عزیز پول میدی به پی سی آش می خوری .. کنسول حال آدم و بهم میزنه گرافیکش .. میدونی که کنسول رو direct x 10 گیر کرده دیگه ؟ من کنسول داشتم میدونی بازی هاش الان با gtag شده بخری .. دیسک کم شده و این بازی ها خیلی باگ داره ؟
پی سی خوب با چهار میلون بخر شما .. تا 4 سال گرافیکش ده ها برابر بیشتر از کنسول هستش ... بابا اشتباه نکن . برو مترو رو روی xbox 360 یا ps3 ببین : آبرنگه داداش .. برو Splinter black list و ببین .. تاره بازی تاااااااااااااااااار
اشتباه نکن پشیمون میشی وقتی کنسول خریدی گرافیک پی سی رو دیدی .. tom raider و ببینی فاجعه است .. شما اگه می خوای راحت آپدیت کنی ؟ amd بخر ..
یه چیز دیگه ختم کلام که از ما گفتن بود . من کنسول داشتم و فروختم پی سی گیمینگ خریدم که اینو میگم برو مقایسه کن حضوری اگه به حرف من شک داری. گرافیک کنسول خنده داره در مقایسه با پی سی .
شما میخوای مدت طولانی بازی کنی ؟ با 4 میلیون 3 یا چهار سال میتونی بازی کنی آقا . اگه بیشتر مایل هستی من بهت یک سیستم amd بگم بخری . بیا اینجا سیستم ها رو نگاه کن :
http://forum.persiantools.com/t275993-page33.html#post8275753
کنسول !!

))) وای اصلا نمیشه مقایسه کرد . حرفش و نزن . پول داری بده حالش و ببر . من سیستمم 3300 شد . شما میتونی با 4 میلون یه چیز از مال من خفن تر جمع کنی . دلم سوخت که کامنت گذاشتم ، والا پم بده اگه راهنمایی بیتشر خواستی یا دلیل بیشتر
اگرم منظورت کنسول نسل بعده ؟

اونم برات 10 تا دلیل میارم که تو ایران نمیشه وگرنه ps4 خیلی خوبه اما بازم پی سی نمیرسه از گرافیک