• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پيشنهاد حذف سربازي اجباري از سوی مرکز پژوهشهای مجلس

نظر شما در مورد طرح حذف سربازي اجباري از پیشنهادی مرکز پژوهشهای مجلس چیست ؟

• با طرح حذف سربازي اجباري موافق هستم

Votes: 400 87.1%
  • با طرح حذف سربازي اجباري مخالف هستم

Votes: 59 12.9%

• Total voters
    459
وضعیت
موضوع بسته شده است.

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
سربازی برده داری نوین هست

برو صبحونه بگیر نامه شخصی تایپ کن برو بانک برو فلان کارو انجام بده

سربازی یعنی 2 سال از بهترین روزهای زندگی به هدر رفتن

امیدوارم هیچ کسی سربازی نره و به این روزمرگی و افسردگی من دچار نشه

حالا تموم میشه میای بیرون بعدش میفهمی تازه بدبختیات شروع شده...

من الان دلم واسه دوران سربازی به شدت تنگ شده

2 سال میگذره

اومدیم بیرون با هزار امید و ارزو گفتیم میریم سر کار....اومدیم دیدیم اصلا استخدامی وجود نداره !

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
در این مورد اگه خبر جدیدی دارید لطفا اینجا هم مطرح کنید

نادر.

Registered User
لایک‌ها
483
گزینه حذف که فعلا شبیه شوخیه ولی کوتاه مدت کردن دوران خدمت (4 ماه مثلا) و آموزش یه فن که تو جامعه به کار بیاد به نظرم از نبودن خدمت هم مفید تره.

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416
حرفه بابا.تازه خدمت رو زیاد کردن

Sent from my Nexus S using Tapatalk 2

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
بچه ها کسی لینک رسمی داره از اینکه الان برا کسی که لیسانس باشه و بخواد دفترچه پست کنه،مدت خدمت چقده ؟

Sent from my SHW-M380W using Tapatalk 2

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
بچه ها کسی لینک رسمی داره از اینکه الان برا کسی که لیسانس باشه و بخواد دفترچه پست کنه،مدت خدمت چقده ؟

برای همه با هر مدرک تحصیلی 21 ماه

The Blind Owl

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
72
من الان سربازم چیزی که به ما گفتند اینه که همون ۲۱ ماه پارسال هست ولی احتمال افزایشش زیاد هست.درباره امریه هم یه سری ابهاماتی دارم چون من از اول امریه نداشتم ولی دوران اموزشی تونستم تو تقسیم وارد ارگان اداری بشم.ولی شایعات بسیاری هست که حاکی از ۲۴ ماهه شدن سربازی هستش که امیدوارم به هیچ عنوان درست نباشه چون سر خودمم میاد...

S.A.M.U.R.A.I

Registered User
لایک‌ها
3,455
زیاد خودتون رو درگیر حرف و شایعات نکنید اگر خدمت نرفتید از همین الان اقدام کنید هر چی سن کمتر باشه گذروندنش اسونتره !

فمارا

Registered User
لایک‌ها
1,418
زیاد خودتون رو درگیر حرف و شایعات نکنید اگر خدمت نرفتید از همین الان اقدام کنید هر چی سن کمتر باشه گذروندنش اسونتره !

سلام:)

حالتون خوبه؟ همون سامورایی عزیز پ آ هستید دیگه!
گفتم عرض ادب کنم

faridcboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,259

------------------------

Registered User
لایک‌ها
508
گزینه حذف که فعلا شبیه شوخیه ولی کوتاه مدت کردن دوران خدمت (4 ماه مثلا) و آموزش یه فن که تو جامعه به کار بیاد به نظرم از نبودن خدمت هم مفید تره.

خب اونوقت باز یه عده حسود که 2 سال از عمرشون رو تباه کردند میان اعتراض می کنند که آقا چرا ما 20 ماه رفتیم و اینا میخان 4 ماه برن؟! یعنی موسی کمالی رو بیخیال ، دشمن اصلی حذف خدمت سربازی این سربازی رفته ها هستند!
1364044234481.gif

iranadsense

Registered User
لایک‌ها
2,412
اصلا حواسم نبود که اینجا پست دادم :دی
مامور کم داشتن برای چه کاری ؟ کارهایی که کاربرkia_martan گفت ؟

بله دقیقا صبح که نون می گرفتم کوفت کنن بعدش هم مابقی ماجرا ( تخم مرغ و پنیر ******* و .....)
اسما به ما می گفتن دژبان.
هر کاری می کردیم جز دژبانی

خدا ازشون نگزره. 2 سال از عمرم به فنا رفت واسه این احمقا

نه صبخحانه درست حسابی داشتیم و نه ناهار و شام و خواب درست حسابی.

انتظار داشتن ساعت 1 شب بیدار باشیم. تازه صبحش هم ساعت 6:15 بیدارمون می کردن.

یعنی از موقعی که از سربازی اومدم اینقدر عقده ای شدم که ممکن نیست زودتر از 10 بیدار شم :دی
سردار کمالی گفته :

دلتون رو صابون نزنید هر سرباز همین الان 250 تومن ماهانه برا ما خرج داره بخوایم حرفه ای کنیم باید حقوق بدیم و ما بودجه نداریم )

یعنی مغز در حد جلبکی که داره پنیر میخوره !

آخه آدم احمق !

اگه سربازی حرفه ای بشه سالانه میلیارد ها تومان برای دولت سود آوری داره بجای ضرر !

آخه چرا ما داریم تو این مملکت زندگی میکنیم ؟

کلا بگم دلتون رو صابون نزنید باید برید خدمت ! حد اقل تا 20 سال آینده این قانون عوض نمیشه

آخعه بگو بی شرف مادر به خطا چی بهمون می دادی که میگی 250 تومن خرجمون می شد.

صبحانه بهمون 1 نون لواش خشک می دادن + یه کم پنیر. وعده های دیگه هم از این بهتر نبود

------------------------

Registered User
لایک‌ها
508
خواهشا بحث سیاسی نکنید
D:
چشم، از این به بعد سعی می کنیم در مورد آشپزی صحبت کنیم! جوک میگی عمو؟! سربازی یک موضوع سیاسی اجتماعی هست، بنابراین خیلی طبیعی هست که گاهی اوقات بحث به سیاست کشیده بشه
شما و دیگر دوستانی که بارها این جمله رو تکرار کردند و می کنند بهتره بگید که خط قرمزها رو رعایت کنید، نه اینکه به کل بیخیال بحث پیرامون سیاست بشید! لکن یک چیزی بگید که مرغ پخته خنده ش نگیره!

iranadsense

Registered User
لایک‌ها
2,412

البته یه چیزی رو بگم که بعضی ها بودن شرایطشون از ما بهتر بود و بعضی ها هم بودن که شرایطشون از ما هم بدت بود.

مثلا یکی از کاربرا می گفت : که دوستش می گفته لب مرز بودن و حتی برای اینکه اشرار بهشون حمله نکنن پشت در رو با هزار جور چیز می گرفتن که نیان داخل.

یه سری هم مثل ما بودن که شرایطشون یه مقدار سخت بود. (البته به خاطر این میگم یه مقدار سخت چون در مقابل دسته بالا چیزی نیست وگرنه خداییش خیلی سخته.

یه سری هم بودن که صبح میومدن سر کارشون و ظهر هم می رفتن خونه. اسشمون رو هم می ذاشتن سرباز.

البته اصل سربازی هم باید همین باشه.

نه اینکه برای مرخصی ساعتی هم آدمو س ج کنن :wacko:

Last edited:

iranadsense

Registered User
لایک‌ها
2,412

4 ماه ؟ شوخی می کنی؟ فک میکنی واسه چی خدمت رو به 21 ماه افزایش دادن؟ عشقشون کشیده؟ نه بابا ، سرباز کم داشتن

حرفه بابا.تازه خدمت رو زیاد کردن

Sent from my Nexus S using Tapatalk 2
تایید

کلااین جور کسری ها رو چند ماه قبل از اینکه سربازیم تموم بشه حذف کردن

برای همه با هر مدرک تحصیلی 21 ماه

درود. کاملا درسته

تایید میشه. بالاخره مثل یه یارویی 40 ساله نرید سربازی. به نظر من قبل از 25 سالگی برید. چاره دیگری نیست. مگراینکه ننه بابا مایه دار داشته باشی
خب اونوقت باز یه عده حسود که 2 سال از عمرشون رو تباه کردند میان اعتراض می کنند که آقا چرا ما 20 ماه رفتیم و اینا میخان 4 ماه برن؟! یعنی موسی کمالی رو بیخیال ، دشمن اصلی حذف خدمت سربازی این سربازی رفته ها هستند!
1364044234481.gif

نه داداش.

مثلا واسه من فرقی نمی کنه شما 1 ماه بری 3 سال بری اصلا نری. به حال من چه فرقی می کنه.
اتفاقا دوست دارم اصلا نری.
چون حلوا که خیرات نمی کنن

The Blind Owl

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
72
من که تا امروز ۴ ماه و ۱۷ روز خدمت کردم و هنوز خیلی مونده تا تموم شه..
ولی یه واقعیتی که هست اینه که ادم زرنگ کسیه که هرچقدر سنش کمتره بیاد..هرچقدر سن و همینطور مدرک تحصیلی بالاتر بره تحمل تحقیر و بله قربان چشم قربان گفتن برات سخت تر میشه..درحدی که ممکنه افسرده بشی.عقده ای بشی..یعنی عقده ای تر از چیزی که تاحالا ازمون ساختن..

ربطی به بحث سیاسی نداره.به هر حال همه بچه های همین مملکتیم و تا ابد هم همه به اسم ایرانی میشناسن مارو..یه وقتی جنگ یا وضعیت خطر باشه باز یه توجیهی هست(هرچند بیشتر دنیا ارتش حرفه ای جایگزین نیروی وظیفه کردن..)ولی در شرایط صلح خدمت یعنی فقط و فقط حمالی بی جیره و مواجب برای یک مشت نظامی بیمار که تو زندگی هیچ علم و هنری ندارن.
کاش حداقل حس می کردم این خدمت من یه دستاوردی برای کشور و مردم داره...باز یکم دلم خوش می شد که حداقل دارم کار مفیدی انجام می دم.

در هر صورت چه کسایی که مثل من سربازن.چه اونهایی که می خوان برن و چه اونهایی که خدمتشون تموم شده. یه چیز رو هیچوقت از یاد نبرید..

اونهم اینکه تاوان چیزهایی رو از شما گرفتند که هیچوقت صاحبشون نبودید..

alisariir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
مثل اینکه این بار جدی هست اما مطمئن باشید مجلسی های عزیز تصویب نمیکنن

قابل توجه دوستان عزیز
این طرح در حال اجراست و فعلا در حال پایه گذاری می باشد.
اگه توجه کرده باشید چندی پیش نیروی زمینی هوایی و دریایی ارتش و نیروی انتظامی جدیدا در حال استخدام با مدرک دیپلم در مقطع درجه داری هستند. خب این یعنی زمینه سازی جهت حذف سربازی اجباری
تازه یکی از اقوام ما که تو نیروی دریایی **** کار میکنه می گه جدیدا سرباز با قرارداد 3 ساله استخدام کردن و حقوقشون معادل یک کادری هست.
امیدوار باشید...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا