• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پيشنهاد حذف سربازي اجباري از سوی مرکز پژوهشهای مجلس

نظر شما در مورد طرح حذف سربازي اجباري از پیشنهادی مرکز پژوهشهای مجلس چیست ؟

• با طرح حذف سربازي اجباري موافق هستم

Votes: 400 87.1%
  • با طرح حذف سربازي اجباري مخالف هستم

Votes: 59 12.9%

• Total voters
    459
وضعیت
موضوع بسته شده است.

اچ آی وی مثبت

Registered User
لایک‌ها
141
کی گفته ازدواج به سربازی ربط داره ؟ پس این همه سرباز متاهل از کجا میاد ؟

جواز کسب هم که کسی نمیگیره , چون همه جوونا مغازه اجاره ای میگیرن. کسی هم که نمیره برای مغازه اجاره ای جواز کسب بگیره

نظر من در مورد طرح : زِهی خیال باطل

والا این همسایه ما پسرش خدمت نرفته بود یه سوپری توی محل زد سر هفته اماکن بهش گیر داد و مغازشو پلمب کرد به خاطر نداشتن جواز کسب طرف آخرش نتونست جواز کسب بگیره چون خدمت نرفته بود و مغازه رو جم کرد

کی گفته ازدواج به سربازی ربط داره ؟ پس این همه سرباز متاهل از کجا میاد ؟
بعدش کدوم خانواده ای میاد به پسری که حتی خدمت نرفته زن بده؟حالا اونایی که شما میگین سرباز متاهل مثلا توی زمان تحصیل ازدواج کردن بعدش حالا گیرم بهشون زن هم بدن طبق قانون جدید اگه بچه دار بشن به بچشون شناسنامه نمیدن

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
والا این همسایه ما پسرش خدمت نرفته بود یه سوپری توی محل زد سر هفته اماکن بهش گیر داد و مغازشو پلمب کرد به خاطر نداشتن جواز کسب طرف آخرش نتونست جواز کسب بگیره چون خدمت نرفته بود و مغازه رو جم کرد

بعدش کدوم خانواده ای میاد به پسری که حتی خدمت نرفته زن بده؟حالا اونایی که شما میگین سرباز متاهل مثلا توی زمان تحصیل ازدواج کردن بعدش حالا گیرم بهشون زن هم بدن طبق قانون جدید اگه بچه دار بشن به بچشون شناسنامه نمیدن

واقعا ؟

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799

اول تا دلت بخاد دختر بی شوهر ریخته که برای شوهر آب از دهنش میاد..دوما پسر پولدار باشه و خونه و ماشین داشته باشه،بدون سربازی هم تو هوا میقاپنش...درضمن روی چه حسابی میگین بدون کارت،به بچه طرف شناسنامه نمیدهن؟؟؟اینجوری باشه که توی کل ایران باید کلی بچه بی شناسنامه باشه؟؟؟قانونی که نیاز بود برای ثبت واسناد کارت پایان خدمت داشته باشی لغو شد،حالا برای شناسنامه نوزاد که مهتره این قانون میذارن؟؟؟؟

Musso

Registered User
لایک‌ها
42
براي گرفتن شناسنامه بچه فقط كارت ملي+ شناسنامه پدر و مادر رو ميخوان چرا بيخود حرف درست ميكنين

اچ آی وی مثبت

Registered User
لایک‌ها
141
اول تا دلت بخاد دختر بی شوهر ریخته که برای شوهر آب از دهنش میاد..دوما پسر پولدار باشه و خونه و ماشین داشته باشه،بدون سربازی هم تو هوا میقاپنش...درضمن روی چه حسابی میگین بدون کارت،به بچه طرف شناسنامه نمیدهن؟؟؟اینجوری باشه که توی کل ایران باید کلی بچه بی شناسنامه باشه؟؟؟قانونی که نیاز بود برای ثبت واسناد کارت پایان خدمت داشته باشی لغو شد،حالا برای شناسنامه نوزاد که مهتره این قانون میذارن؟؟؟؟

العان دیگه مث قدیم نیست همه چی کامپیوتری شده توی هر جای کشور کد ملیتون رو بزنن تمام سوابقتون میاد بالا

و یه قانون جدید اینکه یارانه کسایی که خدمت نرفتن قراره قطع بشه

احتمال قطع یارانه سربازان غایب و فراری - shahrkhabar.ir|شهرخبر

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
العان دیگه مث قدیم نیست همه چی کامپیوتری شده توی هر جای کشور کد ملیتون رو بزنن تمام سوابقتون میاد بالا

و یه قانون جدید اینکه یارانه کسایی که خدمت نرفتن قراره قطع بشه

احتمال قطع یارانه سربازان غایب و فراری - shahrkhabar.ir|شهرخبر
شما گفتین شناسنامه نوزاد صادر نمیشه!!!درضمن کد ملی که حدود10-12 سالی اومده و بعلاوه برای سند زدن و محضر هم گفتم کد ملی میخواستن و بازم مشکلی نبود
اگه به این حرفا باشه که من وشما حالا هم آب بخوریم ویک ریالی به حسابمون اضاف بشه در کسری از ثانیه میفهمن!!فرم پولشویی در بانکها برای چی هست؟؟؟ولی مسئله اینه هنوز فضا به اون حد سنگین نشده،این برای موقع جنگ هست..
آخی چه ضرر مهمی!!!45 تومن یارانه،70 تومن هم درآمد پربرکت سربازی!!!!!دیگه از گشنگی می میریم!!!!درامد 3 روز یک کارگر ساده و افغانی!!!میشه کل این مبلغ که گفتم

کسی که نمیره اگه توی این دوسال کار کنه،حداقل5-6 براابر این مبلغ در میاره،اگه هم به این حرفا باشه که قراره یارانه خیلی ها قطع بشه،درضمن شاید اصلا دیگه نقدی ندهن...

اچ آی وی مثبت

Registered User
لایک‌ها
141
شما گفتین شناسنامه نوزاد صادر نمیشه!!!درضمن کد ملی که حدود10-12 سالی اومده و بعلاوه برای سند زدن و محضر هم گفتم کد ملی میخواستن و بازم مشکلی نبود
اگه به این حرفا باشه که من وشما حالا هم آب بخوریم ویک ریالی به حسابمون اضاف بشه در کسری از ثانیه میفهمن!!فرم پولشویی در بانکها برای چی هست؟؟؟ولی مسئله اینه هنوز فضا به اون حد سنگین نشده،این برای موقع جنگ هست..
آخی چه ضرر مهمی!!!45 تومن یارانه،70 تومن هم درآمد پربرکت سربازی!!!!!دیگه از گشنگی می میریم!!!!درامد 3 روز یک کارگر ساده و افغانی!!!میشه کل این مبلغ که گفتم

کسی که نمیره اگه توی این دوسال کار کنه،حداقل5-6 براابر این مبلغ در میاره،اگه هم به این حرفا باشه که قراره یارانه خیلی ها قطع بشه،درضمن شاید اصلا دیگه نقدی ندهن...

والا یه مشتری داشتیم کارمند ثبت احوال بود بحث خدمت شد گفت بخشنامه دادن که به بچه های که پدرشون کارت پایان خدمت یا معافی ندارن شناسنامه صادر نشه حالا کاری نیست شما یه زنگ بزن اداره ثبت احوال بپرس ببینم واقعیت داره یا نه

clippi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
من به نمایندگی از ساکنین بروکلند مخالف شدیدمان را با این طرح اعلام می دارم.

blake

Registered User
لایک‌ها
531
طرح خوبی هست
میتونن هزینه ای که برای سربازهای اجباری میکنن رو تبدیل کنن به حقوق و بدن به اونایی که خودشون میخان برن اینجوری هم سربازهای واقعی گیرشون میاد و اینکه همه برای پولش هم که شده میرن خدمت

البته من که معاف شدم برام فرقی نداره :cool:

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
به شدت مخالفم ، بعد این قضیه ، یه مشت مفت خور تنبل نظامی چطور صبح تا شبشون رو سر کنند ؟
واسه کی عقده هاشون رو خالی کنند ؟

fanoseshab

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
312
خدمت اجباری سربازی با کدام توجیه منطقی

خدمت سربازی، امروزه تبدیل به دغدغه و شاید کابوسی برای هر جوان ایرانی شده است، دوره و مکانی که قرار بود از پسران جوان مرد بسازد، حالا تمام فکر و ذهن جوانان را مشغول عبور و دور زدن آن کرده است.

سایت الف امروز در گزارشی درمورد خدمت اجباری سربازی با درج مطلب فوق نوشت:

از کشیدن تمام دندان ها گرفته و طلاق والدین گرفته تا هزار آسیب جسمی به خود، ترفند های جوانان برای گرفتن معافیت شده است.

خدمتی که در نهم آبان 1294 تصویب و در زمان رضاخان اجرایی شد، اکنون جز جدایی ناپذیر قوانین ایران شده است و هر جوان مذکر ایرانی اگر شرایط معافیت پزشکی یا سایر معافیت ها را نداشته باشد، باید دو سال از بهترین و شکوفاترین دوران عمر خود را در خدمت سربازی سپری کند.

از طرفی دیگر این روزها برای انجام هر کاری از جوان ایرانی کارت پایان خدمت تقاضا می کنند، از ادامه تحصیل گرفته تا کار و ازدواج و وام، گویی این کارت پسران ایرانی را کامل تر می کند. بیشتر سربازان از شرایط کنونی خود راضی نیستند، سربازانی که دارای تحصیلات بالا هستند و حالا باید پست بدهند، ماشین مافوق خود را بشویند و در مقابل همه چیز «بله قربان گو» باشند.

نکته دیگری که بخصوص سربازان با تحصیلات دانشگاهی را ناراضی کرده، عدم بکارگیری آن ها در قسمت های مرتبط با رشته تحصیلی است و این سبب می شود که در طی دو سال خدمت سربازی، آموخته های دوران مدرسه و دانشگاه را فراموش کنند.

بررسی ها و مطالعات ، بیانگر پیدایش تغییرات و تحولات بسیار اساسی در رویکردها و سازوکارهای سربازی در میان کشورهای مختلف به ویژه کشورهای توسعه یافته می باشد . نقش و تاثیر شگرف فناوری های نوین نظامی الزامات نوینی را در رابطه با فلسفه سربازی پدید آوره است و بسیاری از کشورها با مطالعات تطبیقی و بررسی هزینه های اقتصادی و اجتماعی سبک های سنتی سربازی با سبک های نوین و سنجش هزینه-فایده اقدام به ایجاد تغییرات و تحولات منطقی در خدمت سربازی کرده اند.

بررسی خدمت سربازی در دیگر کشورها، آمارهای جالب و قابل تاملی را به ما می دهد، یک مطالعه و بررسی علمی انجام شده در خصوص خدمت **** وظیفه در 197 کشور جهان می گوید: در 112 کشور جهان (57 درصد کشورهای مورد مطالعه) اساسا سربازی اجباری وجود ندارند.

28 کشور سربازی اجباری یک سال و کمتر، 20 کشور سربازی اجباری 18 ماه و یا بیشتر و غیرانتخابی همراه با به کارگیری در امور عملیاتی نظامی دارند. همچنین 14 کشور سربازی انتخابی، 15 کشور از ترکیب نیروهای داوطلب و اجباری و بالاخره 8 کشور صرفا در امور مدنی یا به صورت نظامی غیرمسلح از نیروی سرباز استفاده می کنند.(مرکز پژوهش های مجلس)

مهمترین انتقاد منتقدان به خدمت سربازی «اجباری» بودن آن است. منتقدان خدمت سربازی دلایل دیگری مانند طولانی بودن زمان خدمت سربازی، عدم پرداخت دستمزد متناسب با این دوره، وجود تبعیض، ایجاد مشکلاتی در اشتغال، تحصیل و ازدواج را از دلایل مخالفت و انتقاد خود نسبت به خدمت سربازی عنوان می کنند.

سردار موسی کمالی جانشین اداره منابع انسانی ستادکل نیروهای مسلح در توجیه سربازی اجباری می گوید :راهبرد ما در سربازگیری اجباری، دفاع از مملکت است. کدام جوانی پیدا می شود که در صورتی که سربازگیری حرفه ای شود، حاضر باشد برود سیستان و بلوچستان یا چابهار خدمت کند، اما سربازان وظیفه در تمامی نقاطی که لازم باشد، خدمت می کنند. در جنگ ایران و عراق حدود سه میلیون جوان در قالب سربازی آموزش دیده و به مناطق جنگی اعزام شده اند، حال اگر جنگ شود، چه فردی حاضر است برود و استخدام شود تا به جبهه اعزام شود.

سردار کمالی در مورد سربازی حرفه ای گفت: تنها بحث تجهیزات برای سرباز تخصصی مطرح نیست و در کنار آن باید به تهدیدات و بحث های سوق الجیشی یک کشور نیز توجه کرد. یکی از علت های شکست سنگین آمریکا در جنگ ویتنام وجود سربازان اجباری در این جنگ بود. در آن زمان سربازان می گفتند اگر هدف از سربازگیری اجباری، خدمت به کشور است، پس ما در خاک کشور دیگر چه می کنیم که همین موضوع سبب شد آنان به این نتیجه برسند که سرباز حرفه ای و مزدور اجیر کنند.

سوالی که همواره مطرح می شود این است که تا چه زمانی می توان خدمت اجباری سربازی را با مدت، قوانین و شرایط فعلی پیش برد؟ و اینکه اگر تهاجمی به کشور شود آیا این سربازان با توجه به پیشرفت زیاد تکنولوژی و ابزارهای جنگی و با دانش جنگی محدود توان مقابله با دشمن را دارند؟ تحلیلگر بلژیکی مرکز مطالعات سیاسی اروپا در پاسخ به این سوال می گوید: سلاح های جدید نظامی فقط توسط سربازان حرفه ای کاربرد پیدا خواهد کرد و نه سربازان وظیفه ای که فقط قرار است به مدت یک سال و یا کمتر خدمت کنند. استفاده از سربازان وظیفه برای به کارگیری تکنولوژی های نوین، ایده خوبی نیست.

واقعیت این است که تاریخ مصرف سربازان وظیفه ای که صرفا به ماموریت های خدماتی و نگهبانی و غیرتخصصی به سبک سده های گذشته می پردازند خاتمه یافته است. بررسی این دو سوال و سوال های دیگر کمک زیادی به تجدید نظر در مورد خدمت اجباری سربازی می کند .

7 مدل پیشنهادی مرکز پژوهش های مجلس برای جایگزین سربازی

مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی شهریور ماه امسال با انتشار گزارشی پیش بینی 7 مدل جایگزین سربازی را ارائه کرد. بر اساس گزارش این مرکز 7 مدل جایگزین سربازی عبارتند از:1- الگو و مدل حاکم کنونی 2- الگوی سربازی حرفه ای 3- الگوی سربازی داوطلبی- بسیجی چابک 4- الگوی سربازی علمی تخصصی 5- الگوی خرید خدمت هدفمند 6- الگوی خدمت سربازی یک ساله در دوران صلح 7- الگوی تلفیقی چند جانبه هدفمند.

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
طرح خوبی هست
میتونن هزینه ای که برای سربازهای اجباری میکنن رو تبدیل کنن به حقوق و بدن به اونایی که خودشون میخان برن اینجوری هم سربازهای واقعی گیرشون میاد و اینکه همه برای پولش هم که شده میرن خدمت

البته من که معاف شدم برام فرقی نداره :cool:

کاملا با حرفتون موافقم خدا کنه زود این طرح رو اجرا کنند

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
وقتي خودشون خواستن كاري بكنن من وشما عددي نيستيم كه بخاييم جلوش وايسيم...خس و...

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
بیخود
وختی من رفتم، ینی همه تون باید برید
2mo5pow.gif

rise

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ما که داریم میریم خودشم تو زمستون. گور بابای هرچی طرحه!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا