• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پیشنهاد شما برای تابستان 91

خوشگل مو شرابي

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
خوب خواهر من آی کیو چه زنی هست نرمال باشه اسم خودشو بذاره خوشگله مو شرابی!!!!!!! من چه میدونستم اون شمایی فکر کردم یکی برای خنده اینکارو کرده.جدیدا چرا دخترا این فروم اینقدر خود شیفته شدن؟ یکی دیگه هم بود فکر کنم بن شد دیگه هی میگف من خوشگلم من قشنگم کلی خنده دار بود طرف :دی من مشکلی برای عکس گذاشتن ندارم اما میدونم کشته زیاد میدم بعدشم خسته شدم از بس مزاحمم میشن :دی همین هورسا که پست شما رو لایک زده روزی نیست آن نشه به من پ.خ نده که بیا منو بگیر چه گریه ها هم میکنه تو پ.خ عکس بذارم 4 نفر دیگه هم عاشق شن دلشون بشکنه بعدش د بیا درست کن :دی من مراعات حال شما ها رو میکنم
خوب اسمه يوزه من از آهنگه داوود بهبودي مياد:lol: (خوشگله موشرابي دوست دارم حسابي) حتما شنيديش كه؟ در ضمن هورسا جان مجرد هستن ولي من متاهل هستم نترس من مذاحمت نميشم كه بياي منو بگيري:lol: حالا جانه من يك عكس از خودت بذار ببينم چه شكلي هستي:happy:

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
--------------------------------- اديت شد./

خوب خواهر من آی کیو چه زنی هست نرمال باشه اسم خودشو بذاره خوشگله مو شرابی!!!!!!! من چه میدونستم اون شمایی فکر کردم یکی برای خنده اینکارو کرده.جدیدا چرا دخترا این فروم اینقدر خود شیفته شدن؟ یکی دیگه هم بود فکر کنم بن شد دیگه هی میگف من خوشگلم من قشنگم کلی خنده دار بود طرف :دی من مشکلی برای عکس گذاشتن ندارم اما میدونم کشته زیاد میدم بعدشم خسته شدم از بس مزاحمم میشن :دی همین هورسا که پست شما رو لایک زده روزی نیست آن نشه به من پ.خ نده که بیا منو بگیر چه گریه ها هم میکنه تو پ.خ عکس بذارم 4 نفر دیگه هم عاشق شن دلشون بشکنه بعدش د بیا درست کن :دی من مراعات حال شما ها رو میکنم

staunugly.gif
sarcastic_hanend.gif

اینجا پسرها غیر متعارفن یه سریاشون یا عکس زن میذارن یا اسم خانوم

lejeuner

Registered User
لایک‌ها
911
خوب اسمه يوزه من از آهنگه داوود بهبودي مياد:lol: (خوشگله موشرابي دوست دارم حسابي) حتما شنيديش كه؟ در ضمن هورسا جان مجرد هستن ولي من متاهل هستم نترس من مذاحمت نميشم كه بياي منو بگيري:lol: حالا جانه من يك عكس از خودت بذار ببينم چه شكلي هستي:happy:
نه والا من بیشتر به محتوای آهنگ توجه میکنم و ایشون از کسانی هستند که محتوا ندارن قر و فر دارن :دی.آره بابا مجرده پدر منو درآورده هنوز ندیده منو عکس بذارم میبینه دیگه به جا اینکه روزی 100 تا پ.خ بده 1000 تا پ.خ میده.شما خجالت نمیکشی بدون اجازه همسرت عکستو اینور اونور میذاری؟ زن من همچین کاری کنه نصفش کردم.بدو برو تو اندرونییییییی.ماشالا اینقد خوشگلی دارم نمیدونم از کدومش عکس بذارم از صورت زیبام قد بلندم سیکس پک نازنینم :دی (دارم منم خودشیفته میشم :دی)
staunugly.gif
sarcastic_hanend.gif

اینجا پسرها غیر متعارفن یه سریاشون یا عکس زن میذارن یا اسم خانوم
کف کردن خواهر من کف کرده
به نظرم اونجور پسرها احتمالا احساساته زنانه دارن:hmm:
خیر با احساساته مردانه بازی میکنن همین افراد شاید روزی 20 تومن شاؤز پسرای بنده خدا رو تیغ بزنن.بالا عرض کردم کف کرده بسیارست بسیار

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
نه والا من بیشتر به محتوای آهنگ توجه میکنم و ایشون از کسانی هستند که محتوا ندارن قر و فر دارن :دی.آره بابا مجرده پدر منو درآورده هنوز ندیده منو عکس بذارم میبینه دیگه به جا اینکه روزی 100 تا پ.خ بده 1000 تا پ.خ میده.شما خجالت نمیکشی بدون اجازه همسرت عکستو اینور اونور میذاری؟ زن من همچین کاری کنه نصفش کردم.بدو برو تو اندرونییییییی.ماشالا اینقد خوشگلی دارم نمیدونم از کدومش عکس بذارم از صورت زیبام قد بلندم سیکس پک نازنینم :دی (دارم منم خودشیفته میشم :دی)

کف کردن خواهر من کف کرده

خیر با احساساته مردانه بازی میکنن همین افراد شاید روزی 20 تومن شاؤز پسرای بنده خدا رو تیغ بزنن.بالا عرض کردم کف کرده بسیارست بسیار

اوووووووووووووه چه اعتماد به نفسی .به پای من که نمیرسی .:دی
همه برا من روزی 30 تا پیام میزنن این به من میگه
در ضمن ترکیه مترو هم داره:دی

lejeuner

Registered User
لایک‌ها
911
بله فکر کردین فقط شما دخترا بلدین خود داف پنداری کنین؟ عکس پ.خ هات هست که میگفتی بیا منو بگیر.عزیز من جان من اون ترامواس.توی استانبول تراموا داریم ترامواااا

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
بله فکر کردین فقط شما دخترا بلدین خود داف پنداری کنین؟ عکس پ.خ هات هست که میگفتی بیا منو بگیر.عزیز من جان من اون ترامواس.توی استانبول تراموا داریم ترامواااا

پیامهامو برا خودم بفرستی خوشحال میشم .یا میخوای اینجا بذار
داف پنداری در حد اعلا :دی

lejeuner

Registered User
لایک‌ها
911
نه گناه داری :دی میری گریه زاری دل جوون مردم و نمیشکنم :دی

lejeuner

Registered User
لایک‌ها
911
آره تو پ.خ هات بود نوشته بودی بیا 1000 تا سکه هم من مهرت میکنم.یادت رفته؟

lejeuner

Registered User
لایک‌ها
911
باید همه بفهمن :دی من الانم میگم مهرمو اول میگیرم بعدش بله میگم

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410

برعکس تو من خیلی بی ریختم.عکس هم نمیذارم

jowshany

Registered User
لایک‌ها
270
:blink:
پیشنهاد شما برای تابستان 91
:eek:

t990

Registered User
لایک‌ها
21
استانبول

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
پیشنهاد من golden sands (بلغارستان) هستش
جز اتحادیه اروپاست و تا چند ماه دیگه جز شنگن هم میشه

Omid RKO

Registered User
لایک‌ها
50
پیشنهاد من مشهد....

خوشگل مو شرابي

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
من يكسال خرداد رفتم شيراز به اندازه تمامه عمرم پشيمون شدم:wacko: چقدر گرم و وحشتناك بود جنوبيها هم تو هتل ما بودن واسه بوشهريها و بندرعباسيها شيراز خنكه ولي ما كه از تهران رفته بوديم عذابي كشيديم تو شيراز كه حد نداشت همون موقع تهران بارون ميامد ولي شيراز جهنم به تمامه معنا بود ماصفهان هم گرمه غرب كشور هم به نظرم تو تابستان اصلا قشنگ نيست اونجا هم گرم خشك و پر از غباره تو تابستان:( تابستان فقط شمال اذربايجان و شماله شرق خوبه البته مناطقه كوهستاني تهران و قزوين كرج هم خنك هستن حتي تهران هم تو تابستان بارون ميباره و گاهي هوايه خنكي داره مثله شهريوره پارسال كه خيلي تهران خنك بود ولي از من به همه نصيحت از ارديبهشت به بعد اسمه شيراز رو نيارن هر كسي بره شيراز پيشمون ميشه:hmm: شيراز فقط زمستان خوبه واسه مسافرت:eek:

بالا