gogle
Registered User
- نوشتهها
- 1,910
- لایکها
- 1,069
عمو ملت تو تاپیک دارن بحث میکنن چرا پست منو دیدی فقط؟ استادم باباته:|
یه زحمت به خودت بده صفجه قبلی رو هم ببینی همین در خواست رو از سایر دوستان هم کردم
آره بابام استاده
عمو ملت تو تاپیک دارن بحث میکنن چرا پست منو دیدی فقط؟ استادم باباته:|
باشه ما کشیدیم بیرون:| (ازسیاست)یه زحمت به خودت بده صفجه قبلی رو هم ببینی همین در خواست رو از سایر دوستان هم کردم
آره بابام استاده
اگر نظر کسی که114 واحد رشته علوم سیاسی پاس کرده بخوای باید بگم که:|
هیچ موقع جنگ بین ابرقدرتها اتفاق نمیفته چون اگه بیفته دنیا نابود میشه واسه همین حق غنی سازی بیش از 22 % رو به ما نمیدن چون ازون درصد بالاتر مصارف نظامی داره و اونا میدونن که یه مشت دیوونه شدن سردمدار ایران ممکنه یه کدومشون دکمه رو بزنه بگه ببینیم چی میشه:| بعدش دنیا به سرزمین خوش آب و هوای "گا" میره....اتفاقی که میفته اینه که چهار تا کشور کوچیک و سست پایه رو به جون هم میندازن اسلحه میفروشن. البته با "اتمی" نشون دادن ایران این اعراب سمسمار خور سال 2010 نزدیک به نمیدونم چند میلیارد دلار اسلحه خریدن از آمریکا.
اینم بگم این وسط سوریه شده سپر بلای ایران مقابل اسراییل. واسه همین از سرنگونی اسد مثه چی میترسن. اگه سوریه هم همسو بشه با اونا اوضاع واسه ایران بسیار وخیم خواهد شد
امریکا سالانه 500 میلیارد دلار اضافی چاپ میکنه . نیازی به یک میلیارد دلار خرید اسلحه توسط عربستان یا چند بشکه نفت ته چاه های سوریه نداره
:blink: اتفاقا دقیقا استراتژیه امریکا از خیلی سال پیش فروش اسلحه و نیاز نفتی بوده
مرض داره هزاران برابر خرج جنگ کنه ؟ پول میده میخره . بدون دردسر
اینی که میگی سیاست دولت امریکا نیست . سیاست کارخانه های اسلحه سازی هست که شرایط جنگ رو آماده میکنن تا دوزار سود کنن .
عربستان و دیگر کشورهای دارای نفت هم نقش دارن در شروع جنگ ها . چون دیگه اینا چاپ خونه دلار ندارن . اموراتشون با نفت میگذره
وقتی بخای امپراتوری راه بندازی باید هزینه کنی :happy: این تاپیک ربطی نداره به این موضوع نمیشه اینجا بحث کرد
مغز خر نخورده بیاد پول اضافی همینجوری به بازار تزریق کنه که. ارزش پولش میاد پایین داداش من.واسه اون مقدار پولی که تزریق میشه آیا کالا برای فروش داره؟ اینجوری که شما میگی کل بازار عرضه و تقاضا بهم میریزه. وگرنه هرکشوری میتونه پول چاپ کنه تا پولدار بشه:| عمو شما میدونی آمریکا سالانه چند میلیون تن برنج میخره که بریزه تو دریا؟ واسه چی؟ واسه اینکه بتونه قیمت رو بالا نگه داره. از دست نامرئی بازار چیزی میدونی؟ .... چند بشکه نفت؟میدونی چند میلیارد بشکه نفت تو خلیج فارسه؟میدونی با فروش یه راکت چند بشکه میتونه بگیره بجاش یا بیشتر توضیح بدم؟امریکا سالانه 500 میلیارد دلار اضافی چاپ میکنه . نیازی به یک میلیارد دلار خرید اسلحه توسط عربستان یا چند بشکه نفت ته چاه های سوریه نداره
باشه بحث سیاسی نمیکنم :|
عمرا چنین چیزی اجرا بشه.
والله ما که 15 ماه سرباز بودیم میگم : اینا کلا مامور کم داشتن.
چه سرباز و چه کادر!!!
(
دوستان اگه آمریکا به سوریه حمله کنه وضیعت سربازی ما چطور میشه؟؟؟
همه آماده باش میخوریم؟؟؟
یا اینکه سربازها باید برن دم مرز وایسن بشن گوشت لب توپ؟؟
لطفا حرف مفت نزنید همینطوریش هم کاملا دو طبقه جدا شده اند! یک سوال چرا تو خیلی از کشور ها همین طرح رو اجرا کردند ولی تو ایران همش این موضوعات مطرح میشه؟ اینا همش حرفه برای برده داری به صورت نوین :wacko:والا چیزی که هست فروش یعنی جداسازی طبقه های ضعیف و قوی جامعه از هم !! فکر میکنید کار درستیه؟؟
ای کاش گزینه ای تحت عنوان ارائه خدمات اجتماعی رو اضافه کنن
کارهایی توی اجتماع هست که در هر صورت هر کسی زیر بارش نمیره
مثل نگهداری از معلولین جسمی و ذهنی ٬ خانه سالمندان ٬ رفتگری و ...
گزینه حذف به معنی خالی شدن ناگهانی پادگانها که باعث میشه توان نظامی و بازدارندگی نیروهای مسلح برای کشور متجاوز کم باشه که با توجه به امنیتی بودن موضوع ٬ کار صحیحی به نظر نمیرسه
لطفا حرف مفت نزنید همینطوریش هم کاملا دو طبقه جدا شده اند! یک سوال چرا تو خیلی از کشور ها همین طرح رو اجرا کردند ولی تو ایران همش این موضوعات مطرح میشه؟ اینا همش حرفه برای برده داری به صورت نوین :wacko:
والا به خدا من از خدامه برش دارن چون خودم دانشجو هستم و مشمول و از خدامه که بعد از تحصیل مستقیما وارد بازار کار بشم ولی چیزی که هست میگم به جای خریدن خدمات اجتماعی بزارن
اینکه قوی و ضعیف همین الان اش هم جدا هستن شکی نیست ولی این موضوع کار رو بدتر میکنه.
پ.ن: نظر هرکسی براش ارزش داره لطفا ادب داشته باشید. شما میتونستی راحت بنویسی مخالفی نه اینکه اون جمله ی اول رو بنویسی.