rabinhoood
Registered User
buy ads آزاد شده بچه ها.
buy ads آزاد شده بچه ها.
به مدت 20 دقیقه باز بود دوباره بسته شد.اینکه بستست
به مدت 20 دقیقه باز بود دوباره بسته شد.
حدود ساعت 12 به وقت سرور دوباره باز می شه.
یکم زود ترش انلاین باشید که باز شد سریع بخرید.
یه سری مشکلات پیش اوده هی هر چند ساعت یه بار به مدت 20 دقه نیم ساعت باز می کنن دوباره می بندن وگرنه سرور لگ شدید می زنه.
به این سایت سهام هم هیچ اعتباری نیست چون نظارت و شفافیتی برش حاکم نیست، افزایش سهام و فروش اون تو لحظات داغی و خروج و کم کردنش تو زمانهای افول از طرف صاحب سایت اصلا قابل مشاهده نظارت و رهگیری نیست.
آره به منم 100 تا پنج صدم سنتی داد!!! 0.0005دوستان همونطور که گفته بودم ارزش تبلیغات بیشتر شده الان با 200 بپ هم تبلیغ میده برا من 4 تا 2 سنتی داد و یکی 1 سنتی.
این ماله قبل باز شدن فروش ads .دوستان همونطور که گفته بودم ارزش تبلیغات بیشتر شده الان با 200 بپ هم تبلیغ میده برا من 4 تا 2 سنتی داد و یکی 1 سنتی . اگه تبلیغ بخریم 100 % سود خوبی گیرمون میاد.
توی 24 ساعت آینده منتظر فیدبکتم رفیقبه زور تونستم هشت دلار تبلیغات بخرم. دوستان به احتمال زیاد قیمت سهام میاد پائین من خودم ضرر کردم. این بیست دقیقه هم بخاطر همینه. گراف هم برای مشاهده خرید و فروش نداره نمیشه قیمت رو حدس زد. همانطو که دوستان گفتن الان تبلیغ بخری طبیعتن باید تبلیغات خوب بده ببینیم چی میشه
من موندم چقدر مردم ایران خوشبین هستن .
چرا خارجی ها مثل ما نیستند ؟ چرا همه به جو رنک منفی میدن و صراحتا گفتن ما سرمایه هامون رو میکشیم بیرون و لطفا درخواست های برداشت ما رو زودتر انجام بده نفرت انگیز !!!!؟
حتی در بعضی از سایت ها Jo را تهدید کردن اگه Jo به کشورشون بیاد حتمآ در حوزه قضایی اون کشور محاکمش میکنند !
نمیدونم ولی چرا ما ایرانی ها وقتی توسط یه کلاه بردار گول میخوریم ( داخلی یا خارجی فرقی نمیکنه ) خیلی راحت از کنارش میگذریم ؟
چرا هنوز طرفداری کسایی رو میکنیم که باعث شدن ما گول بخوریم و حقایق رو پنهان کردند ؟
کجا هستن اوناهایی که شما رو فریب دادن و وانمود کردن همه چیز مرتبه ؟ آیا حاضر هستند ضرر شما رو بپردازند ؟
این سایت همونطورکه 3-4 هفته پیش گفتم اسکم شده بوده ولی خووب کو گوش شنوا ؟
خیلی خیلی ناراحتم که پول ها تون رو از دست دادید و خیلی خیلی خوشحالم که حداقل رو سفید شدم و چند روز نگذشت همه کاسه کوزه اونایی که مدام برای سایت سینه چاک میکردند شکست و غیبشون زد !
فریب دادن مردم بسه دیگه !
باز جو یه ترفند زد بهتون با یک عدد نجومی روز 1 جولای همه رو اغوا کرد ولی امروز همه شاهد هستیم اون 130 درصد سود روز 1 جولای تبدیل شده به 6 درصد و خریدار های پیج تبلیغاتی 1 جولای دارن از جیبشون پول میذارن تا بدهی های سایت رو صاف کنند ! در واقع اون پکیج های نجومی روز قبل تنها یک فریب ساده بود که باز پول های شما رو بکشه بالا و کسی از سایت خروجی نزنه !
چون سایت پولها رو گذاشته تو بانک داره سودش رو میخوره و دوست نداره کسی برداشت بزنه و از هر فریبی که بتونه چشم پوشی نمیکنه !
اینم به زودی گندش در میاد !
من 10 دلار گذاشتم تو این سایت و خارجش هم نمیکنم، برام تفنن هیجان انگیزیه،
به مقدار قابل توجهی هم عملکرد سایت رو با عدد و رقم و منطق از نگاه خودم بررسی کردم که تو تاپیک قبلی و همین جا ذکر کردم
جای تعجبه با اینکه به روشنی معلومه که داره چیکار میکنه در این دو سایت اما به مدت طولانیه که پا بر جاس، اینم هنریه واسه خودش.
اما عملکرد امروز سایت: ساعت 15:30 به میزان 3$ تبلیغ خریدم و تا این لحظه 1.1335$ هم تبلیغ به صورت زیر دریافت کردم
0.4 - 0.12 - 0.07 - 0.05 - 8*0.04 - 10* 0.01 بقیش هم 0.001 و 0.0005
بله کاملا با شما موافقم دوست عزیزبا چقدر باپ ؟ الان طرف با 27 هزار تا باپ ( معادل 8 دلار و خورده ای ) امروز 30 سنت تبلیغات گرفته و من خودم با همون 1 دلار 6 سنت و این دلیل خوبیه که بازم دارن به کار های کثیف گذشتشون که دست بردن در گروه ها و دادن تبلیغاته ادامه میدن .
علت سر پا بودن سایت که به وضوح مثل اوایل کارش نیست کاملآ مشخصه !
سیستم جوریه که هر وقت میخوان خروجی میدن .
کلا سیستم های که Revenue share که همون اشتراک گذرای درامده هر جور بخوان میتونند کار کنند .
.