- نوشتهها
- 5,666
- لایکها
- 6,608
اینم که از چشم ها بدور ماند!
خوب آهنگهاي انگليسي گوش کن ليريکش هم موجوده
من به شخصه با akon حال ميکنم انگليسي روان صحبت ميکنه
اینم که از چشم ها بدور ماند!
خوب آهنگهاي انگليسي گوش کن ليريکش هم موجوده
من به شخصه با akon حال ميکنم انگليسي روان صحبت ميکنه
دوستان من بیشتر خواننده های خارجی رو میشناسم
فکر کنم چون خیلی به موزیک خارجی گوش کرده ام قسمت شنیداری ام خیلی خوب شده
در مورد آهنگهای خارجی اگه کمکی خواستید من در خدمتتون هستم
توی وبلاگم هم که تازه زدم آهنگهای خارجی با ترجمه اشون قرار میدم
خيلي هم عالي... من خودم خارجي زياد گوش ميدم ولي شما احتمالا مرجع خواننده ها هستي و ميتوني كمك زيادي بكني چون من خودم آهنگ هايي گوش ميدم كه به سختي صداي خواننده شنيده ميشهشايد شما بتوني آهنگ هاي لايت و ملايم معرفي كني گوش كنيم... به نظر من بيتل ها و جان لنون يه سورس خوب هستن چون انقدر سليس و روان ميخونن كه من خودم تقريبا 95% متوجه ميشم ... مثل بيتل ها اگه چيزي معرفي كني خيلي عاليه
آدرس وبلاگت هم بدي خيلي خوبه![]()
اعضای گروه در یک gmail group با هم در ارتباط هستن یا همینجا میتونیم private group بسازیم
یاهو و اسکایپ هم هست
شاید امکان ویدیو کنفرانس هم اضافه کردیم
اون نفرم حتما ما هستیم؟! :دی
امروز رفتم کلاس زبان سبز اینترچنج رو شروع کردم.
بشدت منتظر شروع هستم.
چون 1 ماه زبان نرفتم 1 ترم هم بدون خوندنش اومدم بالا! :دی
یه چیزایی هم باطبع یادم رفته.
بهشون فشار میاد!!
نه داداش اون که مهم نیست.منم اولاش همینطور بودم.ولی کار کنی زود میتونی زبانت رو تقویت کنی.نه داداش منم.
a1 شدم یعنی خیلی افتضاح
اخه آهنگ براي كسي خوبه كه حداقل مكالمه عادي مثل اخبار يا فيلم رو تا حدي متوجه بشه، چون آهنگ خيلي غليظ خونده ميشه و دركش سخته... يادم نميره اولين باري كه آهنگ "هتل كاليفرنيا" رو گوش كردم (14 سالم بود) از كل آهنگ فقط Welcome to hotel California... such a lovely place such a lovely face و Some dance to remember, some dance to forget رو فهميدمده ها بار گوش كردم تا تونستم بفهمم چي ميگه... (اون موقع اصلا روي Listening كار نكرده بودم و كسي هم دور و برم نبود كه Native باشه) :happy: واسه همين آهنگ براي كسي كه تازه داره شنيدار ميكنه يكم زيادي سخته... ولي اگه يه آهنگ رو ده دفعه گوش بدي و هر دفعه چند كلمه هم بفهمي واقعا اگه بعدا اون كلمات رو در مكالمه هاي ديگه بشنوي دقيقا متوجه ميشي و شكي توش نيست :happy:
نوشته ای از arashministar
خوب سیناترا جان نگاه کن چونlyric نداره نمیوتونم بعضی کلمه هاش رو از هم تشخیص بدم.
یعنی 10 بار هم گوض کنم نمیتونم بفهمم اون کلمه چیه.حالا ممکنه تلفضش رو نتونم تشخیص بدم یا اصلا اون word رو بلد نباشم و تازگی داشته باشه.برای این موضوع چی کار کنم؟!
شما هم اینظوری کار میکردید؟
صحنه را ديدم وبلاگي بس نکو و مفيد بود
آقا يه چيزيمن كامپيوترم صدا نداره (فيش استريوي اسپيكر قطعي داشت، من سيم رو بصورت مستقيم وارد فيش خروجي مادر برد كردم، يه مدت كار ميكرد با نويز الان كار نميكنه هدفون هم ديگه جواب نميده احتمالا برد صداش معيوب شده) به همين دليل نميتونم صحبت كنم يا صداي ديگران رو بشنوم... ولي در بخش ترجمه و اصطلاحات و جمله بندي و ... ميتونم كمك كنم :happy:
به نظر من private group تشکیل بدیم بهتره... که فعالیتمون در همین فروم ادامه پیدا کنه... برای هر گروه 6 نفری یه private group
آقا منم میام
I'm in
بچه ها منم هستم
برای منم ممنون میشم پی ام کنید!
نه داداش منم.
a1 شدم یعنی خیلی افتضاح