• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پیشنهاد ها و راهکار ها

AniuS

Registered User
لایک‌ها
671
سلام به همه دوستان سه نکته رو لازم دیدم بگم تا حتما اجرا بشه
1- قسمتی تو تاپیک کاربران با سابقه منفی یا محروم از فروش باید ایجاد شه به عنوان سابقه کاربران با سابقه منفی
که اگر کسی 2 روز هم بن میشه این مورد باید تو اون بخش آورده بشه یعنی دقیقا وقتی کسی از بن در میاد اسمش از محرومین فروش خارج بشه و بره تو این قسمت... البته در صورتی که موردی دیگه از شخص تکرار نشه بعد 1 سال از اون لیست هم خارج شه
2- اگر کاربری 3 بار بن بشه حتما باید بن دائم بشه... دلیل بن شدن های قبلی مهم نیست... و این مورد حتی قابل پاک شدن هم نیست اگر حتی بعد 4 سال هم 3 سابقه بن داشته باشه باید بن دائم بشه ...اینجوری یکم اوضاع بهتر میشه
3- با کاربرانی که تهمت بی دلیل میزنن و قصد بردن آبروی هر فردی رو دارن باید حتما وارد لیست کاربران با سابقه منفی بشن...متاسفانه این مورد اصلا رعایت نمیشه از سمت مدیران عزیز
و در آخر ممنون از ایجا این تاپیک مفید و اینکه ما هم به شما اعتماد داریم و میدونیم از نظرات ما هم استفاده می کنید
Like+2

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
به هرحال اینم درست نیست کسی 30 بار بن میشه به ریش همه میخنده واسه اون دو روز هم که بن شده آیدی جدید میسازه میاد تا بن قبلیش تموم شه !!! این درسته؟ شما خودتون میدونید که مدیر های اینجا عمرا کسی رو به این راحتی بن نکنن ... شما دیدین حتی به خودشونم بدو بیراه میگید بازم کاریتون ندارن... پس حتی یک بار بن شدنم توسط مدیران خیلی دلیل محکمی می خواد... در ضمن چه فرقی داره من 10000 پست دارم و 8 سال عضو هستم یا یک کاربر تازه وارد ... همه باید به قوانین سایت احترام بزارن ... آقا وحید هم از دوستان خود من هستن و منم خیلی قبولشون دارم اما قانون برا همه یکی هست چه من چه شما ... باید طوری برخورد کنیم که باعث آزار و اذیت دیگران نشیم... حتی اگر با کسی اختلاف داریم منطقی بحث کنیم ... نه اینکه قاطی کنیم و ... پس این موردی که گفتم توجیح پشتش بوده که گفتم دوست عزیز ... به نظرتون اگر این قوانین بود و اجرا میشد آقا بهروز می یومد هر روز 5 صفحه از روابط عمومی رو پاک کنه !!!!؟؟؟ اگر دنبال نظم بیشتر هستیم و مشکلات کمتر باید قوانینم سفت و سخت تر باشه دیگه...اگر قوانین حال حاظر کافی بود چرا مدیران اومدن این تاپیک رو باز کردن؟؟؟ دقیقا واسه اینکه قوانین اینجا نقص هایی داره که باید برطرف شه
حرف آخر من به شدت طرفدار مدارا کردن و مهربون بودن مدیر ها با کاربرهام اما وقتی اثری نداره !!! وقتی یاعث میشه دعوا ها شدید تر شه !!! پس حق بدید اینجور قوانین هم لازمه ...مدارا و برخورد باید کنار هم باشن تا اثر کنن ...ممنون از همگی

اینکار فقط برای کلاهبردارا باید صورت بگیره فقط و فقط کلاهبرداریهایی که اثبات میشن

من نظر دیگه ای هم دارم
در مورد بحثها و شکایتهای کاربرای مختلف این اجازه به سایر دوستان هم داده بشه تا نظر + بدن

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353

اینکار فقط برای کلاهبردارا باید صورت بگیره فقط و فقط کلاهبرداریهایی که اثبات میشن

من نظر دیگه ای هم دارم
در مورد بحثها و شکایتهای کاربرای مختلف این اجازه به سایر دوستان هم داده بشه تا نظر + بدن

فقط در مورد جمله اولتون یعنی فرمودید ما باید به کلاه بردار اجازه بدیم 3 بار دزدی کنه تا بن دائم شه!!!! شاید من درست متوجه نشدم؟؟ اگر به من باشه میگم کسی که به بقیه بچشم طعمه نگاه میکنه و می خواد جیبش رو از پول حلال بقیه پر کنه در صورت دزدی بن دائم هم براش کمه و کاشکی امکان پیگیری قضایی هم به صورت قوی وجود داشت تا این مورد کلا از بین بره
البته اینم بگم من گفتم کسی که سه بار بن میشه باید بن دائم شه و نه اینکه 3 بار اخطار از طرف مدیران دریافت کنه چون خودتونم می دونید بن کردن کاربر با اخطار دادن بهش فرق می کنه این دو تا رو دقت کنید اشتباه نگیرید چون مدیر در صورت تخلف های معمول به کاربر چند بار اخطار میده و اگر بعد چندین بار اخطار بازم رعایت نکرد یک بار بن میشه به مدت محدود ....که یک بار بن حساب میشه....

Last edited:

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
فقط در مورد جمله اولتون یعنی فرمودید ما باید به کلاه بردار اجازه بدیم 3 بار دزدی کنه تا بن دائم شه!!!! شاید من درست متوجه نشدم؟؟ اگر به من باشه میگم کسی که به بقیه بچشم طعمه نگاه میکنه و می خواد جیبش رو از پول حلال بقیه پر کنه در صورت دزدی بن دائم هم براش کمه و کاشکی امکان پیگیری قضایی هم به صورت قوی وجود داشت تا این مورد کلا از بین بره
البته اینم بگم من گفتم کسی که سه بار بن میشه باید بن دائم شه و نه اینکه 3 بار اخطار از طرف مدیران دریافت کنه چون خودتونم می دونید بن کردن کاربر با اخطار دادن بهش فرق می کنه این دو تا رو دقت کنید اشتباه نگیرید

برای کلاهبردار حتی لاگین شدن هم حرامه چه برسه به بن شدن...
دوست عزیز اگر مشکلی که یکی از کاربران بوجود اورد و خود شما هم چندین بار نظر دادین رو یادتون بیاد متوجه حرفام میشید;)

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
سلام به همه دوستان سه نکته رو لازم دیدم بگم تا حتما اجرا بشه
1- قسمتی تو تاپیک کاربران با سابقه منفی یا محروم از فروش باید ایجاد شه به عنوان سابقه کاربران با سابقه منفی
که اگر کسی 2 روز هم بن میشه این مورد باید تو اون بخش آورده بشه یعنی دقیقا وقتی کسی از بن در میاد اسمش از محرومین فروش خارج بشه و بره تو این قسمت... البته در صورتی که موردی دیگه از شخص تکرار نشه بعد 1 سال از اون لیست هم خارج شه
2- اگر کاربری 3 بار بن بشه حتما باید بن دائم بشه... دلیل بن شدن های قبلی مهم نیست... و این مورد حتی قابل پاک شدن هم نیست اگر حتی بعد 4 سال هم 3 سابقه بن داشته باشه باید بن دائم بشه ...اینجوری یکم اوضاع بهتر میشه
3- با کاربرانی که تهمت بی دلیل میزنن و قصد بردن آبروی هر فردی رو دارن باید حتما وارد لیست کاربران با سابقه منفی بشن...متاسفانه این مورد اصلا رعایت نمیشه از سمت مدیران عزیز
و در آخر ممنون از ایجا این تاپیک مفید و اینکه ما هم به شما اعتماد داریم و میدونیم از نظرات ما هم استفاده می کنید

پیشنهاد خوبی است . البته نه دقیقا این اما سعی می کنیم به نوعی اینکار رو اجرایی کنیم .

--------------------
در مورد کلاهبردار ها .
خیلی سخت میشه بر کلاهبردار بودن شخصی 100% مطمئن بود. هیچکس اینجا مرجع تصمیم گیری نیست . ما فقط بر اساس احتمال ها مجبوریم تصمیم بگیریم . برای همین نمی شود تا 100% مطمئن نبود اطلاعات شخصی کاربران رو رواج داد .

در همین مورد قبلی شخصی که دوماه محروم از فعالیت های تجاری شد ( توجه کنید این گروه بن نیست و هیچ نسبتی هم اعم از کلاهبردار و ... برای کاربر ندارد و فقط دسترسی هایش را به بازارچه محدود می کند ) تنها یک سو تفاهم ساده بود. حالا حساب کنید من می خواستم با توجه به سیل عظیم اعتراضات اطلاعات شخصی این شخص را منتشر کنم . این وحشتناک ترین حالت ممکن است .

نکته بعدی , قطعا کسی که با جرم کلاهبرداری های درجه بندی شده محرومیت موقت از بازارچه نسیبش می شود پس از آن اسم وی در کاربران دارای سابقه منفی درج خواهد شد .
چیزی که اهمیت دارد زمان محرومیت از فعالیت های تجاری نیست , بلکه اون سابقه فروشنده است .
اگر هم نام کاربری جدید بسازد خود مشکلات جدید تری دارد عدم اعتماد کاربران و همچنین به محظ اثبات نام کاربری جدید آن نیز بسته می شود و محرومیت نام کاربری اصلی افزایش پیدا می کند .

متاسفانه عکس العمل ها در بازارچه به شدت احساسی است اما ما نمی توانیم احساسی تصمیم بگیریم .

erfan33

همکار بازنشسته
لایک‌ها
466
سلام
تا حالا ندیده بودم سایت خطای دیتابیس یا عدم دسترسی بده
این یکی دو روزه چند بار دیدم
مشکل سرچ و مشکل ارسال مطالب هم وجود داره

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
برای کلاهبردار حتی لاگین شدن هم حرامه چه برسه به بن شدن...
دوست عزیز اگر مشکلی که یکی از کاربران بوجود اورد و خود شما هم چندین بار نظر دادین رو یادتون بیاد متوجه حرفام میشید;)

آقا بحث من اصلا نظر دادن کاربر که نیست .... همه حق دارن اینجا پست بدن کلا واسه این ایجاد شده ...
من خواهش میکنم شما مجدد پست های من رو اینجا بخونید متوجه میشید منظورم رو... حس میکنم با دقت مطالعه نفرمودید شما... به هرحال نظر شما هم قابل احترام هست... از دوستان عزیزی هم که نظرات من رو تایید کردن کمال تشکر رو دارم ....

finger

Registered User
لایک‌ها
12
تو یه جامعه(اعم از مجازی و واقعی از حیث روابط) امنیت فاکتور مهمی هست!امنیت روانی هم یکی از شاخه های این فاکتور مهم..
اینکه کسی دو رو باشه و در پی ام فحاش باشه و امنیت روانی دیگران رو خدشه دار کنه و در محیط انجمن شسته و رفته رفتار کنه و به اصطلاح لباس میش بپوشه یکی از آفتهای این نوع انجمنها و اجتماعات هست.معمولا در فارومها امکان گزارش پی ام وجود داره که متاسفانه اینجا این امکان وجود نداره!
البته حدس میزنم علتش چی میتونه باشه...احتمالا گیس و گیس کشی ها ی پایان ناپذیر کاربران هست که مدیریت از ترس درگیر شدن در این بازی کلا صورت مساله رو پاک کرده...
پیشنهاد میکنم این قابلیت رو اجرایی کنید و سقفی براش در نظر بگیرید .اینطور کاربر مراقب هست حتی در خفا..
با این کار و بن دایمی کاربر هرزه گو هم محیط سالمتری رو مدیریت میکنید هم به تعداد زیاد کاربران مودب احترام گذاشتید..

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
اشک تو چشام جمع شده! یعنی این بازارچه سرو سامون میگیره:D

خوب راهکار ها از نظر من ایناست(با عرض معذرت از همه دوستان که تا الان مطالب بیربط نوشتن عنوان تاپیک راهکار برای فرومه نه کاربرا و نه پیشنهاد و انتقاد! پیشنهاد دادن مال خود مدیراست نه کاربرا! چون عملا موارد ریزی که شما میگید اعمال نمیشه و اگرم بشه با روشی که کاربر میخواست نمیشه)

1.اول از همه بهروز رو از مدیریت بازارچه ببرید یه سطح بالاتر(عمرا که ورش نمیدارید حداقل ببریدش بالاتر دستش بند بشه!) مثلا مدیر ارشدی -مدیر کل بخش عمومی چیزی!حمید و امیر رو هم بکنید مدیر بخش(نه همکار) و اگر میشه یه همکار واردتر به بخش سخت افزار اضافه بشه!(چه ایرادی این ترافیک به این زیادی 4-5 نفر بالا سرش باشه؟) خیلی از مواردی که به کاربرا زور میاره با سیستم مدیریت فعلی قابل حل نیست! مثلا برخورد چندگانه با کاربرا! و خیلی خورده ریز های دیگه!

2.بجای نوشتن قانون در مورد اختلافات و کلاه برداری ها و غیره برگردد به همون تئوری 100 سال قبل حمید موزمار وشایان که اقا ما در کل تو اختلافات نقشی نداریم(ما که نوشتم پی تی و مدیریت پی تی) خیلی ساده با یه سری قوانین پیشگیرانه مثه قانون خیلی خوبی که حمید موزمار گفت درمورد ممنوعیت فروش ارایشی بهداشتی ها (البته طرحش مال حمید نبوده قاعدتا) میشه جلوی خیلی دردسر هارو گرفت! دم دستی ترین موادش ممنوعیت هر گونه پیش فروش و امثالهم که ریشه 50 % کلاه برداری ها همینه! بجای پیش فروش بیعانه گرفتن شاید منطقی تر باشه اونم نه مستقیم(بعدا میگم چطوری غیر مستقم بیعانه گرفته بشه)! ایجاد فرم استاندارد تاپیک(اگر پلاگین بود چه بهتر) مثه همه فروم های خرید و فروش که کاربر از روی راهنمای پیش فرض تاپیک بزنه و مشخساتی که وارد میکنه بدرد بخور باشه و گمراه کننده نباشه و خریدار مغبون نشه(مثال خوبش اجباری شدن عکس برای فروش گوشی بود که اجرا هم نمیشه)! برای گوشی و امثالهم اینکار ضروریه چون خیلی از موارد اختلاف از پایه طرف اطلاعات غلط داده! کلا بحث در این مورد زیاده! کلی میشه محدود کرد اختلافات فعلی رو!

3.یه لیست از افراد واجد شرایط برای میدل من شدن تهیه کنید و بزارید و بالاخره تو یه معامله که یه سرش خریدار و یه سرش فروشنده یکیشون به یکی از این 10-20 نفر اعتماد داره که پول معامله بره به حسابش و بعدش اگر خریدار اوکی داد بده به فروشنده! کارمزدی هم فکر نکنم کسی بگیره چون معمولا کسایی که حساب انلاین دارن براشون 2 تا کلیکه! در ضمن همشه خریدار باید جنس رو اوکی بده چون 99% اوقات خریدرا شاکیه نه فروشنده
(اگرم کسی نمیدونه میدل من چیه به کسی میگن که از خریدار پول رو میگیره و پیش خودش نگه میداره و بعدش که خریدار جنس رسید دستش و سلامت هم رسید و اوکی داد به فروشنده مبلغ رو تحویل میده)

4.کلا تو یه سری از بخش ها بجای دنبال کلاه بردارا دویدن فقط کافیه ریسک خرید به کاربر اطلاع رسانی بشه!مثلا خرید و فروش ارز (پی پل -کردیت و غیره) اگر سر درش نوشته بشه اقا اینجا هر نوع کلاه برداری بشه به ما ربطی نداره چون بر فرض اختلاف بین فروشنده و خریدار هیچوقت نمیشه فهمید کی درست میگه پس خریدار باید با ریسک و اختیار خودش بره خرید کنه و نندازه گردن فروم! عملا هم از قیمت و سابقه افراد معلومه کی چیکارست!

5.این مورد اهمیتش کمه ولی خود من چون درد کشیدشم خیلی دوست دارم 1 بار برای همیشه حل بشه! اختلافاتی که الان پی تی مسببشه رو حل کنید! مال واضحش! الان نیما (رزیدنت اویل ) رو بن کردید! دودش فقط تو چشم منو و داوود و بهروز میره! در حالیکه این همه من به درد و تخته زدم که اقا اگر این بابا بهانه نداشته باشه شلوغ نمیکنه و برای خودش هم بهتره چون بن نمیشه! حالا یکی میاد میگه من که مشکل دارم باهاش دارم طرفشو میگیرم ولی برای من فرقی نداره جایی که ببینم یه رفتاری اشتباهه باید واقعیت رو بگم! الان مورد من با اینم بابا! بنکل کاری به نوع اختلاف ندارم فقط تیتر وار میگم که ماجرا چیه:

1.ما یه معامله کردیم و به اختلاف خوردیم!
2.این بابا تاپیک زد و به من تهمت زد و غیره!
3. من جواب دادم!
4.مدیریت وقت گفتن اقا بحث در این مورد داخل یه تاپیک مجزا خلافه(اون زمان تاپیک کلی هم نبود تازه)
5.من گفتم چشم اول با مدیریت هماهنگ میکنم ! این بابا نگفت چشم و هی تاپیک زد و هی بن شد!
6.بعد کلی دردسر این بابا راضی شد که باهم توافق کنیم!
7.من منتظر اجرای توافق بودم (که هم خودش تایید کرده بود هم مدیر ها در جریان بودن) که ایا بابا سر یه ماجرای کاملا بیربط بن شد و شروع کرد زدن زیر توافق و مسخره بازی و شلوغ بازی!منم فقط و فقط چون 1 بار اینجا احترام گذاشتم به قوانین و قولی که دادم درمورد بحث نکردن پیگیری نکردم!
8.هر وقت هر اتفاقی میفتاد و هر درگیری و مشکل پیش میمومد بی جهت پای من میاد وسط چون نمیخوان یه بار مثه ادم ببینن وقتی من به خود فروم و قوانین و مدیرانش احترام گذاشتم تو این ماجرا چرا نباید همون قوانین و نظرات و قول ها و قرار ها از من حمایت کنه!حداقل 20 بار مدیرا چست زدن اقا اکر باز با فلانی بی جهت وارد بازی کلامی بشی بنت میکنیم! من میگم اقا من بن شدن نمیخوام! یه بار برای همیشه حرفای من داخل چارچوب قانونی شنیده بشه و اگر حق با من نبود من رضایت طرفم رو جلب کنم و اگر حق با من بود اون اقا دیگه بحث رو چیش نکشه تا زمانی که منم رضایتم جلب بشه!
9.اخرشم که همه میدونید نمونه من منتقل شده به داوود(تروی) این بابا هر کاری میکنه که 1005 خلاف قوانینه با یه ماجرای بیربط توجیه میکنه و به دار و دستشم این مدل مسخره بازیو یاد داده! مثلا احسان خودش بارها امد تاکید کرد اقا تو بازارچه فروختن اجناس دیگران (فایل یا جنس فیزیکی) بدون اجازه نفر اول خلافه! چه خورد و چه کلان! چه کل ارشیو و چه یه مقدارش! ولی در مورد این اقا چون هوچیگری میکنه قوانین اجرا نمیشه! یا مثلا مولتی یوزر بودن و 10 ها مدل مسخره بازی دیگه! هر کی از راه برسه این رویه رو پیش خواهد گرفت چون این مدل رفتار کردن خیلی ساده تر از اجرای قوانین واضح و مهم فرومه!
----
این 10 مورد فقط ناشی از 1 چیزه! یکی مثه من در شان خودش نمیبینه که پای روی حق بقیه کاربرا و قولی که به مدیر های قبلی و بعدی داده بزاره و یکی دیگه میدونه اقا اینجا احترام محترام وجود نداره! هر کی بیاد سنگ خودشو به سینه میزنه!

Last edited:

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
راستی من مهمترین مسئله رو یادم رفت بگم
یک همکار برای بازارچه کم هست آقا بهروز نمیتونه این همه کار رو با هم انجام بده این همه پست رو جواب بده این همه تصمیم با هم بگیره ... حتی خود آقا بهروز هم گاهی نمیتونن چندین ساعت آنلاین بشن و یا همه پست هارو بخونن و حتی به دلیل مشغله زیاد بعضی از پست هارو از روی ناچار بدون مطالعه پاک کردن تا روابط عمومی خلوت شه
من خواهش می کنم هر کدوم از کاربر های عزیز که این مطلب رو می خونن اعلام کنن که موافق انجام یک انتخابات دقیقا مشابه شیوه ای که آقا مازیار برای قسمت موبایل انتخاب شد هستن تا یک کاربر مورد تایید همه و مدیران با رای گیری کنار آقا بهروز قرار بگیره تا به مشکلات سریع تر رسیدگی شه... چون باید قبول کرد قسمت بازارچه حساس ترین جای سایت هست و یک همکار کمه همونطور که قبلا هم خیلی ها این رو گفتن ... ممنون از همگی

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
یادم رفت بگم مواردی که مربوط به نظر جمعی یوزر ها هستش رو هم نگفتم! مثلا از امار پست ها و بازدید ها معلومه که بخش نیازمندی و خرید کاربردی نداره! کل بخش خرید میتونه یه زیر بخش فروش باشه به اسم خرید و نیازمندی!احتیاجی به مستقل بودن نداره! ولی این چون نظر خودمه و دلیل نمیشه بگیم همه میپسندن و بخیلی هم حیاتی نیست بهش اشاره نکردم! کلا خورده ریز هارو هر وقت بخواید میشه حل کرد! مهم اون مشکلات اساسیه که داره مستقیما ضرر میزنه!

T-Roy

Registered User
لایک‌ها
533
میدل من رو هستم منتها میدل من باید کسی باشه که اول از همه مورد اعتماد خیل زیادی از کاربرا باشه و دوم اینکه در روز 3 بار حداقل

به سایت سر بزنه و سوم اینکه تو بانک ترنسفر وارد و اینکاره باشه که در 3 سوت وجه رو انتقال بده!(که نشد و شتاب قطعه و این حرفا نباشه)

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
میدل من رو هستم منتها میدل من باید کسی باشه که اول از همه مورد اعتماد خیل زیادی از کاربرا باشه و دوم اینکه در روز 3 بار حداقل

به سایت سر بزنه و سوم اینکه تو بانک ترنسفر وارد و اینکاره باشه که در 3 سوت وجه رو انتقال بده!(که نشد و شتاب قطعه و این حرفا نباشه)

و البته داوود جان یک ضامن مطمئنم پشتش باشه مثل ادمین سایت یا همکار ارشد ....

T-Roy

Registered User
لایک‌ها
533
دوستان!!!!!!!!!!!!!!

به خدا عنوان بخش اینجا چیز دیگست!

برای برطرف کردن مشکلاتتون تاپیک بزنید!

مثل کاربرهای حمید و فینگر یک تاپیک بزنند تو یک پست کلیه ی حرف ها و دفاعیات رو بگند یک مدیر هم بیاد یک تصمیم قاطع بگیره و خلاص!

T-Roy

Registered User
لایک‌ها
533
یک همکار برای بازارچه کم هست آقا بهروز نمیتونه این همه کار رو با هم انجام بده این همه پست رو جواب بده این همه تصمیم با هم بگیره ... حتی خود آقا بهروز هم گاهی نمیتونن چندین ساعت آنلاین بشن و یا همه پست هارو بخونن و حتی به دلیل مشغله زیاد بعضی از پست هارو از روی ناچار بدون مطالعه پاک کردن تا روابط عمومی خلوت شه
من خواهش می کنم هر کدوم از کاربر های عزیز که این مطلب رو می خونن اعلام کنن که موافق انجام یک انتخابات دقیقا مشابه شیوه ای که آقا مازیار برای قسمت موبایل انتخاب شد هستن تا یک کاربر مورد تایید همه و مدیران با رای گیری کنار آقا بهروز قرار بگیره تا به مشکلات سریع تر رسیدگی شه... چون باید قبول کرد قسمت بازارچه حساس ترین جای سایت هست و یک همکار کمه همونطور که قبلا هم خیلی ها این رو گفتن ... ممنون از همگی
Like +1

AniuS

Registered User
لایک‌ها
671
1 همکار انتخاب بشه بازم کمه لااقل 3-4 تا دیگه میخواد که تو طول روز همیشه کسی باشه تو بازارچه.به شخصه موافق صحبت شمام

T-Roy

Registered User
لایک‌ها
533
1 همکار انتخاب بشه بازم کمه لااقل 3-4 تا دیگه میخواد که تو طول روز همیشه کسی باشه تو بازارچه.به شخصه موافق صحبت شمام
من همین قضیه رو به عنوان اولین نظر دادم که دسترسی همکاران دیگه رو هم برای این بخش باز بزارید!

نترس امیر و مازیار باشند هیچ کمبودی احساس نمیشه!

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
من همین قضیه رو به عنوان اولین نظر دادم که دسترسی همکاران دیگه رو هم برای این بخش باز بزارید!

اینم یک راه منطقی هست ... و قابل اجرا

AniuS

Registered User
لایک‌ها
671

ایشالا که با این تدابیر دیگه نمیگم به مشکل بر نخوریم ما کاربرا حداقل کمتر از قبل بشه.
همه این پیشنهادات هم واسه همین هست و بس.

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
کاربر finger از این به بعد خواستید پست های H@/\/\ID رو کوت کنید , لطفا لینک اصلی پست رو هم قرار دهید .

ممنون

بالا