David Zheng Zhi
Registered User
باریکلا .... توی همون مافیا 2 از سکانس دوم که ویتو با دوزو کلک از جبهه برمیگرده عملن داستان مافیا 2 شما رو درگیر خودش میکنه ! این درگیری اونقدی هست که عیبای دیگش به چشم نیاد یا کم به چشم بیاد ! حالا ممکنس خیلیا بیان بگن مافیا 2 اون چیزی نبود که انقده راجبش تبلیقات شد یا فلان و بیسار ! اما مهم اینه که شما دوست داشتی و یمدت هرچند کوتاه شمارو درگیر خودش کرده و از انتخابش پشیمون نشدی و مهمتر از همه اونو فهمیدی ! میبینی که یه سری هم هستن مثل من که با شما موافقن ... البت مافیا 2 اوپن ورلد بود ولی با یه سری محدودیت ها که نظره من اینه , بخاطره این بود که بازیکن اول از همه چی دنبال داستان باشد ... چون اگه دیده باشی تو اکثر بازیای جهان باز دنباله همه چی میرن بجز اون اصل کاری یعنی داستان اما من پیشنهاد ps3 رو دادم چون دیدم شما با این پول میتونی هر دوتا کنسولو داشته باشی .... ضمن اینکه این نسلم بازیای فوق العادیه دارد که مطمعن باش از تجربه کردنشون پشیمون نمیشی ! مثل, سری Uncharted و سری Gow یا همون گاد آف وار ! Heavy rain فوق العاده , Heavenly sword یا سری Killzone و بازیای دیگه که خیلیاشونم مولتی هستن مثل Red dead یه شاهکار به تمام معنا با اون پایان فوق العادش که یکمم غم انگیزس ولی خب خیلی زود شما رو از اون شوک در میارد مثل Castelvania مثل L.a Noire و .... و مطمعنن The last of us که هنوزم خودم نتونسم بازیش کنم ! همه اینا بنظرم شاهکارن از دسشون نده ... البت ایکس باکسم بازیای انحصاری خبی داره ولی سلیقه ی من فقط Alen wake رو ورداشت که بازی فوق العاده ای بود از خیلی جهات ... خلاصه امیدوارم هر تصمیمی که میگیری از نتیجه ی کار راضی باشی, خواهش میکنم وظیفه بود جناببسیار عالی ممنون از راهنماییت دوست بزرگوار از حرفای شما اینو فهمیدم که واسه بازی پول به کامپیوتر ندم,که اونم تا 2 سال قدیمی بشه ! و اینکه کنسول عاقلانه تر و اقتصادی تره -------------------------------------------------- خودمم وقتی مافیا 2 بازی میکردم خیلی احساس خوبی داشتم,با اینکه با گرافیک عالی و بالاترین جزئیات بازی نمیکردم,اما از داستان بازی,روند پیشروی بازی و گیم پلی اوپن بودن بازی خیلی احساس خوبی بهم منتقل میکرد,این بازیرو نزدیک 30 ساعت بازی کردم و خسته نشدم و یه اتفاق بدی افتاد که نتونستم ادامه شو بازی کنم چون خیلی پیشرفت کرده بودم دیگه حوصله از اول بازی کردنو نداشتم یه گیمر باید بتونه حداقل 30 تا بازی روکه بازی کرده رو تحلیل کنه و نقاط ضعف و قوتشو بگه تا سازنده بهتر کارشو انجام بده منم با نظر شما موافقم که اول داستان بعد گیم پلی و بعدش گرافیک برای اسنایپر هم همون اتفاقی افتاد که گرافیک خیلی خوبی داره ولی دستان جالبی نداره,به شخصه بعد از یک ساعت بازی کردن دلم نمیخواست بازی کنم من خودم ps3 رو خیلی دوست داشتم و خیلی قبل تر از اینا میخواستم بخرم,اما گفتم بزار پولم بیشتر بشه و یه کامپیوتر قدرتمند بگیرم,متاسفانه اون موقع افرادی مثل شماها نبودن که مشاوره خوبی بدن و درست راهنماییم کنن.اما بنظر خودم صبر کنم تا موقع لانچ PS4 و بعد از گذشت مدت کوتاهی اونو بخرم (ایشالا هک میشن) خیلی استفاده کردم ممنون