lvمرسی چندتای اول خوب بود ولی باز اینم کپچا میده تایپ کنی!!!دوستان برید به این قسمت و Preferred Captcha رو بزارید رو google دیگه از تایپ کردن راحت می شید.![]()
چند وقت پیش گفتم سایت داره جمع میشه و با سود هایی که میده ( یک درصدی ) همه سرمایه گذارها میرن و کسی رقبت نمیکنه تو این سایت سرمایه گذاری کنه !
تقریبا دو هفته نکشید که حرف من به واقعیت پیوست و جو با یه حرکت کلاه بردارانه همه بدهی های سایت رو صفر کرد و از نو شروع کرد .
اما روند جدید اغاز شده و یه تحلیل بلند مدت سایت :
گاهآ گفته میشه این سایت نیم میلیون کاربر داره که باعث میشه سرور ها نکشن و این حرفها
این حرف گول زننده است تقریبآ 400 هزار نفر کاربرها حتی یکبار هم لاگین نکردن و فقط ثبت نامی هستند شاید هم قبلآ لاگین کردن اما الان فعال نیستند ( شاید اونها فهمیدن JO کلاه برداره و سایت رو ترک کردند ) !!!!!!
از 100 هزار نفر باقی مونده من چک کردم کل سرمایه گذار های فعال به 20 هزار نفر هم نمیرسه که تعداد کثیری از اینها به صورت فری فعالیت میکنند و سرمایه زیادی نگذاشتند ( از باپ های فری سایت کسب در امد میکنند )
اما اون تعداد باقی مونده که باعث بقای سایت شده و به 1000 نفر هم نمیرسند :
الان بازار گرمی این سایته سایت ریست شده و همه به امید سود های زیاد که چند روز اول میداد سرمایه زیاد میریزن تو سایت اما وقتی این تب و تاب بخوابه ترس از کسادی بازار و برگشت به سود های کم و ریست شدن دوباره سیستم و بی اعتماد شدن اعضا به خاطر ریست قبلی به مرور سرمایه گذاری ها کم و کم و کم میشه و سایت در افق محو میشه .
سایت اگه به مرور رشد کنه موفقیت کسب میکنه اما یکشبه وقتی 1 میلیون سرمایه گذاری میشه سایت باید حداقل 1 میلیون کاربر جذب کنه تا بتونه بدهی های اعضا رو بده .
در نتیجه آینده این سایت اصلا روشن نیست و ضریب اعتماد و سرمایه گذرای در سایت 30 درصد
گفتم در جریان باشید دوباره نبینید کلاه رفت سرتون .
متوجه نشدم.یعنی چی چی رخ داد؟دستت درد نکنه عالی بودش. فقط بگو چی رخ داد؟
اره بعضی وقتا کپتچا هم می ده ولی باز بهتره.lvمرسی چندتای اول خوب بود ولی باز اینم کپچا میده تایپ کنی!!!
متوجه نشدم.یعنی چی چی رخ داد؟
solve media مشکل داشت تغییرش دادن به اینمنظور اینه چرا به چنین حالتی تغییر کرد![]()
بغیر از جو خیلی ها هم این وسط سود بردن.
1 میلیون سرمایه رو چه فرقی میکنه یه نفر بده یا یه میلیون نفر.مهم اینه خود جو آدم باهوشیه میدونه چطوری نه سیخ بسوزه نه کباب . تو این سه سال میتونست جمع کنه بره . البته از اطلاع رسانیتون ممنونم
یعنی سایت برای اینکه بخواد سود شما رو بده نیاز به یه سرمایه گذار جدید داره اگه سرمایه گذار به هر دلیلی پیدا نشه سایت اسکم میشه و کلاه شما رو بر میداره یا در بهترین حالت باید سالها بشینی سرمایه گذار پیدا بشه که تقریبا در دنیای ارتباطات امروزی غیر ممکنه کسی خر بشه در سایتی که سرمایه واردش نمیشه سرمایه گذاری کنه .اینکه میگن یه سایت پونزیه یعنی چی؟
یعنی سایت برای اینکه بخواد سود شما رو بده نیاز به یه سرمایه گذار جدید داره اگه سرمایه گذار به هر دلیلی پیدا نشه سایت اسکم میشه و کلاه شما رو بر میداره یا در بهترین حالت باید سالها بشینی سرمایه گذار پیدا بشه که تقریبا در دنیای ارتباطات امروزی غیر ممکنه کسی خر بشه در سایتی که سرمایه واردش نمیشه سرمایه گذاری کنه .
منم موافقمیک ره دیگش هم اینه که نوسان ایجاد کنه و با سود نوسانات سود بقیه رو بده که الان هم داره همین کارو میکنه.
ضمناً دوست من شما خودت با این همه حرف چطور 14 میلیون سرمایه گذاری کردی؟ سوای اون تا وقتی که سایت خوبه نمیای چیزی بگی موقعی که احساس خطر میکنی میای میگی؟
یک ره دیگش هم اینه که نوسان ایجاد کنه و با سود نوسانات سود بقیه رو بده که الان هم داره همین کارو میکنه.
ضمناً دوست من شما خودت با این همه حرف چطور 14 میلیون سرمایه گذاری کردی؟ سوای اون تا وقتی که سایت خوبه نمیای چیزی بگی موقعی که احساس خطر میکنی میای میگی؟
حالا اگه حوصله داری یه شرح ماوقع از کاری که کردی بگی ممنون میشمدر نوسانات دو طرف معامله دو نفر حقیقی از اعضای سایت هستند کسی که ضرر میکنه معلومه دیگری سود میکنه اما این بدهی سایت رو پوشش نمیده و پول فقط بین اعضا گردش پیدا میکنه از باپ های شما کم میشه به باپ های یکی دیگه اضافه میشه !
سایت مجبوره 55 درصد پول تولید کنه این رو نمیتونه از طریق نوسانات انجام بده یه خورده دقت کنید متوجه میشید .
من 10 روز بن بودم وگرنه تصمیم داشتم بگم الان بهترین موقع برای سرمایه گذاری هست ( در اون حد که سرمایه تون رو کتبی گارانتی کنم ) و درصدی از سرمایه رو شریک بشم