e4lyas
Registered User
به نظرم ( چشمی ) تاپیک های اینگونه کم نبودند
ممنون از پاسخ
ممنون از پاسخ
الان دو روز است که مبلغ 100 تومان رو پرداخت کردم ولی هنوز لینک پست من در قسمت برگزیده بازارچه قرار نگرفته ماه قبل هم 2 روز کشید تا فعال شد . تو این دو روز هم ایمیل زدم به پشتیابانی و هم برای Froum manger پیغام دادم و حتی یکی از مدیران
می خوام بدونم که الان در حال حاظر من 4 روز طلب دارم به شرط اینکه بیش از این ادامه پیدا نکنه اگر بخواد بیش از این طول بکشه فکر کنم پولم رو پس بگیرم بهتر باشه
من باید چی کار کنم ؟
مورد شما رو بررسی می کنم، اما طبق تجربه گذشته بخش مورد اشاره تاپیک های زیادی نخواهد داشت.به نظرم ( چشمی ) تاپیک های اینگونه کم نبودند
ممنون از پاسخ
سلام دوست منسلام.
میشه اینو به قوانین اضافه کنید که هنگام فروش گوشی یا هر چیز دیگه فیلم هم ازش اضافه بشه؟
سلام دوست من@Sir Vahid
سلام خسته نباشید
یه چند مورد توی بازارچه هست که قبلا هم در موردش صحبت شده اما هنوز متاسفانه هیچ یک از مدیرا برخورد جدی نکردند.. البته منظورم از برخورد بن یا محرومیت نیست :دی ، تذکر و اخطار هست که کاربرا تکلیف خودشون رو بدونن
مورد اول --> که متاسفانه خیلی دیده میشه اینه که کاربر تاپیک فروش گوشی زده ، حتی تو پست اول هم تاکید کرده که آقا به خدا به پیر به پیغمبر تعویض ندارم .. زیر پایه نمیدم مثلا... باز یه عده میان پست میزنن آقا با نوکیا 3310 تعویض داری 1 میل هم سر میدم؟؟ یا 50ت کمتر میشه؟؟ یا حتی اصلا خریدار نیست پست میذاره که قیمت آخر رو واسم پ.خ کن...
مورد 2 --> بعضی ها تاپیک میزنن نظر میدن ، بعد هم میگن اکر کسی حرف بَد بَد بزنه امتیاز منفی میدم :دی ، جالب اینه که امتیاز منفی هم میدن و حالا یوزر تا بخواد ریپورت کنه و حذف بشه شاید چند روز طول بکشه.. اینجا به نظر من باید برخورد جدی بشه با کسی که بدون معامله امتیاز منفی داده..
و اما مورد آخر که یکمی هم بر میکرده به جناب Bhrzk و بهمن خان عزیز --> بعضی از دوستان تاپیک میزنن که مثلا فلان سرویس رو ما داریم ، یا فلان خدمات رو داریم میدیم ، یا یه چیز خیلی خفن داریم هر کسی میخوات ( برای اطلاعات بیشتر ) پ.خ بزنه.. و اینجوری تاپیک ها تا صفحه 1000 هم جلو میرن و اکثرا پست میزنن که آقا واسه منم پ.خ کن ... منم میخوام و... جالب تر هم اینکه استارتر عزیز نگ تک پست ها رو Quote میکنه و میگه پ.خ شد !!!!!
2- در این مورد هم در قانون مجازات سختی درنظر گرفته شده. کافیه که موارد این چنین رو گزارش کنید تا بهش رسیدگی بشه.تبصره 2: هرگونه بحث یا ارائه قیمت پایینتر از قیمت مدّنظر فروشنده در تاپیک ممنوع است. متخلّفین در مرحله اول اخطار بدون نمره منفی و در مرحله دوم اخطار با نمره منفی دریافت کرده و در مراحل بعدی دستکم 3 روز محدودیّت دسترسی خواهند داشت.
3- و اما در مورد سوم، این موضوع با توجه به اینکه الان تاپیک ها با پست بالانمیان فکر می کنم خیلی مشکل حادی نباشه، البته بازم مطابق قانون آغازگر موظفه:تبصره 2: اگر کاربر اول بدون انجام معامله به کاربر دوم امتیاز بدهد، علاوه بر حذف امتیاز داده شده به کاربر دوم، تمام امتیازات مثبت کاربر اول حذف شده و دسترسی وی از 14 روز تا 6 ماه محدود میگردد. (درصورت تکرار، محدودیّت دائم)
موفق باشیدآغازگر تاپیک موظّف است کالای موردنظر خود را جهت انجام معامله (خرید، فروش یا معاوضه) بدون ابهام و بهطور دقیق معرّفی کند. ملاک این معرّفی و سایر موارد مورد اشاره در این
قوانین، درج آن در نوشته اول تاپیک است.
اجرایی شدن مورد یک و دو عموما منوط به گزارش موارد تخلف هست. گرچه ما تاپیک ها و پست ها رو بررسی می کنیم، اما عملا امکان بررسی تمامی پست ها و امتیازات رو نداریم، مگر اینکه گزارش بشن.سلام ممنون بابت پاسخ...
من چون قوانین 1 و 2 رو خونده بودم ، اشاره کردم بهش که تقریبا اجرا نمیشه... البته خیلی از کاربرا هم هستند که خریدار واقعی هستند ولی خب اکثرا اسپم میدن ..
در رابطه با مورد سوم هم ( تا اونجایی ) که من دیدم تاپیک بالا میاد و آپ میشه .. اما خب حساب کنید طرف ( هم استارتر ) و هم پست دهنده تعداد پست رو به صورت اسپم به شدت بالا میبره.. که زیاد جالب نیست..
سلام دوست منسلام
لطفا بخش فروش بازارچه هر كس تاپيك ميزنه شهر محل سكونت هم مشخص كنه يا اينكه اگه تاپيك قسمت فروش بازارچه طوري طراحي بشه كه نام شهرهاي بزرگ تهران مشهد اصفهان تبريز ... قابل انتخاب باشه براي كساني كه تمايل دارند فروش بازارچه رونق بهتري ميگيره
با تشكر
برای این مورد از گزارش تخلف استفاده کنید.سلام مدیران گرامی خسته نباشید. خواهشا کسایی که میان پست بیجا میدن تاپیک رو خراب میکنن بن کنید من با اینکه بسیار بزرگ نوشتم پست بیجا گزارش میشود بازم اومدن دارن تاپیکمو خراب میکنن. لطفا رسیدگی کنید.
فکر کنم اینجا باشه:دیسلام
قبلا یه بخش بود که مدیرا و همکار و اینارو لیست کرده بود
اما الان هر چی میگردم پیدا نمیکنم
کسی میدونه کجاست؟!!D)
كامل نيست!فکر کنم اینجا باشه:دی
http://forum.persiantools.com/members/?type=staff