• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پيشنهاد حذف سربازي اجباري از سوی مرکز پژوهشهای مجلس

نظر شما در مورد طرح حذف سربازي اجباري از پیشنهادی مرکز پژوهشهای مجلس چیست ؟

• با طرح حذف سربازي اجباري موافق هستم

Votes: 400 87.1%
  • با طرح حذف سربازي اجباري مخالف هستم

Votes: 59 12.9%

• Total voters
    459
وضعیت
موضوع بسته شده است.

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
دوستان اینطور که شنیدم ظاهرا قراره افزایش مدت خدمت به 24 ماه لغو بشه یا همون اجرا نشه البت شنیدن کی ...

Honarvar60

Registered User
لایک‌ها
148
سربازی آدم رو مرد بار میاره میگی نه تو هم برو:دی
واقعا دوران شیرینی بود ای کاش فقط یک شب در پادگان به اون دوران برمیگشتم واقعا خوش میگذشت البته من افسر بودم و درجه دار کلا فکر نمیکنم در طول چند ماه خدمتم 10 شب مونده باشم:دی
آی اون شبا آشپزخونه .... دست ما بود:دی
واقعا شیرین بود

S E C T O R

Registered User
لایک‌ها
306
دوستان اینطور که شنیدم ظاهرا قراره افزایش مدت خدمت به 24 ماه لغو بشه یا همون اجرا نشه البت شنیدن کی ...

خدا کنه.من بیچاره یه ماه دیگه درسم تمومه بعدش بلافاصله میخوام دفترچه بفرستم.اگه بشه 24 ماه بدبختم.دو سال از عمرم تلف میشه...

الان که جنگ نیست دیگه به 24 ماه خدمت اونم برای کسی که مدرک دانشگاهی داره نیازی نیست...

Angel Of Darkne

Registered User
لایک‌ها
101
والا منم تو بدترین موقع سال 87 رفتم خدمت تو گندترین جا وبدترین ماه معنی تف کردنو یخ زدنو تازه فهمیدم
چندماه بعدش انواع معافیا اومد ریزو درشت جوری شد که طرف روز میومد تو یکان فرداییش تسویه دستش بود خدا لعنتشون کنه انقد سرباز کم شده بود مجبور بودیم یه شب بخوام و شب شبه با درجه گروهبانی نگهبانی بدیم نه گروهبان نگهبانی یا .....روزام جای چند نفر کار میکردیم
یه سروان اونجا بود پیشش یه روز گلایه کردم گفتم از زندگی عقب افتادم و ...با پرویی گفت همه باید برن و از این حرفا این جناب دوتا پسر داشت جفتشون تکنیک پدر جومونگی زدن معاف شدن رفتم سراغش گفتم جناب شلوار مگه نگفتی سربازی برا همه لازمه و.....
گفت ما .....مون تو جبهه پاره شده حالا میخوای پسرای من مثل بقیه باهاشون رفتار شه
همون موقع من یه چیزیو میدیدم که چشای کور ....مردا وانمود میکردن که نمیدیدن
به قول متالیکا ما کسیو ن......دیم چرا پس باید سرنوشتمون این باشه
ما یه جور دهنمون صاف شد بعد ما هم چون سرباز کم میشد یه جور دیگه که شد 24 ماه
طبق معمول مرگ خوبه برا همسایهه
تا بوده همین بوده
کلا سربازی چیز خوبی نیست از صبح تاشب بادتم بزنن نونو عسل بهت بدن 2 سال وقته که پرپر میشه تهشم هیچی برات نداره و وقت تلف کنیه باید حرفه ایش کنن بره هرکی رفت پولشو بگیره نوش جونش

Last edited:

Masoud1363

Registered User
لایک‌ها
17
من حدود 1.5 سال پیش سربازیم تموم شد
توی ارتش، پادگان 04 بیرجند، افسر آموزش بودم (هر دوماه چهار بار میرفتیم میدون تیر، چهار بار میرفتیم صحرا، یک بار هم اردوگاه، گفتم که فکر نکنین جای راحتی بودم)
به نظر من اگر به 10 ماه کاهش بدن از همه بهتره
چون به نظر من سربازی (خصوصاً آموزشیش) لازمه، ولی خب فقط مدتش خیلی زیاده

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
سربازی آدم رو مرد بار میاره میگی نه تو هم برو:دی
واقعا دوران شیرینی بود ای کاش فقط یک شب در پادگان به اون دوران برمیگشتم واقعا خوش میگذشت البته من افسر بودم و درجه دار کلا فکر نمیکنم در طول چند ماه خدمتم 10 شب مونده باشم:دی
آی اون شبا آشپزخونه .... دست ما بود:دی
واقعا شیرین بود

شما 10 شبم تو پادگان نبودی چه برسه به اینکه بخوای پست بدی احساس مردی بهت دست داده :lol:
هی مرد من بهت افتخار میکنم باور کن

من حدود 1.5 سال پیش سربازیم تموم شد
توی ارتش، پادگان 04 بیرجند، افسر آموزش بودم (هر دوماه چهار بار میرفتیم میدون تیر، چهار بار میرفتیم صحرا، یک بار هم اردوگاه، گفتم که فکر نکنین جای راحتی بودم)
به نظر من اگر به 10 ماه کاهش بدن از همه بهتره
چون به نظر من سربازی (خصوصاً آموزشیش) لازمه، ولی خب فقط مدتش خیلی زیاده

با نظر شما بنده کاملا موافقم دوست عزیز وژدانن یک ماه آموزشی مفید میزاشتن 9 ماه هم خدمت ما هم میرفتیم به قول یه بنده خدایی مرد میشدیم میومدیم از این حال زنونه در میومدیم البت نه تو آشپز خونه ;)

• Like
Reactions: usl

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
فکر سربازی به ذهنم میرسه افسردگی میگیرم!
آخه یعنی چه؟ 2 سال اجبارا الاف باشی؟؟؟؟؟؟؟؟
بعد میگن مردم ما از زیر کار در رو و تنبلن :|

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
فکر سربازی به ذهنم میرسه افسردگی میگیرم!
آخه یعنی چه؟ 2 سال اجبارا الاف باشی؟؟؟؟؟؟؟؟
بعد میگن مردم ما از زیر کار در رو و تنبلن :|

خوب نرو :|

Sent from my C6903 using Tapatalk

Morni

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
تنها چیزی که این پسرهای النگو به دست فشن باز دوجنسه‌ی بچه ننه‌ی این دوره و زمونه رو می‌تونه یک ذره شبیه مردها بکنه همین خدمت سربازیه. این رو هم که کردن هتل... بدبختی جامعه ای که پسرهای اون رو مادرشون بزرگ می کنه و پدر دائم سر کاره و باید مرد بودن رو از یه زن یاد بگیرن اینه که یک مشت مرد بچه ننه و لوس و چندش آور بالغ می شن که تو زندگی هیچ هدفی ندارن و هیچ کاری نمی تونن برای خودشون یا جامعه شون انجام بدن. خدمت سربازی الان در حال حاضر تنها راهیه که ما برای دخالت جامعه تو زندگی این به اصطلاح مردها و آماده کردنشون برای مشکلات بی شمار آینده داریم. اون رو هم برداریم همه باید با همدیگه تغییر جنسیت بدیم به سلامتی:

1333908996.jpg

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
تنها چیزی که این پسرهای النگو به دست فشن باز دوجنسه‌ی بچه ننه‌ی این دوره و زمونه رو می‌تونه یک ذره شبیه مردها بکنه همین خدمت سربازیه. این رو هم که کردن هتل... بدبختی جامعه ای که پسرهای اون رو مادرشون بزرگ می کنه و پدر دائم سر کاره و باید مرد بودن رو از یه زن یاد بگیرن اینه که یک مشت مرد بچه ننه و لوس و چندش آور بالغ می شن که تو زندگی هیچ هدفی ندارن و هیچ کاری نمی تونن برای خودشون یا جامعه شون انجام بدن. خدمت سربازی الان در حال حاضر تنها راهیه که ما برای دخالت جامعه تو زندگی این به اصطلاح مردها و آماده کردنشون برای مشکلات بی شمار آینده داریم. اون رو هم برداریم همه باید با همدیگه تغییر جنسیت بدیم به سلامتی:

1333908996.jpg
این اصلا پسره؟
یعنی مذکره؟ مرده؟ یا ...
خداییش باید تر و خشک رو با هم بسوزونید؟
فک کنم اینا رو ببرن سربازی همون سالماش هم خراب شن!
اینا که درست بشو نیستن ...

• Like
Reactions: usl

mondert

Registered User
لایک‌ها
1,425

1333908996.jpg
یعنی همه این کشورهایی که سربازی ندارن مردهاشون زن هستن و بچه ننه و لوس و ننر؟

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
یعنی همه این کشورهایی که سربازی ندارن مردهاشون زن هستن و بچه ننه و لوس و ننر؟

داداشم یه عده مثل زمان دایناسورها فکر میکنند بیخیال :)
خودشون فکر کنم مثل این عکسه بودن قبل از خدمت

Desire HD

Registered User
لایک‌ها
20
چیزی که تو خدمت سربازی دیدم اینه که یه عده سرباز بدبخت باید وظایف یه سری مفت خور رو انجام بدن و سر ماه هم پول بره به حساب هموون مفت خورها.
از هیچ تلاشی هم برای اذیت کردن و تضعیف روحیه سربازها دست بر نمیدارن.
البته یک سری استثنا هم وجود داره که واقعا شخصیت دارن،کار میکنن و برای سرباز احترام قائلند...اما خیلی انگشت شمارند این عده.
واقعا 2 سال از عمر به هدر میره به معنای واقعی.

MAK77

Registered User
لایک‌ها
48

1333908996.jpg
خداییش با دیدن این عکس از خودم شرمنده شدم یعنی واقعا این موجود مرده ایا؟:Dاینا سربازی برن سربازی کجا بره .
به خدا یکی از همینا تو دوره اموزشی ما بود قدش دو متر بود هر شب گریه میکرد.بعد دو هفته که اولین مرخصی بیرون شهری رو دادند رفت که رفت دیگه پیداش نشد..
سربازی هم گویا قراره 24 ماه بشه مطمئن باشید اگه قرار بود سربازی حذف بشه طولشو زیاد نمیکردند.خب قبلا که 24 ماه بود اما چون جمعیت دهه 60تی ها خیلی زیاد بود تا 18 ماه کمش کردند اما حالا که جمعیت جوون داره کم میشه دوباره میخوان زیادش کنند.

Last edited:

usl

Registered User
لایک‌ها
6,182
قراره 24 ماه بشه؟رفیقام که خدمتن میگن طرح 24 ماهه خوردن که
24 ماه شده ها
واقعا نمیدونم 2 سال آدم بهترین زمان زندگیشو تلف کنه که چی منم به خدمتم فکر میکنم افسردگی میگیرم
نمیگم نباشه آقا باشه ما حرفی نداریم ولی آخه بی انصافا 24 ماه یعنی چی شما که بچه هاتونو نمیفرستین بچه های مردمو چرا 24 ماه الاف میکنین
منطقیش 12 ماه هست میگم حالا ما بد لیاقت 12 ماه نداریم دیگه 18 ماه بزارین جان ننتون
ما هیچی این دخترا بد بخت چقدر چشم انتظار بمونن آخه هموجوری که الان کسی ازدواج نمیکنه حالا عمر یارو سر جوونی میگیرین یارو از هر چی زندگی سیر میشه
مردی به سربازی نیست که مردی به ریشو پشم نیست مرد اونه که سینشو بده جلو با شلوار کردی بر خلاف باد حرکت کنه:D

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
خداییش با دیدن این عکس از خودم شرمنده شدم یعنی واقعا این موجود مرده ایا؟:Dاینا سربازی برن سربازی کجا بره .
به خدا یکی از همینا تو دوره اموزشی ما بود قدش دو متر بود هر شب گریه میکرد.بعد دو هفته که اولین مرخصی بیرون شهری رو دادند رفت که رفت دیگه پیداش نشد..
سربازی هم گویا قراره 24 ماه بشه مطمئن باشید اگه قرار بود سربازی حذف بشه طولشو زیاد نمیکردند.خب قبلا که 24 ماه بود اما چون جمعیت دهه 60تی ها خیلی زیاد بود تا 18 ماه کمش کردند اما حالا که جمعیت جوون داره کم میشه دوباره میخوان زیادش کنند.
من برای خودم متاسفم که مردم احمق مملکت فکر میکنن اینجور افراد با سربازی مرد میشن...بخای فکرش بکنی،گریه هم داره،یک مشت مفت خور دارن حقت را میخورن و تو هم هیچ ...نمیتونی بخوری و باید مثل .. سرت را بندازی پایین و بگی چشم...
اون کسی که میگه اینا باید توی خدمت مرد بشن نکنه همه100%مملکت این شکلی هستن،که میگه باید برن خدمت،نکنه هرکی کلی پشم روصورتش باشه،معافه؟؟؟؟؟دوست عزیز بلد نیستی استدلال بیاری حرف نزن،کسی نمیگه زبون نداری..نکنه طبق استدلال شما همه اونایی که معاف شدن یا خریدن یا عفو بهشون خورد یک مشت نامرد هستن؟؟؟؟؟والا شعور و منطق هم خوب چیزیه که بعضیا 1%همندارن...اگه مردی به اینه که آخرش بشه وضع حالای ملت، که توی بدبختی و فلاکت هستن،کاشکی همه نامرد بودن

MAK77

Registered User
لایک‌ها
48
من برای خودم متاسفم که مردم احمق مملکت فکر میکنن اینجور افراد با سربازی مرد میشن...بخای فکرش بکنی،گریه هم داره،یک مشت مفت خور دارن حقت را میخورن و تو هم هیچ ...نمیتونی بخوری و باید مثل .. سرت را بندازی پایین و بگی چشم...
اون کسی که میگه اینا باید توی خدمت مرد بشن نکنه همه100%مملکت این شکلی هستن،که میگه باید برن خدمت،نکنه هرکی کلی پشم روصورتش باشه،معافه؟؟؟؟؟دوست عزیز بلد نیستی استدلال بیاری حرف نزن،کسی نمیگه زبون نداری..نکنه طبق استدلال شما همه اونایی که معاف شدن یا خریدن یا عفو بهشون خورد یک مشت نامرد هستن؟؟؟؟؟والا شعور و منطق هم خوب چیزیه که بعضیا 1%همندارن...اگه مردی به اینه که آخرش بشه وضع حالای ملت، که توی بدبختی و فلاکت هستن،کاشکی همه نامرد بودن

ببخشید شب بود سیبیلاتو ندیدم
خدا رو شکر من تو فلاکت نیستم حالا شما هستی نمیخواد به همه ملت ربطش بدی کسی هم حق منو نخورده حالا بعضیا بی عرضه تشریف دارن و تمام بی عرضه گیا و بدبختیاشونو میخوان بندازن تقصیر زمینو زمون بماند.ضمنا چرا یه جمله بنده اینقدر بهت برخورده، نکنه....
تازه فرافکنی هم حدی داره کی حرف از معاف و عفو خورده ها زد من نظرم راجع به این بابایی بود که عکسشو دوستان گذاشتند
بهترم بود به جای اینکه پست منو نقل قول کنی خودت تو یه پست نظرتو میگفتی .والا شعورم و منطقم خوب چیزیه

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
اگه نظرنت فقط راجع به این دختره بود قبول ولی با این کارا کسی مرد نمیشه و گرنه حالا کلی نامرد توی مملکت نداشتیم اگه حالا نگی اصلا نامرد نداریم...والا من تا دیدم هرکی میره خدمت،میگه فقط یاد میگیری چجوری نامرد باشی و بعضا هم حرومخور میشن مثل سربازهای راهور و کلانتری و..
بله منم پولهای مفت از بعضی جاها میرفتم تو جیبم،میگفتم هیشکی توی فلاکت نیست و بقیه بی عرضه هستن،معلومه توی خدمت با پارتی رفتی جای خوب و توپوزی نخوردی یا اگه خوردی اصلا به روی خودت نمیاری و دایورت کردی وگرنه از این حرفا نمیزدی....بقول شما همه چی آرومه من چقدر خوشحالم

nimaspp

Registered User
لایک‌ها
737
همین العان هم سربازی اجباری نیست من ندیدم بیان کسی رو به زور ببرن هر کی با پای خودش میره
ینی چشم بسته غیب گفتیا!
یاد حرف فرماندمون افتادم o_O هی میگفت اجباری نیست زوری نیست، یروز گفتم مرتیکه خب هیچ غلطی نمیشه کرد نه میشه از کشور خارج شد نه میشه شرکت تاسیس کرد نه کارای بزرگ کرد و... خلاصه هیچی دیگه کارمون به بازداشگاهو اطلاعاتو این چیزا ختم شد :D

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا