• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پر بازدیدترین فیلم اپارات(اگه ببینی داغون میشی)

sanay19

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوستان این اقا تو مسابقه اعجوبه ها تو قسمت بازیگری برنده شده
فیلمش خیلی تاثیر گذاره تو اپارات هم خیلی پر بازدید بود حتی احسان علیخانی و سالار عقیلی هم بعد دیدن فیلم اشکشون در اومد من خودم بعد دیدن این فیلم سه روزه خوابم نمیبره......همش اشک میریزم....خداااااا

لینک فیلم
http://www.aparat.com/v/phjmX

اینم لینک دانلود گریه احسان علیخانی و سالار عقیلی بعد دیدن فیلم....
http://www.aparat.com/v/2iO8p

Last edited:

Q__Q

Registered User
لایک‌ها
3,358
مگه مازوخیست دارم که نگاش کنم؟:D

poorya_2

Registered User
لایک‌ها
1,014
خدا شفا بده

مردم چه احساساتین :general712:

Q__Q

Registered User
لایک‌ها
3,358
نه ولی ارزشش رو داره امکان نداره ببینی و اشکت در نیاد من به هرکی نشون دادم گریه کرد....
خواهر جان پاشو برو توو یکی از هیات های عزاداری اگه اینقدر دلت میخواد گریه کنی هم یه ثوابی می بری هم یه شام و ناهاری بهت میدن;)

poorya_2

Registered User
لایک‌ها
1,014
اگه شوما یکم فکر میکردی (فقط یکم نه بیشتر) میفهمیدی که این تو بخش بازیگری داشت ایقا نقش میکرد اون فاطمه هم همسرش نبود همش بازی بود

واشنگتن

Registered User
لایک‌ها
154
فرزاد ثادشی دادی دسمون
7.gif

sanay19

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اگه شوما یکم فکر میکردی (فقط یکم نه بیشتر) میفهمیدی که این تو بخش بازیگری داشت ایقا نقش میکرد اون فاطمه هم همسرش نبود همش بازی بود

نخیر زنش بوده در ضمن هیئت به درد خودتون میخوره...

cinemaamooz

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,244
دوستان چه قدر احساساتی هستن. بله ؛ ناراحت کننده هست. قبول دارم ، اما اینکه آدم بخواد اینقدر ناراحت بشه که گریه کنه به نظر بنده اغراق هست. این کار می تونست اگه از نظر فرم درست انجام می شد ؛ یک فیلم کوتاه سطح متوسط و قابل قبول باشه ؛ اما شما که بازیگر رو نمی شناسید ، بهترین بازیگرها هم نمی تونن شما را در 2 دقیقه به گریه وا دارند. در بهترین حالات این فیلم باعث ناراحتی شما می شه و بس.

لطفا دوستان جو ندن. در ضمن این مسابقه بازیگری هست و ایشون فقط بازی می کردن و تمام.

sanay19

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوستان چه قدر احساساتی هستن. بله ؛ ناراحت کننده هست. قبول دارم ، اما اینکه آدم بخواد اینقدر ناراحت بشه که گریه کنه به نظر بنده اغراق هست. این کار می تونست اگه از نظر فرم درست انجام می شد ؛ یک فیلم کوتاه سطح متوسط و قابل قبول باشه ؛ اما شما که بازیگر رو نمی شناسید ، بهترین بازیگرها هم نمی تونن شما را در 2 دقیقه به گریه وا دارند. در بهترین حالات این فیلم باعث ناراحتی شما می شه و بس.

لطفا دوستان جو ندن. در ضمن این مسابقه بازیگری هست و ایشون فقط بازی می کردن و تمام.

اگه دروغه یا به قول شما متوسطه هر جی هست اشک خیلی ها رو در اورده حتی احسان علیخانی و سالار عقیلی اونها که دیگه نقش بازی نمیکردن....

grive

Registered User
لایک‌ها
364
باشه اشک همممون در اومد اصلا
من گریه نمیکنم ولی گریه کنندگانم را دوست دارم

Q__Q

Registered User
لایک‌ها
3,358
اگه دروغه یا به قول شما متوسطه هر جی هست اشک خیلی ها رو در اورده حتی احسان علیخانی و سالار عقیلی اونها که دیگه نقش بازی نمیکردن....
من دیگه مجاب شدم که واقعیه!!!:general310:

بالا