لیکن سخن عمو روحی برای ما چراغ راه است :general403:
عمو به قربونت بره فقط این چراغ رو روی دوشت ننداز که جلوت تاریک می شه...لیکن سخن عمو روحی برای ما چراغ راه است :general403:
والا ما که تو فیلمایی که مایه دارا میسازن نمیبینیم بچه ها شون برن خدمت!نه دوستان سیاست اینقدر ها هم ساده نیست
درسته در وجله اول با فکر به این طرح شاید همه بگویند بابا مگه خرند که بیایند این همه سرباز مفتو ول کننو پول بدن؟!!!!!
خب یکم عمیق تر فکر کنید حالا بیان اگر واقعا اینکارو کنند چی میشه؟!شاید حدود 40% از جوانان که پشت خدمتن و خانواده هاشون طراف دارشون بشن حداقل
خب بازم شاید بگین سراون هیچوقت پولو به سران ترجیح نمیدن!
ولی این هم مثل جریان یارانه ها هست...اول میان مقداری نقدی و مستقیم به شما میدهند و سپس به صورت غیر نقدی و غیر مستقیم از راه های مختلف با جاری کردن در زندگی 10 برابرشو از شما میگیرند
سربازی هم همینه...بعید نیست
ماشالله خدای ساستن...
این خدمتم اره اینایی رفتن میگن نباید حذف بشه و اینایی نرفتنم میگن حذف بشه...این وسط هردو به فکر سود خودشونن ولی جالبه در هردوصورت که حذف بشه یا نشه دوطرف ضرر میکنن
الان من بخوام به نماینده مجلس شهرمون بگم کجا باید پیداش کنم ؟!
چی میگی!توی شهرتون باید دفتر داشته باشن که روز های خاصی میان اونجا و میتونید برید و مشکلتون رو بگید فکر کنم بتونید از 118 شماره ی دفترشون رو بگیرید و با منشیش صحبت کنید و ادرس بگیرید.
من همین الان مقاله رو خوندم یعنی کامل و جامع بود دیگه جواب نداشت از تمام دوستان مخالف میخوام که لینک این مقاله رو در امضا ها ی خودشون بزارن و در هر جایی از اینترنت که فعالیت دارن پخشش کنند تا بهتر دیده بشه.اگه حال دارید این مقاله رو بخونید : http://www.shefanews.com/fa/pages/?cid=23487
عجیییب مقاله ای هست . واقعا سخن از دل صدها هزار سرباز بی تریبون میزنه
داداش تو این لینک چیزی برا دانلود نبودمن همین الان مقاله رو خوندم یعنی کامل و جامع بود دیگه جواب نداشت از تمام دوستان مخالف میخوام که لینک این مقاله رو در امضا ها ی خودشون بزارن و در هر جایی از اینترنت که فعالیت دارن پخشش کنند تا بهتر دیده بشه.
البته قرار نبود باشه فقط ادرس اون مقاله بود که الان دیدم اشتباه لینک شده.داداش تو این لینک چیزی برا دانلود نبود
منم همین کارو کردم تو امضاممن همین الان مقاله رو خوندم یعنی کامل و جامع بود دیگه جواب نداشت از تمام دوستان مخالف میخوام که لینک این مقاله رو در امضا ها ی خودشون بزارن و در هر جایی از اینترنت که فعالیت دارن پخشش کنند تا بهتر دیده بشه.