Dodge Super Bee
Registered User
- نوشتهها
- 1,146
- لایکها
- 16,870
پیکر تراشی و تزریق چربی در افراد لاغر؟
برای پر کردن ران پا از چ روشی برای افراد لاغر استفاده میشه؟
شما احتمالا جراح پلاستیک و زیبایی نیستین؟
سلام خیر واسه مامانم رفته بودیم چین اخم وسط دو تا ابروش داره ک بخاطر حساسیت نتونست تزریق کنهدر مورد بوتاکس اطلاعاتی دارید؟
حساسیت چی؟سلام خیر واسه مامانم رفته بودیم چین اخم وسط دو تا ابروش داره ک بخاطر حساسیت نتونست تزریق کنه
فک کنم سیپروترون استات و فناستراید 5چطوری میشه psa خون رو پایین آورد؟
ببین دکتر ارولوژیست چی میگه؟آخه سرطان هم میتونه مطرح باشه.چطوری میشه psa خون رو پایین آورد؟
این دارو رو مصرف کردم( برای ریزش موی ارثی) منتها مراقب عارضه ژنیکوماستی باید بود .سیپروترون استات
کودوم دکتر ب جای فناستراید سیپروترون واسه ریزش تجویز کرده؟ببین دکتر ارولوژیست چی میگه؟آخه سرطان هم میتونه مطرح باشه.
این دارو رو مصرف کردم( برای ریزش موی ارثی) منتها مراقب عارضه ژنیکوماستی باید بود .
بیزی پروستات گرفتی؟چطوری میشه psa خون رو پایین آورد؟
نه
TSH/T4/T3 تیروئیددر مورد این آزمایش راهنمایی میخواستم
ممنون دی 99 افت شدید تستوسترون داشتم و الان نباید داشته باشم بدون خوردن بلاکر البته چند درصد احتمالش هست نتیجه خوب نباشه؟TSH/T4/T3 تیروئید
FSH/LH/PRL/Testosterone/Progesterone فولیکول/لوتئین/پرولاکتین/تستوسترون/پروژسترون:
همه مربوط به موارد اختلالات جنسی هستن اسامی فارسی رو سرچ کنید در مورد هر کدوم اطلاعاتی لازمه
حدسی نیست و اینکه اطلاعات اولیه مثل سطح تستوسترون، سن و جنس بیمار، دلیل دراپ و داروهای مصرفی هم مشخص نیست، خودتون با توجه به علائمی که دارید احتمالا بهتر بتونین حدس بزنین، نگران نباش تا نتیجه تست بیادممنون دی 99 افت شدید تستوسترون داشتم و الان نباید داشته باشم بدون خوردن بلاکر البته چند درصد احتمالش هست نتیجه خوب نباشه؟
تنگی کانال نخاع چیه؟