ArashMiniStar
Registered User
باشه فرق نمیکنهمن هم دیدم
ولی استارتر داره دنبال زن یا دوست دختر می گرده نه ج*نده
خوبشم راحت پیدا میشه
اون زمانه گذشت دیگه دختر مثل مامانای ما پیدا نمیشه
Sent from my C6903 using Tapatalk
باشه فرق نمیکنهمن هم دیدم
ولی استارتر داره دنبال زن یا دوست دختر می گرده نه ج*نده
نه بابا جدی میگی ؟ یعنی امیدی نیست ؟
داداش من دخترای الان همه پولکین چه خوبش به نظر شما چه بدشالبته من از خیلی ها مثل همین جا بر عکس شما شنیدیم یعنی میگن اول پول دوم زبون سوم قیافه
اینم در نظر بگیرین من جک و جده نمیخوام بابا یه دختر خوب میخوام برای دوستی و حتی زندگی مشترک در آینده :دی با توجه به این که سنتیشو دوز ندارم
اگه منظورت از بچه پیغمبر آفتا مهتاب ندیده هست نه اون منظورم نیستداداش من دخترای الان همه پولکین چه خوبش به نظر شما چه بدش
شما اگه میخوای باید دنبال یه مورد بگردی که ساده تر و با مرام تر باشه
مطمعن باش هست ولی اگه بچه پیغمبر مد نظرته تو خواب شب بگرد دنبالش[emoji4]
Sent from my C6903 using Tapatalk
ببخشید اگه دختر به پول شما اهمیت نده به قیافه نده به زبون نده پس به چیه شما تکیه کرده!!بلاخره یکی از این موارد هست مهم اینه که خود طرف خیلی لاشیکس نباشه وگرنه همشان سر و ته یه چیزن منظورم باطنشونه
ارهاگه منظورت از بچه پیغمبر آفتا مهتاب ندیده هست نه اون منظورم نیست
واقعا قیافه ت تو همین مایه هاست ؟؟یه چیزی توی این مایه ها
واقعا قیافه ت تو همین مایه هاست ؟؟
صورت زیبا مهم نیست برادر سیرت زیبا بیاردرجه زشتیشو شما در نظر بگیر
این یعنی امیدی نیست ؟ :دیصورت زیبا مهم نیست برادر سیرت زیبا بیار
شما میتونی با اخلاق خوبت ، مهربونی و .... بقیه رو جذب کنی
کلا پیشنهاد میکنم از این داستان دوست دختر و ... بیا بیرون .خودتو با کار و درس و ... مشغول کن
چرا امیدی نباشه ؟ هست بابااین یعنی امیدی نیست ؟ :دی
احسنت.. بعد یه مدت یه پست درست حسابی خوندیم قلنجمون شکست..در کل حاجی به هیچکودوم بستگی نداره به این بستگی داره که با چه شعوری به خودت نگاه می کنی طرف هم همونجور بهت نگاه میکنه
بقول یه دختره ای حالا دخترا آهن پرستن..پسرا چرا خدا تومن میدن جا ماشین؟ یعنی همشون ماشین رو بخاطر خود ماشینه میخرن؟دوستم پانامورا داره قیافش ببینی بالا میاری یه دختر 3 ساعت دنبالش بود شمارش بگیره
99 درصد دخترا اهن پرستن شک نکنید باید بزنیو بری فقط
اتفاقن اون که ماشین مدل بالا میخره برا خود ماشین اون میخره چون قبلش حساب کن کسی که پانامورا داره قبلش الاغ سوار نبوده که ازارایی چیزی داشته انقدرم تو اون زده بر بدن که نگو و این چیزا براش مهم نیست دقدقه فکری ماها ۲۵۰گرم گوشته اون دقدقه فکریش تایم باشگاهشه و شام کجا بخورهاحسنت.. بعد یه مدت یه پست درست حسابی خوندیم قلنجمون شکست..
بقول یه دختره ای حالا دخترا آهن پرستن..پسرا چرا خدا تومن میدن جا ماشین؟ یعنی همشون ماشین رو بخاطر خود ماشینه میخرن؟
آدرس نزدیک ترین Br-othel شهر رو بهش پوخ کن جوونه باوببین میتونی پی پی کنی تو بخش پاتوق استارترت یا نه:|
جنبه ی هیچ بخشی رو نداره این بشر! هر جا میرسیه کورسی شعر عاطفی میزنه!
Cosam To Halghet Bow
بابا اینقدر چرت و پرت نگو تاپیکو منحرف کردی تاپیک به این قشنگی :general105:آدرس نزدیک ترین Br-othel شهر رو بهش پوخ کن جوونه باو
@افتک!! صد و پنجاه تومن از حقوق میلیونی این ماهتو بده این جوون بره حال و هول
جمع می کنی که چی؟ بیا یکم با این کارای خیریه محبوب شو
===
بیاید تو پی تی طرح بذاریم نیازهای جوان ها رو برطرف کنیم
ثوابش خیلی بیشتر از مداوای سگ و گربه س
اسم طرح:
با صد و پنجاه تومن چیکار می شه کرد؟
دادا سوگند که جز این راهی نداری و مفتی کسی بهت نمی ده... براد پیت هم باشی پول نداشته باشی راهی نیست.بابا اینقدر چرت و پرت نگو تاپیکو منحرف کردی تاپیک به این قشنگی :general105: