• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پیدورتس (PaidVerts) یکی از بهترین راه های درآمد از تبلیغات اینترنتی - از 0.0005$ تا 200$ وبیشتر

mohs3n27

Registered User
لایک‌ها
155
دیشب قیمت سهام 7سنت رو رد کرد ولی تا خواستم بفروشم یهو اومدپایین:mad:

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
آقا خرید و فروش سهامش اعصاب خوردیه نمیشه قیمتهارو حدس زد خیلی الکی بالا پائین میشن

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
دستت درد نکنه عالی بودش. فقط بگو چی رخ داد؟

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340

dollar_e_gold

Registered User
لایک‌ها
95
چند وقت پیش گفتم سایت داره جمع میشه و با سود هایی که میده ( یک درصدی ) همه سرمایه گذارها میرن و کسی رقبت نمیکنه تو این سایت سرمایه گذاری کنه !
تقریبا دو هفته نکشید که حرف من به واقعیت پیوست و جو با یه حرکت کلاه بردارانه همه بدهی های سایت رو صفر کرد و از نو شروع کرد .

اما روند جدید اغاز شده و یه تحلیل بلند مدت سایت :

گاهآ گفته میشه این سایت نیم میلیون کاربر داره که باعث میشه سرور ها نکشن و این حرفها
این حرف گول زننده است تقریبآ 400 هزار نفر کاربرها حتی یکبار هم لاگین نکردن و فقط ثبت نامی هستند شاید هم قبلآ لاگین کردن اما الان فعال نیستند ( شاید اونها فهمیدن JO کلاه برداره و سایت رو ترک کردند ) !!!!!!
از 100 هزار نفر باقی مونده من چک کردم کل سرمایه گذار های فعال به 20 هزار نفر هم نمیرسه که تعداد کثیری از اینها به صورت فری فعالیت میکنند و سرمایه زیادی نگذاشتند ( از باپ های فری سایت کسب در امد میکنند )
اما اون تعداد باقی مونده که باعث بقای سایت شده و به 1000 نفر هم نمیرسند :
الان بازار گرمی این سایته سایت ریست شده و همه به امید سود های زیاد که چند روز اول میداد سرمایه زیاد میریزن تو سایت اما وقتی این تب و تاب بخوابه ترس از کسادی بازار و برگشت به سود های کم و ریست شدن دوباره سیستم و بی اعتماد شدن اعضا به خاطر ریست قبلی به مرور سرمایه گذاری ها کم و کم و کم میشه و سایت در افق محو میشه .
سایت اگه به مرور رشد کنه موفقیت کسب میکنه اما یکشبه وقتی 1 میلیون سرمایه گذاری میشه سایت باید حداقل 1 میلیون کاربر جذب کنه تا بتونه بدهی های اعضا رو بده .
در نتیجه آینده این سایت اصلا روشن نیست و ضریب اعتماد و سرمایه گذرای در سایت 30 درصد
گفتم در جریان باشید دوباره نبینید کلاه رفت سرتون .

Last edited:

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
چند وقت پیش گفتم سایت داره جمع میشه و با سود هایی که میده ( یک درصدی ) همه سرمایه گذارها میرن و کسی رقبت نمیکنه تو این سایت سرمایه گذاری کنه !
تقریبا دو هفته نکشید که حرف من به واقعیت پیوست و جو با یه حرکت کلاه بردارانه همه بدهی های سایت رو صفر کرد و از نو شروع کرد .

اما روند جدید اغاز شده و یه تحلیل بلند مدت سایت :

گاهآ گفته میشه این سایت نیم میلیون کاربر داره که باعث میشه سرور ها نکشن و این حرفها
این حرف گول زننده است تقریبآ 400 هزار نفر کاربرها حتی یکبار هم لاگین نکردن و فقط ثبت نامی هستند شاید هم قبلآ لاگین کردن اما الان فعال نیستند ( شاید اونها فهمیدن JO کلاه برداره و سایت رو ترک کردند ) !!!!!!
از 100 هزار نفر باقی مونده من چک کردم کل سرمایه گذار های فعال به 20 هزار نفر هم نمیرسه که تعداد کثیری از اینها به صورت فری فعالیت میکنند و سرمایه زیادی نگذاشتند ( از باپ های فری سایت کسب در امد میکنند )
اما اون تعداد باقی مونده که باعث بقای سایت شده و به 1000 نفر هم نمیرسند :
الان بازار گرمی این سایته سایت ریست شده و همه به امید سود های زیاد که چند روز اول میداد سرمایه زیاد میریزن تو سایت اما وقتی این تب و تاب بخوابه ترس از کسادی بازار و برگشت به سود های کم و ریست شدن دوباره سیستم و بی اعتماد شدن اعضا به خاطر ریست قبلی به مرور سرمایه گذاری ها کم و کم و کم میشه و سایت در افق محو میشه .
سایت اگه به مرور رشد کنه موفقیت کسب میکنه اما یکشبه وقتی 1 میلیون سرمایه گذاری میشه سایت باید حداقل 1 میلیون کاربر جذب کنه تا بتونه بدهی های اعضا رو بده .
در نتیجه آینده این سایت اصلا روشن نیست و ضریب اعتماد و سرمایه گذرای در سایت 30 درصد
گفتم در جریان باشید دوباره نبینید کلاه رفت سرتون .

بغیر از جو خیلی ها هم این وسط سود بردن.
1 میلیون سرمایه رو چه فرقی میکنه یه نفر بده یا یه میلیون نفر.مهم اینه خود جو آدم باهوشیه میدونه چطوری نه سیخ بسوزه نه کباب . تو این سه سال میتونست جمع کنه بره . البته از اطلاع رسانیتون ممنونم

Miladdarren

Registered User
لایک‌ها
434

dollar_e_gold

Registered User
لایک‌ها
95
بغیر از جو خیلی ها هم این وسط سود بردن.
1 میلیون سرمایه رو چه فرقی میکنه یه نفر بده یا یه میلیون نفر.مهم اینه خود جو آدم باهوشیه میدونه چطوری نه سیخ بسوزه نه کباب . تو این سه سال میتونست جمع کنه بره . البته از اطلاع رسانیتون ممنونم

زمانی که هیچکس فکر نمیکرد جو با Swap baps کلاه ملت رو برداره من با قاطعیت گفتم بحران پونزی سایت شروع شده و جو باید یه کاری کنه .
چیکار کرد ؟ ریست کرد !
سایتی اگه یکبار ریست بشه و قبلآ 6 ماه کار کرده باشه دفعه بعدی 2 ماه کار میکنه دفعه بعدی 3 هفته این قانون ریست شدنه .
هیچ سرمایه گذاری با شرایط فعلی نمیاد 1 میلیون دلار بذاره و اصولا اونهایی که بدون کمیسیون دارن بیشترین سود رو میکنند چیزی کمتر از 50 هزار دلار سرمایه گذاری کردند ( از 9 ماه پیش تا حالا ) که شاید بیشترش سرمایه گذاری دوباره از سود سایت باشه .
پس سایت اگه بخواد به حالت قبل از ریست بر نگرده باید حداقل 10 هزار سرمایه گذار گنده جذب کنه ( در کوتاه مدت بعیده و این خطرناکه ) .
من وضعیت سایت رو دقیق کنترل میکنم و اگه موقعیت سرمایه گذاری بود مطمئن باشید از دست نمیدادم .
البته نا گفته نمونه من میدونستم بعد از ریست شدن تا 2 هفته سود خوبی برمیگرده و خوشبختانه ریسک 14 میلیونی انجام دادم و سودش هم بردم پس من رو از اونهایی که به نون و نوا نرسیدن جدا کنید .
اما الان با دو هفته پیش متفاوته .
در ضمن هنوز برداشتی من منتقل نشده و شدیدا نگران این موضوع هستم

sarbaz_es

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
اینکه میگن یه سایت پونزیه یعنی چی؟

dollar_e_gold

Registered User
لایک‌ها
95
اینکه میگن یه سایت پونزیه یعنی چی؟
یعنی سایت برای اینکه بخواد سود شما رو بده نیاز به یه سرمایه گذار جدید داره اگه سرمایه گذار به هر دلیلی پیدا نشه سایت اسکم میشه و کلاه شما رو بر میداره یا در بهترین حالت باید سالها بشینی سرمایه گذار پیدا بشه که تقریبا در دنیای ارتباطات امروزی غیر ممکنه کسی خر بشه در سایتی که سرمایه واردش نمیشه سرمایه گذاری کنه .

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
یعنی سایت برای اینکه بخواد سود شما رو بده نیاز به یه سرمایه گذار جدید داره اگه سرمایه گذار به هر دلیلی پیدا نشه سایت اسکم میشه و کلاه شما رو بر میداره یا در بهترین حالت باید سالها بشینی سرمایه گذار پیدا بشه که تقریبا در دنیای ارتباطات امروزی غیر ممکنه کسی خر بشه در سایتی که سرمایه واردش نمیشه سرمایه گذاری کنه .

یک ره دیگش هم اینه که نوسان ایجاد کنه و با سود نوسانات سود بقیه رو بده که الان هم داره همین کارو میکنه.

ضمناً دوست من شما خودت با این همه حرف چطور 14 میلیون سرمایه گذاری کردی؟ سوای اون تا وقتی که سایت خوبه نمیای چیزی بگی موقعی که احساس خطر میکنی میای میگی؟

naser007

Registered User
لایک‌ها
206
بنظر من جو سود خیلی بالایی داره از کمسیون خرید و فروش سهام برمیداره
علاوه بر این کمیسیون روزانه ای هست که جو از بپ ها و پولها برمیداره
درآمد از کپتچا هم هست
درآمد زایی از سرمایه گذاری کاربران (یعنی یک منبع عظیم پول که میشه باهاش هر کاری کرد)
فروش تبلیغات در سایت بدون افزودن بپ (ترافیک هدفمند)

با احتساب موارد بالا من که فکر میکنم جو داره سود هم میکنه!!!
نظر شخصی من هدف جو از سایت پایدورتس، افزایش میزان کاربران دارنده سهام و بالابردن میزان خرید و فروش سهام هستش و البته جذب سرمایه

mooghermez

Registered User
لایک‌ها
51
یک ره دیگش هم اینه که نوسان ایجاد کنه و با سود نوسانات سود بقیه رو بده که الان هم داره همین کارو میکنه.

ضمناً دوست من شما خودت با این همه حرف چطور 14 میلیون سرمایه گذاری کردی؟ سوای اون تا وقتی که سایت خوبه نمیای چیزی بگی موقعی که احساس خطر میکنی میای میگی؟
منم موافقم:)
فقط تحلیل های اونوری که میشه دوستی خاله خرسه که. به درست یا نادرست بودن تحلیل ها کاری ندارم. به اینکه همشون آیه ی یاسن کار دارم.
چه خوبی قسمت خوبی اگه داره اونم تحلیل بشه یا اگه اطمینانی توش هست پیشنهاد بشه عزیز!؟

mooghermez

Registered User
لایک‌ها
51
مساله ی خرید وفروش سهام هم اگه نمودار براش راه بیفته که داره راه میفته. اون موقع خیلی شفاف تر میشه

dollar_e_gold

Registered User
لایک‌ها
95

در نوسانات دو طرف معامله دو نفر حقیقی از اعضای سایت هستند کسی که ضرر میکنه معلومه دیگری سود میکنه اما این بدهی سایت رو پوشش نمیده و پول فقط بین اعضا گردش پیدا میکنه از باپ های شما کم میشه به باپ های یکی دیگه اضافه میشه !
سایت مجبوره 55 درصد پول تولید کنه این رو نمیتونه از طریق نوسانات انجام بده یه خورده دقت کنید متوجه میشید .
من 10 روز بن بودم وگرنه تصمیم داشتم بگم الان بهترین موقع برای سرمایه گذاری هست ( در اون حد که سرمایه تون رو کتبی گارانتی کنم ) و درصدی از سرمایه رو شریک بشم

mooghermez

Registered User
لایک‌ها
51
در نوسانات دو طرف معامله دو نفر حقیقی از اعضای سایت هستند کسی که ضرر میکنه معلومه دیگری سود میکنه اما این بدهی سایت رو پوشش نمیده و پول فقط بین اعضا گردش پیدا میکنه از باپ های شما کم میشه به باپ های یکی دیگه اضافه میشه !
سایت مجبوره 55 درصد پول تولید کنه این رو نمیتونه از طریق نوسانات انجام بده یه خورده دقت کنید متوجه میشید .
من 10 روز بن بودم وگرنه تصمیم داشتم بگم الان بهترین موقع برای سرمایه گذاری هست ( در اون حد که سرمایه تون رو کتبی گارانتی کنم ) و درصدی از سرمایه رو شریک بشم
حالا اگه حوصله داری یه شرح ماوقع از کاری که کردی بگی ممنون میشم

بالا