mohammadmum
Registered User
گفته هاي علي آقا تاييد ميشه از کارتي هم که پيشنهاد دادن غافل نشو همچنين منم پيشنهاد ميکنم که از هزينه هاي اضافي جلوگيري کن و بيشتر روي قطعات اصلي هزينه کن.
از راهنمایی و پیشنهاداتتون بسیار ممنونمخب
بالاخره این سه صفحه رو تونستیم یه نگاه اجمال بندازیم
دوستمون Hessam 3 تقریبا کانفیگ خوبی رو پیشنهاد کردن
حالا بنده هم دیدم شما داری انقدر هزینه میکنی گفتم اون اندک تجربه مون هم در اختیار بذاریم که ان شا ا... خرید موفقی داشته باشید
ممنونگفته هاي علي آقا تاييد ميشه از کارتي هم که پيشنهاد دادن غافل نشو همچنين منم پيشنهاد ميکنم که از هزينه هاي اضافي جلوگيري کن و بيشتر روي قطعات اصلي هزينه کن.
پس میشه گفت تا اون حدی که خود سازنده اجازه به اورکلاک کردن میده,مثلا برای آی سون 4770k تا 3.9 GHz اجازه اورکلاک کردن دادهخب ببینید بحث اورکلاک خودش خیلی گسترده اس ولی نکته ای که میتونم به طور قاطع خدمتتون عرض کنم اینه که شما وقتی cpu سری k میخرید میتونید به طور استاندارد (تضمین خود اینتل) تا یه حدی اورکلاکلش کنید. مثلا حد استاندارد 4770k فکر می کنم 4500mhz هست ( یعنی بسته به تجهیزات میشه تا 6ghz هم اور کرد اما هم کولر خیلی قوی میخواد هم اینکه ممکنه عمر قطعه بیاد پایین)
رم 8 گیگ با فرکانس 2400 گیمینگ (همونیکه صفحه ی قبله) تا 4/5 سال دیگه کافیه ؟
چه بدبدختیهنه آقا! دو سال دیگه رم های DDR4 میاد با فرکانس های پایه ی بیش از 3000 مگاهرتز و این رم ها از رده خارج میشه کلاً!
یعنی این هزینه رو بکنم,سال بعد سیستم قدیمی میشه ؟ :|
2 سال بعد؛ قدیمی که نه! اما میشه واسه نسل قبل!
نظر شما درباره PS4 چیه ؟
البته هک شده
شوخی میکنم,آزادی و راحتی بازی کردن تو کنسول وجود وجود نداره
حالا جدا از شوخی نظرتون درباره PS4 چیه ؟
کاراییش,بازدهیش کیفیت و این مسائل
از این نظر که حس کنید بهترین pc رو دارید بیشتر از 2 سال روش حساب نکنید چون تکنولوژی به سرعت در حال پیشرفته و چیزهای خیلی بهتری در راه هست اما نفی کننده این هم نیس که اگر فرضا رم فرکانس 3000 اومد فرکانس 2400 خیلی پایین باشه! اما خب مثلا ممکنه 3 سال دیگه همین موقع نتونید بهترین بازی اون موقع رو روی بهترین performance اش بازی کنید!
در مورد اورکلاک ممنون
در مورد PC هم,,تنها هدفم از خریدش بازی هست و بس !
نمیدونم اگه بجاش PS4 بخرم اشتباه کردم یا نه
نمیدونم PS4 تا چند سال آینده رو ساپورت میکنه
بازم به خودم میگم اینقدر هزینه بشه ولی 2 سال دیگه اندازه سوسک ارزش نداشته باشه یکم تو ذوقم میزنه:blush:
آقا حسام,و شما علی آقا با خرید کنسول(PS4 یا One) بجای PC موافقید ؟
بقیه دوستان هم نظرشونو بگن استقبال میکنم
4 اون گیمری که از یه بازی فقط دنبال گرافیکشه و فقط گرافیکش به چشش میاد اسم خودشم گذاشته گیمر!, این یه گیمر حرفه ای نیس شایدم اصن گیمر نیس !!! چون تو یه بازی گرافیک رده سوم و به خودش اختصاص میده
اگه براي خريد يکي از گزينه هات کنسوله منم کنسول رو پيشنهاد ميدم !
اگر هدفتون گیمینگ هست همونطور که دوستمون مفصلا گفتن ، بهترین و عاقلانه ترین انتخاب گرفتن کنسول هست. ps4 که ایده آله اگر صبر کنین براش اما Ps3 هم حتی خیلی خوبه !
حتی اگر بخواین بیشتر هم خرج کنید سر کنسول میتونید بقیه هزینه رو بزارید روی یه display خوب ! یه LED بزرگ بگیرید باهاش بازی کنید! :دی
بسیار عالی4 میلیون میخوای بدی پی سی که بیشینی باش کرایسیس بازی کنی دادا؟!!! :blink: یه چیزی بد بگم البت این فقط نظره منس ! بنظره من اصن پی سی مال گیم نیس بقیه چیزایم که میبینی همش النگ دلنگ شرکتاس برا کاسبی خودشون ... بد میگم چرا ... کسی که اسم گیمر میذاره رو خودش یعنی هر بازی که جلوش میذارن باید بتونه بازی کنه و علاوه بر اون نقاط ضعف و قوتشو متوجه بشه و اون بازیو بفهمه نه اینکه فقط بازی کنه و ذوق کنه !!!
ما کوچیک شمایم قربان , درس پس میدیم ... دقیقا ! در حقیقت یجورایی کل بازیو فدای گرافیک میکنن ....اگر هدفتون گیمینگ هست همونطور که دوستمون مفصلا گفتن ، بهترین و عاقلانه ترین انتخاب گرفتن کنسول هست. ps4 که ایده آله اگر صبر کنین براش اما Ps3 هم حتی خیلی خوبه ! حتی اگر بخواین بیشتر هم خرج کنید سر کنسول میتونید بقیه هزینه رو بزارید روی یه display خوب ! یه LED بزرگ بگیرید باهاش بازی کنید! :دی آقا من با این حرفت خیلی حال کردم ! نشون دادی نسل گیمرهای واقعی هنوز منقرض نشده واقعا درسته چون جدیدا خیلی از گیم هایی که گرافیک های خیلی خفتی ارائه میدن از خیلی چیزهای دیگه غافل میمونن! داستان ، گیم پلی ... ! ضمن این که همیشه کنسول خروجی خیلی بهتری رو از پی سی در هر شرایطی ارائه میده