• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پولداری vs قیافه تخیلی

به نظر شما دخترای خوشگل به همچین پسری اوکی میدن ؟ ( ببخشید جمله بهتری پیدا نکردم )

• Total voters
    83

nima_0916

Registered User
لایک‌ها
522
بابا اینقدر گندش نکنین واسه مخ زدن که نباید حتما مازراتی داشت
قیافه نباشه حداقل هیکلو درس کنید هیکل خیلی مهمه ، ساختنش هم یکم تلاش میخواد...
اونایی که هی میگن ماشین پولو اینا ، اعتماد به نفسشون صفره دنباله بهونن میخوان اینجوری پشته ضعفاشون قایم بشن ، شما میخوای دختر بازی کنی ، یکم تلاش کن دیگه ، یه باشگاهی برو ، با چهار نفر بچرخ حرف زدنتو درس کن ، خالی بستن یاد بگیر ، به تیپت برس ، برو فیس بوک با چهارتا دختر بحرف ببینی اصلا فازشون چیه ،
دنباله یه چیز مثبت باش تو خودت من خودم یه قده دراز دارم اندازه مازراتی ازش استفاده میکنم والااااااااااا
عامو میگم دخترای قد بلندو از جاهای خاصی پیدا میکنی؟
مثلا دم در سال بسکتبال و ... ؟
بعد اون حسی که گفتی وقتی با یه دختری که قدش خیلی ازت کوچیکتره راه میری حس میکنی یه چیزی کمه.. همیشه رو اعصابته؟
کلا در مورد حس های دورنی حاکی از قد بلند بودنت توی روابطت بگو..
(بجز چیزای *سعشری مثل جذاب بودنو این چیزا)

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160
عامو میگم دخترای قد بلندو از جاهای خاصی پیدا میکنی؟
مثلا دم در سال بسکتبال و ... ؟
بعد اون حسی که گفتی وقتی با یه دختری که قدش خیلی ازت کوچیکتره راه میری حس میکنی یه چیزی کمه.. همیشه رو اعصابته؟
کلا در مورد حس های دورنی حاکی از قد بلند بودنت توی روابطت بگو..
(بجز چیزای *سعشری مثل جذاب بودنو این چیزا)

نه بابا من اصلا تو خیابون با هیشکی دوس نشدم که همش از اینترنت بوده ( کلوب ، فیس بوک ، وی چت ، تانگو ، بی تالک...)
ببین تو ارتباط با آدما باید روانشناسی کنی ببینی طرف کجا نقطه ضعف داره ، کجا کمبود داره تو زندگیش ، دوس داره چی داشته باشه تو زندگیش ... باید یه جورایی این کمبودا رو براشون پر کنی ، یکی واقعا محبت میخواد تو زندگیش ، یکی میخواد فقط قبولش کنی و ازش تعریف کنی ... مثلا یه دختری که چاق هست هیچ وقت نباید به روش بیاری باید بهش بگی تو چاق نیستی توپر هستی ، یا بگی من از دخترای لاغربدم میاد ، دختر باید چاق باشه که گازش میگیری یه ذره گوشت زیره دندونت حس کنی ( از این مزخرفات) شاید به نظرت مسخره بیادا ولی طرف ناخواسته جذبت میشه
تو زندگی ادم هم هیچ وقت همه چیز عالی نیس ، ادم که خیلی کمال گرا باشه هیچ وقت از زندگی عادیش لذت نمیبره ، به چیزی که هست رضایت نمیده ، همه عمرش رو صبر میکنه تا یه چیز بهتر گیرش بیاد و اخرش هم راضی نمیشه... منم دختر قد بلند خیلی دوس دارم ولی وقتی می بینم دخترای قد کوتاه اینقدر راحت باهم راه میانو کنار میان خوب باهاشون دوس میشم شاید تهه دلم راضی نباشه ولی چه میشه کرد، قرار نیس که همیشه باهاش دوس بشم وقتی میدونم موقتیه ، زیاد جدی نمیگیرم..
اعتماد به نفس چیزی نیس که یه شبه به وجود بیاد... کم کم و به مرور به وجود میاد و میشه یه بخشی از شخصیتت ...یه برگه برنده یه چیزی که می تونی بهش اتکا کنی ..
من اولش اصلا نمی دونستم که قد بلند فاکتوره برای دخترا ، اولین دختری هم که عاشقش شدم 159 بود ولی خوب کم کم فهمیدم که فاکتوره مهمیه تو این دوره زمونه... البته هیچ فاکتوری مثه پدر پولدارو ماشین شاسی بلند تو این دوره زمونه مهم نیس ولی خوب باید بگردی یکی رو پیدا کنی که نقاطه مثبته تو ( تحصیل ، مذهبی بودن ، قد، هیکل ،قیافه، پول ، کاری بودن ، حتی بد اخلاق بودن و هر چی دیگه ...) براش مهم باشه ... خوده من خیلی دخترای خوشگل هم بودن که واقعا یه روزه رابطمو باهاش بهم زدم ، چون زود فهمیدم یه چیزایی براش مهمه که عمرا من تا صد سال دیگه هم اونارو بدست نمیارم ، ولی مهم نیس تو این سه چهار میلیارد دختری که تو دنیا هست چهار پنچ تا باشن که از من خوششون بیاد کافیه گوره بابای بقیه ...

omid arianpoor

Registered User
لایک‌ها
4,500
من یه سال تمام با تغذیه درست بدنسازی کار کردم 5 کیلو بیشتر اضافه نشدم که اونم کار نمیکردم هم اضافه میشدم. یک ماه کربوپورتیین خوردم 10 کیلو اضافه شدم. نتیجه: ورزش سالم به سلامتیت کمک میکنه ولی هیکلو بالا نمیاره
من یه سال کامل با تغذیه خوب کار کردم وزنم از 75 رسید به 90
قبلش هم گینر استفاده کرده بودم هیچ نتیجه ای نداشت
الان میتونم یه قانون مثل تو ارائه بدم که گینر بی تاثیره و فقط تغذیه باید درست باشه؟؟؟
شما که ورزشکاری نمیدونی هر کی تیپ بدنی خاصی داره و بدن دو نفر نمیشه کاملا شبیه همدیگه باشه؟میای با چند ماه تمرین کردن یه قانون واسه کل دنیا ارائه ميدی؟

nima_0916

Registered User
لایک‌ها
522
من یه سال کامل با تغذیه خوب کار کردم وزنم از 75 رسید به 90
قبلش هم گینر استفاده کرده بودم هیچ نتیجه ای نداشت
الان میتونم یه قانون مثل تو ارائه بدم که گینر بی تاثیره و فقط تغذیه باید درست باشه؟؟؟
شما که ورزشکاری نمیدونی هر کی تیپ بدنی خاصی داره و بدن دو نفر نمیشه کاملا شبیه همدیگه باشه؟میای با چند ماه تمرین کردن یه قانون واسه کل دنیا ارائه ميدی؟
من دو سال بدنسازی رفتم و فقط 9 کیلو اضاف کردم..
روزی 6-7 وعده غذا میخوردم..انواع آزمایشاتم دادم..
تا اینکه چند ماه پیش میوه خور شدم و قفل بدنم شکست!
کل عدم پیشرفتم فقط بخاطر میوه نخوردن و کمبود ویتامین در نتیجه تنظیم نبودن سوخت و ساز بدنم بود!
دوباره که رفتم باشگاه تو یه ماه 5 کیلو اضاف کردم..اونه تازه نه با تغذیه ی خیلی خیلی خوب..
بدنسازی علمش خیلی گسترده ست.. باید آدم مدام با با تجربه هاش در ارتباط باشه وگرنه هزار عامل پیشرفت نکردن هست..
مثلا بدن ساخت و سازش رو از ساعت 11 شب تا 4 صبح انجام میده و تو این مدت باید تو رخت خواب باشی ..
همین که اینو ندونی یعنی فاتحه...هرچی تمرین کردی و تغذیه کردی گوز هوا میشه..

افتک!!

Registered User
لایک‌ها
8,853
آقا انقدرافراط در بدنسازی نکنید ، هیکلتون زشت میشه بخدا ... اجداد ما کلی تلاش کردن تا در فرایند تکامل از گوریل تبدیل به آدم بشن، شما با این کارها زحماتشون رو بر باد میدین :D

nima_0916

Registered User
لایک‌ها
522
آقا انقدرافراط در بدنسازی نکنید ، هیکلتون زشت میشه بخدا ... اجداد ما کلی تلاش کردن تا در فرایند تکامل از گوریل تبدیل به آدم بشن، شما با این کارها زحماتشون رو بر باد میدین :D
اکثر جوونا فیتنس کار میکنن.

افتک!!

Registered User
لایک‌ها
8,853
اکثر جوونا فیتنس کار میکنن.

والا من بعضیا رو می بینم واقعا هیکلشون مسخره است. کله کوچیک ، سینه و دست های بزرگ، کمر باریک...... یه تیشرت و شلوار تنگ هم میپوشن فکر میکنن خیلی خوش تیپن.... تصور خودشون آرنولده ، از دید ما مثل گوریل انگورین :D

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
والا من بعضیا رو می بینم واقعا هیکلشون مسخره است. کله کوچیک ، سینه و دست های بزرگ، کمر باریک...... یه تیشرت و شلوار تنگ هم میپوشن فکر میکنن خیلی خوش تیپن.... تصور خودشون آرنولده ، از دید ما مثل گوریل انگورین :D
از بس عجله دارن و عن و اشغال میزنن به خودشون پف میکنن
یه سوزن بزنی فــــــــــــسس:D

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016
از بس عجله دارن و عن و اشغال میزنن به خودشون پف میکنن
یه سوزن بزنی فــــــــــــسس:D
دقیقا با بدن سازی معمولی نمی شه اصلا اینقدری شد
اینا با این مکمل های بدن سازی و آمپول هایی که تزریق می کنند به این اندازه می رسن

بدن سازی بدون دارو
29560008987392710205.jpg

همراه با دارو
58132370094954560811.jpg

سوء مصرف دارو
78663135107843259015.jpg

لباس عضله که از همش بهتره :general711:
97208455550174721269.jpg

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
دقیقا با بدن سازی معمولی نمی شه اصلا اینقدری شد
اینا با این مکمل های بدن سازی و آمپول هایی که تزریق می کنند به این اندازه می رسن

بدن سازی بدون دارو

همراه با دارو
58132370094954560811.jpg

سوء مصرف دارو
78663135107843259015.jpg

لباس عضله که از همش بهتره :general711:
58132370094954560811.jpg

البته بدون دارو اینطور هم میشه شدا:general505:

عکس اخر عضله ش زده بیرون جر خورده؟:general404:

افتک!!

Registered User
لایک‌ها
8,853
10 سال اصولی کار کنی شاید اینطوری بشی.:confused:

من که هرکی دیدم هیکلش از حد یه آدم معمولی خارج شده ، دارو مصرف میکرده....فقط بعضیا خودشون رو گول میزنن ،بجای دارو میگن مکمل یا گینر :D. کراتین از هر استروئیدی بدتره ، اینا مثل نقل و نبات میخورن :D... الان تب بدنسازی تازه داغ شده. بذار اینا به 45 برسن، نصف بیمارستانها رو اشغال میکنن

Nigga

Registered User
لایک‌ها
4,018
من که هرکی دیدم هیکلش از حد یه آدم معمولی خارج شده ، دارو مصرف میکرده....فقط بعضیا خودشون رو گول میزنن ،بجای دارو میگن مکمل یا گینر :D. کراتین از هر استروئیدی بدتره ، اینا مثل نقل و نبات میخورن :D... الان تب بدنسازی تازه داغ شده. بذار اینا به 45 برسن، نصف بیمارستانها رو اشغال میکنن
تا اونجایی که من میدونم در حد این عکس اگه چند سال اصولی کار کنی و فیزیک بدنی خوبی داشته باشی میشه رسید.
اما در کل بله اکثرا از مکمل و دارو و مواد دیگه استفاده میکنن و سنشون که بالا بره پدرشون در میاد.:D

soheyl14

Registered User
لایک‌ها
1,239
تو پی تی چقد دختر زیاده :D
ب عنوان نظر سنجی هم ی نگاهی بشه بد نیست (از دخترا پرسید)* :D

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
حالم بهم میخوره از این بدنسازایه هیکل گنده :general602:
همینکه ادم شکم نداشته باشه کافیه

omid arianpoor

Registered User
لایک‌ها
4,500
کراتین که میگن بد نیست اگه زیاد مصرف نشه
تحلیل شما چیه؟نخورم دیگه؟

افتک!!

Registered User
لایک‌ها
8,853
کراتین که میگن بد نیست اگه زیاد مصرف نشه
تحلیل شما چیه؟نخورم دیگه؟

اشتباه میکنن. شما با یک متخصص داخلی مشورت کنید ، کاملا راهنمایی میکنه. بیشتر مربی های بدنسازی فرق Keratin و Creatine رو نمیدونن :D و فکر میکنن کراتین بدنسازی همون ماده ایه که توی بدن هست و مو و ناخن رو میسازه

http://en.wikipedia.org/wiki/Creatine

http://en.wikipedia.org/wiki/Keratin

کراتین بدنسازی اینه

http://en.wikipedia.org/wiki/Creatine_supplements

اظهار نظر من در مورد مسائل پزشکی غیر مسئولانه است، اما من جای شما بودم، نمی خوردم

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
گند زدین به تاپیک رفت :mad:

بالا