• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پروژه راه اندازی درگاه پرداخت خارجی برای ایرانیان

وضعیت
موضوع بسته شده است.

EhsanMX

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خدایا شکرت ...
پس بلاخره یکی پیداشد...
آقا خدا کمکتون کنه
................................
آرزوی موفقيت ميکنيم براتون.
شما یه رابط بین پی پال و ما میشید... و پیپال هیچ بهانه ای برای بستن حسابهاتون نداره چون یه شرکت رسمی توی اماراتید!!!
عجب ایده خوبی
از امروز حمله به بازار چربThemeForest - GraphicRiver

فقط باید به وب مستر ها دیزاینرها دولوپرها اطلاع رسانی کنید

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
دوست عزیز خیلی بهتر بود اگر بجای پستی که ناشی از عدم آگاهی شما و یا برداشت بد شما از کار ما بود سوال خود را به درستی مطرح میکردید و پاسخ آن را می گرفتید. نه قرار هست درگاه پرداخت خارجی روی دامین آی آر گذاشته شود و نه سایت فارسی.

این خدمات برای کسانی هست که دارای سایت خدماتی خارجی هستند و یا پتانسیل این کار را دارند. حالا این سایت میتواند خدمات هاستینگ باشد و یا فروش لایسنس که البته باید شرایط اولیه را دارا باشند. بنابراین بهتر است قبل از اینکه اظهار نظری کنید ابتدا پیرامون بحث تسلط نسبی پیدا کنید.

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
تسلط كامل شما باعث شد از شما سوالاتي بپرسم كه ظاهرا برآشفته شديد!
شما كه ميخاين براي ملتي درگاه راه اندازي كنيد كافيه فقط به بحث دور زدن تحريم ها كه اشاره كردم مراجعه كنيد تا متوجه بشيد ايده تون چقدر مضحك و بچه گانه است!!!
ايده تون در حد سواد خودتون و حماقت افرادي هست كه باورش مي كنند! باور نداريد؟!بسم الله شروع كنيد اگه تونستيد من ميام جلو كل بچه هاي اين سايت از شما عذرخواهي مي كنم يا هر جور كه شما بفرماييد جبران مي كنم،اين گوي و اين ميدان!بفرماييد ببينيم توي اين مدت كه ازعا كرديد چه كرديد با اون دامين دات آي آر تون و درگاه كدوم سيستم رو گرفتيد!بفرماييد توضيح بديد استاد

فکر کنم جناب حسامی عزیز اشتباه متوجه شدید!

ایشون حساب پی پال به صورت گیرنده به کسانی میدند که مثلا به خارجی ها هاستینگ میفروشن، خوب کاری به دومین دات آی آر فکر نکنم داشته باشه، دومین اون شخص دات کام هست و داره کار میکنه تنها چیزی که این وسط هست اینه که نباید قوانین پی پال بر هم بخوره

حالا اینکه میشه یا نه رو نظری نمیدم، اما اینی هم که شما میگی فکر کنم اشتباه هست و برداشت شما از حرف ایشون اشتباه بوده

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
جدیدا مد شده یه سری افراد میان هر چی از دهنشون در میاد میگن آخر جملشون هم میگن اگر اونطوری که من میگم نشد من میام پیش همه ازت معذرت میخوام ! عزیز من بیا خیلی آروم و بدون توهین نظرت رو بگو کسی به انتقادت ایراد نمیگیره خوبه ایشون هم گفتن قبل از افتتاح سایت این تاپیک رو زده که نظرات رو بدونه

kamkar

Registered User
لایک‌ها
621
تسلط كامل شما باعث شد از شما سوالاتي بپرسم كه ظاهرا برآشفته شديد!
شما كه ميخاين براي ملتي درگاه راه اندازي كنيد كافيه فقط به بحث دور زدن تحريم ها كه اشاره كردم مراجعه كنيد تا متوجه بشيد ايده تون چقدر مضحك و بچه گانه است!!!
ايده تون در حد سواد خودتون و حماقت افرادي هست كه باورش مي كنند! باور نداريد؟!بسم الله شروع كنيد اگه تونستيد من ميام جلو كل بچه هاي اين سايت از شما عذرخواهي مي كنم يا هر جور كه شما بفرماييد جبران مي كنم،اين گوي و اين ميدان!بفرماييد ببينيم توي اين مدت كه ازعا كرديد چه كرديد با اون دامين دات آي آر تون و درگاه كدوم سيستم رو گرفتيد!بفرماييد توضيح بديد استاد

سلام

شما چند سال در این زمینه فعالیت کردید؟
منظورم خدمات پرداخت ویزا و پی پال به ایرانی ها است.

Sent from my iPhone using Tapatalk

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
متاسفم كه همشهري من هم هستي اما عزيزم خدا به آدم عقل داده اولا مي تونه فكر كنه!ثانيا جديدا مد شده يه سري ها وارد بحث دو نفر ميشن و نظر ميدن كه فكر نمي كنم از لحاظ شعور اجتماعي صحيح باشه!لطفا توي موضوعي كه شما طرف صحبت نيستيد خودتون رو وارد نكنيد برادر

چرا متاسف ؟ چیز بدی گفتم ؟ از لحاظ شعور اجتماعی خوبه که بیایی بگی در سطح سوادت کار انجام میدی ؟ عزیز من حرف اصلی من اینه که بیا بدون این حرفا انتقاد خودت رو بکن گیریم کار ایشون درست نیست که من اصلا اطلاعی از این چیزا ندارم و نمیتونم نظری بدم ولی این طرز انتقاد کردن نیست

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
ممكنه من اشتباه متوجه شده باشم اما تاپيك ايشون چنين عنوان مي كنه ميخان يه سيستمي مثل gate2shop بزنن،درسته؟
شما خودتون خيلي خيلي قديمي تر و انصافا خبره تر هستيد توي اين كار.من يك سال كمتر هست وارد اين جريانات شدم ولي تراكنش هاي نسبتا خوبي با حساب هام داشتم اما در خصوص درگاهي كه ايشون بخان براي خودشون بگيرند محدوديت هاي زيادي پيش رو هست!
من براي گرفتن مرچنت ماني بوكرز حدود ٢ ماه زير ذره بين بودم و قرارداد رسمي باهاشون امضا كردم با ٥٠ نوع تفاهم نامه و توافق نامه و تعهدنامه كه متنش رو بهتر از من مي دونيد.
نمي دونم شايد واقعا من متوجه نشدم و يا اشتباه كردم اما اين كار به اين راحتي كه ايشون مي گن نيست مخصوصا وقتي ايران مياد وسط.اميدوارم موفق بشن منم منتظرم نتيجه رو ببينم اميدوارم من اشتباه كرده باشم:-*

درسته، اما اینی که شما میگید فکر نمی کنم باشه، چون ایشون تا اونجایی که من خبر دارم، از طریق ایرانی بودن و دامنه دات آی آر نمیخوان اقدام کنند... واسه همین میگم اشتباه برداشت شده.

kamkar

Registered User
لایک‌ها
621
من فرض كنيد حدود يك ماهه و حتي كمتر،سوالاتي كه از ايشون پرسيدم نياز به تجربه نميخاد انصافا نياز به تفكر ميخاد!اميدوارم بتونن جواب بدند نه اينكه تفره برن يا برن ريپورت بدن بن شيم:))

میشه آدرس سایتتون یا تاپیک فروشتون رو بدید؟ من پرداخت ارزی زیاد دارم.

راستی، وقتی شما توی "انجمن گفتگو" در یک محیط عمومی وارد بحث میشی و با این لحن هم صحبت میکنید باید انتظار هرگونه واکنشی از طرف دیگران رو هم داشته باشید. با موبایل یا تلفن صحبت نمیکنید که خصوصی باشه.

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
کسانی که در این حیطه فعال هستند کاملا متوجه موضوع شده اند که این پروژه دقیقا چه کاری انجام می دهد و هدفش چیست. منتها باید عرض کنم شما اصلا در باغ دیگری سیر می کنید و کاملا برداشت اشتباهی از موضوع دارید. اما با این طرز برخوردی که با افراد دارید لزومی نمی بینم بخواهم برای چنین شخصی زمان بگذارم و با ارائه توضیحات او را متوجه موضوع کنم.

kamkar

Registered User
لایک‌ها
621
لحنم مگه بده فدات شم؟خدا وكيلي يه چك كن ببين بد گفتم؟!الان نمي تونم سايت يا تاپيك بدم متاسفانه چون انگ چيز ديگه بهمون ميخوره.
اميدوارم اين پروژه موفق بشه،متاسفانه خيلي نمي تونم نظر بدم در مورد اين كار اما روش كار و مجري رو مستعد شرايط اجرا نمي بينم براي نمونه درگاه واسط شبيه ايشون رو مقايسه كنيد با ايشون تا ببينيد تفاوت از زمين تا ثرياست!

اوکی

شما در پست ۲۴ گفتید "و حماقت افرادی که باورش میکنند."
هم توهین آمیزه و هم دیگران رو وارد بحث میکنه.

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
انشاالله کمی که سنتان بالاتر رفت و به همان نسبت تجربه تان زیاد شد روزی این تاپیک و پستهای خود را خواهید دید و لبخند بر لبانتان خواهد نشست. اما سعی کنید همیشه طوری برخورد کنید که شخصیت شما در نزد دیگران خراب نشود.

اگر سایر دوستان ابهام یا سوالی در رابطه با پروژه داشتند میتوانند مطرح کنند.

kamkar

Registered User
لایک‌ها
621
تاييد مي كنم!
وقتي نتيجه كار رونمايي بشه حرف من صحيح ميشه اما اگه نه حماقت مال مني هست كه باور نكردم!منم اشتباه مي كنم و كردم و خواهم كرد،انسان اشتباه مي كنه برادرم اما من نيتم بد نيست گفتم دو كلمه هم از من بشنويد ، درسته به قول ايشون ما تو باغ اين آقا نيستيم و تو باغ هاي ديگه سير مي كنيم اما ايشون به جاي جواب به سوال من دارن من رو بازخواست مي كنن!اين آقا ميخان وب فارسي رو نو نوار كنن؟اين آقا ميخان درگاه 2co بدن دست من و شما؟پي پال رو ايشون ميخان دور بزنن؟و مثلا وقتي ليميت شد توضيح تراكنش بدن؟با اين جمله بندي هاشون؟ايشون به نظر شما قابل اعتماد هستن؟؟؟

بله، همیشه اول تست کنید بعد اعتبار یک نفر رو زیر سوال ببرید.

از پرداخت های چند هزار دلاری تا ۱ دلاری بدون هیچ مشکلی انجام شده...
از پرداخت هزینه سرور تا بازی های آنلاین یا ماژول یک cms یا خرید کتاب
انقدر قابل اعتماد هستند که گاهی پسورد ایمیل هم بهشون داده میشه تا پرداخت انجام بدند.

اسمشون رو در اینترنت سرچ کنید.

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
راستی، وقتی شما توی "انجمن گفتگو" در یک محیط عمومی وارد بحث میشی و با این لحن هم صحبت میکنید باید انتظار هرگونه واکنشی از طرف دیگران رو هم داشته باشید. با موبایل یا تلفن صحبت نمیکنید که خصوصی باشه.

داداش بحث بیخودیه هر چه قدر بخواییم به ایشون توضیح بدیم فایده نداره . به قول ایشون خودمون رو کوچیک میکنیم ! یا خودمون رو با ادب نشون میدیم !

Hosseinpro

کاربر قدیمی پرشین تولز*همکار باز نشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
998

Hosseinpro

کاربر قدیمی پرشین تولز*همکار باز نشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
998
انشاالله در نسخه جدید سایت Payment24 که تا هفته آینده راه اندازی میشه در بخش مقالات مطالب مفیدی پیرامون سیستم های مالی آنلاین و تجارب خودمان منتشر میشه

یه سئوال چرا سایتتون فیلتر است؟
payment24

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
یه سئوال چرا سایتتون فیلتر است؟
payment24
در زمانی که سایت مثقال بعنوان سایت مرجع دلار اسکناس مطرح شده بود و فیلتر شد بدنبال آن سایت Payment24 نیز بدلیل مرجع شدن در نرخ دلار پی پال و بازدید بالا با حکم دادستانی فیلتر گردید. در حال حاضر بدلیل حساسیت های موجود نرخ دلار از روی سایت برداشته شده و درخواست رفع فیلتر برای پسوند .ir ارسال شده است.

افتک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
147
کاری به بحث پیش آمده ندارم. اما به نظر من هم این کار نشدنیه.البته نشدنی نه مثل اون جکه که طرف میگفت با کفش میشه نماز خوند ؟، گفت نه . گفتش من خوندم شد:D. از نظر تئوری امکان داره. الان من حساب پیپال بیزینس و مرچنت دارم، خب به هرکی مشخصات رو بدم میتونه بذاره توی سایتش.پول میاد به حساب. تمام اسکریپتهای فروشگاهی اوپن سورس هم خودشون اون بخش محاسبه و انتقال به گیت وی پیپال رو دارن. خلاصه اینجاش مشکلی نیست ، فکر کن شما تا حالا 1 سایت داشتی حالا میشه 1000 تا.اما مسئولیت تمام این 1000 تا سایت و معاملاتشون با شماست. اگر همه پولها به یک حساب شرکتی یا چند تا حساب محدود بیاد، حتما به مشکل میخوری. هم از لحاظ مالیات ، هم از لحاظ انتقالات ، هم از لحاظ ماهیت قانونی کل کار.

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
شما در صورت داشتن حساب تجاری در پی پال میتوانید آن را در سایت های خود و در زمینه های مرتبط با شرکتی که ثبت شده استفاده نمایید. ما قبل از اینکه از درگاه پی پال در سایتی استفاده کنیم با دفتر پی پال هماهنگی لازم را پیرامون آن سایت انجام می دهیم و پس از اینکه آنها تاییدیه دادند در سایت قرار خواهد گرفت. اما اگر با درخواست موافقت نشد از درگاه های موازی مانند 2Checkout استفاده می کنیم.

یک موردی که خیلی از دوستان به اشتباه متوجه شدن شاید عنوان تاپیک باشه که قید شده "پروژه راه اندازی درگاه پرداخت خارجی برای ایرانیان". شاید بهتر بود کلمه راه اندازی قبل از پروژه می آمد. چون خیلی از دوستان سوال کرده بودن که چطور شما می خواهید مثلا درگاه پی پال را به حساب بانکی ایران متصل کنید یا گفته بودند آیا کار شما مشابه زرین پال هست؟! که باید بگم اصلا این پروژه هیچ گونه ارتباطی به ایران ، بانک های ایران ، سایت مشابه زرین پال و ... ندارد. ما در اینجا صرفا امکانی را فراهم کرده ایم تا افرادی که در ایران زندگی می کنند و از امکان ثبت شرکت در خارج از کشور چه از نظر مالی و چه از نظر امکان پذیر بودن این کار محرومند بتوانند در صورتی که از پتانسیل بالایی در زمینه تخصصی خود برای کار با خارج از کشور برخوردارند این را به واسطه ما انجام دهند و آن وقت از طریق خود ما میتوانند درآمد دلاری بدست آمده را بصورت ریالی دریافت کنند. امیدوارم تا حدی توانسته باشم اهداف این پروژه را برای دوستان روشن کنم.

Xuevon

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,776
تا اونجایی که من متوجه شدم شما مد نظر دارید که افرادی که محصولی مجازی برای فروش دارند ولی نمیتونن بصورت بین المللی محصول خودشون رو عرضه کنند، از طریق شرکت شما بتونن اینکارو بکنند. ولی اگه فقط این باشه و فقط محصول مجازی باشه شخص میتونه یه سایت فروشگاهی مثلا پرستاشاپ انگلیسی نصب کنه، ماژول پرداخت پی پال هم نصب کنه و یه اکانت وریفای شده ست کنه روش. به همین راحتی خریدار میتونه پرداخت کنه و محصول هم دریافت کنه که مجازیه.

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
یکی از اهداف پروژه دقیقا همین است که فرمودین. ببینید شما فرمودین:
ولی اگه فقط این باشه و فقط محصول مجازی باشه شخص میتونه یه سایت فروشگاهی مثلا پرستاشاپ انگلیسی نصب کنه، ماژول پرداخت پی پال هم نصب کنه و یه اکانت وریفای شده ست کنه روش
همان طور که در جریان هستید مشکل اکثر افراد داشتن همین اکانت پی پال است. شما تا زمانی که اقامت کشور خارجی نداشته باشید نمی توانید یک حساب قانونی پی پال داشته باشید و با خیال راحت با آن کار کنید. طی این چند سال ببینید چند درصد ایرانیان از روی باز کردن حساب های پی پال نیمه قانونی ضرر کردند و دلارهایشان بلاک شده. از طرفی اگر هم فرض کنیم چنین چیزی شدنی باشد کافیست با زیاد شدن مشتریان حجم تراکنش ها روی حساب افزایش پیدا کند و آن وقت شما مجبور هستید که حساب خود را به یک حساب تجاری آپگرید کنید که لزومه آن ثبت شرکت در کشورهای خارجی است و جدای از هزینه های جاری نگهداری شرکت ، فقط 30 میلیون تومان هزینه های ثبت شرکت می باشد.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا