• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پیشنهاد ها و راهکار ها

smsman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
سلام . آیا جایی هست که مثلآ بشه من خوزستانی های پی تی رو ببینم و از اجناسشون باخبر بشم ؟ نمیدونم کسی قبلآ این پیشنهاد رو داده یا نه اما نظرم اینه که 1 قسمتی بذارین به عنوان محدوده فروشندگان و خریداران و تاپیک های استانی بزنید مثلآ به نام خریداران و فروشندگان خوزستانی . که کاربران هم میتونن بیان اونجا اعلام حضور کنن و حتی شهرشون هم اعلام کنن و تاپیک های اجناس فروشی شون یا تاپیک خریدار اجناسی که هستن رو به بقیه کاربران همون محدوده اعلام کنن . اینطوری حتی معامله حضوری هم بیشتر میشه . چون به شخصه کلی کاربر دیدم که محل سکونتشون رو وارد نمیکنن توی قسمت کاربریشون اما مثلآ میان توی تاپیک اعلام جنسشون میگن ساکن تبریز ، اصفهان یا تبریز هستیم .

hbmss

Registered User
لایک‌ها
183
من نظرم اینه که قانون آپ یه تغیراتی کنه مثلا" من از یه فروشنده خرید داشتم و بعد خرید اومدم آعلام کردم جنس رو خریدم
یا از یه نفر خرید کردم و حالا برای تایدش داخل تایپیکش اعلام کردم
بعد منو برای آپ دادن 10 روز بن کردن (در صورتی که تایپیک ایشون خودش بالا هم بوده )
به نظر من این نظر دادنا موجب میشه که فروشنده بهتر شناخته بشه تا اینکه مثل قبل یه نفر با امتیازی که داره (به دیگران امتیاز الکی داده و امتیاز گرفته ) بیاد معمل کنه نظرم اینه که سخت گیری قانون آپ بردارشته بشه و گفتن آپ و بالا باش برای دوستمو و اینا رو بن کنید !

mostafi

Registered User
لایک‌ها
19
من نظرم اینه که قانون آپ یه تغیراتی کنه مثلا" من از یه فروشنده خرید داشتم و بعد خرید اومدم آعلام کردم جنس رو خریدم
یا از یه نفر خرید کردم و حالا برای تایدش داخل تایپیکش اعلام کردم
بعد منو برای آپ دادن 10 روز بن کردن (در صورتی که تایپیک ایشون خودش بالا هم بوده )
به نظر من این نظر دادنا موجب میشه که فروشنده بهتر شناخته بشه تا اینکه مثل قبل یه نفر با امتیازی که داره (به دیگران امتیاز الکی داده و امتیاز گرفته ) بیاد معمل کنه نظرم اینه که سخت گیری قانون آپ بردارشته بشه و گفتن آپ و بالا باش برای دوستمو و اینا رو بن کنید !

دقیقا ! :|

شدیدا تایید میشه ! :|

mammoth

Registered User
لایک‌ها
35
ببخشید ممکنه اینجا جاش نباشه ولی من تو بخش بازارچه یه تاپیک زدم ولی نمی تونم up کنم . راهنمایی می خواستم ، ممنون

mostafi

Registered User
لایک‌ها
19
ببخشید ممکنه اینجا جاش نباشه ولی من تو بخش بازارچه یه تاپیک زدم ولی نمی تونم up کنم . راهنمایی می خواستم ، ممنون

دوست عزیز
اگر آخرین پست تاپیکتون برای خودتان است! " باید " حتما 24 ساعت از لحظه پستتون بگذر تا بتونید دو مرتبه آپش کنید و اگر نه متن به پست آخرتون افزوده میشه :)

majid1346

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام masod73روبن کردید خواهشن دیگه لینک رو باز کنید من داشتم خرید وفروش میکردم اونایی هم که باهاشون معامله کردم هم ازم راضی بودن فقط یه اشتباه کردم که به یه نفر امتیاز دادم ادب شدم

ARYOU

Registered User
لایک‌ها
238
کجا میتونم امتیاز بازارچه الکی رو گزارش کنم
تو خود امتیاز ریپورت دادم اما فایده ای نداشت

speednet1391

Registered User
لایک‌ها
2
سلام و خسته نباشبد
اقا قبلا از طریق گوشی میشد سابت رو فول سسایت بالا اورد یعنی شبیه پی سی اما الان اررور 404 میده
دلیلش چی هست و درست نمیشه؟؟؟

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
دوباره برگشتیم به دوران جاهلیت پی تی! یه سری قوانی گذاشتید و هر کسی هم بخواد زیرپا میزاره و هرچقدر هم ریپورت بدیم توجهی نمیشه! وقتی میگیم که قوانین رو یا بردارید یا ما زیر پا بزاریم بهمون گیر ندید میگید که نه اقا اینا قوانینه و ما اجرا میکنیم! 5تا تاپیک یه مورد مشابه و هنوزم که هنوز حتی 1برخورد کوچولو با فروشنده ها نشده! مثلا این قانون:

- تمامی مراحل خرید و فروش کاملا در تاپیک انجام می شود و دریافت و اعلام قیمت در پی ام ممنوع است .

و این قانون:
ایجاد یک مزایده باید با یک شرایط ثابت انجام شود :

• رعایت تمام موارد در بند الف و ب
  • اعلام قیمت پایه - حداقل قیمتی که فروشنده می تواند جنسش را بفروشد
  • اعلام استپ - میزان پرش قیمت
  • تاریخ اتمام مزایده - روز و ساعت

و این تاپیک:
http://forum.persiantools.com/t400365-page4.html

من قبل از پست زدن تو تاپیک ریپورت دادم که مدیران خودشون رسیدگی کنند! دیگه تخلف از این واضحتر؟ رسیدگی که هیچ حالا فروشنده طلبکار بنده است که اقا شما چرا شاکی هستی! من نمیدونم اگر خریداری که همه قوانین رو رعایت کرده از فروشنده های داره به همه خریدارا توهین میکنه و شعورشون رو زیر سوال میبره شاکی نباشه کی پس باید شاکی باشه؟ اگر این مدل درسته و شما مشکلی توش نمیبینید لطف بفرمایید بگید ماهم همین روشو پیش بگیریم!من اصلا کاری به اخلاقی بودن و یا غیر اخلاقی بودن کار فروشنده ندارم! برای قوانینی که خودتون گذاشتید اگر ارزشی قائل نیستید لطف بفرمایید اعلام کنید ماهم رعایت نکنیم! این جمله رو 200 بار تا الان گفتم!

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
دوباره برگشتیم به دوران جاهلیت پی تی! یه سری قوانی گذاشتید و هر کسی هم بخواد زیرپا میزاره و هرچقدر هم ریپورت بدیم توجهی نمیشه! وقتی میگیم که قوانین رو یا بردارید یا ما زیر پا بزاریم بهمون گیر ندید میگید که نه اقا اینا قوانینه و ما اجرا میکنیم! 5تا تاپیک یه مورد مشابه و هنوزم که هنوز حتی 1برخورد کوچولو با فروشنده ها نشده! مثلا این قانون:

و این قانون:

و این تاپیک:
http://forum.persiantools.com/t400365-page4.html

من قبل از پست زدن تو تاپیک ریپورت دادم که مدیران خودشون رسیدگی کنند! دیگه تخلف از این واضحتر؟ رسیدگی که هیچ حالا فروشنده طلبکار بنده است که اقا شما چرا شاکی هستی! من نمیدونم اگر خریداری که همه قوانین رو رعایت کرده از فروشنده های داره به همه خریدارا توهین میکنه و شعورشون رو زیر سوال میبره شاکی نباشه کی پس باید شاکی باشه؟ اگر این مدل درسته و شما مشکلی توش نمیبینید لطف بفرمایید بگید ماهم همین روشو پیش بگیریم!من اصلا کاری به اخلاقی بودن و یا غیر اخلاقی بودن کار فروشنده ندارم! برای قوانینی که خودتون گذاشتید اگر ارزشی قائل نیستید لطف بفرمایید اعلام کنید ماهم رعایت نکنیم! این جمله رو 200 بار تا الان گفتم!

متاسفانه قوانین شامل یک عده میشه وگرنه این همه تاپیک مشکل دار هست کیه رسیدگی کنه؟

Sent from my Xperia Neo V using Tapatalk 2

DashBehrooz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شرایط دادن امتیاز منفی چیه؟؟
من از 2009 عضوم الان یکی سرمو کلاه گذاشته و 3 روز علافم کرده
الان میخوام ریت منفی بدم...................................
:thumbsdow:thumbsdow:thumbsdow:thumbsdow:thumbsdow
DashBehrooz, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:
1.Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
2.If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation

کیا میتونند کلا ریت بدن پس؟؟؟؟؟؟؟؟:evil2::evil2::evil2::evil2::evil2::evil2::evil2:

Rip

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,104
شرایط دادن امتیاز منفی چیه؟؟
من از 2009 عضوم الان یکی سرمو کلاه گذاشته و 3 روز علافم کرده
الان میخوام ریت منفی بدم...................................
:thumbsdow:thumbsdow:thumbsdow:thumbsdow:thumbsdow
DashBehrooz, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:
1.Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
2.If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation

کیا میتونند کلا ریت بدن پس؟؟؟؟؟؟؟؟:evil2::evil2::evil2::evil2::evil2::evil2::evil2:

باید رجیستر یوزر بشن که شرایطش اینه :

1 - 10 روز از عضویت گذشته باشه

2 - تعداد پست ها به 70 برسه

d-vahid

Registered User
لایک‌ها
347
سلام و خسته نباشبد
اقا قبلا از طریق گوشی میشد سابت رو فول سسایت بالا اورد یعنی شبیه پی سی اما الان اررور 404 میده
دلیلش چی هست و درست نمیشه؟؟؟

تایید
منم همین مشکلو دارم
راه حل؟

sahar safai

Registered User
لایک‌ها
2
سلام.من یه آگهی زدم و وقتی upمیکنم بالا نمیاد.ثبت میکنه ولی بالا نمیاد؟

sahar safai

Registered User
لایک‌ها
2
مرسیییییییییییییییییییی:)

d-vahid

Registered User
لایک‌ها
347
میتونید از نرم افزار های Tapatalk و Forum Runner استفاده کنید

مشکل ما کامل دیدن فرومه
یعنی میخوایم امتیاز بازارچه رو هم ببینیم که این فقط تو نسخه کامل سایت ممکنه و با نرم افزارهاهم امکان پذیر نیس

بالا