peyman5534
Registered User
- نوشتهها
- 1,326
- لایکها
- 2,413
اینجا در و داف کم داره به زودی تعطیل میشه
تعلق خاطر.که کاربراش بعضا سالهاس توش هستن ؟
فرجاد فک کنم فقط داریم ما می مونیمبه نظر من بزرگترین فروم فارسی پی تی بوده و هست
از کنار پیتی (موضوعات انجمن ها) حداقل 100 تا سایت و انجمن راه اندازی شد
همین ایسام از بازارچه پی تی الهام گرفت
شاپکیپر به واسطه پی تی شکل گرفت و رشد کرد
و ...
کد های جاوا اسکریپت بگوولی از یه لحاظ حیف شدند...
کلی خاطره داشتیم با این وبلاگ نویسی
یکبار اولین پست میخواستم داخل وبلاگ بزارم
یادش بخیر عکس همینطوری کپی کردم گذاشتم داخل پست نشون داده شد ولی وقتی سیو کردم خبری از عکس نبود
حدود 15 سال پیش
ماها خودمون باهاش سازگار شدیمپی تی هم تا وقتی که تبلیغات متنی و بنری میگیره هست، بعدش خاموش میشه
نمیشه یه چیزی رو ول کنی و هیچ ارتقایی ندی و با شرایط روز سازگارش نکنی و انتظار داشته باشی بمونه
قبلا یک فروم خارجی بودش خیلی خوب بک لینک میشد گرفت ازشبلاگفا، وبلاگ هایی که برای بکلینک گرفتن هستن مسدود میکنه، وبلاگ های مسدود شده با پرداخت هزینه باز میشن
مشاهده پیوست 1253603
این وبگاه تا تاریخ یکم تیرماه ۹۴ غیرفعال بود که در این روز بلاگفا با استفاده از نسخهٔ پشتیبان قدیمی که متعلق به اسفندماه ۹۲ بود فعالیت خود را از سر گرفت. با این کار عملاً تمام وبلاگها یا پستهای وبلاگی که از این تاریخ به بعد ساخته شده بودند از بین رفتند.
سالی یه پست بزار، حذف نمی کنه.حجم وبلاگ های حذف شده بلاگفا غیر طبیعیه
درسته که وبلاگ های تبلیغاتی، خودکار شناسایی و حذف میشن! - بلاگفا انتظار داره همه بیان خاطرات بنویسن کهسی لینک نزاره :دی
ولی از یه نفر شنیدم بلاگفا وبلاگ هایی که آپدیت نمیشن حذف میکنه! نمیدونم درسته یا نه ولی این همه وبلاگ خاک خورده هست که حذف نشدن
کسی بیشتر اطلاع داره؟ اگه غیر تبلیغاتی هم حذف میکنه دیگه یک دقیقه هم براش وقت نمیزارم
من وبلاگ قدیمی زیاد دارم در بلاگفا و هر چند وقت یکبار سر میزنم و موجوده و حذف نشدهحجم وبلاگ های حذف شده بلاگفا غیر طبیعیه
درسته که وبلاگ های تبلیغاتی، خودکار شناسایی و حذف میشن! - بلاگفا انتظار داره همه بیان خاطرات بنویسن کهسی لینک نزاره :دی
ولی از یه نفر شنیدم بلاگفا وبلاگ هایی که آپدیت نمیشن حذف میکنه! نمیدونم درسته یا نه ولی این همه وبلاگ خاک خورده هست که حذف نشدن
کسی بیشتر اطلاع داره؟ اگه غیر تبلیغاتی هم حذف میکنه دیگه یک دقیقه هم براش وقت نمیزارم