• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پیشنهاد ها و راهکار ها

viphyip

Registered User
لایک‌ها
493
الان دو روز است که مبلغ 100 تومان رو پرداخت کردم ولی هنوز لینک پست من در قسمت برگزیده بازارچه قرار نگرفته ماه قبل هم 2 روز کشید تا فعال شد . تو این دو روز هم ایمیل زدم به پشتیابانی و هم برای Froum manger پیغام دادم و حتی یکی از مدیران

می خوام بدونم که الان در حال حاظر من 4 روز طلب دارم به شرط اینکه بیش از این ادامه پیدا نکنه اگر بخواد بیش از این طول بکشه فکر کنم پولم رو پس بگیرم بهتر باشه

من باید چی کار کنم ؟

Rip

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,104
الان دو روز است که مبلغ 100 تومان رو پرداخت کردم ولی هنوز لینک پست من در قسمت برگزیده بازارچه قرار نگرفته ماه قبل هم 2 روز کشید تا فعال شد . تو این دو روز هم ایمیل زدم به پشتیابانی و هم برای Froum manger پیغام دادم و حتی یکی از مدیران

می خوام بدونم که الان در حال حاظر من 4 روز طلب دارم به شرط اینکه بیش از این ادامه پیدا نکنه اگر بخواد بیش از این طول بکشه فکر کنم پولم رو پس بگیرم بهتر باشه

من باید چی کار کنم ؟

از وقتی که تاپیکتون استیکی بشه مدت زمان محاسبه میشه

m_2t_ab

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,026
به نظرم ( چشمی ) تاپیک های اینگونه کم نبودند
ممنون از پاسخ
مورد شما رو بررسی می کنم، اما طبق تجربه گذشته بخش مورد اشاره تاپیک های زیادی نخواهد داشت.
وقتی بخشی تاپیک کم داشته باشه، عملا بازدید هم کم داره و کاربرا هم رغبت نمی کنن که اونجا تاپیک بزنن چون تاپیک شون دیده نمیشه.
موارد بسیار بوده که تاپیک هایی رو از بخش عمومی به بخش مناسبش منتقل کردم و آغازگرش اعتراض کرده که تاپیک رو منتقل نکنید که اون بخش بازدید نداره، این در مورد بخش های فعلی اتفاق افتاده که تاپیک های زیادی دارن. دیگه شما خودتون حساب یه بخش تازه رو که تاپیک کم خواهد داشت بکنید.
اما یه وقت ممکنه یه سری از کالا ها واقعا زیاد باشن که مستعد ایجاد بخش جدید باشن، در اون صورت بخش جدید ایجاد خواهد شد، مثل بخش های تجهیزات شبکه و یا تلبت و لپتاپ که اخیرا ایجاد شده و متعد هم هست.
از پیشنهاد شما متشکرم.
موفق باشید

MNDE

Registered User
لایک‌ها
325
سلام خسته نباشید
اقا نمیشه این تاپیک خرید و فروش گوشی رو براساس شرکت های تولید کننده بزارید
یا حداقل برند هایی مثل ایفون و سامسونگ و سونی هرکدوم تاپیک های جداگانه داشته باشن
مثلا یه گوشی از برند سونی یا سامسونگ مدنظرتونه باید کلا صفحات رو بگردید سرچ هم که خیلی جالب نمیشه

seyfollah

Registered User
لایک‌ها
22
سلام.
میشه اینو به قوانین اضافه کنید که هنگام فروش گوشی یا هر چیز دیگه فیلم هم ازش اضافه بشه؟

m_2t_ab

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,026
سلام.
میشه اینو به قوانین اضافه کنید که هنگام فروش گوشی یا هر چیز دیگه فیلم هم ازش اضافه بشه؟
سلام دوست من
ایده خوبی هست اما فکر نمی کنم عملی باشه.
چون ما برای اجبار کاربران به گذاشتن عکس قانونی کلی دردسر کشیدیم و هنوز هم برخی رعایت نمی کنن. دیگه فیلم فکر نکنم عملی بشه!
اما شما می تونید از فروشنده محترمانه بخواید که براتون فیلم بفرسته و فکر کنم اکثرا همکاری کنن.
یه نکته ای رو هم مدنظر داشته باشید که به دلیل کیفیت معمولا پایین فیلم جزئیات زیادی در اون قابل مشاهده نیست و اگر کیفیتش بالا بره، حجمش به شدن بالا میره که امکان آپلودش نیست.
بنابراین بهتره از فروشنده عکس های بیشتری از زوایای مختلف کالا بخواید.
موفق باشید

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
@Sir Vahid

سلام خسته نباشید

یه چند مورد توی بازارچه هست که قبلا هم در موردش صحبت شده اما هنوز متاسفانه هیچ یک از مدیرا برخورد جدی نکردند.. البته منظورم از برخورد بن یا محرومیت نیست :دی ، تذکر و اخطار هست که کاربرا تکلیف خودشون رو بدونن

مورد اول --> که متاسفانه خیلی دیده میشه اینه که کاربر تاپیک فروش گوشی زده ، حتی تو پست اول هم تاکید کرده که آقا به خدا به پیر به پیغمبر تعویض ندارم .. زیر پایه نمیدم مثلا... باز یه عده میان پست میزنن آقا با نوکیا 3310 تعویض داری 1 میل هم سر میدم؟؟ یا 50ت کمتر میشه؟؟ یا حتی اصلا خریدار نیست پست میذاره که قیمت آخر رو واسم پ.خ کن...

مورد 2 --> بعضی ها تاپیک میزنن نظر میدن ، بعد هم میگن اکر کسی حرف بَد بَد بزنه امتیاز منفی میدم :دی ، جالب اینه که امتیاز منفی هم میدن و حالا یوزر تا بخواد ریپورت کنه و حذف بشه شاید چند روز طول بکشه.. اینجا به نظر من باید برخورد جدی بشه با کسی که بدون معامله امتیاز منفی داده..

و اما مورد آخر که یکمی هم بر میکرده به جناب Bhrzk و بهمن خان عزیز --> بعضی از دوستان تاپیک میزنن که مثلا فلان سرویس رو ما داریم ، یا فلان خدمات رو داریم میدیم ، یا یه چیز خیلی خفن داریم هر کسی میخوات ( برای اطلاعات بیشتر ) پ.خ بزنه.. و اینجوری تاپیک ها تا صفحه 1000 هم جلو میرن و اکثرا پست میزنن که آقا واسه منم پ.خ کن ... منم میخوام و... جالب تر هم اینکه استارتر عزیز نگ تک پست ها رو Quote میکنه و میگه پ.خ شد !!!!!

m_2t_ab

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,026
@Sir Vahid

سلام خسته نباشید

یه چند مورد توی بازارچه هست که قبلا هم در موردش صحبت شده اما هنوز متاسفانه هیچ یک از مدیرا برخورد جدی نکردند.. البته منظورم از برخورد بن یا محرومیت نیست :دی ، تذکر و اخطار هست که کاربرا تکلیف خودشون رو بدونن

مورد اول --> که متاسفانه خیلی دیده میشه اینه که کاربر تاپیک فروش گوشی زده ، حتی تو پست اول هم تاکید کرده که آقا به خدا به پیر به پیغمبر تعویض ندارم .. زیر پایه نمیدم مثلا... باز یه عده میان پست میزنن آقا با نوکیا 3310 تعویض داری 1 میل هم سر میدم؟؟ یا 50ت کمتر میشه؟؟ یا حتی اصلا خریدار نیست پست میذاره که قیمت آخر رو واسم پ.خ کن...

مورد 2 --> بعضی ها تاپیک میزنن نظر میدن ، بعد هم میگن اکر کسی حرف بَد بَد بزنه امتیاز منفی میدم :دی ، جالب اینه که امتیاز منفی هم میدن و حالا یوزر تا بخواد ریپورت کنه و حذف بشه شاید چند روز طول بکشه.. اینجا به نظر من باید برخورد جدی بشه با کسی که بدون معامله امتیاز منفی داده..

و اما مورد آخر که یکمی هم بر میکرده به جناب Bhrzk و بهمن خان عزیز --> بعضی از دوستان تاپیک میزنن که مثلا فلان سرویس رو ما داریم ، یا فلان خدمات رو داریم میدیم ، یا یه چیز خیلی خفن داریم هر کسی میخوات ( برای اطلاعات بیشتر ) پ.خ بزنه.. و اینجوری تاپیک ها تا صفحه 1000 هم جلو میرن و اکثرا پست میزنن که آقا واسه منم پ.خ کن ... منم میخوام و... جالب تر هم اینکه استارتر عزیز نگ تک پست ها رو Quote میکنه و میگه پ.خ شد !!!!!
سلام دوست من
با اجازه وحید جان،
1- این نوع پست ها اسپم و خارج از موضوع حساب می‌شن و در صورتی که توسط آغازگر موضوع گزارش بشن و اون کاربر این قضیه رو تکرار کرده باشه، مطابق قانون باهش برخورد میشه.
مثلا در مورد قیمت:
تبصره 2: هرگونه بحث یا ارائه قیمت پایین‌تر از قیمت مدّنظر فروشنده در تاپیک ممنوع است. متخلّفین در مرحله اول اخطار بدون نمره منفی و در مرحله دوم اخطار با نمره منفی دریافت کرده و در مراحل بعدی دست‌کم 3 روز محدودیّت دسترسی خواهند داشت.
2- در این مورد هم در قانون مجازات سختی درنظر گرفته شده. کافیه که موارد این چنین رو گزارش کنید تا بهش رسیدگی بشه.
تبصره 2: اگر کاربر اول بدون انجام معامله به کاربر دوم امتیاز بدهد، علاوه بر حذف امتیاز داده شده به کاربر دوم، تمام امتیازات مثبت کاربر اول حذف شده و دسترسی وی از 14 روز تا 6 ماه محدود می‌گردد. (درصورت تکرار، محدودیّت دائم)
3- و اما در مورد سوم، این موضوع با توجه به اینکه الان تاپیک ها با پست بالانمیان فکر می کنم خیلی مشکل حادی نباشه، البته بازم مطابق قانون آغازگر موظفه:
آغازگر تاپیک موظّف است کالای موردنظر خود را جهت انجام معامله (خرید، فروش یا معاوضه) بدون ابهام و به‌طور دقیق معرّفی کند. ملاک این معرّفی و سایر موارد مورد اشاره در این
قوانین، درج آن در نوشته اول تاپیک است.
موفق باشید

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
سلام ممنون بابت پاسخ...

من چون قوانین 1 و 2 رو خونده بودم ، اشاره کردم بهش که تقریبا اجرا نمیشه... البته خیلی از کاربرا هم هستند که خریدار واقعی هستند ولی خب اکثرا اسپم میدن ..

در رابطه با مورد سوم هم ( تا اونجایی ) که من دیدم تاپیک بالا میاد و آپ میشه .. اما خب حساب کنید طرف ( هم استارتر ) و هم پست دهنده تعداد پست رو به صورت اسپم به شدت بالا میبره.. که زیاد جالب نیست..

m_2t_ab

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,026
سلام ممنون بابت پاسخ...

من چون قوانین 1 و 2 رو خونده بودم ، اشاره کردم بهش که تقریبا اجرا نمیشه... البته خیلی از کاربرا هم هستند که خریدار واقعی هستند ولی خب اکثرا اسپم میدن ..

در رابطه با مورد سوم هم ( تا اونجایی ) که من دیدم تاپیک بالا میاد و آپ میشه .. اما خب حساب کنید طرف ( هم استارتر ) و هم پست دهنده تعداد پست رو به صورت اسپم به شدت بالا میبره.. که زیاد جالب نیست..
اجرایی شدن مورد یک و دو عموما منوط به گزارش موارد تخلف هست. گرچه ما تاپیک ها و پست ها رو بررسی می کنیم، اما عملا امکان بررسی تمامی پست ها و امتیازات رو نداریم، مگر اینکه گزارش بشن.
در مورد سوم، در بخش های بازارچه، تاپیک ها فقط با Up Thread بالا میان، اگر بخشی دیدید که اینطور نیست، لینکش رو بدید بررسی کنم.

cta

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
لطفا بخش فروش بازارچه هر كس تاپيك ميزنه شهر محل سكونت هم مشخص كنه يا اينكه اگه تاپيك قسمت فروش بازارچه طوري طراحي بشه كه نام شهرهاي بزرگ تهران مشهد اصفهان تبريز ... قابل انتخاب باشه براي كساني كه تمايل دارند فروش بازارچه رونق بهتري ميگيره
با تشكر

m_2t_ab

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,026
سلام
لطفا بخش فروش بازارچه هر كس تاپيك ميزنه شهر محل سكونت هم مشخص كنه يا اينكه اگه تاپيك قسمت فروش بازارچه طوري طراحي بشه كه نام شهرهاي بزرگ تهران مشهد اصفهان تبريز ... قابل انتخاب باشه براي كساني كه تمايل دارند فروش بازارچه رونق بهتري ميگيره
با تشكر
سلام دوست من
این مورد رو کم و بیش در حال پیگیری هستیم.
ممنونم از پیشنهادتون.

hightimes360

Registered User
لایک‌ها
312
سلام مدیران گرامی خسته نباشید. خواهشا کسایی که میان پست بیجا میدن تاپیک رو خراب میکنن بن کنید من با اینکه بسیار بزرگ نوشتم پست بیجا گزارش میشود بازم اومدن دارن تاپیکمو خراب میکنن. لطفا رسیدگی کنید.

m_2t_ab

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,026
سلام مدیران گرامی خسته نباشید. خواهشا کسایی که میان پست بیجا میدن تاپیک رو خراب میکنن بن کنید من با اینکه بسیار بزرگ نوشتم پست بیجا گزارش میشود بازم اومدن دارن تاپیکمو خراب میکنن. لطفا رسیدگی کنید.
برای این مورد از گزارش تخلف استفاده کنید.

hightimes360

Registered User
لایک‌ها
312
خوب خواهش میکنم یکی بیاد رسیدگی من الان از 3 4 ساعته گزارش تخلف رو بیش از 5 6 بار دادم ولی پاک نمیکنن نوشته رو. یه از خدا بی خبری میاد تاپیک منو خراب میکنه.

AmirHossein.M

Registered User
لایک‌ها
710
سلام و خسته نباشید خدمت دوستان و مدیران عزیز
پیشنهاد بنده اینه که برای افرادی که الکی یا از روی رفاقت امتیاز میدن تنبیه یا بن در نظر گرفته شه که این مسئله رو شوخی نگیرن و با اعتبار دیگران بازی نکنن
طرف با یکی دعواش میشه میاد امتیاز منفی میده , دوستاشو هم میاره یه دفعه میبینی یکی یه شبه 5 امتیاز منفی گرفت !!! تا بیاد حذف بشه اگه کاربر تاپیک فروش داشته باشه اعتبارشو از دست داده
الان خود شما 1 امتیاز منفی ببینید ترجیح میدید با طرف معامله نکنید ! خریدار هم نمیدونه امتیاز منفی دروغه تا متوجه بشه قبلش کلا پشیمون میشه از خرید !

نکته بعدی اینه یه سریا از سر مشکلات شخصی میان تاپیک های دیگران رو خراب میکنن این اتفاق برای خود بنده افتاده و برای دوستان هم همینطور
همین چند وقت پیش طرف میاد جستجو میکنه تاپیک فروش مارو پیدا میکنه تاپیک رو با دروغ خراب میکنه بعد از اطلاع دادن به بیش از 6 تا مدیر و گزارش پست , تازه بعد از 1 هفته به درخواست ما رسیدگی شد و پست های اون طرف حذف شد اونم نه کامل !! ولی چه فایده مشتری که داشتیم پریده بود و بیشتر از 1 میلیون به ما ضرر خورد و بنده ترجیح دادم کلا دیگه توی پی تی معامله ای نکنم !!

نکته بعدی رعایت نکردن ادب هست , برای مثال به فروشنده یه چیزی رو میگن شروع میکنه پرخاشگری
این نکته نه تنها توی بازارچه بلکه توی کل انجمن همینطور هست , یه سری از دوستان محیط اجتماعی و دوستانه رو با محیط جنگ دعوا اشتباه گرفتن که تعدادشونم کم نیست :)

ویرایش ::: بعد از ارسال پست , پست قبلی رو خوندم , دیدم دقیقا درد دل ماست , قابل توجه مدیران که دیر رسیدگی میکنن

faridcboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,259
سلام
قبلا یه بخش بود که مدیرا و همکار و اینارو لیست کرده بود
اما الان هر چی میگردم پیدا نمیکنم
کسی میدونه کجاست؟!!:)D)

hossein1376

Registered User
لایک‌ها
2,872