• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پيشنهاد حذف سربازي اجباري از سوی مرکز پژوهشهای مجلس

نظر شما در مورد طرح حذف سربازي اجباري از پیشنهادی مرکز پژوهشهای مجلس چیست ؟

• با طرح حذف سربازي اجباري موافق هستم

Votes: 400 87.1%
  • با طرح حذف سربازي اجباري مخالف هستم

Votes: 59 12.9%

• Total voters
    459
وضعیت
موضوع بسته شده است.

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
چرا شما پستت رو ویرایش کردی؟!! ترسیدی؟!! حیف اون لایکی که بهت دادم!
1364044234481.gif

باعث میشد تاپیک بسته بشه من ازشون درخواست کردم ولطف کردن قبول کردن ایشون

با سپاس مجدد

دوستان شدیدا پیشنهاد میکنم تشریف ببرید به لینک زیر نظر مثبت خودتون رو بنویسید و کامنتهای موافق طرح رو لایک کنید

3 ثانیه بیشتر وقت نمیگیره خدا وکیلی

http://www.tabnak.ir/fa/news/340034/پيشنهاد-حذف-سربازي-اجباري-و-گسترش-نيروي-مسلح-حرفه‌ای

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
شما تشریف بردید آدم شدید مرد شدید ؟!

ما میخوایم همینطوری بمونیم , مرد

دایی مگه دست خودته ! اتفاقا من قبل خدمت آدم تر بودم و همین حرف شما رو زدم و اینو جواب شنفدم: " اجباری آش کشکه بخوری پاته نخوری پاته "
واس برید

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
دایی مگه دست خودته ! اتفاقا من قبل خدمت آدم تر بودم و همین حرف شما رو زدم و اینو جواب شنفدم: " اجباری آش کشکه بخوری پاته نخوری پاته "
واس برید

بحث الان سر نظر شماست نه آشو کشکو اینکه چی شنفتید !
شما گفتید با حذف قانون اجباری مخالم دلیلش هم روشنه خودتون رفتید دلیل نمیشه الباقی مردم هم 2 سال وقتشون تلف بشه

پیروز باشید

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
به خدا قسم این سربازی حذف نمیشه

یه جا باید باشه بچه های مردم معتاد و سیگاری بشن یا نه ؟

یکی از مسئولین دم انتخابات به جون بچش قسم خورد که سربازی رو حذف نمیکنیم

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
بحث الان سر نظر شماست نه آشو کشکو اینکه چی شنفتید !
شما گفتید با حذف قانون اجباری مخالم دلیلش هم روشنه خودتون رفتید دلیل نمیشه الباقی مردم هم 2 سال وقتشون تلف بشه

پیروز باشید

بحثی نداریم با شما
شما دوست داری برداشته بشه ! اولا که برداشته نمیشه
منم دوست دارم برداشته نشه
تمام

------------------------

Registered User
لایک‌ها
508
باعث میشد تاپیک بسته بشه من ازشون درخواست کردم ولطف کردن قبول کردن ایشون

بگذارید صحبت ها بی پرده گفته بشه، ایشون هم که حرف خاصی نزده بود که موجب بسته شدن تاپیک بشه. به فرض هم که بسته بشه خب یک تاپیک دیگه.
اگر قرار بر سانسور کردن خودمون باشه همون حرف نزنیم سنگین تره!

توی تابناک هم دو تا نظر دادم که گمون نکنم هیچکدومش تایید بشن!
TTJ.png

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
بحثی نداریم با شما
شما دوست داری برداشته بشه ! اولا که برداشته نمیشه
منم دوست دارم برداشته نشه
تمام

منم بحثی با شما ندارم
اولا که امکانش هست برداشته بشه
به دوست داشتن شما نیست سرنوشت خیلی ها بستگی به اجرای این قانون داره
مثل این میمونه من پام بشکنه دور از جون شما گچش بگیرن از فرداش بگم کاش همه همسن و سالی هام پاشون بشکنه ;)
تمام

پ ن

فکر کنم دوره اجباری خیلی بهتون خوش گذشته

پایدار باشید

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
بگذارید صحبت ها بی پرده گفته بشه، ایشون هم که حرف خاصی نزده بود که موجب بسته شدن تاپیک بشه. به فرض هم که بسته بشه خب یک تاپیک دیگه.
اگر قرار بر سانسور کردن خودمون باشه همون حرف نزنیم سنگین تره!

توی تابناک هم دو تا نظر دادم که گمون نکنم هیچکدومش تایید بشن!
TTJ.png

دادا تاپیک رو جهت اطلاع رسانی ایجاد کردم اگه بسته بشه فایده ای نداره ! داره ؟
الان شما تابناک اگه کامنتی میذاشتید که تایید میشد بهتر نبود به نظر خودت :(
در مورد خود سانسوری با نظر شما کاملا موافقم ولی دلایلم رو بالا نوشتم :rolleyes:

پ ن

تشکر که در تاپیک شرکت میکنید

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
ماهم موافقیم اما میدونم همش وعده سرخرمنه#!

send from 1100

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
ماهم موافقیم اما میدونم همش وعده سرخرمنه#!

send from 1100

چرتی بیش نیست - این خبرا رو هراز گاهی میدن عده ای رو مچل کنن ! با یه نمه فکر کردن همه میفهمن که دروغه کذبه
شمام ایشالا ترم بعد آماده شو خودم اعزامت میکنم استاد:lol:

Rain man1374

Registered User
لایک‌ها
88
هر کی مخالفت میکنه چیز عجیبی نیست این تو همه ایرانی ها هست که اگه یکی خودش سختی کشیده میخواد بقیه هم اون سختی را تجربه کنن
اصولا حال نمیکنه که هموطنش حال کنه

هیچ کس هم با سربازی مرد نشده . مردونگی به سربازی رفتن یا نرفتن نیست!

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
چرتی بیش نیست - این خبرا رو هراز گاهی میدن عده ای رو مچل کنن ! با یه نمه فکر کردن همه میفهمن که دروغه کذبه
شمام ایشالا ترم بعد آماده شو خودم اعزامت میکنم استاد:lol:

بله حاجی میدونم همش کشکه.
امام حسینم به زور کسی رو نبرد.حالا نمیدونم اون موقع قوانین اسلام با الان فرق داشته یانه خخخخ
موقع سربازی که میشه ماروباکره شمالی مقایسه میکنن وموقع پول بنزین باامریکا#!کلا کولی گرفتن مجانی رو خوب بلدن

send from 1100

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
هر کی مخالفت میکنه چیز عجیبی نیست این تو همه ایرانی ها هست که اگه یکی خودش سختی کشیده میخواد بقیه هم اون سختی را تجربه کنن
اصولا حال نمیکنه که هموطنش حال کنه

هیچ کس هم با سربازی مرد نشده . مردونگی به سربازی رفتن یا نرفتن نیست!

خیلی تلخه وژدانن من پنج شیش نفر رو میشناسم زن و بچه دارن یکیشون از بستگان هست میخندید میگفت ایشاالله با بچم میرم :eek:
حد اقل باید درباره جزئیات این قانون یکم تامل کنند مثلا کسایی سن بالا و زن و بچه دارن رو دیگه بابا بیخیال
یا حداقل از مدت زمان برنامه خوبشون یکم کم کنند
به نظر من خیلی راحت میتونند این گره کور رو باز کنند

پ ن

زن و بچه ندارم الهیییییییییییییییییییییییییییییییییییییی شکر

--------------------

لینک وب سایت مرکز پژوهشهای مجلس جهت درج نظرات در خصوص این قانون

مرکز پژوهشها - دو الگوی جدید پیشنهادی مرکز پژوهش های مجلس برای سربازی در ایران

والله بنده یه متن مختصر در خصوص پیگیری و اهمیت این موضوع فرستادم , پیشنهاد میکنم شما هم اینکار رو انجام بدید

با سپاس

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
منکه نظر دادم ولی ک*شعره محضه از این وعده ویعیدا زیاد میدن.2 سال نیروی مفتی رو برای چی از دست بدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
منکه نظر دادم ولی ک*شعره محضه از این وعده ویعیدا زیاد میدن.2 سال نیروی مفتی رو برای چی از دست بدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

الف- مزایا و مطلوبیت های سربازی داوطلبانه بسیجی محور عبارتند از :
1- همسویی این مدل و الگو با **** معنایی و گفتمان انقلاب اسلامی ایران که در آن حاکمیت فرهنگ و ارزش های اسلامی از یک سو و رضایت مردم و سرمایه اجتماعی محور تصمیم گیری ها قلمداد می شود.
2- بروز و ظهور عنصر حق انتخاب و اختیار که در بعد داوطلبانه بودن خدمت معنا و مفهوم پیدا می کند.
3- بروز و ظهور کرامت انسانی و عزت نفس و شخصیت سربازان.
4- زمینه سازی برای افزایش نرخ بهره وری خدمت سربازی در کشور.
5- بهره گیری فعال از توانایی ها و تخصص های داوطلبان در طی خدمت.
ب – مزایا و مطلوبیت های سربازی حرفه ای (علمی – تخصصی)
1- حذف قاعده اجبار و تکلف از سربازی.
2- ارزش یافتن تخصص و کارآمدی در دوره سربازی.
3- امکان ارتقای عزت نفس و منزلت اجتماعی سربازان.
4- تغییر نگاه و رویکرد جامعه نیروهای مسلح به سربازان از نیروهای ضعیف و مسلوب الاراده به نیروهایی همسان سایر درجه داران و افسران نیروهای مسلح.
5- زمینه برای صرفه جویی اقتصادی و مالی در نیروهای مسلح به دلیل امکان استفاده از این سربازان پیمانی و حرفه ای پنج ساله – ده ساله و 15 ساله و نهایتا 20 ساله.

منبع : مرکز پژوهشها - دو الگوی جدید پیشنهادی مرکز پژوهش های مجلس برای سربازی در ایران

پ ن :

مرکز پژوهش های مجلس ارگان خیلی مهمیه که کمتر در موردش میشنویم ولی از خود مجلس نمایندگان از برخی جهات اهمیت بیشتری داره , اگه مثلا یه نماینده مجلس یا یه شخصی میومد این حرف رو میزد برای من هم زیاد جالب نبود اصلا تاپیک نمیزدم ولی وقتی این مرکز اومده به صورت عمومی این بحث رو مطرح کرده حتما یه خبرهایی هست .

در مورد مرکز پژوهش های مجلس هم در لینک زیرمطالعه نمایید متوجه منظور بنده خواهید شد :

مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی - ویکی‌پدیا

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
الف- مزایا و مطلوبیت های سربازی داوطلبانه بسیجی محور عبارتند از :
1- همسویی این مدل و الگو با **** معنایی و گفتمان انقلاب اسلامی ایران که در آن حاکمیت فرهنگ و ارزش های اسلامی از یک سو و رضایت مردم و سرمایه اجتماعی محور تصمیم گیری ها قلمداد می شود.
2- بروز و ظهور عنصر حق انتخاب و اختیار که در بعد داوطلبانه بودن خدمت معنا و مفهوم پیدا می کند.
3- بروز و ظهور کرامت انسانی و عزت نفس و شخصیت سربازان.
4- زمینه سازی برای افزایش نرخ بهره وری خدمت سربازی در کشور.
5- بهره گیری فعال از توانایی ها و تخصص های داوطلبان در طی خدمت.
ب – مزایا و مطلوبیت های سربازی حرفه ای (علمی – تخصصی)
1- حذف قاعده اجبار و تکلف از سربازی.
2- ارزش یافتن تخصص (!!!)و کارآمدی در دوره سربازی.
3- امکان ارتقای عزت نفس و منزلت اجتماعی سربازان.
4- تغییر نگاه و رویکرد جامعه نیروهای مسلح به سربازان از نیروهای ضعیف و مسلوب الاراده به نیروهایی همسان سایر درجه داران و افسران نیروهای مسلح.
5- زمینه برای صرفه جویی اقتصادی و مالی در نیروهای مسلح به دلیل امکان استفاده از این سربازان پیمانی و حرفه ای پنج ساله – ده ساله و 15 ساله و نهایتا 20 ساله.

منبع : مرکز پژوهشها - دو الگوی جدید پیشنهادی مرکز پژوهش های مجلس برای سربازی در ایران

پ ن :

مرکز پژوهش های مجلس ارگان خیلی مهمیه که کمتر در موردش میشنویم ولی از خود مجلس نمایندگان از برخی جهات اهمیت بیشتری داره , اگه مثلا یه نماینده مجلس یا یه شخصی میومد این حرف رو میزد برای من هم زیاد جالب نبود اصلا تاپیک نمیزدم ولی وقتی این مرکز اومده به صورت عمومی این بحث رو مطرح کرده حتما یه خبرهایی هست .

در مورد مرکز پژوهش های مجلس هم در لینک زیرمطالعه نمایید متوجه منظور بنده خواهید شد :

مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی - ویکی‌پدیا
راست میگیا اینایی که بولد کردم خیلی براشون مهمه.

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
راست میگیا اینایی که بولد کردم خیلی براشون مهمه.

والله خودشون نوشتن ;)

ولی نکات جالب توجه این مطالبه :

به گزارش اعتماد، مرکز پژوهشهای مجلس هدف خود از این بررسی را نیز وجود اشکالات و کاستی‌های شایان توجه در وضعیت کنونی سیستم خدمت وظیفه اعلام کرده است و دو الگوی سربازی حرفه‌ و داوطلبانه را مطرح می‌کند. قانون سربازگیری فعلی حدود ۷۰ سال قدمت دارد و مربوط به دوره‌یی خاص اجتماعی، فرهنگی، سیاسی و اقتصادی ایران است. این گزارش می افزاید: عصر فئودالیسم و عبور به سوی شبه بورژوازی پهلوی، شاید می‌توانست توجیه‌گر **** سربازگیری اجباری باشد؛ اما تکامل اجتماعی، سیاسی، فرهنگی، اقتصادی و نظامی امروز ایران و جهان، چنین سیستمی را ناکارآمد کرده است. طی نیم قرن، هرگاه جوانی از محیط روستایی یا شهری به عنوان سرباز به درون پادگانی می‌رفت، محیط نیروهای مسلح جذابیت زیادی می‌توانست داشته باشد زیرا سرباز در آنجا غیر از فعالیت نظامی، امورات زندگی را هم می‌آموخت که برای پس از پایان خدمت سربازی او نیز موثر بود. تحولات فرهنگی و اجتماعی به گونه‌یی رقم خورده است که به ندرت می‌توان پذیرفت یک جوان امروزی برابر هزینه بهترین سال‌های عمرش، از محیط سربازخانه و پادگان چیز مطلوبی دست او را بگیرد که برای پس از پایان خدمت سربازی موثر باشد. در واقع سرباز دیروز با دست تهی می‌آمد و هنگامی که می‌رفت، با یک شخصیت شکل گرفته در سربازی از پادگان می‌رفت؛ اما امروز یک جوان سرباز، عموما با شخصیت شکل گرفته تحت تاثیر خانواده، مدرسه، رسانه، دانشگاه، ورزشگاه، اینترنت وارد نیروهای مسلح می‌شود و جایی برای شکلدهی به شخصیت باقی نمی‌ماند. از این حیث نقش تکاملی که در گذشته سربازی بازی می‌کرد را امروز نمی‌تواند بازی کند.

جامعه

H a s t i

Registered User
لایک‌ها
425
مگه اين كار دست مجلس هست !!!!!
هر كس ميگه اره ثابت كنه اصلا ربطي به مجلس نداره

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا