• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پيشنهاد حذف سربازي اجباري از سوی مرکز پژوهشهای مجلس

نظر شما در مورد طرح حذف سربازي اجباري از پیشنهادی مرکز پژوهشهای مجلس چیست ؟

• با طرح حذف سربازي اجباري موافق هستم

Votes: 400 87.1%
  • با طرح حذف سربازي اجباري مخالف هستم

Votes: 59 12.9%

• Total voters
    459
وضعیت
موضوع بسته شده است.

moonice

Registered User
لایک‌ها
13
نه دوستان سیاست اینقدر ها هم ساده نیست
درسته در وجله اول با فکر به این طرح شاید همه بگویند بابا مگه خرند که بیایند این همه سرباز مفتو ول کننو پول بدن؟!!!!!
خب یکم عمیق تر فکر کنید حالا بیان اگر واقعا اینکارو کنند چی میشه؟!شاید حدود 40% از جوانان که پشت خدمتن و خانواده هاشون طراف دارشون بشن حداقل
خب بازم شاید بگین سراون هیچوقت پولو به سران ترجیح نمیدن!
ولی این هم مثل جریان یارانه ها هست...اول میان مقداری نقدی و مستقیم به شما میدهند و سپس به صورت غیر نقدی و غیر مستقیم از راه های مختلف با جاری کردن در زندگی 10 برابرشو از شما میگیرند
سربازی هم همینه...بعید نیست
ماشالله خدای ساستن...
این خدمتم اره اینایی رفتن میگن نباید حذف بشه و اینایی نرفتنم میگن حذف بشه...این وسط هردو به فکر سود خودشونن ولی جالبه در هردوصورت که حذف بشه یا نشه دوطرف ضرر میکنن:)

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
نه دوستان سیاست اینقدر ها هم ساده نیست
درسته در وجله اول با فکر به این طرح شاید همه بگویند بابا مگه خرند که بیایند این همه سرباز مفتو ول کننو پول بدن؟!!!!!
خب یکم عمیق تر فکر کنید حالا بیان اگر واقعا اینکارو کنند چی میشه؟!شاید حدود 40% از جوانان که پشت خدمتن و خانواده هاشون طراف دارشون بشن حداقل
خب بازم شاید بگین سراون هیچوقت پولو به سران ترجیح نمیدن!
ولی این هم مثل جریان یارانه ها هست...اول میان مقداری نقدی و مستقیم به شما میدهند و سپس به صورت غیر نقدی و غیر مستقیم از راه های مختلف با جاری کردن در زندگی 10 برابرشو از شما میگیرند
سربازی هم همینه...بعید نیست
ماشالله خدای ساستن...
این خدمتم اره اینایی رفتن میگن نباید حذف بشه و اینایی نرفتنم میگن حذف بشه...این وسط هردو به فکر سود خودشونن ولی جالبه در هردوصورت که حذف بشه یا نشه دوطرف ضرر میکنن:)
والا ما که تو فیلمایی که مایه دارا میسازن نمیبینیم بچه ها شون برن خدمت!
اصلا اینا چی کار میکنن؟ والا من که ندیدم بچه پولدارا برن خدمت!
اصلا خدمت امریه هم خودش اثبات میکنه که دولت دنبال نیروی کار مجانی هستش!
اینا ای که رشته پزشکی میرن یه چی دیگه دارن جای خدمت! (اونم پای پول در میان ـه)
اینا ای که تربیت معلم و غیره میرن هم حق التدریسی دارن! (حقوقشون خیلی پایینه تا چند سال)
سربازا هم که کلا در حد یه نیروی کار که ماهی 1 تومن (حداقل) میگیره بیکاری میکشن!
قضیه فقط پول هستش و حتما با پول حل شدنیه! اما چقدر؟

DivxCntr

Registered User
لایک‌ها
164
منتظر بودن ما بریم
61772413631107618867.png

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
دولت تصویب کرد: آیین‌نامه جدید معافیت مشمولان سربازی و افزایش ۲۵ درصدی حقوق مستمری بگیران

به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولت؛ جلسه هیات دولت عصر امروز به ریاست دکتر حسن روحانی رئیس جمهور برگزار شدو اعضای هیات دولت درباره مهمترین مسائل کشور به تبادل نظر پرداختند.
در جلسه امروز هیات دولت، آئین نامه معاینه و معافیت مشمولان خدمت وظیفه عمومی شامل فهرست بیماری ها، نقص عضوها وعدم رشد به تصویب هیات وزیران رسید.

همچنین بر اساس تصمیم هیات دولت، میزان مستمری های مستمری بگیران تامین اجتماعی به میزان ۲۵ درصد افزایش یافت.
بر اساس این تصمیم از تاریخ اول فروردین ۱۳۹۳ همه مستمری بگیران بازنشستگی، از کار افتادگی و مجموع مستمری بازماندگان که تا پایان سال ۱۳۹۲ برقرار شده اند به میزان ۲۵ درصد مستمری آنان در پایان اسفند ۱۳۹۲ افزایش یافت.

همچنین در ادامه این جلسه گزارش وزیر کار تعاون ورفاه اجتماعی مبنی بر ثبت نام سه میلیون و سیصد هزار نفر برای بیمه و نیز گزارش وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی از اجرای مرحله اول طرح تحول **** سلامت و استقبال مردم از این طرح به هیات وزیران ارایه شد و مورد قدردانی قرار گرفت.

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
اینقدر دم از بچه دار شدن وازدواج میزنند کاش حداقل برای افراد متاهل خدمت رو میکردن 3 ماه آموزشی
قرار بود برای گرفتن گواهی نامه رانندگی هم قانون سربازی برداشته بشه که معلوم نشد چی شد !
کاش یه مسئولی در این رابطه ها به حرف مردم گوش میکرد و پیگیر میشد :(
الان من بخوام به نماینده مجلس شهرمون بگم کجا باید پیداش کنم ؟!

ARTAS

Registered User
لایک‌ها
383
الان من بخوام به نماینده مجلس شهرمون بگم کجا باید پیداش کنم ؟! [/QUOTE]

توی شهرتون باید دفتر داشته باشن که روز های خاصی میان اونجا و میتونید برید و مشکلتون رو بگید فکر کنم بتونید از 118 شماره ی دفترشون رو بگیرید و با منشیش صحبت کنید و ادرس بگیرید.

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
الان من بخوام به نماینده مجلس شهرمون بگم کجا باید پیداش کنم ؟!

توی شهرتون باید دفتر داشته باشن که روز های خاصی میان اونجا و میتونید برید و مشکلتون رو بگید فکر کنم بتونید از 118 شماره ی دفترشون رو بگیرید و با منشیش صحبت کنید و ادرس بگیرید.[/QUOTE]
چی میگی!
به همین راحتی؟!!!
بابا برو اونجا ببین چطور باهات برخورد میکنن!
تا پارتی نداشته باشی نمیتونی بری داخل!
تازه بری داخل نمیزارن به همین راحتی بری تو دفتر نماینده مجلس!
تازه اونجاشم معلوم نی به حرفت گوش بده یا نه!
حالا بد نیست تلاشتونو بکنید، ببینید چی میشه، نتیجش هم همین جا بزارید.

ARTAS

Registered User
لایک‌ها
383
توی شهرتون باید دفتر داشته باشن که روز های خاصی میان اونجا و میتونید برید و مشکلتون رو بگید فکر کنم بتونید از 118 شماره ی دفترشون رو بگیرید و با منشیش صحبت کنید و ادرس بگیرید.
چی میگی!
به همین راحتی؟!!!
بابا برو اونجا ببین چطور باهات برخورد میکنن!
تا پارتی نداشته باشی نمیتونی بری داخل!
تازه بری داخل نمیزارن به همین راحتی بری تو دفتر نماینده مجلس!
تازه اونجاشم معلوم نی به حرفت گوش بده یا نه!
حالا بد نیست تلاشتونو بکنید، ببینید چی میشه، نتیجش هم همین جا بزارید.[/QUOTE]
والا کمو بیش یه چیزایی شنیدم اما خوب بازم بهتره بره صحبت کنه ببینه چی میشه .البته فکر کنم به نماینده هم بستگی داشته باشه اما به همین سادگی ها هم نیست تا جایی که میدونم نماینده ها موظف هستند در روز های خاصی به صحبت ها و مشکلات مردم گوش بدن. به طور کلی اول باید بری اونجا بهت وقت میدن بعد میری مشکلت رو مطرح میکنی. تو شهر ما که اینجوریاست حالا سیستم بقیه ی شهر ها چه جوری نمیدونم.

ARTAS

Registered User
لایک‌ها
383
اگه حال دارید این مقاله رو بخونید : http://www.shefanews.com/fa/pages/?cid=23487
عجیییب مقاله ای هست . واقعا سخن از دل صدها هزار سرباز بی تریبون میزنه
من همین الان مقاله رو خوندم یعنی کامل و جامع بود دیگه جواب نداشت از تمام دوستان مخالف میخوام که لینک این مقاله رو در امضا ها ی خودشون بزارن و در هر جایی از اینترنت که فعالیت دارن پخشش کنند تا بهتر دیده بشه.

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
این چند روزه بدجور درگیره کارم
در مورد صحبت با نماینده مجلس هم سرفرصت پیگیر میشم اگه خدا بخواد باهاشون صحبت میکنم
چند تا ازدوستام خبرنگارن همشهری و ... هفته آینده میبینمشون بهشون اطلاع میدم اگه بشه چند تا مقاله مفید در این ضمینه بنویسن البت اگه بشه ! و چاپ بشه !

faridcboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,259
من همین الان مقاله رو خوندم یعنی کامل و جامع بود دیگه جواب نداشت از تمام دوستان مخالف میخوام که لینک این مقاله رو در امضا ها ی خودشون بزارن و در هر جایی از اینترنت که فعالیت دارن پخشش کنند تا بهتر دیده بشه.
داداش تو این لینک چیزی برا دانلود نبود

faridcboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,259
اگه این دوران مثلا مقدس سربازی نبود من الان در هوای سرد فنلاند داشتم قهوه میل میکردم...!
اما تا زمانی که قدرت اصلی این سرزمین (3پاه) اجازه نده خدمت ورداشته نمیشه
که اونم بعیید میدونم
در مورد خریدشم, اون زمون که این قانون بود, یه سرباز ریخته بود پادگان و بسته بود به رگبار
گفته بود همسایه من پول داره سربازیشو خریده و منو که پول ندارم بخرمو هروقت تو کوچه میببنه مسخره میکنه
ازونموفع عاقا فرمودن جمش کنید خرید خدمت رو

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
قربانت
هرکسی شرایط خودش رو داره من برای گواهینامه لازمش دارم و کارهای اداری فقط همین :(
خریدنی هم بشه رقمش پایین باشه شااااااااااااااید بشه یه کاریش بکنم

داش علی

کاربر فعال گرافیک
کاربر فعال
لایک‌ها
942
منم همین کارو کردم تو امضام
ما که سرباز شدیم کاریش نمیشه کرد اما برای نسلای بعدمون ایشالا فرجی بشه...

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
تصویب قانون معافیت نوه ذکور والدین شهدا از خدمت سربازی

به گزارش خبرگزاری فارس، سید حسین نقوی حسینی سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: جلسه امروز کمیسیون ابتدا به موضوع بسیار مهم «بحران آب» اختصاص یافت و با توجه به تاثیر بحران آب بر امنیت ملی از یکسو و خشکسالی و نیاز شدید به آب به ویژه در استان‌های مرکزی کشور، راهکارها و روش‌های تامین آب مورد بحث قرار گرفت.

در ادامه جلسه طرح «الحاق یک بند به ماده (۴۰) قانون خدمت وظیفه عمومی که در کمیته دفاعی کمیسیون اصلاح و تصویب شده بود به بحث گذاشته شد. بر اساس طرح مذکور، یکی از نوه‌های جد یا جده بی‌سرپرست،‌ناتوان و بیمار که فرزند یک پسر آنان شهید شده و نیازمند مراقبت است با رضایت جده و تایید بنیاد شهید و امور ایثارگران از معافیت کفالت برخوردار می‌شوند. طرح مذکور به تصویب کمیسیون رسید.

نقوی حسینی گفت: همچنین در این جلسه استرداد لایحه چگونگی تشکیل و نحوه رسیدگی هیات‌های انضباطی نیروهای مسلح به شماره چاپ ۹۱ و اعمال اصلاحات لازم مطابق در خواسته ستاد کل نیروهای مسلح به تصویب رسید.

کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در جلسه امروز شهادت امام موسی کاظم(ع) را تسلیت گفته و سوم خرداد سالگرد فتح خرمشهر را گرامیداشت و یپشاپیش مبعث رسول اکرم(ص) را به همه مسلمانان جهان به ویژه ملت مسلمان ایران تبریک گفت.

• Like
Reactions: Cya
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا