- نوشتهها
- 2,565
- لایکها
- 470
ممنون از تشکرای بی شمارتوناین همه زحمت کشیدم که به روز مراسم رو ببینید.همین؟؟؟؟؟
سلام داداش.بابا همینم جای شکر داره.خدا بیامرز که می گفت صفحه ال سی دی از ایفون 4 بیشتر نمی شه:blush:مبارز عکس ها با قند شکنم نیماد
تنکس برای زحمت کشیدن حیف شد من انتظار داشتم صحفش 4.7 باشه
چه قدر باحاله این آیفون 5 قیمتش هم با 4s یکیه!
Sent from my GT-I9100G using Tapatalk 2
ممنون از تشکرای بی شمارتوناین همه زحمت کشیدم که به روز مراسم رو ببینید.همین؟؟؟؟؟
خیلی لطف کردی. متشکرم
بله این هم یکی از سیاست های اپله دی!البته اونی که میبینین فعلا واسه اپراتوره که قیمتش 199 دلاره!
سلام داداش.بابا همینم جای شکر داره.خدا بیامرز که می گفت صفحه ال سی دی از ایفون 4 بیشتر نمی شه:blush:
خوب اینم یه جور طرز فکره دیگه!!!چرا؟الان بیشتر روی 4.7 مانور میدن
من که با ایپادش خیلی بیشتر حال کردم:blush:
با حرفت موافقم اما آیفونش هم بد نبود خدایی زحمت کشیدن پاش
از این صفحه مجازی که میگفتن در ایفون 5هم بکار رفته؟؟؟
که نوری از زیر گوشی میاد و میشه باهاش کار کرد؟
[وب این دیگه مشکل ماست مشکل از آیفون نیستآره داداشم ولی بزرگترین مشکلی که برای ما ایجاد کرده نانو سیک کارته که عملا برای ما ایرانی ها گوشی رو بی فایده می کنه و فکر هم نمی کنم ایرانسل و همراه اول ازش پشتیبانی کنن مگر اینکه اپراطور جدید که فکر کنم اسمش رایتل بود ازش پشتیبانی کنه که اونم قیمت باباشو می گیره .قبل اینکه امکان مکالمه تصویریش برقرار شه و فقط اینترنت پر سرعت 3جی ارائه می کرد و جز ویژگی هاش بود قیمتش بالا بود ولی گویا جدیدا ارزون کرده .حالا باید دید که در ارائه نانو هم پیشگام خواهد بود و اگر خواهد بود تمام مناطق کشور رو پشتیبانی می کنه یا همون چند تا شهر
[وب این دیگه مشکل ماست مشکل از آیفون نیست
به نظر من ایفون 5 واقعا محشر شده من عاشق مشکیش شدم و هنزفریش
وایی چه جعبه خوشگلی زده
حالا دوستان هی بگن نوکیا لومیا