• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پيشنهاد حذف سربازي اجباري از سوی مرکز پژوهشهای مجلس

نظر شما در مورد طرح حذف سربازي اجباري از پیشنهادی مرکز پژوهشهای مجلس چیست ؟

• با طرح حذف سربازي اجباري موافق هستم

Votes: 400 87.1%
  • با طرح حذف سربازي اجباري مخالف هستم

Votes: 59 12.9%

• Total voters
    459
وضعیت
موضوع بسته شده است.

prn

Registered User
لایک‌ها
2,791
هر 10 سرباز رو در نظر بگیریم میشه : حدود 700 هزار تومن ماهیانه
همینو بدن به یک سربازی که برای دوره تخصصی اومده ... بعد در ادامه ی فعالیتش هم میدونه داره چی کار می کنه .. و با چه هدفی اومده تو این قسمت .. مثلا تربیت کردن افرادی که برای جنگ سایبری باشه + افرادی که مناسب برای دفاع بدنی باشند .. و غیره که اسم های تخصصی داره نمیدونم ...

منظورم اینه که وقتی اختیاری بشه اونی که میاد خودشو ثبت نام میکنه .. میدونه دیگه اومده اینجا حرفه ای بشه و کارآمد باشه و جدای اون مشکل درآمد و .... در اون قسمت رو نداره .. و میتونه در ادامه سال های عمر خودش مفید باشه ... و هزینه درآمدی که به اون داده میشه هم برابر با هر 10 الی 15 سرباز میشه اگه حداقل بگیریم ..

نظر شما چیه ؟
خدایشش خوب میگه.
ولی توهین نباشه اینا سگ پاسپون میخوان /

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
مخالفم ! حق ما که سربازی رفتیم ضایع میشه. اگر میخوان بردارن باید از نسل جدید پول بگیرن بدن به ما :p

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799

من خودم حدود 12 سال پیش رفتم خدمت . اونم در بدترین شرایط روانی و مالی و تحصیلی . نه تنها 2 سال از عمرم به فنا رفت تازه با حواشی که برام ایجاد
کرد 4 سال از زندگی عقب انداختم . اون موقع که ما داشتیم میرفتیم خدمت 21 ماهه بود . اون موقع هم این قدر شایعه حول و حوش خدمت بود که نگو . یه
روز میگفتن آقا این قدر نیرو زیاد شده میخوان همه رو معاف کنن . یه روز دیگه میگفتن دارن سربازی رو ورمیدارن میخوان جاش پرسنل کادری اداری استخدام
کنن . یه روز دیگه میگفتن قراره قانون کسر خدمت اجرا شه و خدمت بشه یه دوره 3 ماه آموزشی . یه روز دیگه میگفتن خدمت قراره بشه 12 ماه و........... .
در آخر سر هم یه ماه از خدمت کم شدش شد 20 ماهه . از بچه هایی که 12 سال قبل از من رفتند خدمت هم وقتی سوال میکنی میبینی اون دوران هم پر از
این حرف ها و حدیث ها بود . تازه الان که دوباره مدت زمان خدمتو دارن بیشتر هم میکنن . به هر حال من خودم امیدوارم که خدمت اجباری رو وردارن . توی عصر
ما خدایی خدمت اجباری برای پسران مصداق بارز تبعیض جنسیتی و ظلم علیه مردان و برده داریه .

اون12 سال پیش اگه یادتون باشه،میشد خدمت هم خرید!!!و همون سال خریدش لغو شد!!!پس شایعاتش باز هم بی دلیل نبود!!!همین حالا هم اگه خرید راه بیوفته خیلی ها با کله میخرن

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
انگشت میدل من به تو ... یو تو

بعد هم مثل دیوار انسانی،سربازان را بچینیم لب مرز و هیچ آموزشی هم ندهیم تا در برابر اشراری که از کودکی با سلاح برزرگ شدن،کشته بشند و اسمش را بگذاریم شهید!!!!!خوبه!!!!این که اگه منطقی و واقعی نگاه کنی خودکشی هست

مرد خدا

Registered User
لایک‌ها
91
بعد هم مثل دیوار انسانی،سربازان را بچینیم لب مرز و هیچ آموزشی هم ندهیم تا در برابر اشراری که از کودکی با سلاح برزرگ شدن،کشته بشند و اسمش را بگذاریم شهید!!!!!خوبه!!!!این که اگه منطقی و واقعی نگاه کنی خودکشی هست
هرگز گمان نکنید کسانی که در راه خدا کشته می شوند مردگانند

Areno

Registered User
لایک‌ها
778
خدمت به **** جمهوری اسلامی یک خدمت الهی است .نتنها سربازی نباید حذف شود بلکه مدت ان باید به 48 ماه افزایش یابد و همین طور هم سربازی زنان در دستور کار قرار بگیرد

این چرندیات چیه میگی؟
خدمت سربازی یعنی طلف کردن نیرو و زمان و جان مردم!

مرد خدا

Registered User
لایک‌ها
91
این چرندیات چیه میگی؟
خدمت سربازی یعنی طلف کردن نیرو و زمان و جان مردم!
اگر در کشور های فاسد غربی بودی 4 سال میبردنت سربازی .حالا که به برکت وجود اسلام داری 2 سال میری و از ان مهمتر داری به نایب امام زمان خدمت میکنی به جای اینکه تشکر کنی میای همچین حرفی میزنی!!!!!

tanha2011

Registered User
لایک‌ها
251
آقا چیز ترسناکی نیست اولش آرومه بعد عادت میکنید :D

eco-exchanger

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
21
واقعا کسی میتونه جای کس دیگه بره خدمت؟

Areno

Registered User
لایک‌ها
778
اگر در کشور های فاسد غربی بودی 4 سال میبردنت سربازی .حالا که به برکت وجود اسلام داری 2 سال میری و از ان مهمتر داری به نایب امام زمان خدمت میکنی به جای اینکه تشکر کنی میای همچین حرفی میزنی!!!!!

دوست داشتن حکومت خیلی فرق می کنه تا همه کاراش رو قبول کنی!
بلاخره همه اینها بشر هستند و خطا دارند.
به نظر من سربازی مشکل داره. رضاخان هم فقط بخاطر امنیت انگلیسی های .... این همه سرباز می خواست.
...
سرباز آموزش دیده و کادری علاوه بر اشتغال زایی، امنیت بهتر، آموزش بهتر نیرو، تجربه بالاتر نیرو، انتقال بهتر دانش نظامی و... رو به همراه داره.
سربازی فقط معطل کردن جوانان هست که نه شغل محسوب میشه، نه آموزش درستی میبینی، به دلیل آموزش کم و ناکامل در صورت تجربه ناکافی توی میادین با اشرار احتمال کشته شدنت زیاده (شهید)، چون دو سال بیشتر نیستی کسی تجربه هاشو بهت نمیگه چون لازم نمیبینه. از لحاظ هزینه ای هم فکر کنم یک سرباز آموزش دیده هزینه کمتری اعمال می کنه!

secreter

Registered User
لایک‌ها
683
سربازی باید سربازی باشد
ph34r-smiley.gif

♣ACE

Registered User
لایک‌ها
1,385
دوست داشتن حکومت خیلی فرق می کنه تا همه کاراش رو قبول کنی!
بلاخره همه اینها بشر هستند و خطا دارند.
به نظر من سربازی مشکل داره. رضاخان هم فقط بخاطر امنیت انگلیسی های .... این همه سرباز می خواست.
...
سرباز آموزش دیده و کادری علاوه بر اشتغال زایی، امنیت بهتر، آموزش بهتر نیرو، تجربه بالاتر نیرو، انتقال بهتر دانش نظامی و... رو به همراه داره.
سربازی فقط معطل کردن جوانان هست که نه شغل محسوب میشه، نه آموزش درستی میبینی، به دلیل آموزش کم و ناکامل در صورت تجربه ناکافی توی میادین با اشرار احتمال کشته شدنت زیاده (شهید)، چون دو سال بیشتر نیستی کسی تجربه هاشو بهت نمیگه چون لازم نمیبینه. از لحاظ هزینه ای هم فکر کنم یک سرباز آموزش دیده هزینه کمتری اعمال می کنه!

کاملن با نظرتون موافقم .. اما اجرای این کار به نظر من کاملن نیاز به زمان کافی و باز نگری به شدت اساسی داره.. به قول معروف به حال اساسی میخاد درستش کنی
به شخصه جایی خدمت میکردم که از سازمان بزرگ ارتشی از نظر اجرایی کاملن بر اساس عملکرد وظیفه ها بود .. یعنی به مرور زمان اینجوری شده بود .. باور کنید اگر فقط یک روز وظیفه ها نبودن به طور کل اون سازمان تعطیل میشد .. چون تو همه بخشها دو تا کادر بود ۶ تا وظیفه .. کادر هم اینقدر کار نکرده بود کامل کنترل امور از دستشون خارج بود
در مجموع من فکر نمیکنم تگر حتی بنا به فروش باشه از نظر تسلیحاتی و نیاز مبرم سازمانی به وظیفه اصلن اینکار مقدور باشه .. دلیل جمع شدن فروش هم به نظرم فقط و فقط میتونه همین باشه .. باقی حرفا همش بهونه بود

Sent from my HTC One using Tapatalk 4

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
خدمت که شد 24 ماه . بدبختیم شدیم رفت ! بچه ها نگران نباشید می خریم همگی !!!

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092

کس نگو مومن اختیاری هست تازه بری کلی حقوق و.مزایا داره

Sent from my C6903 using Tapatalk

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
بهترین جواب ممکن را دادین!!!!ولی واقعا حیف اسم مومن که برخی ریاکارها و جاهلا به خودشون بچسبونن....مومن یعنی کسی که از اتلاف عمر و حق الناس همنوعش ناراحت بشه نه اینکه خوشحال بشه....

masoudrejae

Registered User
لایک‌ها
191

من خودم حدود 12 سال پیش رفتم خدمت . اونم در بدترین شرایط روانی و مالی و تحصیلی . نه تنها 2 سال از عمرم به فنا رفت تازه با حواشی که برام ایجاد
کرد 4 سال از زندگی عقب انداختم . اون موقع که ما داشتیم میرفتیم خدمت 21 ماهه بود . اون موقع هم این قدر شایعه حول و حوش خدمت بود که نگو . یه
روز میگفتن آقا این قدر نیرو زیاد شده میخوان همه رو معاف کنن . یه روز دیگه میگفتن دارن سربازی رو ورمیدارن میخوان جاش پرسنل کادری اداری استخدام
کنن . یه روز دیگه میگفتن قراره قانون کسر خدمت اجرا شه و خدمت بشه یه دوره 3 ماه آموزشی . یه روز دیگه میگفتن خدمت قراره بشه 12 ماه و........... .
در آخر سر هم یه ماه از خدمت کم شدش شد 20 ماهه . از بچه هایی که 12 سال قبل از من رفتند خدمت هم وقتی سوال میکنی میبینی اون دوران هم پر از
این حرف ها و حدیث ها بود . تازه الان که دوباره مدت زمان خدمتو دارن بیشتر هم میکنن . به هر حال من خودم امیدوارم که خدمت اجباری رو وردارن . توی عصر
ما خدایی خدمت اجباری برای پسران مصداق بارز تبعیض جنسیتی و ظلم علیه مردان و برده داریه .

خداییش گل گفتی

الان ببینید چند ساله هی میگن قراره کنکور برداشته بشه
اگه روزی اومد که دیدید کنکور را واقعا برداشتن شاید یک روز هم بشه که سربازی را بردارن که تو این **** غیر ممکنه

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
خبر جدید

سردار کمالی مطرح کرد : احتمال کاهش مدت سربازی متأهلان / لیست معافیت های جدید خدمت سربازی

مشرق نیوز

آخه یکی نیست بگه آدم متاهل تو این شرایط پا میشه بره خدمت :lol:

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
خداییش گل گفتی

الان ببینید چند ساله هی میگن قراره کنکور برداشته بشه
اگه روزی اومد که دیدید کنکور را واقعا برداشتن شاید یک روز هم بشه که سربازی را بردارن که تو این **** غیر ممکنه

دوست عزیز فکر کنم شما خوابی یا اصلا توی این مملکت زندگی نمی کنی؟؟؟؟مگه دیگه کنکورمثل سابق هست که باید برای دانشگاه آزاد هم کنکور بدهی تا قبول بشی؟؟؟درسته اونجوری حذف نشده ولی دیگه هرکی بخاد راحت میتونه بدون کنکور بره آزاد اکثر رشته ها بشینه،دقیقا برعکس زمان شما که طرف میزد توی سر خودش شاید آزاد فلان ده کوره قبول بشه!!!لابد میخای بدون کنکور طرف بره توی شریف و تهران و صنعتی اصفهان بشینه؟؟؟؟حالا فقط رقابت سر دانشگاه های بزرگ هست که دیگه چیز عجیبی نیست و نمیشه اینها را بدون کنکور قبول کرد،چون توی امتحانات نهایی واقعا خیلی تقلب و کثافتکاری میشه و با اتکا به فقط معدل نمیشه طرف را فرستاد شریف و تهران و...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا