به نقل از Seday paye ab :عزيزم اگه خنگي بدون آب بي رنگه و انعكاس رنگ آسمون رو داره كه آبي ديده ميشه پس تو بهتره اسمتو بزاري
نفهم
و ربط ناجوري داره به استقلالي ها كه همه ايل و قوم و قبيلشون نفهمن
:lol: :happy: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
بازم جواب منو ندادي فقط اسم ببر
ببینیدبه نقل از daftarekhaterat :فعلا كه دور دور استقلاليهاست.
در ضمن اگه باز هم از اين اصطلاح لنگي استفاده كنين من هم از يه اصطلاحي استفاده ميكنم كه ديگه اسم استقلال هم يادتون بره!![]()
به نقل از minister :ببینید
1 من یک پرشپولیسی هستم
2 مربیانی مثل پروین تاریخ مصرفشون کذشته دیگه با ذانش دهه 60 نمیشه تو لیگ ایران بازی کرد الان سال 84 نه سال 61
اشتقلالیها ی جوان یادشون نیست اما می گن استفلال چند سالی رو دسته 3 بازی کرذه
هر تیمی دوران عوج و فرودی داره رئال ذو ببینید و البته بارسلون پاری سن ژرمن منچستذ و سایر تیمها
همیتن استقلال یکی 2 سال قبل
بد نیست بعد از زدن پست، 1 بار بخونی ببینی چی نوشتی!!به نقل از minister :ببینید
1 من یک پرشپولیسی هستم
2 مربیانی مثل پروین تاریخ مصرفشون کذشته دیگه با ذانش دهه 60 نمیشه تو لیگ ایران بازی کرد الان سال 84 نه سال 61
هر تیمی دوران عوج و فرودی داره رئال ذو ببینید و البته بارسلون پاری سن ژرمن منچستذ و سایر تیمها
1 من یک پرشپولیسی هستم
1 من یک پرشپولیسی هستم
به نقل از t_mohsen ::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: خنده دار ، کسی نياد اینجا بگه این استقلالی يه ها!!!
:lol:
باز یکی ایراد میگرفت که اوضاعش خودش بهتر بود آدم دلش نمیسوخت!!به نقل از t_mohsen ::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: خنده دار ، کسی نياد اینجا بگه این استقلالی يه ها!!!
:lol:
به نقل از ehsan :جناب Sedaye paye ab لطفا رعایت کنید.
رعایت ادب و احترام در اینجا بین کاربران الزامی است.
ایول , معدنچی !!!!!!!!به نقل از davood3d :برد 3-2 پرسپوليس و هتريك معدنچي برابر ابومسلم در مشهد و صعود به مرحله 1/4 نهايي مبارك
![]()
انصراف نداد ....... فرار کرد.به نقل از PaTientMan :پرسپولیس تازه داشت آماده مسابقه با استقلال میشد که این تیم از جام حذفی انصراف داد...![]()
الان فقط داریم به بازی با سپاهان یا صبا باتری تو فینال فکر میکنیم...![]()