M 3 H R D A D
همکار بازنشسته
- نوشتهها
- 4,433
- لایکها
- 401
مشکل ما کامل دیدن فرومه
یعنی میخوایم امتیاز بازارچه رو هم ببینیم که این فقط تو نسخه کامل سایت ممکنه و با نرم افزارهاهم امکان پذیر نیس
وحید جان دیوایس اندرویدیه ؟
مشکل ما کامل دیدن فرومه
یعنی میخوایم امتیاز بازارچه رو هم ببینیم که این فقط تو نسخه کامل سایت ممکنه و با نرم افزارهاهم امکان پذیر نیس
وحید جان دیوایس اندرویدیه ؟
سلام مهرداد جان
فرقی نداره
هر دونوع
ولی در حال حاضر آیفون دارم
واسه آیفون الان حضور ذهن ندارم چی جواب میده ولی برای اندروید opera mobile بطور 100% جواب میده ، از داخل ستینگ باید user agent رو روی حالت desktop قرار بدی ، اپرای آیفون هم 99% جواب میده ، تست کن ...
ازداخل ستینگ فروم یا نرم افزار مرورگر؟
نرم افزار مرورگر ، آخرین گزینه رو میری داخل اونجا زده user agent ، در حالت عادی روی mobile ست شده که باید به desktop تغییرش بدی ، اندروید 100% کار میده ولی آیفون رو یادم نیست باید تست کنی ..
درسته کروم به اون شکله ...روی کروم آیفونم کار کرد
request desktop site
رو باید انتخاب کرد
ممنون مهرداد جان
سلام
یه بازارچه مخصوص کتاب های دست دوم بزنید
پیشنهاد:
لطفا اعلام قیمت در تاپیک رو اجباری کنید، اینطور نباشه که باید پست بذاری تا طرف قیمت رو پی ام کنه.
اولین مشکلکش تعداد پست های هرز و بی ارزش بسیار فقط برای پیگیری قیمت هستش و دومی سود جویی فروشنده و عدم رعایت مسائل اخلاقی در فروش کالا خواهد بود. بنظرم فروش باید شفاف و عادلانه باشه.
اگر با متخلفین این چنینی برخورد بشه قیمت در تاپیک اعلام میشه و این مسائل پیش نمیاد. تشکر
امروز به صورت خودکار از طرف سایت یک پیام اومد که در تاریخ 21 ژوین 2013 تاریخ اعتبار فروشنده معتبر شما تموم میشه
روی پیغام کلیک کردم و فرم ثبت نامش اومد
ولی حالا هر کاری میکنم این پیغام از بالای پنجره پاک نمیشه
و یکسره با پس زمینه قرمز به من نشون میده که شما 1 پیغام دارید
چجوری اینو پاک کنم؟
سوال دوم اینکه من قبلا برای فروشنده معتبر پولی ندادم، چرا پولی شده؟
سوال سوم اینکه من قبلا کپی کارت ملی دادم با کل مشخصات و یک خانمی تماس گرفتن و من تایید کردم. باید مجدد مدارک بدم؟
ممنون میشم پاسخ سوالاتم رو بدید.
با سلام خدمت شما
بنده همون یوزر قدیمی parvizb هستم که بخاطر مودم منو بن کردن و مدیریت سایت سه روز مهلت دادن که بخاطر وضعیت شغلیم نرسیدم به سایت سر بزنم تا منو بن کردن و اینجا همه چیز مشخصه و حالا از مدیریت و اون دوستمون که ازم مودم خریده میخوام که اینجاتاپیک بزنم و به توافق برسیم و از بن بیام بیرون
شکایت از کاربر parvizb