نه هورسا جون از قديم گفتن آواز دهل شنيدن از دور خوش است البته من نميگم شيراز بده خدايي نكرده دوستانه شيرازي ناراحت بشن ولي شيراز گرمسيريه ديگه كلا از عيد به بعد هواش زياد جالب نيست آفتابش بسيار سوزانه خودت الان در نظر بگير تهران چقدر گرم شده!!تو هزار كيلومتر به سمته جنوب ميري تا برسي شيراز به نظرت خنك ميشه؟ شيراز فقط زمستان برو خيلي بهت خوش ميگذره تهران وقتي برف مياد اونجا عينه بهاره زمستان و پاييز بري خيلي قشنگهشیراز اردیبهشت من شنیده بودم خیلی قشنگه
من دلم میخواد برم شیراز تا حالا نرفتم
.الان هم خوبه برای شیراز فکر کنم
.دوستهای شیرازی کوشن
من شیرازی هستم یه مدته هوا خیلی گرم شده ولی واقعا زیبا شده اگه میخوای بیای زودتر بیا که اگه با نیمه خرداد برسه دیگه واویلاستا..الان گلها اینجا خیلی قشنگن ولی تا یه مدت دیگه قشنگیشون تموم میشه
Sent from my X10 using Tapatalk
من شیرازی هستم یه مدته هوا خیلی گرم شده ولی واقعا زیبا شده اگه میخوای بیای زودتر بیا که اگه با نیمه خرداد برسه دیگه واویلاستا..الان گلها اینجا خیلی قشنگن ولی تا یه مدت دیگه قشنگیشون تموم میشه
افشین کدوم خیابونش خوبه برای هتل گرفتن
میخوام هم به بازارها دسترسی خوب باشه هم اینکه به حافظیه اونورا .
زمستانهايه شيراز هم خيلي معتدل و خوبه من زمستان هم اومدم دي ماهه شيراز مثله اسفند ماهه تهرانه از برف سرما خبري نيست همش بارون شديد مياد و افتاب هم كه ميزنه اصلا زمستان رو احساس نميكني قصد دارم تو دي ماه هم بيام شيراز![]()
بستگی داره پولت برا هتل گرفتن چقدره و اینکه چجور بازاری،
اگه منظورت بازار وکیل باشه با حافظیه فاصلش زیاده ولی یه هتل هست خیلی نزدیکه حافظیه هست..الان فقط باغ ارم دیدن داره انگار بهشت
کلا .یه جایی که خوب باشه ولی خیلی هم گرون نباشه در حد 4 ستاره