• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پيشنهاد حذف سربازي اجباري از سوی مرکز پژوهشهای مجلس

نظر شما در مورد طرح حذف سربازي اجباري از پیشنهادی مرکز پژوهشهای مجلس چیست ؟

• با طرح حذف سربازي اجباري موافق هستم

Votes: 400 87.1%
  • با طرح حذف سربازي اجباري مخالف هستم

Votes: 59 12.9%

• Total voters
    459
وضعیت
موضوع بسته شده است.

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
عمو ملت تو تاپیک دارن بحث میکنن چرا پست منو دیدی فقط؟ استادم باباته:|

یه زحمت به خودت بده صفجه قبلی رو هم ببینی همین در خواست رو از سایر دوستان هم کردم
آره بابام استاده

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
اگر نظر کسی که114 واحد رشته علوم سیاسی پاس کرده بخوای باید بگم که:|
هیچ موقع جنگ بین ابرقدرتها اتفاق نمیفته چون اگه بیفته دنیا نابود میشه واسه همین حق غنی سازی بیش از 22 % رو به ما نمیدن چون ازون درصد بالاتر مصارف نظامی داره و اونا میدونن که یه مشت دیوونه شدن سردمدار ایران ممکنه یه کدومشون دکمه رو بزنه بگه ببینیم چی میشه:| بعدش دنیا به سرزمین خوش آب و هوای "گا" میره....اتفاقی که میفته اینه که چهار تا کشور کوچیک و سست پایه رو به جون هم میندازن اسلحه میفروشن. البته با "اتمی" نشون دادن ایران این اعراب سمسمار خور سال 2010 نزدیک به نمیدونم چند میلیارد دلار اسلحه خریدن از آمریکا.
اینم بگم این وسط سوریه شده سپر بلای ایران مقابل اسراییل. واسه همین از سرنگونی اسد مثه چی میترسن. اگه سوریه هم همسو بشه با اونا اوضاع واسه ایران بسیار وخیم خواهد شد

امریکا سالانه 500 میلیارد دلار اضافی چاپ میکنه . نیازی به یک میلیارد دلار خرید اسلحه توسط عربستان یا چند بشکه نفت ته چاه های سوریه نداره

باشه بحث سیاسی نمیکنم :|

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
امریکا سالانه 500 میلیارد دلار اضافی چاپ میکنه . نیازی به یک میلیارد دلار خرید اسلحه توسط عربستان یا چند بشکه نفت ته چاه های سوریه نداره

:blink: اتفاقا دقیقا استراتژیه امریکا از خیلی سال پیش فروش اسلحه و نیاز نفتی بوده

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
:blink: اتفاقا دقیقا استراتژیه امریکا از خیلی سال پیش فروش اسلحه و نیاز نفتی بوده

مرض داره هزاران برابر خرج جنگ کنه ؟ پول میده میخره . بدون دردسر

اینی که میگی سیاست دولت امریکا نیست . سیاست کارخانه های اسلحه سازی هست که شرایط جنگ رو آماده میکنن تا دوزار سود کنن .

عربستان و دیگر کشورهای دارای نفت هم نقش دارن در شروع جنگ ها . چون دیگه اینا چاپ خونه دلار ندارن . اموراتشون با نفت میگذره

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
مرض داره هزاران برابر خرج جنگ کنه ؟ پول میده میخره . بدون دردسر

اینی که میگی سیاست دولت امریکا نیست . سیاست کارخانه های اسلحه سازی هست که شرایط جنگ رو آماده میکنن تا دوزار سود کنن .

عربستان و دیگر کشورهای دارای نفت هم نقش دارن در شروع جنگ ها . چون دیگه اینا چاپ خونه دلار ندارن . اموراتشون با نفت میگذره

وقتی بخای امپراتوری راه بندازی باید هزینه کنی :happy: این تاپیک ربطی نداره به این موضوع نمیشه اینجا بحث کرد

ali308

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
خواهشا بحث سیاسی نکنید به نظر من باید سعی کرد تا نظر ها را نسبت به این ایده مجلس جلب کرد نمیدونم تا چه حد این طرح قابل پیاده سازی هستش اما به کمترینش هم ما قانعیم D: خدمت بشه 18 ماه D:

mohamadreza-23

Registered User
لایک‌ها
411

باشه بحث سیاسی نمیکنم :|
مغز خر نخورده بیاد پول اضافی همینجوری به بازار تزریق کنه که. ارزش پولش میاد پایین داداش من.واسه اون مقدار پولی که تزریق میشه آیا کالا برای فروش داره؟ اینجوری که شما میگی کل بازار عرضه و تقاضا بهم میریزه. وگرنه هرکشوری میتونه پول چاپ کنه تا پولدار بشه:| عمو شما میدونی آمریکا سالانه چند میلیون تن برنج میخره که بریزه تو دریا؟ واسه چی؟ واسه اینکه بتونه قیمت رو بالا نگه داره. از دست نامرئی بازار چیزی میدونی؟ .... چند بشکه نفت؟میدونی چند میلیارد بشکه نفت تو خلیج فارسه؟میدونی با فروش یه راکت چند بشکه میتونه بگیره بجاش یا بیشتر توضیح بدم؟
به اون دوستمون قول دادم بحث سیاسی نکنم. شما هم نقل قول نکن منو لطفا. نمیخوام زیر قولم بزنم:|

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
سربازی برده داری نوین هست

برو صبحونه بگیر نامه شخصی تایپ کن برو بانک برو فلان کارو انجام بده

سربازی یعنی 2 سال از بهترین روزهای زندگی به هدر رفتن

امیدوارم هیچ کسی سربازی نره و به این روزمرگی و افسردگی من دچار نشه

iranadsense

Registered User
لایک‌ها
2,412
عمرا چنین چیزی اجرا بشه.

والله ما که 15 ماه سرباز بودیم میگم : اینا کلا مامور کم داشتن.

چه سرباز و چه کادر!!!

این حرف واسه من یه چیزی در حد شوخیه که بخوان سرباز نگیرن.

15 ماه از عمر نازنینم الکی به هدر رفت :hmm:

الکی الکی شدیم 24 ساله!!!:(

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
عمرا چنین چیزی اجرا بشه.

والله ما که 15 ماه سرباز بودیم میگم : اینا کلا مامور کم داشتن.

چه سرباز و چه کادر!!!

(

مامور کم داشتن برای چه کاری ؟ کارهایی که کاربرkia_martan گفت ؟

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
سردار کمالی گفته :

دلتون رو صابون نزنید هر سرباز همین الان 250 تومن ماهانه برا ما خرج داره بخوایم حرفه ای کنیم باید حقوق بدیم و ما بودجه نداریم )

یعنی مغز در حد جلبکی که داره پنیر میخوره !

آخه آدم احمق !

اگه سربازی حرفه ای بشه سالانه میلیارد ها تومان برای دولت سود آوری داره بجای ضرر !

آخه چرا ما داریم تو این مملکت زندگی میکنیم ؟

کلا بگم دلتون رو صابون نزنید باید برید خدمت ! حد اقل تا 20 سال آینده این قانون عوض نمیشه

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
خوب این برنامه ای هم نیست که بشه یک شبه اجراش کرد خیلی زمان میبره تا اجرایی بشه البته در صورت موافقت افراد تصمیم گیرنده

یه حرف خیلی جالبی که یکی از دوستام میزد این بود که سال به سال تعداد نیروهای وظیفه به دلیل کاهش میزان تولد پایین اومده
تو این دهه اخیر اکثر کسایی که ازدواج کردند (دهه 80) یا بچه نمیخوان یا اگر هم درست کنند 1 دونه عزیز دوردونه دیگه طرف خیلی همت کنه اوضا مالیش توپس باشه و از دستش در بره میره واسه بعدی , نهایتا 2 تا حالا بماند که ممکنه همون یکی دوتا هم دختر باشه که اتفاقا نرخ تولد دختران حدودا 60% هست در نتیجه خواهی نخواهی اگر یکم آینده نگری کنند دوستان متوجه خواهند شد که اگه این طرح رو به زودی اجرا نکنند سالهای آتی دچار کمبود شدید نیرو به عنوان سرباز خواهند شد اون موقع هم دیگه فکر نکنم کسی پاشه بره به عنوان سرباز حرفه ای استخدام بشه .

اطرافیان بنده که یه بچه هم به زور دارن اکثرا هم دختر هستند (چیزی که من دیدم) اکثرا صبح تا شب سرکارن اونایی هم که خدا رو شکر وضع مالیشون توپسه یه توله سگی توله گربه ای توله طوطی چیزی گرفتن و سرگرم کار خودشونند

حالا بماند که نرخ ازدواج هم به شدت پایین اومده و از اون طرف نرخ طلاق افزایش پیدا کرده متاسفانه

پ ن :

دیگه گذشت اون زمانی که هر خانواده ایرانی یه مهدکودک خصوصی داشت و کسی روش نمیشد بره یه بسته ک ا ن د م بخره :lol:

payamb

Registered User
لایک‌ها
434
دوستان اگه آمریکا به سوریه حمله کنه وضیعت سربازی ما چطور میشه؟؟؟
همه آماده باش میخوریم؟؟؟
یا اینکه سربازها باید برن دم مرز وایسن بشن گوشت لب توپ؟؟

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
دوستان اگه آمریکا به سوریه حمله کنه وضیعت سربازی ما چطور میشه؟؟؟
همه آماده باش میخوریم؟؟؟
یا اینکه سربازها باید برن دم مرز وایسن بشن گوشت لب توپ؟؟

دوست عزیز سوالت رو در قسمت زیر بپرس :

سبک زندگی

اینجا تاپیک سوالهای سربازی نیست

smohammadhendi

Registered User
لایک‌ها
248
والا چیزی که هست فروش یعنی جداسازی طبقه های ضعیف و قوی جامعه از هم !! فکر میکنید کار درستیه؟؟
ای کاش گزینه ای تحت عنوان ارائه خدمات اجتماعی رو اضافه کنن
کارهایی توی اجتماع هست که در هر صورت هر کسی زیر بارش نمیره
مثل نگهداری از معلولین جسمی و ذهنی ٬ خانه سالمندان ٬ رفتگری و ...
گزینه حذف به معنی خالی شدن ناگهانی پادگانها که باعث میشه توان نظامی و بازدارندگی نیروهای مسلح برای کشور متجاوز کم باشه که با توجه به امنیتی بودن موضوع ٬ کار صحیحی به نظر نمیرسه

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
والا چیزی که هست فروش یعنی جداسازی طبقه های ضعیف و قوی جامعه از هم !! فکر میکنید کار درستیه؟؟
ای کاش گزینه ای تحت عنوان ارائه خدمات اجتماعی رو اضافه کنن
کارهایی توی اجتماع هست که در هر صورت هر کسی زیر بارش نمیره
مثل نگهداری از معلولین جسمی و ذهنی ٬ خانه سالمندان ٬ رفتگری و ...
گزینه حذف به معنی خالی شدن ناگهانی پادگانها که باعث میشه توان نظامی و بازدارندگی نیروهای مسلح برای کشور متجاوز کم باشه که با توجه به امنیتی بودن موضوع ٬ کار صحیحی به نظر نمیرسه
لطفا حرف مفت نزنید همینطوریش هم کاملا دو طبقه جدا شده اند! یک سوال چرا تو خیلی از کشور ها همین طرح رو اجرا کردند ولی تو ایران همش این موضوعات مطرح میشه؟ اینا همش حرفه برای برده داری به صورت نوین :wacko:

smohammadhendi

Registered User
لایک‌ها
248
لطفا حرف مفت نزنید همینطوریش هم کاملا دو طبقه جدا شده اند! یک سوال چرا تو خیلی از کشور ها همین طرح رو اجرا کردند ولی تو ایران همش این موضوعات مطرح میشه؟ اینا همش حرفه برای برده داری به صورت نوین :wacko:

والا به خدا من از خدامه برش دارن چون خودم دانشجو هستم و مشمول و از خدامه که بعد از تحصیل مستقیما وارد بازار کار بشم ولی چیزی که هست میگم به جای خریدن خدمات اجتماعی بزارن

اینکه قوی و ضعیف همین الان اش هم جدا هستن شکی نیست ولی این موضوع کار رو بدتر میکنه.

پ.ن: نظر هرکسی براش ارزش داره لطفا ادب داشته باشید. شما میتونستی راحت بنویسی مخالفی نه اینکه اون جمله ی اول رو بنویسی.

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
والا به خدا من از خدامه برش دارن چون خودم دانشجو هستم و مشمول و از خدامه که بعد از تحصیل مستقیما وارد بازار کار بشم ولی چیزی که هست میگم به جای خریدن خدمات اجتماعی بزارن

اینکه قوی و ضعیف همین الان اش هم جدا هستن شکی نیست ولی این موضوع کار رو بدتر میکنه.

پ.ن: نظر هرکسی براش ارزش داره لطفا ادب داشته باشید. شما میتونستی راحت بنویسی مخالفی نه اینکه اون جمله ی اول رو بنویسی.

این خدمات اجتماعی هم فکر خیلی خوبیه ولی داداشم کو گوش شنوا :(

پ ن : با فرمایش شما در مورد ادب کاملا و شدیدا موافقم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا