• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پيشنهاد حذف سربازي اجباري از سوی مرکز پژوهشهای مجلس

نظر شما در مورد طرح حذف سربازي اجباري از پیشنهادی مرکز پژوهشهای مجلس چیست ؟

• با طرح حذف سربازي اجباري موافق هستم

Votes: 400 87.1%
  • با طرح حذف سربازي اجباري مخالف هستم

Votes: 59 12.9%

• Total voters
    459
وضعیت
موضوع بسته شده است.

DLRelease.com

Registered User
لایک‌ها
111
چی شد پس ...
من می گم بریم نمایندهای شهرهامونو بزنیم ....:blink:
شاید جواب داد

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
تصویب شد چیه عزیزم
اگه به این راحتیا بود .. والا بخدا

Sent from my Awesome LG P713

shahrokh4u

Registered User
لایک‌ها
408
بچه ها کسی رو نمی شناسید پول بگیره جا یکی دیگه بره سربازی؟

miladdn

Registered User
لایک‌ها
1,629

amirshakoori

Registered User
لایک‌ها
840
به نظر من تصویب نخواهد شد!

چرا؟ چون الان حقوق یک کادری را دارند به ده تا سرباز میدهند تازه حقوق انها را هم دولت میدهد و نه مجموعه‌ایی که برایشان کار میکند پس نه نیروی انتظامی نه ارتش نه **** راضی نخواهد شد که از این نیروهای رایگان صرفنظر کنند!

باو خو بیان دو برابر حقوق یه کادری رو از کسی که نمیره سربازی بگیرن! عین قبل

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763
باو خو بیان دو برابر حقوق یه کادری رو از کسی که نمیره سربازی بگیرن! عین قبل

متوجه حرف من نشدی! اون جاهایی که سربازها برایشان کار میکنند اصلاً حقوقی به سرباز نمیدهند که نگران مشکل مالی آن باشند!

اگر مشکلی هم باشه برای دولته که با این حقوقها 70 - 60 هزار تومانی که به سربازها میدهد مشکلی مالی برای دولت هم نخواهد بود!

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
سربازی چیز خوبیه شما هم باید برید دنبال حذف شدن و .... نباشید... ..... :D:lol::)
دیگه که برا من نجوشه بذار سر سگ توش بجوشه...

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
اگر بقیه مردم هم درباره مشکلات تو بگویند "دیگه که برا من نجوشه بذار سر سگ توش بجوشه" به نظرت چطوره؟!

من سربازی رفته‌ام و تاوانش را هم با 2 سال از جوانیم داده‌ام! و بنابراین از کاهش و حذف آن استقبال می‌کنم!

رفیق خوبم شوخی کردم.
خواستی پ.خ بده تا برات گوگل پلاسم رو بفرستم که توش دقیقا این مبحث رو راه انداختم و میگم سربازی چیز خوبی نیست حداقل به این شکل ...

DLRelease.com

Registered User
لایک‌ها
111
دکتر عباسی چند سال پیش این بحثو مطرح کرد ... همون موقع هم توی یه برنامه تلویزیونی تکرار کرد و گفت که این قضیه به امنیت ملی مربوطه
نمی دونم کمسیون امنیت ملی مجلس چه غلطی داره می کنه

e4lyas

Registered User
لایک‌ها
2,399
هر 10 سرباز رو در نظر بگیریم میشه : حدود 700 هزار تومن ماهیانه
همینو بدن به یک سربازی که برای دوره تخصصی اومده ... بعد در ادامه ی فعالیتش هم میدونه داره چی کار می کنه .. و با چه هدفی اومده تو این قسمت .. مثلا تربیت کردن افرادی که برای جنگ سایبری باشه + افرادی که مناسب برای دفاع بدنی باشند .. و غیره که اسم های تخصصی داره نمیدونم ...

منظورم اینه که وقتی اختیاری بشه اونی که میاد خودشو ثبت نام میکنه .. میدونه دیگه اومده اینجا حرفه ای بشه و کارآمد باشه و جدای اون مشکل درآمد و .... در اون قسمت رو نداره .. و میتونه در ادامه سال های عمر خودش مفید باشه ... و هزینه درآمدی که به اون داده میشه هم برابر با هر 10 الی 15 سرباز میشه اگه حداقل بگیریم ..

نظر شما چیه ؟

demo13621362

Registered User
لایک‌ها
2,868

من خودم حدود 12 سال پیش رفتم خدمت . اونم در بدترین شرایط روانی و مالی و تحصیلی . نه تنها 2 سال از عمرم به فنا رفت تازه با حواشی که برام ایجاد
کرد 4 سال از زندگی عقب انداختم . اون موقع که ما داشتیم میرفتیم خدمت 21 ماهه بود . اون موقع هم این قدر شایعه حول و حوش خدمت بود که نگو . یه
روز میگفتن آقا این قدر نیرو زیاد شده میخوان همه رو معاف کنن . یه روز دیگه میگفتن دارن سربازی رو ورمیدارن میخوان جاش پرسنل کادری اداری استخدام
کنن . یه روز دیگه میگفتن قراره قانون کسر خدمت اجرا شه و خدمت بشه یه دوره 3 ماه آموزشی . یه روز دیگه میگفتن خدمت قراره بشه 12 ماه و........... .
در آخر سر هم یه ماه از خدمت کم شدش شد 20 ماهه . از بچه هایی که 12 سال قبل از من رفتند خدمت هم وقتی سوال میکنی میبینی اون دوران هم پر از
این حرف ها و حدیث ها بود . تازه الان که دوباره مدت زمان خدمتو دارن بیشتر هم میکنن . به هر حال من خودم امیدوارم که خدمت اجباری رو وردارن . توی عصر
ما خدایی خدمت اجباری برای پسران مصداق بارز تبعیض جنسیتی و ظلم علیه مردان و برده داریه .

mondert

Registered User
لایک‌ها
1,425
سربازی چیز خوبیه شما هم باید برید دنبال حذف شدن و .... نباشید... ..... :D:lol::)
دیگه که برا من نجوشه بذار سر سگ توش بجوشه...

حالا مردم هیچی
شما خودت دوست داری برادر کوچکت یا پسر برادرت یا پسر خواهرت یا در اینده پسر خودت بره خدمت و دو سال از عمرش تلف شه؟
فکر اونا هم باشید
انقدر حسود نباشید که چون خودتون رفتید خدمت باید همه برن
البته شما که گفتی شوخی کردی اینو کلی گفتم چون چند نفر دیگه هم در این تاپیک نظر مشابهی رو ابراز کرده بودن

تو ایران دو تا چیز غلط وجود داره که در اول زندگی هر جوونی مثل یه سد بزرگ جلوش قرار گرفته و همه آیندش رو می تونه تغییر بده
یکی کنکور یکی هم سربازی
کنکور سراسری دانشگاه ها که به این شکل دیگه تو هیچ کشوری وجود نداره
سربازی هم همینطور

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا