• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پیدورتس (PaidVerts) یکی از بهترین راه های درآمد از تبلیغات اینترنتی - از 0.0005$ تا 200$ وبیشتر

.:MAJID:.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32
به احتمال زیاد ارزش تبلیغات بیشتر بشه چون دیگه بدهی هاشونو از راه زیرکانه ای صاف کردن و از نو شروع کردن.
فقط یه چیز رو بگم . دوستانی که اینقدر از کار جو ایراد میگیرن مگه جو همینکارو دسامبر 2013 نکرد و تمام بپ هارو به سهام تبدیل نکرد ؟ بازم سایت کارش راه افتاد و همه ازش راضی بودن.
سلام . شما گفتین این سایت ماه دسامبر 2013 بپ ها رو ریست کرده !!
اصلا سایت paidverts در تاریخ March 31, 2014 افتتاح شده o_O

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991

mooghermez

Registered User
لایک‌ها
51
سلام . شما گفتین این سایت ماه دسامبر 2013 بپ ها رو ریست کرده !!
اصلا سایت paidverts در تاریخ March 31, 2014 افتتاح شده o_O
منم با ایشون موافقم. توی پست های قبلی من هم شنیده بودم به عنوان یکی از دلایل کلاه برداری توضیح داده شده بود و یکی دوتا از دوستان خیلی تکرارش می کردن:general105:

mse5602

Registered User
لایک‌ها
81

به میزان 3$ تبلیغ خریدم و تا این لحظه 1.1335$ هم تبلیغ به صورت زیر دریافت کردم
0.4 - 0.12 - 0.07 - 0.05 - 8*0.04 - 10* 0.01 بقیش هم 0.001 و 0.0005
3$ میشه 9300 تا 200 تاهم روزانه خودش مجموعا 9500 بپ

0.0775$ از تبلیغاتی که داده بصورت 0.0005$ یا 0.001$ بود که بلامصرف بودنو ریسایکل کردم

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
به من هیچی نداد

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
میزان درآمدی که از خودش نشون میده توی سایت خیلی جالبه
دقت کردین؟
روند تغییراتشو توی دو سه روز گذشته چک کردین؟

آقا اینو چک کنید
در عرض 5 6ساعت از 6هزار اومده 8هزار رو رد کرده!!

@iranbus \پ ن: من نخریده بودم ولی 6تا یه سنتی فرستاده!

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
تبلیغ دادنش فوق العاده شده

Miladdarren

Registered User
لایک‌ها
434
این برداشت چند روز پیش من:
za28jc21cd3ct5mfbsyp.jpg

در این حین که بعضی ها کاراگاه شدن و می یان در مورد دزدی اعظم "ج.و.ک" (Joel William Cook) اون هم به اسم اگاهی بخشی به مردم صحبت می کنن ما داریم پول دار می شیم.من نمی دونم واقعا بیکارن می یان کلی وقت تلف می کنن که اقا ما پیش بینی کردیم این جوری شد اون جوری شد و به خیال خودشون درست هم از اب در اومده.بعد تازه توقع دارن ما هم بیایم reply شون کنیم و جواب بی منطقشونو بدیم در حالی که ما Don't give a shit...
این جریان BAP Swap هم که پیش اومد ما ضرر که نکردیم سود هم کردیم 3000 تا share شد 3900 تا share نمی دونم دیگه شما به چی می گید سود.
والسلام

adib samet

Registered User
لایک‌ها
386
منم همین نظر رو دارم...
اصلا به فرض اینکه کلاهبردار، اصلا به فرض اینکه فردا درشو تخته کنه بره! من نمیدونم چه پدر کشتگی با این سایت پیدا کردن که چپ و راست میان ارشاد میکنن! خب برادر من هر کسی عقل و شعور داره! اختیار پولشم داره! به قول دوست عزیزمون خدا رو شکر شما رو سفیدی و پولتو کشیدی بیرون... خدا رو هزار مرتبه شکر...
والا ما هم از زمانی که نئو باز شد و تب سایت های ایرانی گرفت داریم تو همین سیستم کار میکنیم و سود و ضررشو کشیدیم و دیدیم و ریسکشو قبول کردیم!
بعضی از همین دوستان هم که تو تاپیک قبلی بد و بیراه میگفتن میان سایت هایپ معرفی میکنن و پس فرداش در سایت تخته میشه میره و اونا هم میگن هایپه دیگه! هیشکیم هیچی نمیگه! بعد حالا گیر 3 پیچ دادن به این جو...!!!
توی MyTrafficValue روزی چندین چندین هزار معامله ی سهام انجام میشه! سایت پرداختی داره! داره سود میده! من خودم اصل پول واریزیمو کشیدم بیرون و دارم الان سود میگیرم! جهت اطلاع هییچ زیرمجموعه ای هم ندارم که حالا بگین آره داستان...
خداییش 1 بار خوبه 2 بار خوبه نه اینکه هر روز یکی تو تاپیک آیه یاس بخونه!
والا 3-4 سال پیش یه سایت ایرانی راه افتاده بود سود دهی خوبی داشت شده بود پیغمبر همه! شب خوابیدیم صب پاشدیم دیدیم بعهله ما موندیم و یه حساب خالی! این یه مورد هم نبود فقط! 3-4 مورد کلاهبرداری شد از خود من! آخرشم به هیچ جا نرسیدم!
خدا رو شکر از سایت های دیگه جبران شد... توی این سایت هم خدا رو شکر اصل پولم برگشته سودشم برداشت کردم و دارم هنوزم میگیرم! وقتیم که سایت اسکم شد حداقلش اینه که ضرر نکردم!
سایت بفلی 1 ماهه الان داوون شده! من نمیدونم چرا هیشکی نمیره اونجا بد و ببیراه بگه!!! 1 ماهه پول ملت خوابیده تو سایت و تکلیفشم معلوم نیست!
من هم میخوام اینجا یه کلاه گنده ای سرم بره ببینم چجوری میشه...

موفق باشید!

mrali1234

Registered User
لایک‌ها
796
همه امتیازها رو گرفتم تمام
حالا نگاه میکنم میبینم کل امتیازم ۶۰ نوشته !!!!

قاطی کرده امروز

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
دوستان برای تبدیل سهام به باپ چند درصد کمیسیون کم میکنه؟

adib samet

Registered User
لایک‌ها
386
دوستان برای تبدیل سهام به باپ چند درصد کمیسیون کم میکنه؟
کمیسیون رو نمیدونم ولی من از دیروز هم برای سهام هم برای نرخ تبدیل گراف کشیدم دیدم شیب صعودی نرخ تبدیل بیشتر بوده. از زمانی که تبلیفات رو باز کرده نرخ داره بالا میره. همین امروز از صبح تا حالا 10 BAP زیاد شده...

بالا