به عنوان يك علاقمند معمولي فوتبال (و نه طرفدار دو آتيشه ي قرمز يا آبي) با حرف هاي قبلي شما در مورد پرسپوليس و استقلال (پست اول همين تاپيك) موافق نبودم.
ببينيد عزيز من:
اين كه شما نسبت به عملكرد مديران ورزش اعم از فدراسيون و معاونت سازمان تربيت بدني و بالاخره مديران اين دو باشگاه انتقاد داشته باشيد يك بحثه و ايني هم كه بخواهيد بالكل منكر تاثير گذاري اين دو باشگاه در ايجاد جو پر نشاط ورزشگاه ها و كل فوتبال مملكت بشويد يك بحث ديگه است. اين دو رو با هم قاطي نكنيد. به هر حال چيري كه عيان هست اينه كه اين دو باشگاه افتخارات زيادي را براي كشور در گذشته كسب كرده اند و الان هم كه مي بينيم طرفدارن زيادي دارند، چيزي رو كه با چشم مي بينيم كه نمي تونيم انكار كنيم قربون شكلت!
اما شما مي فرماييد مملكت ما نبايد همه چيزش قرمر و آبي باشه و شهرهاي ديگه هم هستند كه فوتبال خوبي دارند و قطبهاي ديگه اي هم به وجود آمده اند و... اين حرف هم درسته و من ردش نمي كنم. البته الان هم اين اتفاق افتاده و تمام باشگاه ها مهم شده اند و ديگه حتي ملاك راه پيدا كردن به تيم ملي هم حضور در دو تيم پرسپوليس و استقلال نيست (چيزي كه متاسفانه به غلط مدت ها باب بود)
من مي گم بايد اين دو تيم از تسلط سازمان تربيت بدني خارج بشوند و به دست هوادارانشون سپرده بشن اينطوري به راحتي مي تونن خرج و مخارجشون رو هم خودشون تامين كنند و مشكلات سازمان هم در نهايت كمتر مي شه. پس قبول كنيد اين دو باشگاه هرگز غده ي سرطاني براي فوتبالمون نبوده و نيستند و با هدايت درست مي شه از پتانسيلي كه از نظر تعداد هوادار دارند بيشترين بهره برداري رو انجام داد.
و يك چيز رو هم اضافه كنم و اون اين كه اين ذهنيت هم نبايد وجود داشته باشه كه چون پرسپوليس و استقلال محبوب هستند پس بايد براشون حقوق ويژه اي قايل شد و هر وقت دلشون بخاد بازيكن به تيم المپيك بدن يا ندن يا داوري ها جهت دار بشه براي يكي از اين ها و ... خير اين مسايل هم قابل قبول نيست و اگر چنين چيزهاييي بوده از اينهاست كه بايد انتقاد كرد نه اين كه كلا منكر پر طرفدار بودن شان بشيم...
با تشکر
فرمودید این دو تیم بر روی فوتبال ایران تاثیر میگذارند
البته که تاثیر گذاشتند و میگذارند ولی تاثیر منفی
آین دو تیم همواره بازیکنان خوب رو از تیمهای دیگه میخرن و هیچ نقشی در بازیکن سازی ندارند اون میشه تاثیر گذاریشون
همیشه از اینو اون از فدراسیون از تربیت بدنی بودجه های کلان میگیرند اون میشه تاثیر گذاری (جالبه که همیشه هم گلمندند )
در حالی که فدراسیون در این چند ساله بودجه کافی برای برگزاری بازی تدارکاتی تیم ملی نداشته ولی کمکهاشو از این دو تیم دریغ نکرده اینم یه نوع تاثیر گذاریه
در مورد سازمان تربیت بنی و داوری و ...من هم این موارد رو قبول دارم ( کیه که قبول نداشته باشه ) فقط اگه انجام بشه
در مورد تحویل بازیکن به تیم ملی توسط فدراسیون قبلی ( داد کام) انقلابی در فوتبتل ایران انجام شد و تیم ملی از سلطه این دو تیم خارج شد
ولی حالا باز متاسفانه شاهد اتفاقات ناگواری هستیم که به نوعی برگشت به عقبه
در باره افتخار و ...آخه این دو تیم چه افتخاراتی برای ایران کسب کردند ؟
نمونه هاییش رو دیروز از طرفداران پرسپولیس دیدیم که چطور حیثیت فوتبتل ایران رو به باد دادند
متاسفانه هر موقع طرفداران این دو تیم از این کارا کردند هیچ وقت باهاشون برخورد نشده
و همینطور چند وقت پیش اون افتضاح حذف شدن استقلال از جام باشگاههای آسیا رو هم دیدیم که ناشی از فساد در مدیریت این تیمه
همه این موارد برای فوتبال یک کشور ننگ و عابروریزی محسوب میشه
ولی برای فوتبال ایران چون این دو تیم با قلدری همواره در ایران به اصطلاح قهرمان بودن و یکی دو بار هم در آسیا اول و دوم شدند همه میگن "عیب نداره این دو تیم افتخارات زیادی کسب کردند " !!!!!
من نمیدونم مگه یونتوس کم افتخار داشت ؟ یا کم طرفدار داشت ؟
فرستادنش جایی که لیاقتشه
چرا ما باید در این مملکت همیشه خودمونو با این حرفا گول بزنیم
فوتبال این مملکت و همین طور تیم ملی این مملکت هیپ وقت با وجود چنین افتضاحی به هیچ جا نمیرسه