اشک تو چشام جمع شده! یعنی این بازارچه سرو سامون میگیره
خوب راهکار ها از نظر من ایناست(با عرض معذرت از همه دوستان که تا الان مطالب بیربط نوشتن عنوان تاپیک راهکار برای فرومه نه کاربرا و نه پیشنهاد و انتقاد! پیشنهاد دادن مال خود مدیراست نه کاربرا! چون عملا موارد ریزی که شما میگید اعمال نمیشه و اگرم بشه با روشی که کاربر میخواست نمیشه)
1.اول از همه بهروز رو از مدیریت بازارچه ببرید یه سطح بالاتر(عمرا که ورش نمیدارید حداقل ببریدش بالاتر دستش بند بشه!) مثلا مدیر ارشدی -مدیر کل بخش عمومی چیزی!حمید و امیر رو هم بکنید مدیر بخش(نه همکار) و اگر میشه یه همکار واردتر به بخش سخت افزار اضافه بشه!(چه ایرادی این ترافیک به این زیادی 4-5 نفر بالا سرش باشه؟) خیلی از مواردی که به کاربرا زور میاره با سیستم مدیریت فعلی قابل حل نیست! مثلا برخورد چندگانه با کاربرا! و خیلی خورده ریز های دیگه!
2.بجای نوشتن قانون در مورد اختلافات و کلاه برداری ها و غیره برگردد به همون تئوری 100 سال قبل حمید موزمار وشایان که اقا ما در کل تو اختلافات نقشی نداریم(ما که نوشتم پی تی و مدیریت پی تی) خیلی ساده با یه سری قوانین پیشگیرانه مثه قانون خیلی خوبی که حمید موزمار گفت درمورد ممنوعیت فروش ارایشی بهداشتی ها (البته طرحش مال حمید نبوده قاعدتا) میشه جلوی خیلی دردسر هارو گرفت! دم دستی ترین موادش ممنوعیت هر گونه پیش فروش و امثالهم که ریشه 50 % کلاه برداری ها همینه! بجای پیش فروش بیعانه گرفتن شاید منطقی تر باشه اونم نه مستقیم(بعدا میگم چطوری غیر مستقم بیعانه گرفته بشه)! ایجاد فرم استاندارد تاپیک(اگر پلاگین بود چه بهتر) مثه همه فروم های خرید و فروش که کاربر از روی راهنمای پیش فرض تاپیک بزنه و مشخساتی که وارد میکنه بدرد بخور باشه و گمراه کننده نباشه و خریدار مغبون نشه(مثال خوبش اجباری شدن عکس برای فروش گوشی بود که اجرا هم نمیشه)! برای گوشی و امثالهم اینکار ضروریه چون خیلی از موارد اختلاف از پایه طرف اطلاعات غلط داده! کلا بحث در این مورد زیاده! کلی میشه محدود کرد اختلافات فعلی رو!
3.یه لیست از افراد واجد شرایط برای میدل من شدن تهیه کنید و بزارید و بالاخره تو یه معامله که یه سرش خریدار و یه سرش فروشنده یکیشون به یکی از این 10-20 نفر اعتماد داره که پول معامله بره به حسابش و بعدش اگر خریدار اوکی داد بده به فروشنده! کارمزدی هم فکر نکنم کسی بگیره چون معمولا کسایی که حساب انلاین دارن براشون 2 تا کلیکه! در ضمن همشه خریدار باید جنس رو اوکی بده چون 99% اوقات خریدرا شاکیه نه فروشنده
(اگرم کسی نمیدونه میدل من چیه به کسی میگن که از خریدار پول رو میگیره و پیش خودش نگه میداره و بعدش که خریدار جنس رسید دستش و سلامت هم رسید و اوکی داد به فروشنده مبلغ رو تحویل میده)
4.کلا تو یه سری از بخش ها بجای دنبال کلاه بردارا دویدن فقط کافیه ریسک خرید به کاربر اطلاع رسانی بشه!مثلا خرید و فروش ارز (پی پل -کردیت و غیره) اگر سر درش نوشته بشه اقا اینجا هر نوع کلاه برداری بشه به ما ربطی نداره چون بر فرض اختلاف بین فروشنده و خریدار هیچوقت نمیشه فهمید کی درست میگه پس خریدار باید با ریسک و اختیار خودش بره خرید کنه و نندازه گردن فروم! عملا هم از قیمت و سابقه افراد معلومه کی چیکارست!
5.این مورد اهمیتش کمه ولی خود من چون درد کشیدشم خیلی دوست دارم 1 بار برای همیشه حل بشه! اختلافاتی که الان پی تی مسببشه رو حل کنید! مال واضحش! الان نیما (رزیدنت اویل ) رو بن کردید! دودش فقط تو چشم منو و داوود و بهروز میره! در حالیکه این همه من به درد و تخته زدم که اقا اگر این بابا بهانه نداشته باشه شلوغ نمیکنه و برای خودش هم بهتره چون بن نمیشه! حالا یکی میاد میگه من که مشکل دارم باهاش دارم طرفشو میگیرم ولی برای من فرقی نداره جایی که ببینم یه رفتاری اشتباهه باید واقعیت رو بگم! الان مورد من با اینم بابا! بنکل کاری به نوع اختلاف ندارم فقط تیتر وار میگم که ماجرا چیه:
1.ما یه معامله کردیم و به اختلاف خوردیم!
2.این بابا تاپیک زد و به من تهمت زد و غیره!
3. من جواب دادم!
4.مدیریت وقت گفتن اقا بحث در این مورد داخل یه تاپیک مجزا خلافه(اون زمان تاپیک کلی هم نبود تازه)
5.من گفتم چشم اول با مدیریت هماهنگ میکنم ! این بابا نگفت چشم و هی تاپیک زد و هی بن شد!
6.بعد کلی دردسر این بابا راضی شد که باهم توافق کنیم!
7.من منتظر اجرای توافق بودم (که هم خودش تایید کرده بود هم مدیر ها در جریان بودن) که ایا بابا سر یه ماجرای کاملا بیربط بن شد و شروع کرد زدن زیر توافق و مسخره بازی و شلوغ بازی!منم فقط و فقط چون 1 بار اینجا احترام گذاشتم به قوانین و قولی که دادم درمورد بحث نکردن پیگیری نکردم!
8.هر وقت هر اتفاقی میفتاد و هر درگیری و مشکل پیش میمومد بی جهت پای من میاد وسط چون نمیخوان یه بار مثه ادم ببینن وقتی من به خود فروم و قوانین و مدیرانش احترام گذاشتم تو این ماجرا چرا نباید همون قوانین و نظرات و قول ها و قرار ها از من حمایت کنه!حداقل 20 بار مدیرا چست زدن اقا اکر باز با فلانی بی جهت وارد بازی کلامی بشی بنت میکنیم! من میگم اقا من بن شدن نمیخوام! یه بار برای همیشه حرفای من داخل چارچوب قانونی شنیده بشه و اگر حق با من نبود من رضایت طرفم رو جلب کنم و اگر حق با من بود اون اقا دیگه بحث رو چیش نکشه تا زمانی که منم رضایتم جلب بشه!
9.اخرشم که همه میدونید نمونه من منتقل شده به داوود(تروی) این بابا هر کاری میکنه که 1005 خلاف قوانینه با یه ماجرای بیربط توجیه میکنه و به دار و دستشم این مدل مسخره بازیو یاد داده! مثلا احسان خودش بارها امد تاکید کرد اقا تو بازارچه فروختن اجناس دیگران (فایل یا جنس فیزیکی) بدون اجازه نفر اول خلافه! چه خورد و چه کلان! چه کل ارشیو و چه یه مقدارش! ولی در مورد این اقا چون هوچیگری میکنه قوانین اجرا نمیشه! یا مثلا مولتی یوزر بودن و 10 ها مدل مسخره بازی دیگه! هر کی از راه برسه این رویه رو پیش خواهد گرفت چون این مدل رفتار کردن خیلی ساده تر از اجرای قوانین واضح و مهم فرومه!
----
این 10 مورد فقط ناشی از 1 چیزه! یکی مثه من در شان خودش نمیبینه که پای روی حق بقیه کاربرا و قولی که به مدیر های قبلی و بعدی داده بزاره و یکی دیگه میدونه اقا اینجا احترام محترام وجود نداره! هر کی بیاد سنگ خودشو به سینه میزنه!