دوستان اینطور که شنیدم ظاهرا قراره افزایش مدت خدمت به 24 ماه لغو بشه یا همون اجرا نشه البت شنیدن کی ...
سربازی آدم رو مرد بار میاره میگی نه تو هم برو:دی
واقعا دوران شیرینی بود ای کاش فقط یک شب در پادگان به اون دوران برمیگشتم واقعا خوش میگذشت البته من افسر بودم و درجه دار کلا فکر نمیکنم در طول چند ماه خدمتم 10 شب مونده باشم:دی
آی اون شبا آشپزخونه .... دست ما بود:دی
واقعا شیرین بود
من حدود 1.5 سال پیش سربازیم تموم شد
توی ارتش، پادگان 04 بیرجند، افسر آموزش بودم (هر دوماه چهار بار میرفتیم میدون تیر، چهار بار میرفتیم صحرا، یک بار هم اردوگاه، گفتم که فکر نکنین جای راحتی بودم)
به نظر من اگر به 10 ماه کاهش بدن از همه بهتره
چون به نظر من سربازی (خصوصاً آموزشیش) لازمه، ولی خب فقط مدتش خیلی زیاده
فکر سربازی به ذهنم میرسه افسردگی میگیرم!
آخه یعنی چه؟ 2 سال اجبارا الاف باشی؟؟؟؟؟؟؟؟
بعد میگن مردم ما از زیر کار در رو و تنبلن :|
این اصلا پسره؟تنها چیزی که این پسرهای النگو به دست فشن باز دوجنسهی بچه ننهی این دوره و زمونه رو میتونه یک ذره شبیه مردها بکنه همین خدمت سربازیه. این رو هم که کردن هتل... بدبختی جامعه ای که پسرهای اون رو مادرشون بزرگ می کنه و پدر دائم سر کاره و باید مرد بودن رو از یه زن یاد بگیرن اینه که یک مشت مرد بچه ننه و لوس و چندش آور بالغ می شن که تو زندگی هیچ هدفی ندارن و هیچ کاری نمی تونن برای خودشون یا جامعه شون انجام بدن. خدمت سربازی الان در حال حاضر تنها راهیه که ما برای دخالت جامعه تو زندگی این به اصطلاح مردها و آماده کردنشون برای مشکلات بی شمار آینده داریم. اون رو هم برداریم همه باید با همدیگه تغییر جنسیت بدیم به سلامتی:
یعنی همه این کشورهایی که سربازی ندارن مردهاشون زن هستن و بچه ننه و لوس و ننر؟تنها چیزی که این پسرهای النگو به دست فشن باز دوجنسهی بچه ننهی این دوره و زمونه رو میتونه یک ذره شبیه مردها بکنه همین خدمت سربازیه. این رو هم که کردن هتل... بدبختی جامعه ای که پسرهای اون رو مادرشون بزرگ می کنه و پدر دائم سر کاره و باید مرد بودن رو از یه زن یاد بگیرن اینه که یک مشت مرد بچه ننه و لوس و چندش آور بالغ می شن که تو زندگی هیچ هدفی ندارن و هیچ کاری نمی تونن برای خودشون یا جامعه شون انجام بدن. خدمت سربازی الان در حال حاضر تنها راهیه که ما برای دخالت جامعه تو زندگی این به اصطلاح مردها و آماده کردنشون برای مشکلات بی شمار آینده داریم. اون رو هم برداریم همه باید با همدیگه تغییر جنسیت بدیم به سلامتی:
یعنی همه این کشورهایی که سربازی ندارن مردهاشون زن هستن و بچه ننه و لوس و ننر؟
خداییش با دیدن این عکس از خودم شرمنده شدم یعنی واقعا این موجود مرده ایا؟اینا سربازی برن سربازی کجا بره .تنها چیزی که این پسرهای النگو به دست فشن باز دوجنسهی بچه ننهی این دوره و زمونه رو میتونه یک ذره شبیه مردها بکنه همین خدمت سربازیه. این رو هم که کردن هتل... بدبختی جامعه ای که پسرهای اون رو مادرشون بزرگ می کنه و پدر دائم سر کاره و باید مرد بودن رو از یه زن یاد بگیرن اینه که یک مشت مرد بچه ننه و لوس و چندش آور بالغ می شن که تو زندگی هیچ هدفی ندارن و هیچ کاری نمی تونن برای خودشون یا جامعه شون انجام بدن. خدمت سربازی الان در حال حاضر تنها راهیه که ما برای دخالت جامعه تو زندگی این به اصطلاح مردها و آماده کردنشون برای مشکلات بی شمار آینده داریم. اون رو هم برداریم همه باید با همدیگه تغییر جنسیت بدیم به سلامتی:
من برای خودم متاسفم که مردم احمق مملکت فکر میکنن اینجور افراد با سربازی مرد میشن...بخای فکرش بکنی،گریه هم داره،یک مشت مفت خور دارن حقت را میخورن و تو هم هیچ ...نمیتونی بخوری و باید مثل .. سرت را بندازی پایین و بگی چشم...خداییش با دیدن این عکس از خودم شرمنده شدم یعنی واقعا این موجود مرده ایا؟اینا سربازی برن سربازی کجا بره .
به خدا یکی از همینا تو دوره اموزشی ما بود قدش دو متر بود هر شب گریه میکرد.بعد دو هفته که اولین مرخصی بیرون شهری رو دادند رفت که رفت دیگه پیداش نشد..
سربازی هم گویا قراره 24 ماه بشه مطمئن باشید اگه قرار بود سربازی حذف بشه طولشو زیاد نمیکردند.خب قبلا که 24 ماه بود اما چون جمعیت دهه 60تی ها خیلی زیاد بود تا 18 ماه کمش کردند اما حالا که جمعیت جوون داره کم میشه دوباره میخوان زیادش کنند.
من برای خودم متاسفم که مردم احمق مملکت فکر میکنن اینجور افراد با سربازی مرد میشن...بخای فکرش بکنی،گریه هم داره،یک مشت مفت خور دارن حقت را میخورن و تو هم هیچ ...نمیتونی بخوری و باید مثل .. سرت را بندازی پایین و بگی چشم...
اون کسی که میگه اینا باید توی خدمت مرد بشن نکنه همه100%مملکت این شکلی هستن،که میگه باید برن خدمت،نکنه هرکی کلی پشم روصورتش باشه،معافه؟؟؟؟؟دوست عزیز بلد نیستی استدلال بیاری حرف نزن،کسی نمیگه زبون نداری..نکنه طبق استدلال شما همه اونایی که معاف شدن یا خریدن یا عفو بهشون خورد یک مشت نامرد هستن؟؟؟؟؟والا شعور و منطق هم خوب چیزیه که بعضیا 1%همندارن...اگه مردی به اینه که آخرش بشه وضع حالای ملت، که توی بدبختی و فلاکت هستن،کاشکی همه نامرد بودن
ینی چشم بسته غیب گفتیا!همین العان هم سربازی اجباری نیست من ندیدم بیان کسی رو به زور ببرن هر کی با پای خودش میره