• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پیشنهاد ها و راهکار ها

M 3 H R D A D

همکار بازنشسته
لایک‌ها
401
مشکل ما کامل دیدن فرومه
یعنی میخوایم امتیاز بازارچه رو هم ببینیم که این فقط تو نسخه کامل سایت ممکنه و با نرم افزارهاهم امکان پذیر نیس

وحید جان دیوایس اندرویدیه ؟

M 3 H R D A D

همکار بازنشسته
لایک‌ها
401
سلام مهرداد جان
فرقی نداره
هر دونوع
ولی در حال حاضر آیفون دارم

واسه آیفون الان حضور ذهن ندارم چی جواب میده ولی برای اندروید opera mobile بطور 100% جواب میده ، از داخل ستینگ باید user agent رو روی حالت desktop قرار بدی ، اپرای آیفون هم 99% جواب میده ، تست کن ...

d-vahid

Registered User
لایک‌ها
347
واسه آیفون الان حضور ذهن ندارم چی جواب میده ولی برای اندروید opera mobile بطور 100% جواب میده ، از داخل ستینگ باید user agent رو روی حالت desktop قرار بدی ، اپرای آیفون هم 99% جواب میده ، تست کن ...

ازداخل ستینگ فروم یا نرم افزار مرورگر؟

M 3 H R D A D

همکار بازنشسته
لایک‌ها
401
ازداخل ستینگ فروم یا نرم افزار مرورگر؟

نرم افزار مرورگر ، آخرین گزینه رو میری داخل اونجا زده user agent ، در حالت عادی روی mobile ست شده که باید به desktop تغییرش بدی ، اندروید 100% کار میده ولی آیفون رو یادم نیست باید تست کنی ..

d-vahid

Registered User
لایک‌ها
347
نرم افزار مرورگر ، آخرین گزینه رو میری داخل اونجا زده user agent ، در حالت عادی روی mobile ست شده که باید به desktop تغییرش بدی ، اندروید 100% کار میده ولی آیفون رو یادم نیست باید تست کنی ..

روی کروم آیفونم کار کرد
request desktop site
رو باید انتخاب کرد
ممنون مهرداد جان

Rip

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,104
سلام
یه بازارچه مخصوص کتاب های دست دوم بزنید

برای ایجاد یه بخش چند مورد هست :

1 - اون موضوع باید پتانسیل اینو داشته باشه که تعداد زیادی بازدید داشته باشه

2 - حجم قابل قبولی از تاپیک ها در اون مورد وجود داشته باشه که ایجاد یک بخش لازم باشه

که خرید و فروش کتاب این چنین نیست

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
پیشنهاد:

لطفا اعلام قیمت در تاپیک رو اجباری کنید، اینطور نباشه که باید پست بذاری تا طرف قیمت رو پی ام کنه.

اولین مشکلکش تعداد پست های هرز و بی ارزش بسیار فقط برای پیگیری قیمت هستش و دومی سود جویی فروشنده و عدم رعایت مسائل اخلاقی در فروش کالا خواهد بود. بنظرم فروش باید شفاف و عادلانه باشه.

اگر با متخلفین این چنینی برخورد بشه قیمت در تاپیک اعلام میشه و این مسائل پیش نمیاد. تشکر

Rip

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,104
پیشنهاد:

لطفا اعلام قیمت در تاپیک رو اجباری کنید، اینطور نباشه که باید پست بذاری تا طرف قیمت رو پی ام کنه.

اولین مشکلکش تعداد پست های هرز و بی ارزش بسیار فقط برای پیگیری قیمت هستش و دومی سود جویی فروشنده و عدم رعایت مسائل اخلاقی در فروش کالا خواهد بود. بنظرم فروش باید شفاف و عادلانه باشه.

اگر با متخلفین این چنینی برخورد بشه قیمت در تاپیک اعلام میشه و این مسائل پیش نمیاد. تشکر

این جزو قوانین هستش که توافقات باید در تاپیک صورت بگیره

در صورت مشاهده این قبیل تاپیک ها گزارش کنید

سپاس

Last edited:

saman.Alper

Registered User
لایک‌ها
5
چه جوری امتیاز بازارچه زیاد میشه؟اگر بخوایم جز فروشندگان معتبر بشیم باید چه کرد؟

bossrasoul

Registered User
لایک‌ها
3
امروز به صورت خودکار از طرف سایت یک پیام اومد که در تاریخ 21 ژوین 2013 تاریخ اعتبار فروشنده معتبر شما تموم میشه
روی پیغام کلیک کردم و فرم ثبت نامش اومد
ولی حالا هر کاری میکنم این پیغام از بالای پنجره پاک نمیشه
و یکسره با پس زمینه قرمز به من نشون میده که شما 1 پیغام دارید
چجوری اینو پاک کنم؟

سوال دوم اینکه من قبلا برای فروشنده معتبر پولی ندادم، چرا پولی شده؟

سوال سوم اینکه من قبلا کپی کارت ملی دادم با کل مشخصات و یک خانمی تماس گرفتن و من تایید کردم. باید مجدد مدارک بدم؟

ممنون میشم پاسخ سوالاتم رو بدید.

Rip

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,104
امروز به صورت خودکار از طرف سایت یک پیام اومد که در تاریخ 21 ژوین 2013 تاریخ اعتبار فروشنده معتبر شما تموم میشه
روی پیغام کلیک کردم و فرم ثبت نامش اومد
ولی حالا هر کاری میکنم این پیغام از بالای پنجره پاک نمیشه
و یکسره با پس زمینه قرمز به من نشون میده که شما 1 پیغام دارید
چجوری اینو پاک کنم؟

سوال دوم اینکه من قبلا برای فروشنده معتبر پولی ندادم، چرا پولی شده؟

سوال سوم اینکه من قبلا کپی کارت ملی دادم با کل مشخصات و یک خانمی تماس گرفتن و من تایید کردم. باید مجدد مدارک بدم؟

ممنون میشم پاسخ سوالاتم رو بدید.

این تاپیک رو بخونید

http://forum.persiantools.com/t305603.html

bossrasoul

Registered User
لایک‌ها
3

saman.Alper

Registered User
لایک‌ها
5
در بازارچه به کاربران چه جوری باید امتیاز داد؟

4058423

Registered User
لایک‌ها
1,873
آقا این که نمیشه . این مدیران جدید بیشتر به شعور آدم توهین میکنن تا اینکه انجام کار کنن . طرف ورداشته تاپیک من رو بسته و حذف کرده . میگم چرا . میگه چون محول شما با سلامت افراد در ارتباطه !!! حالا محصول چیه ؟! محلول تقویت موی 100% گیاهی که زیر نظر دانشگاه رازی تولید میشه و مجوز و ... هم داره . حالا تو بازارچه چیا میفروشن ! طرف اسلحه ! چاقو ، مواد خوراکی مثل عسل , تقویت موی مصنوعی و ... میفروشن . حالا ما اینجوری !

یکی نیست جوابگو باشه که چرا تاپیک من برای سلامت ضرر داره ! اما عسل که میتونه مسموم باشه و یا موارد دیگه نمیتونه باشه ! :hmm:

بد بختی یکی 2 تا نیست . نه احترام به مخاطب هست نه چیزی . حرف هم که میزنی میگن دوست نداری برو از سایت !!! آخه اینکه نشد کار . من کلی اینجا خرید و فروش داشتم و اعتبار کسب کردم . این نوع برخورد واقعا درسته ؟ کار به مشتری مداری ندارم . اما انصافتون رو قاضی کنید ببینید این نوع برخورد با کاربر درسته یا نه :eek:

mobile centers

Registered User
لایک‌ها
150
با سلام خدمت شما

بنده همون یوزر قدیمی parvizb هستم که بخاطر مودم منو بن کردن و مدیریت سایت سه روز مهلت دادن که بخاطر وضعیت شغلیم نرسیدم به سایت سر بزنم تا منو بن کردن و اینجا همه چیز مشخصه و حالا از مدیریت و اون دوستمون که ازم مودم خریده میخوام که اینجاتاپیک بزنم و به توافق برسیم و از بن بیام بیرون

شکایت از کاربر parvizb

Last edited:

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
با سلام خدمت شما

بنده همون یوزر قدیمی parvizb هستم که بخاطر مودم منو بن کردن و مدیریت سایت سه روز مهلت دادن که بخاطر وضعیت شغلیم نرسیدم به سایت سر بزنم تا منو بن کردن و اینجا همه چیز مشخصه و حالا از مدیریت و اون دوستمون که ازم مودم خریده میخوام که اینجاتاپیک بزنم و به توافق برسیم و از بن بیام بیرون

شکایت از کاربر parvizb

تاپیک جهت رفع مشکل باز شده.

zijer

Registered User
لایک‌ها
19
سلام و خسته نباشید

کلمه "فروشنده معتبر" کاملا از توصیفی که براش در سایت مطرح شده فاصله داره ، کسانی که تجربه کار با سایت و بازارچه رو دارند از منظور و مفهوم مورد نظر این عنوان آگاه هستند ولی برای تازه وارد ها و کسانی که موردی به سایت برخورد میکنند کاملا گمراه کننده است.
به نظر من خیلی بهتره که کلمه دیگه ای برای این عنوان پیدا کنید.
عباراتی مانند عبارات زیر خیلی به موضوع نزدیک تر می باشد :

فروشنده رسمی ( اسم و رسم دار ، کسی که اطلاعاتش در منبعی ثبت شده است )
فروشنده حقیقی ( در کاربرد حقوقی و حقیقی ، کلمه حقیقی به شخص اطلاق میشه ، بازهم نشان دهنده شخص شناخته شده است )
فروشنده سرشناس ( سرشناس یا شناخته شده از نظر معنایی اعتبار طرف را در بر ندارد )
فروشنده شناخته شده
فروشنده ثبت شده
فروشنده با هویت مشخص
فروشنده لیست شده
و ...

بالا