سلام هومن جان، اگه درست يادم باشه يه بار ديگه همچين بحثی بود که شما هم حضور داشتی . . . تکرار مکرراته . . .
منظورم از . . . تکنولوژی های جديديه که هر روزه روش تحقيقات انجام ميگيره تا پوشيدگی رو افزايش بده، چيزی مثل Browser هايی که Encription های خفن! دارن تا به هيچوجه به محتوای اطلاعات نشه دسترسی پيدا کرد، ولی در مقابل تمام اينگونه روش ها، پاد هايی هم وجود داره، چون هدف کسب درآمده، همون کسی که راه اختفا رو ارائه ميده، در همکاری با شرکتهای نرم افزاری راههای مقابله باهاش رو بفروش ميرسونه . . .
من در اين زمينه خودم تحقيقات نکردم و صرفا از نتايج تحقيقات دوستانم استفاده ميکنم . . .
از اراده ای اسم بردم که اگر وجود داشته باشه هم ميتونه نهايت اختفا و پوشيدگی رو تنيجه بده و هم ميتونه جلوی هرگونه پوشيدگی رو بگيره . . .
اين اراده نياز به هزينه کردن مقادير زيادی پول و وقت است که در اختيار کاربران عادی نيست، ولی سازمانها و دولتهايی که قصد اينگونه کارها رو دارند از منابع عظيمی برخوردارند که اين کار رو براشون سهل ميکنه . . .
نمونه بزرگش سازمان اطلاعات امريکا (CIA) است که دستش بازه و اراده اش رو هم داره . . .
با ديد وسيعتر ميشه ابعاد بزرگش رو مشاهده کرد . . .
هومن جان، من شما رو به عنوان فردی مطلع قبول دارم که وقتی صحبتی ميکنی قابل بحث و با اهميته . . .
منتظر نوشته هات هستم