قرررررررررربون آدم چیز فهماین سربازی لعنتی ..:wacko:
وگرنه مگه کاری داره بری شمال ایران زمین مفت بخری و یه استخر و همه چیتو بزاری رو کار ..
یا همین اطراف قزوین مزوین ..
به خدا تو ایران راحت میشه پولدار شد .. فقط همت می خواد ...
بده ماچو .
قرررررررررربون آدم چیز فهماین سربازی لعنتی ..:wacko:
وگرنه مگه کاری داره بری شمال ایران زمین مفت بخری و یه استخر و همه چیتو بزاری رو کار ..
یا همین اطراف قزوین مزوین ..
به خدا تو ایران راحت میشه پولدار شد .. فقط همت می خواد ...
اگه ماهی 4 میلیون بزاری بهت بعد از 3 ماه 40 میلیون بده همین الان با دست کل ویلا رو میکنم استخر میکنم
شهرام یعنی سرمایت 3 ماه 10 برابر میشه ؟ آخه اگه اینجوری بود که کل ایران بدون استثنا ماهی داشتن
باید بررسی کنم ببینم چجوریه !
ماهی قزل منظورته دیگه ؟
با عقل جور در نمیاد این مبلغ .. آخه نمیشه 4میلیون بشه 40 ؟!؟ شاید اقراق شده ..8 میلیون هم بشه می صرفه !!
پوریا من چیزی رو که دارم می گم تجربه چند ساله رفیقم توی پرورش شترمرغ هستش.
تصمیم با خودت هستش اما ماهی 100% سود واقعی هستش.
یه استخر را می ندازی، تازه بانک کشاورزی وام هم می ده بهت، بچه ماهی رو با قیمت خیلی مناسب می خری، قیمتش یادم نیست اما خیلی پایین بود.
تا یه مدت که هیچی کوفت نمی کنن! بعدش هم می ری گاوداری ها، خونی که بعد کشته شدن گاو ها می ریزه و خشک می شه رو + آشغال گوشت ها رو می خری!! فریز می کنی و چرخ می کنی میریزی جلو ماهی هات، 3 ماهه آماده فروش می شن، دونه ای 5 تومن هرکدوم رو می تونی بفروشی!!!
کس دیگه ای نمیاد بهت پیشنهاد ماهی بده. پس حرف من رو گوش کن :دی
شترمرغ دردسر داره کلی، اگر می خوای آدرس می دم برو ببین مزرعه شترمرغ رو.
همه اینایی که میگی درسته ..سلام
اینجوری که میگید هم نیست، همون زمین و استخر و آب و دم و دستگاه و کارگر و هزار و یک چیز دیگه ای که لازمه هزینه داره دیگه، این چیزاش رو حساب نمیکنید!
حالا به فرض همه این چیزا مفت و مجانی در دسترس هست، یه چیز دیگه ای که تو پرورش ماهی باید بهش توجه کنید مرض های فوق العاده زیاد ماهی ها هست، مریضی هاشون هم اینجوریه که صبح از خواب پا میشی میبینی هر چی ماهی داشتی مرده، خلاص.
یکی از اقوام ما تو روستا یه باغ داشت، تو باغش هم یه استخر بزرگ داشت، شروع کرد به پرورش قزل آلا بعد از چند وقت که قزل آلا ها بزرگ و آماده فروش شدن یه دفعه همشون مردن، یه یارویی ( متخصص پرورش ماهی و اینا ) از اداره کشاورزی اومد برسی کرد گفت دلیلش یه ترک ریز روی دیواره استخر بوده!
کلا ماهی خیلی حساسه، یکی بگه زرت ماهیه میفته میمیره.
یه سری هم چند سال پیش یه سریالی تو تلوزیون نشون میداد ( اسمش رو یادم نیست ) که طرف تریپ کارآفرینی میومد و شروع کرد به پرورش ماهی، دهنش سرویس شد از بسکه ماهی هاش فرت و فرت مردن، به خاطر قرض و قوله و اینا زندان هم رفت ولی تهش ( طبق معمول مثل همه سریال های ایرانی با کمک دولت جمهوری اسلامی ) موفق شد.
حالا چی کار کنیم ؟
بلالی تو پارک
فرزان تعداد پست هات چه باحال شده
طرح توجیهیش تو نت هست
میتونی دانلود کنی