• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پيشنهاد حذف سربازي اجباري از سوی مرکز پژوهشهای مجلس

نظر شما در مورد طرح حذف سربازي اجباري از پیشنهادی مرکز پژوهشهای مجلس چیست ؟

• با طرح حذف سربازي اجباري موافق هستم

Votes: 400 87.1%
  • با طرح حذف سربازي اجباري مخالف هستم

Votes: 59 12.9%

• Total voters
    459
وضعیت
موضوع بسته شده است.

alisariir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
خب اونوقت باز یه عده حسود که 2 سال از عمرشون رو تباه کردند میان اعتراض می کنند که آقا چرا ما 20 ماه رفتیم و اینا میخان 4 ماه برن؟! یعنی موسی کمالی رو بیخیال ، دشمن اصلی حذف خدمت سربازی این سربازی رفته ها هستند!
1364044234481.gif

خب می تونن یکسری تسهیلاتی برای کسایی که رفتن سربازی ایجاد کنن
مثلا به اندازه مدت خدمتشون سابقه بیمه تامین اجتماعی بهشون تعلق بگیره.
و....

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
خب می تونن یکسری تسهیلاتی برای کسایی که رفتن سربازی ایجاد کنن
مثلا به اندازه مدت خدمتشون سابقه بیمه تامین اجتماعی بهشون تعلق بگیره.
و....

همچین چیزی هست ولی پولشو میگیرن ! فکر کنم نزدیک 2 تومن میگیرن

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
خب اونوقت باز یه عده حسود که 2 سال از عمرشون رو تباه کردند میان اعتراض می کنند که آقا چرا ما 20 ماه رفتیم و اینا میخان 4 ماه برن؟! یعنی موسی کمالی رو بیخیال ، دشمن اصلی حذف خدمت سربازی این سربازی رفته ها هستند!
1364044234481.gif

دشمن اصلی خودشون هستن،چون وقتی بخان کاری بکنن،میکنن کاری به کسی ندارن...بنزین 400تومنی که دیدیم!!!!ولی از لحاظ امنیتی براشون سنگینه!!!!سوریه یا موقع انقلاب را ببنید که سربازوظیفه ها چی کار کردن؟؟؟؟از این لحاظ بده..درضمن این طرح یک مقداریاز بیکاری کم میکنه و اشتغال آفرین خوبی داره..
درضمن هیچی مفت تر از سرباز وظیفه براشون نیست!!!!مگه چقدر خرج یک سرباز وظیفه میکنن!!!!حالا بگید چقدر ازش برداشت میکنن؟ کاری که از وظیفه میکشن اگه بخان کادری بشه،حداقل باید درآمد ماهانه10 برابری بهش بدهن...ولی معایبش را گفتم...ولی مسلما مثل دیوار انسانی به نام سرباز وظیفه نمیشه!!!!

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
آمار خیلی واسم جالبه تا اینجا 85 نفر رای دادن که فقط 5% مخالف حذف سربازی هستند :p

94% هم موافق این طرح هستند :hmm:

یه گزارش جدید از سوی مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی پیدا کردم

با عنوان : الگوهای سربازی آینده در جمهوری اسلامی ایران

http://rc.majlis.ir/fa/mrc_report/show/853077

Last edited:

meisam.nexus

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
اگر ما نیروی آموزش دیده و حرفه ای داشتیم و هزینه های نگه داری این همه سرباز رو صرف تجهیزات نظامی و آموزش پیشرفته میکردیم الان 14 جوان عزیزمون تو منطقه مرزی به شهادت نمیرسیدند والا ما که فقط سیگار کشیدن علف چاقیدن و مصرف انواع مخدر بعلاوه بشین پاشو و کلاغ پر یاد گرفیتم و الان هم مشکلاتی در مفصل زانوهام دارم خدا لعنتشون کنه

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
ملتی که شعورشون به این حد میرسه که سربازی آدم را مرد میکنه و مثل احمقها افتخار هم میکنه،دیگه این آمار کشته دادن باید براش عجیب نباشه!!!اینا اولین افراد آماتوری نبودن که این بلا سرشون اومده، کاش خدا کمکی میکرد که آخرین افراد بودن!!!!

iranadsense

Registered User
لایک‌ها
2,412
اگر ما نیروی آموزش دیده و حرفه ای داشتیم و هزینه های نگه داری این همه سرباز رو صرف تجهیزات نظامی و آموزش پیشرفته میکردیم الان 14 جوان عزیزمون تو منطقه مرزی به شهادت نمیرسیدند والا ما که فقط سیگار کشیدن علف چاقیدن و مصرف انواع مخدر بعلاوه بشین پاشو و کلاغ پر یاد گرفیتم و الان هم مشکلاتی در مفصل زانوهام دارم خدا لعنتشون کنه

دقیقا. من زانو درد داشتم که بعد از سربازی بدتر شد :|

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
کاش یه رای گیری هم خود دولت انجام میداد میدید که اکثرا موافق حذف سربازی هستند :hmm:

هفته پیش با یه بنده خدایی رفیق شدم متاهل بود دو تا بچه کوچیک هم داشت لیسانس تربیت بدنی گرفته بود ولی میگفت چون عقد کرده بوده امکانش نبوده که بره خدمت چسبیده بوده به کار و زندگی

تعریف میکرد میگفت هر روز که پشت ماشین میشینم بچه هام رو ببرم مدرسه و غیره قلبم میاد تو دهنم که خدایی نکرده تصادف نکنم چون گواهی نامش رو سر این داستان نگرفته بوده :eek:hno:

میگفت از سن استخدام که گذشتم کاش حداقل یه قانون میزاشتن کسایی که متاهل هستند و بچه دارن بتونند گواهی نامه بدون پایان خدمت بگیرند پاسپورت و ... پیش کش :(

به حرفش خیلی فکر کردم دیدم حرفش کاملا صحیحه آخه من مجرد که نمیام واسه یه گواهی نامه زن بگیرم بعدشم بچه دار بشم :blush:

از اون طرف هم 14 نفر مثل من و شما شهید شدن رفت هرچند خون کسی از کسی رنگین تر نیست ولی اگه سرباز حرفه ای یا کادر بودن بدون شک تعداد 14 نفر نبود

به قول استالین 1 نفر رو بکشی قتله ولی 1 میلیون نفر میشه آمار , شاید اینها هم آمار بودن :(

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
کاش یه رای گیری هم خود دولت انجام میداد میدید که اکثرا موافق حذف سربازی هستند :hmm:

هفته پیش با یه بنده خدایی رفیق شدم متاهل بود دو تا بچه کوچیک هم داشت لیسانس تربیت بدنی گرفته بود ولی میگفت چون عقد کرده بوده امکانش نبوده که بره خدمت چسبیده بوده به کار و زندگی

تعریف میکرد میگفت هر روز که پشت ماشین میشینم بچه هام رو ببرم مدرسه و غیره قلبم میاد تو دهنم که خدایی نکرده تصادف نکنم چون گواهی نامش رو سر این داستان نگرفته بوده :eek:hno:

میگفت از سن استخدام که گذشتم کاش حداقل یه قانون میزاشتن کسایی که متاهل هستند و بچه دارن بتونند گواهی نامه بدون پایان خدمت بگیرند پاسپورت و ... پیش کش :(

به حرفش خیلی فکر کردم دیدم حرفش کاملا صحیحه آخه من مجرد که نمیام واسه یه گواهی نامه زن بگیرم بعدشم بچه دار بشم :blush:

از اون طرف هم 14 نفر مثل من و شما شهید شدن رفت هرچند خون کسی از کسی رنگین تر نیست ولی اگه سرباز حرفه ای یا کادر بودن بدون شک تعداد 14 نفر نبود

به قول استالین 1 نفر رو بکشی قتله ولی 1 میلیون نفر میشه آمار , شاید اینها هم آمار بودن :(
کسی میدونه برای تمدید گواهینامه دیگه نیازی به کارت پایان خفت هست یا نه؟من که برای تمدید؛معافیت تحصیلی داشتم، فقط مدارک عادی و مشخصات را گرفت ولی میخام بدونم توی سیستم شون میذارن کسی که غیبت یا فرار داره براش صادر بشه؟

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
چند سال پیش مارو از طرف دبیرستان بردن از همین مناطق نظامی مرتیکه گوساله فرمانده میومد لگد میزد به ما و داد می کشید و...
همون یه روز کافی بود تا با خودم عهد ببندم که قید همه چی رو بزنم ولی "اجباری" نرم...
:hmm:

دیده بان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
کسی میدونه برای تمدید گواهینامه دیگه نیازی به کارت پایان خفت هست یا نه؟من که برای تمدید؛معافیت تحصیلی داشتم، فقط مدارک عادی و مشخصات را گرفت ولی میخام بدونم توی سیستم شون میذارن کسی که غیبت یا فرار داره براش صادر بشه؟

برای تمدید نیازی به مشخص شدن وضعیت سربازی نیست. تا حالا هم کاری نداشتن.

vahab_m

Registered User
لایک‌ها
42
اینا واسه این نمیخوان برش دارن چون صدرصد بهتون قول میدم ایران جمعیتش به منفی میره
همه جونا به فکر اون ور هستن با این وضعیت که ما داریم

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
اینا واسه این نمیخوان برش دارن چون صدرصد بهتون قول میدم ایران جمعیتش به منفی میره
همه جونا به فکر اون ور هستن با این وضعیت که ما داریم

اتفاقا واسه همین میخوان ورش دارن چون دیگه آدمی نیست که حالا مجبور باشه بره اجباری

Erfan90ir

Registered User
لایک‌ها
366
اگه به اونایی که رفتن سربازی به جای هر روز خدمت مبلغ 100000 تومان میدن برش دارن
هر کی رفته سربازی میدونه من چی میگم :(

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
خدا رو شکر توافق ژنو صورت گرفت و احتمال خطر نظامی به شدت کاهش پیدا کرد شاید با این شرایط یه سری قوانین خدمت هم عوض بشه . البت امیدوارم :)

mondert

Registered User
لایک‌ها
1,425
سردار احمدی مقدم که چند روز پیش شاکی بود میگفت فقط 41 درصد تهرانی ها میرن خدمت و میگفت باید سخت گیریها رو بیشتر کنیم

Last edited:

اچ آی وی مثبت

Registered User
لایک‌ها
141
سردار احمدی مقدم گه چند روز پیش شاکی بود میگفت فقط 41 درصد تهرانی ها میرن خدمت و میگفت باید سخت گیریها رو بیشتر کنیم

پس اون 59 درصد چجوری ادامه تحصیل میدن یا جواز کسب میگیرن یا گواهینامه میگیرن یا حتی ازدواج میکنن

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
پس اون 59 درصد چجوری ادامه تحصیل میدن یا جواز کسب میگیرن یا گواهینامه میگیرن یا حتی ازدواج میکنن

کی گفته ازدواج به سربازی ربط داره ؟ پس این همه سرباز متاهل از کجا میاد ؟

جواز کسب هم که کسی نمیگیره , چون همه جوونا مغازه اجاره ای میگیرن. کسی هم که نمیره برای مغازه اجاره ای جواز کسب بگیره

نظر من در مورد طرح : زِهی خیال باطل

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا