P-khakestari
همکار بازنشسته
- نوشتهها
- 1,362
- لایکها
- 290
بهترین کار اینه که برید طلبه بشید که معاف میشید کلی هم حال بهتون میدن
عزای عمومی عروسیه!
بهترین کار اینه که برید طلبه بشید که معاف میشید کلی هم حال بهتون میدن
من که مثل شما نیستم حرفم را رک نزنم؛من نمیخام خودم را نفهم فرض کنم!و برم یرای یک مشت بیشعور عوضی حمالی کنم!!!تا چشم تو هم کوربشه منم نمیرم!!!بله برای منفعت خودم هم هست و رک میگم...اگه کسی یک بلایی سرش اومده باشه و دوست داشته باشه همون بلا سر بقیه بیاد چیزی بغیر از عقده ای وبیمار روانی بهش میگن؟؟؟یا مثل جهالت بچه های خردسال که میزنن توی سر وکله هم...ببین عزیز جان من هیچ بحثی با شما ندارم. همون اولش هم گفتم ...شمای نوعی وقتی به نفعته که سربازی حذف بشه به هر چیزی چنگ میزنی که این رو توجیه کنی. پ.ن پست اولم رو بخون
اتفاقا معافیت ها را هم گفتم ، ولی شما حال خوندنش را نداشتی. پست سومم را بخون .دخترها هم به همچنین !
جاهل و عقده ای هم خودتی . همه این قدقد هات بقول خودت بخاطر اینه که نمیخوای بری سربازی ، حرصت در اومده ...باید بری سربازی تا چشت درآد
بجای این حرفا یاد بگیر مثل من ! هرجا چیزی به نفعته با شجاعت و بدون تعارف راستش رو بگی ! بگو آقا من به نفعمه که الان سربازی حذف بشه ، هرکی که رفته و نرفته به من مربوط نیست.... چرا هی آسمون و ریسمون بهم می بافی و سعی داری منفعت خودت رو به نفع جامعه پیوند بزنی ؟
به عنوان یک ایرانی از شما میپرسم؟به عنوان یک ایرانی جواب بدید.
اگر کسی نره سربازی کی می خواد جلو دشمن بایسته؟
دوست دارید کشورتون بدون مقاومت تسلیم اجانب بشه؟
بدون شک میگم تو فقط با پارتی افتادی اونجا(مگه شرایط خاص)..چون زیاد دیدم..مثل شمانیستم که روی هوا حرف نمیزنم....رفیقام با مدرک دانشگاه معتبر انداخته بودن زابل و چابهار(حدود1500 کیلومتر دورتر از خونه شون)من سربازیم توی مرکز آموزش جنگ الکترونیک بود نزدیک مینی سیتی به فاصله نیم ساعت از خونمون . با لباس شخصی رفت و آمد میکردم. اونجا هم درجه ستوانیکمی میزدم. ساعت 8 صبح میرفتم 1.5 میرسیدم خونه. کارم هم آموزش بود . بچه مردم هم چشمش کور درس بخونه که نیفته لب مرز کشته بشه .
تو هم نرو وایسا تا سربازی را بردارن ....
سوئد کشور بیطرفیست که هیچ دشمنی نیز ندارد و نیازی به سربازی ندارند.به عنوان یک ایرانی از شما میپرسم؟
آیا امریکا / آلمان / سوئد.... که سربازی ندارند کشورشون تسلیم اجانب شده؟
خیر سیاستون به شکلی هست که به سربازی که به خدمت میگیرند حقوق و مزایا میدن به ما چی؟ بیلاخ هم نمیدن
بدون شک میگم تو فقط با پارتی افتادی اونجا!
من اعزامم سه چهار روز دیگه است و از شرکت خصوصی استعفا دادم ، درآمدم ماهی ۱.۵ بود کار زندگیم رو ول کردم دارم میرم خدمت بلکه پاسپورت بگیرم از این خراب شده برم زودتر.
پس با این حسابی که شما گفتی تاوان دشمن تراشیدن حکومت را جوونا باید بدن؟سوئد کشور بیطرفیست که هیچ دشمنی نیز ندارد و نیازی به سربازی ندارند.
آمریکا هم با قدرت اقتصادی و سیاسی و موقعیت جغرافیایش کسی فکر حمله به آن را نمی کند. در صد سال گذشته امریکا به کشورهای زیادی حمله کرده ولی هیچگاه به آن حمله نشده به جز پرل هاربر که آن هم هزاران کیلومتر با سرزمین اصلی آمریکا فاصله دارد و نیز حادثه 11 سپتامبر که در واقع یک حادثه تروریستی طراحی شده توسط خود دولت امریکا بود.
آلمان نیز بعد از جنگ جهانی دوم حق تشکیل ارتش ندارد ضمن اینکه در اتحادیه اروپا هیچ کشوری به دیگری حمله نخواهد کرد و در خیلی زمینه ها با هم یکی شده اند.
من سربازیم توی مرکز آموزش جنگ الکترونیک بود نزدیک مینی سیتی به فاصله نیم ساعت از خونمون . با لباس شخصی رفت و آمد میکردم. اونجا هم درجه ستوانیکمی میزدم. ساعت 8 صبح میرفتم 1.5 میرسیدم خونه. کارم هم آموزش بود . بچه مردم هم چشمش کور درس بخونه که نیفته لب مرز کشته بشه .
تو هم نرو وایسا تا سربازی را بردارن ....
فوق لیسانس برق از دانشگاه صنعتی شریف داشتیم که انداخته بودنش سیستان و بلوچستان . چنان بلایی سرش آورده بودند که 25 کیلو وزن کم کرده بود . رنگ پوستش
عین سیاه پوست ها شده بود . اونوقت یه آقا زاده رو با یه لیسانس پشمکی از دانشگاه آزاد دارقوزآباد انداخته بودند دم در خونه شون . تازه همونشم دو هفته یه بار میومد
پادگان که جک و جفنگ بگه بخنده حوصله اش سر نره .
من منکر تبعیض در تقسیم بندی سربازها نیستم... در ارتش و **** و نیروی انتظامی هم همون کثافتی برقراره که در بقیه کشور هست ... سفارش میگیرن... رشوه میگیرن ...همه جور پدرسوخته بازی هم دارن....اما من و همکلاسیهایی که ارتشو توی دفترچشون انتخاب کرده بودن افتادیم 01 تهران و بعدش هم پادگانهای لویزان تهران..بدون پارتی ... من حتی دنبال امریه از دانشگاه و اینا هم نرفتم
داداش اگه الانشم حمله کنن و ما فقط سرباز برا دفاع داشته باشیم (به تعداد کل جونای کشور) بازم همه مون رو به خاکوخون میکشن شما واقعا از سربازی که 2 ماه اموزش میبینه (که اونم مفید نیست فقط اولش توسری خوردنو یادتون میدن که بقیش گیر نکنید) چه انتظاری داری ما حتی یه اسلحه ی درست حسابی هم نداریم هم چنین هیچ کسی هم عشقی به دفاع نداره(دیگه قدیم گذشت) اونوقت مثلا خود امریکا تو کشورش به صورت استخدامی سربازی میگیره یه سری از بهترین اموزش هارو بهشون میده بهترین سلاح ها و بهترین ضد گلوله ها و کلاه ها و تجهیزات الکترونیکو و غیره و غیره رو در اختیارشون میزاره بعد میفرستتشون به جنگ که نتایجش رو هم به راحتی در جنگ های اخیر میشه دید فقط کافی تلفات شون رو در جنگ های اخیر مشاهده کنید تا به قضیه پی ببرید.الان ما چی داریم غیر از اینه که برا باز کردن راه تو میدون مین جوونای بدبختو میفرستن که تیکه پاره بشن.به عنوان یک ایرانی جواب بدید.
اگر کسی نره سربازی کی می خواد جلو دشمن بایسته؟
دوست دارید کشورتون بدون مقاومت تسلیم اجانب بشه؟