• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پلاگین فارسی‌ساز مووبل‌تایپ ۳.۲ منتشر شد

ITX

Registered User
لایک‌ها
0
عزیز جان یه مشکلی که هست..برای لوکال هاست هستش که وقتی پلگین رو نصب میکنیم دیگه mt.cgi لود نمیشه...!!!:blink:

Mohammad Mahdi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از ITX :
عزیز جان یه مشکلی که هست..برای لوکال هاست هستش که وقتی پلگین رو نصب میکنیم دیگه mt.cgi لود نمیشه...!!!:blink:
سلام
من هم خسته نباشید می گم. از اونجایی که من تا وقتی پلاگینی رو روی لوکال امتحان نکنم، روی سایت هام نمی برم، این پلاگین رو اوّل لوکال نصب کردم. امّا دیگه ام تی کار نکرد! الان هم کلی از کارها و قالبهایی که طراحی کردم روی همین ام تی هست که کار نمی کنه!

TheMohammad

Registered User
لایک‌ها
18
به نقل از Mohammad Mahdi :
سلام
من هم خسته نباشید می گم. از اونجایی که من تا وقتی پلاگینی رو روی لوکال امتحان نکنم، روی سایت هام نمی برم، این پلاگین رو اوّل لوکال نصب کردم. امّا دیگه ام تی کار نکرد! الان هم کلی از کارها و قالبهایی که طراحی کردم روی همین ام تی هست که کار نمی کنه!
شما یه بار هم روی سایت امتحان کن ، مطمئنا" جواب میده
من روی لوکال هم امتحان کردم ، درست کار میکرد

siavashmusic

Registered User
لایک‌ها
2
سام علیک به بروبچز خفن ام تی کار

آقا ما همراه فایل ام تی آ÷ کردم اما موقع نصب ارور سرور میده ولی اگه پس از نصب توی شاخه های مربوطه آ÷ کنی و نصبش کنی مشکلی نداره داره مثل ساعت کار میکنه

عزیز جان ممنونم واقعا خسته نباشی راستی میلاد جان دست شما هم درد نکنه

Mohammad Mahdi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از public_html :
شما یه بار هم روی سایت امتحان کن ، مطمئنا" جواب میده
من روی لوکال هم امتحان کردم ، درست کار میکرد
سلام
عرضم به حضورتون که روی اینترنت روی سایت خودم گذاشتم. یه سایتی رو هم دیروز ام تی براش نصب کردم، قبل از نصب این پلاگین رو درش کار گذاشتم و همون طور که دوست خیلی خوب و عزیزمون، آقای آشفته که باز هم از زحماتش تشکّر می کنم! گفتن، به صورت فارسی مراحل نصب انجام شد. خیلی هم خوب کار می کنه. واقعاً که مشکل خیلی از دوستان حل میشه. اون پلاگین این جلالی هم که تموم بشه، محشر می شه!
ولی لوکال جدی مشکل پیدا کرد. نمی دونم فایل های پلاگین رو بردارم، دوباره ام تی بالا میاد یا نه؟
به هر حال ممنون!

amir00

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان كمك كنين
من ام تي 3.2 رو نصب كردم
تنظيماتش رو انجام دادم
ام تي كامل اومد بعد فايلهاي پلاگين رو همونطوري كه گفته بودين توي سايت قرار دادم
پلاگين فارسي توي قسمت پلاگينها اومد
ولي
ولي زبان فارسي توي زبانها اضافه نشده
يعني وقتي توي تنظيمات يوزر خودم ميرم فقط زبان انگليسي هست

لطفا يكي منو راهنمايي كنه و بگه بايد چيكار كنم

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
به نقل از amir00 :
دوستان كمك كنين
من ام تي 3.2 رو نصب كردم
تنظيماتش رو انجام دادم
ام تي كامل اومد بعد فايلهاي پلاگين رو همونطوري كه گفته بودين توي سايت قرار دادم
پلاگين فارسي توي قسمت پلاگينها اومد
ولي
ولي زبان فارسي توي زبانها اضافه نشده
يعني وقتي توي تنظيمات يوزر خودم ميرم فقط زبان انگليسي هست

لطفا يكي منو راهنمايي كنه و بگه بايد چيكار كنم
چک کن فايل زبان سرجاش باشه ! يه بار ديگه آپلودش کن ! بعد برو توي پروفايلت و اونجا فارسي رو انتخاب کن !

hamedana

Registered User
لایک‌ها
0
من به یک مشکل برخوردم
به این صورت که وقتی وبلاگ چدید درست کردم انگار فایل استایل رو درست نکرده و همه چیز بهم ریخت

اما یه سوال؟
در حال حاضر وفتی صفحات دوباره سازی شدن تاریخ ها رو بر حیب انگلیسی اما فارسی نمایش داد
ایا همینطوری هست یا امکان دارد آرشیو های ما هانه و تقویم رو بر حسب شمسی نمایش دهد

azizaa

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
اما یه سوال؟
در حال حاضر وفتی صفحات دوباره سازی شدن تاریخ ها رو بر حیب انگلیسی اما فارسی نمایش داد
ایا همینطوری هست یا امکان دارد آرشیو های ما هانه و تقویم رو بر حسب شمسی نمایش دهد

این پلاگین توی وبلاگ (نه در داخل سیستم مدیریت مووبل‌تایپ)‌ به جای اینکه تاریخ رو به جلالی تبدیل کنه اونو فقط به فارسی ترجمه می‌کنه. تقویم جلالی در پلاگین بعدی به نام ‌ MTJalaliEX اضافه میشه! دلیلشم چند تا چیزه: یکی اینکه شاید یکی نخواد محیط فارسی باشه و فقط بخواد تاریخ رو جلالی کنه یا برعکسش! و یکی دیگه اینکه پلاگین جلالی پیچیده است و کار زیاد داره مدیریت کردن هر کدوم اونا هم واسه من ساده‌تره هم واسه شما!

azizaa

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
به نقل از Amiin :
کار نمی کنه! بعد از کپی کردن فایلها هر چقدر صبر می کنم mt.cgi لود نمی شه !
اونا که نتونسته بودن روی لوکال هاست نصب کنن باگش رو پیدا کردم! بزودی درست می‌کنم توی نسخه بعدی

مرسی از فید بک هایی که دادید و می‌دید و خواهید داد!

hamedana

Registered User
لایک‌ها
0
عزیز جان قسمت آپدیت هم انگاری صحفه وجود نداره؟!

azizaa

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
به نقل از hamedana :
عزیز جان قسمت آپدیت هم انگاری صحفه وجود نداره؟!
صفحه وجود داره! فکر کنم شما یادتون رفته مجوز ۷۵۵ به آن بدهید برای همین نمیتواند اجرا شود فایل update-checker.cgi را می‌گویم!

hamedana

Registered User
لایک‌ها
0
یک مشکل کوچولو
وقتی شیفت رو میگیری تا آ رو بزنی حرف H وارد میکنه

Motahari

Registered User
لایک‌ها
3
ظاهرا در یه قسمت که با تاریخ فارسی عزیز آشفته کار کرده یه اشتباه پیش اومده. تو قسمت (» ویرایش نوشته ها به صورت دسته ای ) یا همون (Open power-editing mode) تاریخها رو به صورت فارسی نشون می ده و وقتی ذخیره می کنیم سعی می کنه به صورت فارسی ذخیره کنه که اون وفت mt ایراد میگیره و تنها راه حلش اینه که تاریخ رو به صورت میلادی و دستی وارد کنیم. ظاهرا باید عزیز خان اینو اصلاح کنه.

خطاي مورد نظر:
خطای زیر رخ داده است:

Invalid date '۱۳۸۴-۱۰-۲۰ ۱۷:۲۸:۰۹'; authored on dates must be in the format YYYY-MM-DD HH:MM:SS.

اين مشكل در ويرايش مطالب قبلي هم به وجود مي‌آيد. يعني وقتي يك مطلب را كه در گذشته مي‌خواهيم اديت‌ كنيم دقيقا همين خطا را مي‌گيرد و براي رفع مشكل فقط بايد تاريخ به صورت ميلادي (به صورت mt لاتين) وارد گردد. البته براي مطالب جديدي كه بعد از نصب ام تي 3.2 نوشتم اين مشكل به وجود نيامد بلكه براي مطالب گذشته كه در ام تي قبلي 3.17 نوشته بودم اين مشكل به وجود آمد.

azizaa

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
به نقل از hamedana :
یک مشکل کوچولو
وقتی شیفت رو میگیری تا آ رو بزنی حرف H وارد میکنه
این مشکل و سایر مشکلات مربوط به صفحه کلید فارسی با کمک بهداد اسفهبد عزیز حل شده و در نسخه جدید منتشر میشه.

azizaa

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
به نقل از Motahari :
ظاهرا در یه قسمت که با تاریخ فارسی عزیز آشفته کار کرده یه اشتباه پیش اومده. تو قسمت (» ویرایش نوشته ها به صورت دسته ای ) یا همون (Open power-editing mode) تاریخها رو به صورت فارسی نشون می ده و وقتی ذخیره می کنیم سعی می کنه به صورت فارسی ذخیره کنه که اون وفت mt ایراد میگیره و تنها راه حلش اینه که تاریخ رو به صورت میلادی و دستی وارد کنیم. ظاهرا باید عزیز خان اینو اصلاح کنه.

خطاي مورد نظر:
خطای زیر رخ داده است:

Invalid date '۱۳۸۴-۱۰-۲۰ ۱۷:۲۸:۰۹'; authored on dates must be in the format YYYY-MM-DD HH:MM:SS.

اين مشكل در ويرايش مطالب قبلي هم به وجود مي‌آيد. يعني وقتي يك مطلب را كه در گذشته مي‌خواهيم اديت‌ كنيم دقيقا همين خطا را مي‌گيرد و براي رفع مشكل فقط بايد تاريخ به صورت ميلادي (به صورت mt لاتين) وارد گردد. البته براي مطالب جديدي كه بعد از نصب ام تي 3.2 نوشتم اين مشكل به وجود نيامد بلكه براي مطالب گذشته كه در ام تي قبلي 3.17 نوشته بودم اين مشكل به وجود آمد.
ممنون این مشکل هم قبلا تیکت شده و همین طور که قبلا توضیح دادم یه سرش به خود ام تی بر میگرده. من درخواست اصلاح اون قسمت رو دادم و خودم هم تو فکرم که درستش کنم! تنها راهی که در حال حاضر به ذهنم می رسه اصلاح تاریخ با یه کد Javascript است. برادر مازولاق اگر صدای منو می شنوند بگند می تونن اینکار رو بکنن؟ من خودم تو js زیاد خوب نیستم! فقط مطمئنم که میشه

Motahari

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از azizaa :
ممنون این مشکل هم قبلا تیکت شده و همین طور که قبلا توضیح دادم یه سرش به خود ام تی بر میگرده. من درخواست اصلاح اون قسمت رو دادم و خودم هم تو فکرم که درستش کنم! تنها راهی که در حال حاضر به ذهنم می رسه اصلاح تاریخ با یه کد Javascript است. برادر مازولاق اگر صدای منو می شنوند بگند می تونن اینکار رو بکنن؟ من خودم تو js زیاد خوب نیستم! فقط مطمئنم که میشه

حالا نمی شه تو پلاگین فارسی ام تی 3.2 هر دو تا تاریخ رو نشون بده. تاریخ اصلی میلادی باشه ولی به صورت شمسی هم ترجمه کنه و کنارش نشون بده!:blush:

azizaa

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
به نقل از Motahari :
حالا نمی شه تو پلاگین فارسی ام تی 3.2 هر دو تا تاریخ رو نشون بده. تاریخ اصلی میلادی باشه ولی به صورت شمسی هم ترجمه کنه و کنارش نشون بده!:blush:

it's a good idea
but it has a lot of usability and user experience problems! but what about adding a tooltip to each date to show it in the other calendar system​

بالا