• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسپوليس

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
جناب Sedaye paye ab لطفا رعایت کنید.
رعایت ادب و احترام در اینجا بین کاربران الزامی است.

hossein1351

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از Seday paye ab :
عزيزم اگه خنگي بدون آب بي رنگه و انعكاس رنگ آسمون رو داره كه آبي ديده ميشه پس تو بهتره اسمتو بزاري

نفهم

و ربط ناجوري داره به استقلالي ها كه همه ايل و قوم و قبيلشون نفهمن
:lol: :happy: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :p
بازم جواب منو ندادي فقط اسم ببر

:hmm: اووووه جناب با ادب بقول دوست عزیز داش محسن هر چی از این حرفها بزنی بوی سوختگیت بیشتر به مشام میرسد من جوابی بهت نمیدهم بقول معروف جواب ابلهان خاموشی است اینقدر سوختی که اسم مهدوی کیا را به آن گندگی ندیدی باز هم سوال خودت را تکرار کردی در ضمن باید بهت بگویم که خودت شروع کردی و حالا که خورده تو دکوراسیونت و حسابی بهم ریخته دیگه نمیدونی چی بگی و شروع کرده به توهین شخصی واقعا برات خیلی متاسفم :( لنگی

استقلال همیشه قهرمان

minister

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از daftarekhaterat :
فعلا كه دور دور استقلاليهاست.
در ضمن اگه باز هم از اين اصطلاح لنگي استفاده كنين من هم از يه اصطلاحي استفاده ميكنم كه ديگه اسم استقلال هم يادتون بره!
39.gif
ببینید
1 من یک پرشپولیسی هستم
2 مربیانی مثل پروین تاریخ مصرفشون کذشته دیگه با ذانش دهه 60 نمیشه تو لیگ ایران بازی کرد الان سال 84 نه سال 61
اشتقلالیها ی جوان یادشون نیست اما می گن استفلال چند سالی رو دسته 3 بازی کرذه
هر تیمی دوران عوج و فرودی داره رئال ذو ببینید و البته بارسلون پاری سن ژرمن منچستذ و سایر تیمها
همیتن استقلال یکی 2 سال قبل

Seday paye ab

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از minister :
ببینید
1 من یک پرشپولیسی هستم
2 مربیانی مثل پروین تاریخ مصرفشون کذشته دیگه با ذانش دهه 60 نمیشه تو لیگ ایران بازی کرد الان سال 84 نه سال 61
هر تیمی دوران عوج و فرودی داره رئال ذو ببینید و البته بارسلون پاری سن ژرمن منچستذ و سایر تیمها

كاملا موافقم از مدير سايت و دوست عزيز عذرخواهي مي كنم در ضمن مهدوي كيا از كي تا حالا استقلالي شده؟1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink:

milad_21

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از minister :
ببینید
1 من یک پرشپولیسی هستم
بد نیست بعد از زدن پست، 1 بار بخونی ببینی چی نوشتی!!
288.gif
220.gif

t_mohsen

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از minister :
ببینید
1 من یک پرشپولیسی هستم

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: خنده دار ، کسی نياد اینجا بگه این استقلالی يه ها!!!
:lol:

hossein1351

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از minister :
ببینید
1 من یک پرشپولیسی هستم

اگه هم نمیگفتی ما میفهمیدیم که پرشپولیسی هستی:lol: به عبارت دیگر لنگی

استقلال همیشه قهرمان
سرور هر چی لنگیه امیر قلعه نوعیه

hossein1351

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از t_mohsen :
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: خنده دار ، کسی نياد اینجا بگه این استقلالی يه ها!!!

محسن جان استفلال و همیتن را جا انداخته بودی:wacko: :lol: من فکر کنم این معلم املای لنگیهاست..........

travis2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اما اين انصاريفرد هم از اون آدماي آب زير كاه ‚ زيرك و با سياست هستا

به مصاحبه هاش با خبرنگارا دقت كنين .يه دونه جواب شفاف و واضح نميده .

جواباش همه كلي و سربسته س

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
به نقل از t_mohsen :
باز یکی ایراد میگرفت که اوضاعش خودش بهتر بود آدم دلش نمیسوخت!!
245.gif
246.gif

check_shark

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
به نقل از ehsan :
جناب Sedaye paye ab لطفا رعایت کنید.
رعایت ادب و احترام در اینجا بین کاربران الزامی است.

همینه دیگه وقتی یه استقلا لی بیاد تو تاپیک پرسپولیس چی مینویسه؟{مثل خودت که استقلالی هستی و فقط به پرسپولیسیه گیر دادی}

یه چیزی مینویسه که صدای پرسپولیسی ها رو در بیاره بعدش هم درگیری شروع میشه

itnlive

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با تلاش و پیگیری مدیریت باشگاه پرسپولیس ، این باشگاه صاحب ورزشگاهی اختصاصی شد .
به گزارش خبرنگار"مهر" باشگاه پرسپولیس این ورزشگاه را طی مزایده ای خریداری کرده و قراراست ازاین پس تمرینات تیم فوتبال پرسپولیس به این ورزشگاه انتقال یابد .
بر همین اساس تیم فوتبال پرسپولیس پس ازتغییر کادر فنی محل تمرینات خود را ازکارگران به زمین دانشگاه تهران انتقال داد اما ازصبح امروز تمرینات این تیم با حضورمدیرعامل این باشگاه، زیر نظر تئودو یونگ و حمید استیلی درورزشگاه تازه خریداری شده شهرقدس پیگیری شد تا این ورزشگاه بطورغیررسمی افتتاح شود . البته قرار است مراسم افتتاح رسمی این ورزشگاه طی مراسمی با حضورمسئولان سازمان تربیت بدنی، پیشکسوتان، قهرمانان و چهره های ماندگاراین باشگاه بزودی برگزار شود .
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در گفت و گو با خبرنگار"مهر" درباره خریداری باشگاه اختصاصی پرسپولیس گفت : برخورداری باشگاه بزرگ و پرطرفداری نظیر پرسپولیس از ورزشگاه و امکاناتی مستقل نیازی ضروری به شمارمی رفت که باید ازتحقق این خواسته در مقطع کنونی خرسند بود . البته درخرید این ورزشگاه اعضای شورای شهر و شهرداری شهرقدس تلاش وهمکاری صمیمانه ای با باشگاه پرسپولیس داشتند که باید اززحمات این عزیزان تشکرکنم .
انصاریفرد از بیان مبلغ خریداری این ورزشگاه خودداری کرد و اظهار داشت : ورزشگاه مذکوربا مبلغ نسبتا متعادلی خریداری شده و کارهای اداری انتقال آن درحال انجام است و پیش بینی های لازم درخصوص پرداخت مبلغ مورد توافق بصورت اقساط و از طریق درآمدزایی باشگاه انجام شده است .
وی درتشریح امکانات و تجهیزات ورزشگاه اختصاصی پرسپولیس خاطرنشان کرد : این ورزشگاه ازامکانات رفاهی خوبی برای بازیکنان برخورداراست بطوری که بازیکنان می توانند ضمن دو نوبت تمرین در روز از امکانات سونا، استخر، خوابگاه ، کلاسهای تئوری و ... استفاده کنند ضمن اینکه این ورزشگاه اززیرساخت های مناسبی بمنظوراحداث سالن های چند منظوره ، چمن مصنوعی و ... برخوردار است.
وی اضافه کرد : این ورزشگاه در حال حاضر 30 هزار نفر گنجایش دارد که سکوهای تماشاگران تا سقف 20هزارنفرآماده بهره برداری است و 10هزارسکوی دیگر نیزبزودی آماده بهره برداری خواهد شد . ضمن اینکه این ورزشگاه گنجایش افزایش جایگاه تماشاگران تا سقف 50 هزار نفررا نیز دارد .
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس تصریح کرد : این ورزشگاه درجاده قدیم کرج واقع شده و ازمیدان آزادی 17کیلومتر فاصله دارد و تماشاگران می توانند به سهولت خود را به این ورزشگاه برسانند و برای حضور تماشاگران در تمرینات پرسپولیس هیچگونه منع ومحدویتی وجود ندارد .
انصاریفرد اضافه کرد : ازفدراسیون فوتبال درخواست کردیم دیدار پرسپولیس و کشت و صنعت در چارچوب مسابقات جام حذفی که قرار است در ورزشگاه شریعتی کرج برگزار شود را به ورزشگاه اختصاصی پرسپولیس منتقل کند که در صورت موافقت شورای تامین استان آمادگی این را داریم تا با توجه به زمین مناسب ورزشگاه شهر قدس این دیداررا در ورزشگاه جدید پرسپولیس برگزار کنیم .
وی در پایان یادآور شد : قصد داریم ورزشگاه اختصاصی پرسپولیس را به نام مرحوم مجید سبزی نامگذاری کنیم تا نام و یاد این بازیکنان پرسپولیس همواره زنده بماند .

check_shark

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
مي خواهيم در کمال آرامش از تيممان حمايت کنيم ، نمي گذارند ! باز هم سبک مغز هاي دورغ گو روزنامه را با مستراح اشتباه گرفته اند و هر چه در شکم دارند از طريق دهانشان به بيرون ميريزند و از قلمي که خدا در قرآن به آن قسم خورده است ، در جهت خالي کردن عقده هاي دروني و تسويه حساب هاي شخصي استفاده مي کنند
بعضي از اين آقايان مثلاً روشنفکر مطبوعاتي از طرفي مدام فرياد ميزنند که مربي خارجي بياوريد تا تيم هاي باشگاهي ما قوي شوند و از اين طريق پايه هاي تيم ملي قرص و مستحکم شود از يک طرف وقتي يک مربي طراز اول خارجي پايش را وارد کشورمان ميگذارد ، دودمانش را رسوا مي کنند و پدربزرگ خدابيامرزش را جلوي چشمانش مي آورند
به هر حال به اين برخورد هاي نسنجيده با خارجي ها ، عادت کرده ايم . ولي در کل خوشحاليم . خوشحاليم که با آمدن آري هان ، دست يک عده دو رو و ريا کار و جيره خوار براي هواداران رو شد . کساني که پرسپوليس را فقط در حضور پروين ميبينند و حتي با وجود اينکه پروين بار ها اعلام کرده است که من خسته شده ام و دنبال پست نيستم و مدتي را ميخواهم بدور از فوتبال باشم ، باز هم در جهت تخريب (( پرسپوليس بدون پروين )) هستند
بله دوستان ! تا ديروز ، در روزنامه نود و البرز ورزشي و تنها در قلم ناصر احمق پور و نوچه هاي بي ادبش ، شاهد حاشيه سازي بر ضد تيم عزيزمان پرسپوليس بوديم ، حال ميبينيم که روزنامه (( صبح ورزش )) که مثلاً روزنامه هواداران پرسپوليس است ، بدترين توهين ها به مربيان خارجي و مدير عامل فعلي پرسپوليس روا داشته مي شود
در اين روزنامه مثلاً هوادار پرسپوليس ، تيتر ميزنند که آري هان رقيب بکهام در تبليغ تيغ ژيلت است ! تيتر ميزنند انصاريفرد به بحران بفرما زد !! مطلب مينويسند و مربي پرسپوليس را تشبيه با باديگارد مي کنند ! تيتر ميزنند فيليپ تروسيه جانشين آري هان مي شود ! معلوم نيست اين خبر ها را از کجايشان در مي آورند . اين مثلاً هواداران (( پرسپوليس )) تمام تلاششان را ميکنند که پرسپوليس تحت مديريت انصاريفرد شکست بخورد تا عابديني و دار و دسته نا بکارش با خاندان انصاريفرد تسويه حساب کند . ميبينيد ؟ باز هم ميخواهند پرسپوليس را قرباني دعواهاي مديريتي مسخره کنند
امروز ، روزامه مثلاً هوادار پرسپوليس به جاي هشت صفحه در چهار صفحه به چاپ رسيد و گويا حالا حالا ها قرار است در همين چهار صفحه به چاپ برسد . به هر حال اگر قرار باشد اين روزنامه مثلاً هوادار پرسپوليس به جاي حمايت از تيم و تزريق روحيه به تيم در آستانه دربي حساس 19 اسفند بين استقلال و پرسپوليس ، کماکان همچون ناصر احمق پور سردبير البرز ورزشي و نوچه هاي بي ادبش ، بر ضد پرسپوليس عزيزمان حاشيه سازي کنند ، همان بهتر که روند نزولي تعداد صفحه هايشان را ادامه دهند
به هر حال عزت را خدا مي دهد . هر که به عشق (( پرسپوليس )) و هواداران واقعي اش کار کند ، هر روز عزيز تر مي شود . کاش برادران زيادي متعصب ما ( ! ) در صبح ورزش و شخص آقاي شيرزادگان پيشکسوت قديمي پرسپوليس ، کمي از روزنامه (( پيروزي )) ياد ميگرفتند که در بحراني ترين شرايط باز هم حامي پرسپوليس بود و شخصيت و شان خودشان و روزنامه شان را حفظ کردند

roje_aria79

Registered User
لایک‌ها
19
من مطمئنم پرسپولیس اگه روی آرامش ببینه واز تمام ضرفیتهایی که داره استفاده کنه دوباره اوج میگیره ولی تیم پرسپولیس احتیاج به یه دیسیپلین حساب شده داره چون اینجور که معلومه خیلیها دارن از آب گل آلود ماهی میگیرن .
در جواب آبیهای عزیزم میگم که فعلا که ما اینا را جاویدان داریم نه شما(شش تاییها-آقای گل جهان-بهترین پاسور آسیا-مارادونای آسیا)تازه عقاب آسیا را که شما ولش کردید دوباره توی تیم ما بال و پر گرفت تازه بعد از انقلاب تقریبا هیچ بازیکن آبی مقام بهترین بازیکن آسیا را بدست نیاورده(مهدوی کیا-علی دایی-علی کریمی)

davood3d

Registered User
لایک‌ها
49
برد 3-2 پرسپوليس و هتريك معدنچي برابر ابومسلم در مشهد و صعود به مرحله 1/4 نهايي مبارك
:)

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
به نقل از davood3d :
برد 3-2 پرسپوليس و هتريك معدنچي برابر ابومسلم در مشهد و صعود به مرحله 1/4 نهايي مبارك
:)
ایول , معدنچی !!!!!!!!

نرسیدم بازی رو ببینم.

PaTientMan

Registered User
لایک‌ها
2
پرسپولیس تازه داشت آماده مسابقه با استقلال میشد که این تیم از جام حذفی انصراف داد...
98.gif

الان فقط داریم به بازی با سپاهان یا صبا باتری تو فینال فکر میکنیم...
34.gif

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
به نقل از PaTientMan :
پرسپولیس تازه داشت آماده مسابقه با استقلال میشد که این تیم از جام حذفی انصراف داد...
98.gif

الان فقط داریم به بازی با سپاهان یا صبا باتری تو فینال فکر میکنیم...
34.gif
انصراف نداد ....... فرار کرد.

Seday paye ab

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
در بازی قبلی که استقلال حرفی برای گفتن نداشت ترسید ببازه ضایع بشه
قهرمان خودمونیم:happy:

بالا