمن سه تا عمل جراحی سنگین انجام دادم ک خیلی ضعیف شدم و وزنم ب شدت پایین اومد علاوه بر داروهای تقویتی دکتر و و آمپول های تجویز شده میتونم از مکمل های ورزشی استفاده کنم برای بهبود سریع تر؟
به نظرم تو گوگل سرچ بزنی بهتر باشهمی خواستم بدانم از لحاظ پزشکی مضرات استمنا زیاد چیست؟ (لطفا کامل توضیح دهید)
ایشون دیگه تا الان یقینا یا ازدواج کردن یا خشک شدن لازم نیست گوگل کننبه نظرم تو گوگل سرچ بزنی بهتر باشه
هیچکدامایشون دیگه تا الان یقینا یا ازدواج کردن یا خشک شدن لازم نیست گوگل کنن
مارک اریس اگه اصلشو پیدا کنی خوبهژل شسشتشوی PH خنثی جنس مرغوب چی توصیه میکنین؟