• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پيشنهاد حذف سربازي اجباري از سوی مرکز پژوهشهای مجلس

نظر شما در مورد طرح حذف سربازي اجباري از پیشنهادی مرکز پژوهشهای مجلس چیست ؟

• با طرح حذف سربازي اجباري موافق هستم

Votes: 400 87.1%
  • با طرح حذف سربازي اجباري مخالف هستم

Votes: 59 12.9%

• Total voters
    459
وضعیت
موضوع بسته شده است.

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
مثل اینکه این بار جدی هست اما مطمئن باشید مجلسی های عزیز تصویب نمیکنن

بله این بار جدی هست 20000 تا خبرگزاری هم بازتاب دادن طرح پیشنهادی رو , دست مجلس نیست تا جایی که بنده اطلاع دارم باید کمسیون امنیتی و ستاد کل نیروهای مسلح بررسی و تصویب کنه

مگه اين كار دست مجلس هست !!!!!
هر كس ميگه اره ثابت كنه اصلا ربطي به مجلس نداره

مرکز پژوهش های مجلس ارگان خیلی مهمیه که کمتر در موردش میشنویم ولی از خود مجلس نمایندگان از برخی جهات اهمیت بیشتری داره
طرح پیشنهادیش که در مرحله اول بررسی و تصویب شده بله به مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی ربط داره

لینک رو مطالعه کنید متوجه میشید : مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی - ویکی‌پدیا

پ ن :

به خدا منم مثل شما نمیگم 100% اجرا میشه ولی خدا کنه که این مشکل رو به زودی حل کنند :hmm:

hamid_khapid

Registered User
لایک‌ها
89
ایشاا... که خدمت اجباری حذف شه
من رفتم ولی دوس دارم هرکی میلش نیس نره
چون میدونم از همه چیز ادم رو عقب میاندازه
ولی این قانونا بعید میدونم تصویب بشه
کلا نیروهای مسلح و فرمانده کل غوا! عمرا این چیزا رو تایید کنن
حالا به ۱۰۰۱ دلیل که جاش نیس بگم

Sent from my GT-I9100

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
ایشاا... که خدمت اجباری حذف شه
من رفتم ولی دوس دارم هرکی میلش نیس نره
چون میدونم از همه چیز ادم رو عقب میاندازه
ولی این قانونا بعید میدونم تصویب بشه
کلا نیروهای مسلح و فرمانده کل غوا! عمرا این چیزا رو تایید کنن
حالا به ۱۰۰۱ دلیل که جاش نیس بگم

آمین

ولی نظر من برخلاف شماست چون خط مرکز پژوهش های مجلس موازی نیروهای ستاد کل و فرمانده کل هست

Sent from my GT-I9100

آمین

ولی نظر من برخلاف شماست چون خط مرکز پژوهش های مجلس موازی نیروهای ستاد کل و فرمانده کل هست
خودمونی عرض کنم هیچ وقت نمیان خبری رو با این شفافیت اونم این مرکز منتشر کنه که بعدا کسی زیاد باهاش مشکلی داشته باشه یا باعث تخریب ذهنیت افکار عمومی جامعه بشه

ولی در کل تا تصویب نشه هیچی مشخص نیست فکر کنم همین یکی دو روزه به دلیل بازتابی که این خبر خواهد داشت چندی از مسئولین بیان در موردش صحبت کنند :eek:

از نظر نظامی هم حساب 2 2 تا 4 تاست وقتی نیروها کادر و به قول معروف سرباز حرفه ای باشن 100% باعث تقویت نیروی نظامی کشور خواهد شد در متن گزارش شده هم این مسئله ذکر شده

پ ن :

مسئله مهم دیگه ای هم که مطرح هست اینه که معمولا همه کشورها قبل از اجرا کردن یه قانون مهم میان افکار عمومی جامعه رو نسبت به اون خبر سنجش میکنند که چقدر واکنش مثبت یا منفی همراه خودش داره و چقدر جامعه نسبت بهش حساسیت نشون میده که یکیش همین اینترنت هست که خیلی ها با اینکه آرزو دارن این قانون تصویب بشه میان به شکلهای مختلف با بی تفاوتی یا عدم باور پذیری از روش رد میشن و این خیلی خیلی بده :hmm:

YANMAR

Registered User
لایک‌ها
235
سربازی واجب است که باشد
تا همیشه برای جنگ با آمریکا و اسراییل آمادگی داشته باشیم.

سلام داداشم.
دیگه این حرفا فکر کنم دموده شده...الان سربازی واجب شده برای پاسپورت و وام ازدواج امثال این.شاید هم یه عده ای واقعا بر این باور برن خدمت.البته اینم بگم که صد البته اونایی که با سربازی اجباری مخالف هستن،برای کشورشون در صورت لزوم کم نخواهند گذاشت.همه چی به موقعش.آموزش آماده شدن برای جنگ فکر نکنم بیشتر از 2 یا 3 ماه وقت ببره...نه دیگه 21 ماه.
سلامت باشید

madman2011

Registered User
لایک‌ها
2,725
تو پاكستان هم فك نكنم اجباري باشه

بابا سه ماه بذاريد آموزش ببينيم كه موقع جنگ آماده باشيم چيه 2 سال الاف مي كنن

من هنوز دانشگام ولي مث ي بار يك تني شده اين اسم سربازي

هر كي ميره هركي مياد منو ياد غم سربازي ميندازه كه ي روز بايد برم

:(

Miladicaa

Registered User
لایک‌ها
501
مطمئن باشید حذف نخواهد شد.ما که از خدامونه.حداقلش کمش کنن چند ماهی
همین الان باید برم پادگان
یه کادری گذاشتن بالا سرم ماهی 2 میلیون داره میگیره هر چی کاره من میکنم با ماهی 60 تومن.کاره سختی هم نیست ولی زور داره 21 ماه برم و بیام واسه هیچی
خدایا خودت درستش کن. کمش کن. غمو کم ترش کن

ramin_m125

Registered User
لایک‌ها
163
اگه بشه که خیلی خوبه
حداقل واسه اونایی که در خوندن.

پ.ن:
مرکز پژوهش‌های مجلس همچنین پیشنهاد داده که برنامه پنج ساله پنجم، چهار ساله شود!!! :D

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
اگه بشه که خیلی خوبه
حداقل واسه اونایی که در خوندن.

پ.ن:
مرکز پژوهش‌های مجلس همچنین پیشنهاد داده که برنامه پنج ساله پنجم، چهار ساله شود!!! :D

اتفاقا از این طرح چهار ساله شدن و یا حذف کلی برنامه پنجم توسعه هم استقبال زیادی شده

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، دفتر مطالعات برنامه و بودجه مرکز پژوهشهای مجلس اعلام کرد: شیوه مواجهه با برنامه پنجم توسعه یکی از موضوعات مهم پیش روی مجلس شورای اسلامی و دولت جدید است. ناکارآمدی ساختاری برنامه پنجم ، حجم منابع مالی برای انجام آن (میزان منابع لازم، نحوه تجهیز منابع و سازوکارهای اولویت بندی )، تغییر شرایط جهانی (افزایش تحریم ها) و بی ثباتی اقتصاد کلان کشور جزء عوامل تاثیرگذار بر اتخاذ تصمیم نسبت به برنامه پنجم محسوب می شوند.

مرکز پژوهشها خواستار کنارگذاشتن قانون برنامه پنجم شد - Tabnak.IR | تابناك

-----------------

دوستان عزیز از طریق لینک زیر میتونید نظر خودتون رو در رابطه با طرح پیشنهادی حذف خدمت اجباری برای مرکز پژوهشهای مجلس ارسال نمایید , 3 ثانیه بیشتر وقتتون رو نمیگیره و بی تاثیر نیست

مرکز پژوهشها - دو الگوی جدید پیشنهادی مرکز پژوهش های مجلس برای سربازی در ایران

amin_anzio

Registered User
لایک‌ها
109
با توجه به شرایط ایران و حالت آماده باش بودنش بعید میدونم کامل حذف بشه ولی میشه امیدوار بود که دوره ی آموزشی رو به عنوان سربازی لحاظ کنند و مابقیش که جز اتلاف وقت فایده ای برای کسی نداره رو بردارند. البته این رو هم در نظر بگیرید که دولت الان داره از صدها هزار سرباز برای مشاغل سطح پاین ( و بعضا" کمی بالاتر ) بصورت تقریبا" رایگان استفاده کنه و حذف سربازی هزینه های بسیاری از ارگان ها که از آبدارچی تا مسئول سایت و دبیرخونه و .. رو دارند مفت و مجانی از سرباز بدبخت استفاده میکنند بالا میبره و در واقع یک بودجه ی کلان برای استخدام افراد جایگزین با این نفرات باید در نظر گرفته بشه که این مورد کمی قضیه رو سخت میکنه.
یه چیزی هم به عنوان شوخی بگم ولی به قول معروف در پشت هر شوخی حقیقتی نهفته است..
من میگم یا سربازی رو بردارند یا این خانم ها که صبح تا شب از حقوق برابر زن و مرد صحبت میکنند هم ببرند سربازی تا حقوق برابر رعایت بشه.! اینجوری میشه مدت زمان سربازی اقایون بدون هیچ هزینه اضافه از 24 ماه به 12 ماه کاهش پیدا کنه.! چون تعداد سرباز 2 برابر میشه.! درسته که مردها از نظر فیزیک بدنی برای رزم کارآمد تر هستند اما وقتی این همه خانم تیرانداز داریم که بصورت تفریحی تیراندازی میکنند پس میتونند سربازی هم برند ( با آموزش های سبک تر و متفاوت و سلاح سبک و .. ) یا اصلا رزم باشه برا مرد ها ولی وقتی دوست من که فوق لیسانس هوا فضا داره باید به عنوان سربازیش 2 سال رو با ماهی 150 تومن مسئول سایت دانشگاه باشه در حالی که یه خانم همسن و هم رشته ی ایشون تو همون دانشکده داره حقوق خوبی میگیره و کار بهتری میکنه پس میشه حداقل مدت زمان بعد از آموزشی بین زن و مرد تقسیم بشه.! خوب اگه یه زن نمیتونه کارمندی کنه پس چرا به عنوان کارمند استخدامش میکنند؟ و اگه میتونه چرا به عنوان سرباز ازش کار مفت نمیکشند؟ شاید به این دلیل که تو ایران زن باید هزینه های زندگی و نفقه مرد رو بده!! یا چون باید خونه و ماشین و مهریه و سرویس طلا و عروسی و .. رو پرداخت کنه پس بیشتر به حقوق نیاز داره تا مرد.! شایدم چون زن ها طول عمر کمتری از مردها دارند نباید 2 سال عمر کوتاهشون تلف بشه.!!
در واقع موارد فوق همشون برعکسه.!!
البته بهتره که سربازی اجباری کاملا برچیده بشه و سربازی اختیاری و با پرداخت حقوق منصفانه باشه ( نه ماهی 60 تومن ) اما اگه قراره که سرباز باشه تا هزینه های دولت کم شه این هم یه راهکاره دیگه.! سربازی خانم ها.!
از خانم های پیتی عذر میخوام . من خودم معتقدم که زن و مرد در عین برابری با هم متفاوت هستند و برای کارهای متفاوتی ساخته شدند ولی خیلی جاها شنیدم که خانم های فمنیست میگند هیچ کاری تو دنیا نیست که مرد بتونه و زن نتونه.! و باید در همه ی موارد ( پوشش ، حقوق ، کار منزل ، شستن ظرف و ... برابری باشه ) روی صحبتم با اون خانم ها بود...
اگه تاپیک منحرف شد عذر میخوام.

H a s t i

Registered User
لایک‌ها
425
ميري تو **** وظيفه كارمنداش زن هستند ميري پليس + ١٠ كارمنداش زنند ميري بانك اكثرا زن هستند ميري بيمارستان كارمندا زن هستند ميري قوه قضاييه بعضي كارمندا زن هستند ميري ادارات دولتي مثل شهرداي كارمندا زن هستند ميري مغازه فروشنده ها زنند ميري شركت هاي خصوصي بازم همه زن هستند ميري دانشگاه دو سوم كلاس زن هستند ... نيرو انتظامي هم كه ديگه دارن زنها اموزش چيركي ميبينند خدا به خير كنه ...

اونوقت اقايون بايد برند دو سال وقت تلف كنند و بعد از اون دنبال كار، هر چي كار هست خانوما به عهده گرفتند اخه پليس + ١٠ يا **** وظيفه يا فدراسيون فوتبال مردا كارمند زن ميخواد چيكار !!!!

تازه به خاطر بچه داري و بچه دار شدن هم نزديك به يكسال ميتونند مرخصي بگيرند خوب مگه مجبوريد هر جا هم كه نشستن دارن تو ادارات كارهاي خاله زنكي انجام ميدن اكثر ادارات و مراكز به گاج رفته به خاطر اينا هست ...

خدا رو شكر هنوز پست هاي مديريتي رو نگرفتند يا پستهاي كه نياز به سيستم قوي بدني هست

YANMAR

Registered User
لایک‌ها
235
تو پاكستان هم فك نكنم اجباري باشه

:(

پاکستان که هیچی،افغانستان که هر روز خدا بکش،بکشه و نیاز به سرباز داره سربازیش از سال 2006 اختیاری شد... اونم.با حقوق چند هزار دلاری!

vatanniaz

Registered User
لایک‌ها
109
بريد سربازي آدم بشيد مرد بشيد همتون بايد بريد هيچي حذف نميشه الكي خيالاپردازي نكنيد بچه هاي زير ١٨ سال :دي

Sent from my iPad using Tapatalk HD

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
اینه همه زحمت بکش درس بخون اخرش باید تفنگ بگیریم دستمون

خدا شاهده جنگ بشه من میرم تو تیم مقابل تک تک شما ها رو میکشم :دی

mondert

Registered User
لایک‌ها
1,425
تو سربازی کسی مرد نمیشه
یا معتاد میشه یا #@$@ :D
تازه یکی از اینا هم نشه حداقل اینه که 2 سال از طلایی ترین سال های زندگیش به هدر رفته
هر فردی استارت زندگیشو از 18 سالگی میزنه و آیندش در این سالهاست که شکل می گیره
ولی اینا برمیدارن طرفو تو 19 سالگی میبرن سربازی دو سال ازش بیگاری میکشن ولش می کنن بره
یعنی بعد از سربازی در خوشبینانه ترین حالت طرف تازه برمیگرده به 2 سال قبلش یعنی حداقل 2 سال از زندگی عقب افتاده

new24

Registered User
لایک‌ها
300
مسلمان واقعی
دادا قصد توهین ندارما(دارم،میخوام بگم ر__ی آب قطه!ولی بن میکنن!)ولی شوما دیگه نیا این سمتا
یه موقه برادران همسنگر میبینن اینجایی و از انگشت پا(گرفتید عایا؟)دار میزننت!!
انصار نرفته،یکی دیگه هم پیدا شد!!!!!!!

H.T.C

Registered User
لایک‌ها
1,331
اینه همه زحمت بکش درس بخون اخرش باید تفنگ بگیریم دستمون

خدا شاهده جنگ بشه من میرم تو تیم مقابل تک تک شما ها رو میکشم :دی

خیلی نامردی از اول هم بهت شک داشتم که جاسوس دوجانبهای
م.نا.فق

gogle

Registered User
لایک‌ها