Gt_Max
Registered User
به نقل از daftarekhaterat :همه چيز امكان داره. موبايل رو به راحتي اب خوردن شنود ميكنن اونوقت نميتونن بشينن كساني كه به سايت .... وصا ميشن رو ليست كنن؟!!!
حرفيه...
به نقل از daftarekhaterat :همه چيز امكان داره. موبايل رو به راحتي اب خوردن شنود ميكنن اونوقت نميتونن بشينن كساني كه به سايت .... وصا ميشن رو ليست كنن؟!!!
فکر کنم!!!!!؟؟؟!!!به نقل از Gt_Max :نه بابا اشنا چيه...؟!
ميگم ايديم جديد بود به هيچ كسي نداده بودم....
راستي مهرداد تو مدير مخفي هستي...؟!![]()
منم نگفتم كه براي همه براي كساني كه زيادي مزاحم هستند نه همه كه تو ت چي مي گن تعداي خاصبه نقل از fotocopy :امکانش هست ولي بيکار نيستن توي چت بيان حرفاتو گوش بدن
به نقل از kasra_kh :فکر کنم!!!!!؟؟؟!!!
داخل معقولات نشو!!!!!!!به نقل از Gt_Max :دلم مي خواد از خودش بشنوم...
آره يا نه...؟!![]()
به نقل از demon_da :اين كار امكان داره ولي گردنت بايد كلفت باشه!
1- اول يه جوري IP طرف رو بايد گير بياري.
2- اون IP رو Whois و ردگيري كني تا ISP يي كه شخص از اون اكانت داره رو پيدا كني.
3- بعدش ديگه به قول هكر ها مهندسي اجتماعي بايد ياد داشته باشي به اين صورت كه زنگ بزني به همون ISP كه در مرحله قبل پيدا كرديم و IP رو به اون شخص بدي و با كلي ... و همون مهندسي اجتماعي و گردن كلفتي شماره تلفن شخص رو از اونا بگيري.
موفق باشين.
به نقل از mehrdad1355 :داخل معقولات نشو!!!!!!!
به نقل از bjafartabare :سلام . آقا کی میگه این شدنی نیست . اتفاقا شدنی هست . یکی از دوستانم سایتش هک شد. وقتی با هکر داشت چت می کرد با استفاده از همین نرم افزار شماره منزلش رو گرفت و زنگ شد خونشون و باقی قضایا. بزار خونشون تماس بگیرم تا اسم نرم افزار رو ازش بگیرم![]()
به نقل از Gt_Max :حالا ببينيم شما مارم ميذاري اسم برنامه رو بنويسي يا نه... :blink:
به نقل از mehrdad1355 :![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:wacko:
به نقل از daftarekhaterat :احتمالا ميخوان بگن برنامه modem spy !!! البته حدس من اينه. زياد هم به جواب دادنش دل نبندين..![]()