• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پیشنهاد شما برای تابستان 91

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
شیراز اردیبهشت من شنیده بودم خیلی قشنگه
من دلم میخواد برم شیراز تا حالا نرفتم
.الان هم خوبه برای شیراز فکر کنم
.دوستهای شیرازی کوشن

خوشگل مو شرابي

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
شیراز اردیبهشت من شنیده بودم خیلی قشنگه
من دلم میخواد برم شیراز تا حالا نرفتم
.الان هم خوبه برای شیراز فکر کنم
.دوستهای شیرازی کوشن
نه هورسا جون از قديم گفتن آواز دهل شنيدن از دور خوش است البته من نميگم شيراز بده خدايي نكرده دوستانه شيرازي ناراحت بشن ولي شيراز گرمسيريه ديگه كلا از عيد به بعد هواش زياد جالب نيست آفتابش بسيار سوزانه خودت الان در نظر بگير تهران چقدر گرم شده!!تو هزار كيلومتر به سمته جنوب ميري تا برسي شيراز به نظرت خنك ميشه؟ شيراز فقط زمستان برو خيلي بهت خوش ميگذره تهران وقتي برف مياد اونجا عينه بهاره زمستان و پاييز بري خيلي قشنگه

afshin_ms

Registered User
لایک‌ها
187
من شیرازی هستم یه مدته هوا خیلی گرم شده ولی واقعا زیبا شده اگه میخوای بیای زودتر بیا که اگه با نیمه خرداد برسه دیگه واویلاستا..الان گلها اینجا خیلی قشنگن ولی تا یه مدت دیگه قشنگیشون تموم میشه :D

Sent from my X10 using Tapatalk

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
من شیرازی هستم یه مدته هوا خیلی گرم شده ولی واقعا زیبا شده اگه میخوای بیای زودتر بیا که اگه با نیمه خرداد برسه دیگه واویلاستا..الان گلها اینجا خیلی قشنگن ولی تا یه مدت دیگه قشنگیشون تموم میشه :D

افشین کدوم خیابونش خوبه برای هتل گرفتن
میخوام هم به بازارها دسترسی خوب باشه هم اینکه به حافظیه اونورا .

خوشگل مو شرابي

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16

زمستانهايه شيراز هم خيلي معتدل و خوبه من زمستان هم اومدم دي ماهه شيراز مثله اسفند ماهه تهرانه از برف سرما خبري نيست همش بارون شديد مياد و افتاب هم كه ميزنه اصلا زمستان رو احساس نميكني قصد دارم تو دي ماه هم بيام شيراز:)

afshin_ms

Registered User
لایک‌ها
187
افشین کدوم خیابونش خوبه برای هتل گرفتن
میخوام هم به بازارها دسترسی خوب باشه هم اینکه به حافظیه اونورا .

بستگی داره پولت برا هتل گرفتن چقدره و اینکه چجور بازاری،
اگه منظورت بازار وکیل باشه با حافظیه فاصلش زیاده ولی یه هتل هست خیلی نزدیکه حافظیه هست..الان فقط باغ ارم دیدن داره انگار بهشت

afshin_ms

Registered User
لایک‌ها
187
زمستانهايه شيراز هم خيلي معتدل و خوبه من زمستان هم اومدم دي ماهه شيراز مثله اسفند ماهه تهرانه از برف سرما خبري نيست همش بارون شديد مياد و افتاب هم كه ميزنه اصلا زمستان رو احساس نميكني قصد دارم تو دي ماه هم بيام شيراز:)

تشریف بیارید در خدمتیم :D:p

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
بستگی داره پولت برا هتل گرفتن چقدره و اینکه چجور بازاری،
اگه منظورت بازار وکیل باشه با حافظیه فاصلش زیاده ولی یه هتل هست خیلی نزدیکه حافظیه هست..الان فقط باغ ارم دیدن داره انگار بهشت

کلا .یه جایی که خوب باشه ولی خیلی هم گرون نباشه در حد 4 ستاره

afshin_ms

Registered User
لایک‌ها
187
کلا .یه جایی که خوب باشه ولی خیلی هم گرون نباشه در حد 4 ستاره

هتل پرسپولیس هست کلا شاید 200متر با حافظیه فاصله داره بدک نیست چند ستاره باشه نمیدونم هتل هما هم هست اونم خیلی شیکه هم به حافظیه تا حدودی نزدیکه هم باغ ارم

bahman.b

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اردیبهشت و خرداد بهترین زمان برای رفتن به رامسر و شهسواری منطقه ییلاقی جنت رودبار و جنگل تقریبا بکر و ناشناخته دالخانی ، برای رزرو جا می تونی از سایت ونمک ویمک : رزرو اینترنتی ویلا کمک بگیری احتمالا پشیمان نمی شی عکسهاش رو از اینتر نت دانلود کن فاصله اش با شهر نیم ساعته

mosafer1

Registered User
لایک‌ها
28
بالا