• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پیدورتس (PaidVerts) یکی از بهترین راه های درآمد از تبلیغات اینترنتی - از 0.0005$ تا 200$ وبیشتر

mooghermez

Registered User
لایک‌ها
51
یه جایی یه چیزی می خوندم راجع به اینکه چجوری بدهی های پیدورتس پرداخت میشه و چجوری به ازای ۱ دلار ۱.۵۵ پرداخت می شه:
Firstly, let’s take a look at how each 1$ ad pack is used:

- $0.10 of purchases go to MyTrafficValue portfolio
- $0.10 of purchases go to your upline.
- $0.10 are paid to the user over 10 days, a 1% value ad will be issued each day.
- $0.10 creates 10×1% ads that are issued to “super user upgraded users” at random
- $0.10 are added to the daily ad issue ($0.05 today, $0.05 tomorrow)
- $0.50 is invested at MyTrafficValue to return 2.5x (via the FT250 plan, or buying & selling shares)

$1.55 debt – $0.30 instantly created ads = $1.25
$0.50 invested x 2.5 = $1.25

در این صورت:
۱- اصلا نظرتون راجع به این چیه؟
۲- با این فرض که بدهی ها اینجوری پرداخت میشه. این پلا ۲۵۰ درصد از کجا درآمدش میاد؟

naser007

Registered User
لایک‌ها
206
یه جایی یه چیزی می خوندم راجع به اینکه چجوری بدهی های پیدورتس پرداخت میشه و چجوری به ازای ۱ دلار ۱.۵۵ پرداخت می شه:
Firstly, let’s take a look at how each 1$ ad pack is used:

- $0.10 of purchases go to MyTrafficValue portfolio
- $0.10 of purchases go to your upline.
- $0.10 are paid to the user over 10 days, a 1% value ad will be issued each day.
- $0.10 creates 10×1% ads that are issued to “super user upgraded users” at random
- $0.10 are added to the daily ad issue ($0.05 today, $0.05 tomorrow)
- $0.50 is invested at MyTrafficValue to return 2.5x (via the FT250 plan, or buying & selling shares)

$1.55 debt – $0.30 instantly created ads = $1.25
$0.50 invested x 2.5 = $1.25

در این صورت:
۱- اصلا نظرتون راجع به این چیه؟
۲- با این فرض که بدهی ها اینجوری پرداخت میشه. این پلا ۲۵۰ درصد از کجا درآمدش میاد؟
داداش این شرایط برای سایت MyTrafficValue نه سایت پایدورتس

pmforlife

Registered User
لایک‌ها
308
امروز فک کنم یه 80 تایی تبلیغ یک سنتی بهم داد!!!
از بعدازظهری دارم کلیک میکنم...! :general112:

naser007

Registered User
لایک‌ها
206
امروز فک کنم یه 80 تایی تبلیغ یک سنتی بهم داد!!!
از بعدازظهری دارم کلیک میکنم...! :general112:
124 تا هم به من داده
دیگه 60 تاشو پاک کردم رفت!!!!!!!!!!

تازه جو گفته چون مشکل دیتابیس حل شده از امروز تبلیغات کم ارزش تر و تعداد بالا میفرستیم
این یعنی اینکه 24 ساعته بشین و کلیک کن

sarbaz_es

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
یعنی سایت برای اینکه بخواد سود شما رو بده نیاز به یه سرمایه گذار جدید داره اگه سرمایه گذار به هر دلیلی پیدا نشه سایت اسکم میشه و کلاه شما رو بر میداره یا در بهترین حالت باید سالها بشینی سرمایه گذار پیدا بشه که تقریبا در دنیای ارتباطات امروزی غیر ممکنه کسی خر بشه در سایتی که سرمایه واردش نمیشه سرمایه گذاری کنه .
از کجا میشه فهمید سایتی پونزی شده؟
Paidverts در ابتدا و digadz الان چطوری این مقدار سود میدن از کجا میارن؟

lonodn

Registered User
لایک‌ها
247
سلام بر اساتید paidverts !
من 2 روز پیش اینجا ثبت نام کردم و 3 دلار هزینه کردم. ظرف این مدت 4.79 تبلیغ داد :general106: واسه سرمایه های بیشتر هم اینطوری جواب میده ؟! :general602::general602:

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
دوستان ارزش تبلیغات پائین بود . این تبلیغات برای روز یکشنبه بودش یا دوشنبه؟

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
اقا به نظرتون با 8 دلار شروع کنم چقدر در میاد ؟

حتما باید روی تبلیغات روزانه bap هم کلیک کنم ؟

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
دوستان به نظرتون امروز ارزش تبلیغات بالا یا پائین میدن؟

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
اگه سهام رو برای فروش با قیمت مورد نظرت قرار بدی و مثلا قیمت به اون حد نرسه و انصراف بدی یا بخوای قیمتت رو تغییر بدی کارمزدی کم میکنه ازت؟

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
اگه سهام رو برای فروش با قیمت مورد نظرت قرار بدی و مثلا قیمت به اون حد نرسه و انصراف بدی یا بخوای قیمتت رو تغییر بدی کارمزدی کم میکنه ازت؟
فکر نکنم دوست من

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
قیمت سهام رو داری؟
8سنت!
بلی داره میره بالا. احتمالاً هدفشون اینه خیلیا بفروشن و یه عده هم دارن میبینن داره میره بالا بخرن.. بعدش قیمت رو میاره تا حدی پائین اونهائی که خریدن دیگه نمیفروشن و اونهائی که فروختن شروع به خرید میکنن. بعد یهوئی قیمت میاد باز پائین و نگه داشته میشه. و اینجاست که یه عده سرمایه در قالب سهام بلوکه میشه چون اگر بفروشن ضرر میکنن. سود دهی راحت تر میشه. البته ممکنه اینطور هم نباشه. ولی یک بار دیدم اینکار رو کردن .

Miladdarren

Registered User
لایک‌ها
434
بلی داره میره بالا. احتمالاً هدفشون اینه خیلیا بفروشن و یه عده هم دارن میبینن داره میره بالا بخرن.. بعدش قیمت رو میاره تا حدی پائین اونهائی که خریدن دیگه نمیفروشن و اونهائی که فروختن شروع به خرید میکنن. بعد یهوئی قیمت میاد باز پائین و نگه داشته میشه. و اینجاست که یه عده سرمایه در قالب سهام بلوکه میشه چون اگر بفروشن ضرر میکنن. سود دهی راحت تر میشه. البته ممکنه اینطور هم نباشه. ولی یک بار دیدم اینکار رو کردن .
دوست هزیز قیمت مارکت رو کسی جز کاربر ها تعیین نمی کنند.
شما همین الان به هر قیمتی که بخوای می تونی بفروشی.کسی کنترلش نمی کنه.

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
دوست هزیز قیمت مارکت رو کسی جز کاربر ها تعیین نمی کنند.
شما همین الان به هر قیمتی که بخوای می تونی بفروشی.کسی کنترلش نمی کنه.
مثلاً تو همین دو سه روز گذشته دکمه مشاهده صف درخواستهای فروش رو برداشته بودن. ولی قبول کن بعضی مواقع یه شوکی وارد میکنن .

naser007

Registered User
لایک‌ها
206
مثلاً تو همین دو سه روز گذشته دکمه مشاهده صف درخواستهای فروش رو برداشته بودن. ولی قبول کن بعضی مواقع یه شوکی وارد میکنن .
نه داداش برندشاته بودن برده بودن پایین صفحه
که از دیروز فکر کنم دوباره بردن سر جاش
من که میخوام سهام هامو بفروشم البته بعد از تبلیغات امروز، چون تبلیغات امروز باارزش باشه قیمت سهام رو راحت تا یک سنت میبره بالا

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
نه داداش برندشاته بودن برده بودن پایین صفحه
که از دیروز فکر کنم دوباره بردن سر جاش
من که میخوام سهام هامو بفروشم البته بعد از تبلیغات امروز، چون تبلیغات امروز باارزش باشه قیمت سهام رو راحت تا یک سنت میبره بالا
داداش من کلن برش داشته بودن . من حواسم بود بهش خودم روزی100+ بار رو همین دکمه خرید و فروش میزنم قیمت هارو لحظه ای بررسی میکنم

naser007

Registered User
لایک‌ها
206
داداش من کلن برش داشته بودن . من حواسم بود بهش خودم روزی100+ بار رو همین دکمه خرید و فروش میزنم قیمت هارو لحظه ای بررسی میکنم
نه داداش بود دیگه پایین صفحه قیمت سهام رو به پپ نشون میده روی همون بود دوتاشم یه جا بود یکیشو میزدی تقاضاهای فروش به دلار بود یکیشم میزدی تقاضاهای فروش به بپ

Miladdarren

Registered User
لایک‌ها
434
درسته منم دیدم پایین صفحه بود

بالا