عامو میگم دخترای قد بلندو از جاهای خاصی پیدا میکنی؟
مثلا دم در سال بسکتبال و ... ؟
بعد اون حسی که گفتی وقتی با یه دختری که قدش خیلی ازت کوچیکتره راه میری حس میکنی یه چیزی کمه.. همیشه رو اعصابته؟
کلا در مورد حس های دورنی حاکی از قد بلند بودنت توی روابطت بگو..
(بجز چیزای *سعشری مثل جذاب بودنو این چیزا)
نه بابا من اصلا تو خیابون با هیشکی دوس نشدم که همش از اینترنت بوده ( کلوب ، فیس بوک ، وی چت ، تانگو ، بی تالک...)
ببین تو ارتباط با آدما باید روانشناسی کنی ببینی طرف کجا نقطه ضعف داره ، کجا کمبود داره تو زندگیش ، دوس داره چی داشته باشه تو زندگیش ... باید یه جورایی این کمبودا رو براشون پر کنی ، یکی واقعا محبت میخواد تو زندگیش ، یکی میخواد فقط قبولش کنی و ازش تعریف کنی ... مثلا یه دختری که چاق هست هیچ وقت نباید به روش بیاری باید بهش بگی تو چاق نیستی توپر هستی ، یا بگی من از دخترای لاغربدم میاد ، دختر باید چاق باشه که گازش میگیری یه ذره گوشت زیره دندونت حس کنی ( از این مزخرفات) شاید به نظرت مسخره بیادا ولی طرف ناخواسته جذبت میشه
تو زندگی ادم هم هیچ وقت همه چیز عالی نیس ، ادم که خیلی کمال گرا باشه هیچ وقت از زندگی عادیش لذت نمیبره ، به چیزی که هست رضایت نمیده ، همه عمرش رو صبر میکنه تا یه چیز بهتر گیرش بیاد و اخرش هم راضی نمیشه... منم دختر قد بلند خیلی دوس دارم ولی وقتی می بینم دخترای قد کوتاه اینقدر راحت باهم راه میانو کنار میان خوب باهاشون دوس میشم شاید تهه دلم راضی نباشه ولی چه میشه کرد، قرار نیس که همیشه باهاش دوس بشم وقتی میدونم موقتیه ، زیاد جدی نمیگیرم..
اعتماد به نفس چیزی نیس که یه شبه به وجود بیاد... کم کم و به مرور به وجود میاد و میشه یه بخشی از شخصیتت ...یه برگه برنده یه چیزی که می تونی بهش اتکا کنی ..
من اولش اصلا نمی دونستم که قد بلند فاکتوره برای دخترا ، اولین دختری هم که عاشقش شدم 159 بود ولی خوب کم کم فهمیدم که فاکتوره مهمیه تو این دوره زمونه... البته هیچ فاکتوری مثه پدر پولدارو ماشین شاسی بلند تو این دوره زمونه مهم نیس ولی خوب باید بگردی یکی رو پیدا کنی که نقاطه مثبته تو ( تحصیل ، مذهبی بودن ، قد، هیکل ،قیافه، پول ، کاری بودن ، حتی بد اخلاق بودن و هر چی دیگه ...) براش مهم باشه ... خوده من خیلی دخترای خوشگل هم بودن که واقعا یه روزه رابطمو باهاش بهم زدم ، چون زود فهمیدم یه چیزایی براش مهمه که عمرا من تا صد سال دیگه هم اونارو بدست نمیارم ، ولی مهم نیس تو این سه چهار میلیارد دختری که تو دنیا هست چهار پنچ تا باشن که از من خوششون بیاد کافیه گوره بابای بقیه ...