• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پیشنهاد ها و راهکار ها

ali_alavijeh

Registered User
لایک‌ها
295
مسالتا دوستان
آیا جدیدا قانون هر روز یک اپ در داخل بخش بازارچه حذف شده؟؟
خیلی از تاپیکایی که من جدیدا میبینم تقریبا استارتر هر چند ساعت یه آپی میده. اگه این قانون حذف شده یه اطلاع رسانی بکنید. اگه هم نشده که ....

mostafajan

Registered User
لایک‌ها
1,009
دقیقا یکی از حرفهای دل من هم هست.مدیران محترم یه لطف بکنن یه راهی هم واسه این مورد پیدا کنن ممنون میشیم

راهکارشو گفتم من فقط مدیران عزیز باید لطف کنن و اجراش کنن همین . برای همه چی راهکار دادم . رساله دادم برای بهبود پرشین که با چه دستی حتی پسوردتو تایپ کنی ولی کیه که بهش عمل کنه .

پست شماره 834 منو بخونید

مسالتا دوستان
آیا جدیدا قانون هر روز یک اپ در داخل بخش بازارچه حذف شده؟؟
خیلی از تاپیکایی که من جدیدا میبینم تقریبا استارتر هر چند ساعت یه آپی میده. اگه این قانون حذف شده یه اطلاع رسانی بکنید. اگه هم نشده که ....

دوست عزیز دلیل این همه بیتوجهی مدیرا به پرشین برای اینه که یوزرا غش کنن به سمت ایسام که امری غیر ممکنه مگر اینکه ایسام 80% مثل پرشین تولز بشه

مدیرا به جای اینکه اینجارو ببرن تو ایسام باید همیجارو ایسام کنن البته نه با مالیات سنگین و کمر شکن ایسام اونم با قوانینی که گفتم توی پست 834

Last edited:

ali_alavijeh

Registered User
لایک‌ها
295
راهکارشو گفتم من فقط مدیران عزیز باید لطف کنن و اجراش کنن همین . برای همه چی راهکار دادم . رساله دادم برای بهبود پرشین که با چه دستی حتی پسوردتو تایپ کنی ولی کیه که بهش عمل کنه .

پست شماره 834 منو بخونید

دوست عزیز دلیل این همه بیتوجهی مدیرا به پرشین برای اینه که یوزرا غش کنن به سمت ایسام که امری غیر ممکنه مگر اینکه ایسام 80% مثل پرشین تولز بشه

مدیرا به جای اینکه اینجارو ببرن تو ایسام باید همیجارو ایسام کنن البته نه با مالیات سنگین و کمر شکن ایسام اونم با قوانینی که گفتم توی پست 834

پس کلا پرشین بی پرشین

Sent from my HTC One X+ using Tapatalk 2

Oracle_Eldorado

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,156
تذکر جدی به همه ی کاربران :
با توجه به برداشته شدن موقت محدودیت آپ کردن تاپیک ها ،
یه سری از دوستان سوء استفاده میکنن و در روز چندین بار تاپیک رو آپ میکنن
با توجه به بالا رفتن اسپم و ضایع شدن حق بقیه کاربرانی که در روز 1 بار آپ میکنن ،
در صورت مشاهده چنین مواردی ، به صورت جدی برخورد خواهد شد
پس لطف کنید رعایت کنید که مساله ای پیش نیاد
با تشکر

mostafajan

Registered User
لایک‌ها
1,009
با توجه به بالا رفتن اسپم و ضایع شدن حق بقیه کاربرانی که در روز 1 بار آپ میکنن ،
با تشکر

برای چی برداشتین ؟

منظورم اینه قراره پیشرفتی در فروم شاهد باشیم

یک توضیه به مدیران پرشین تولز

لطفا بخش شکایاتو دوباره راه اندازی کنید تا از اینجا مونده و از اونجا رونده نشید

فرهنگ ایسام دو سه نسل بعد وارد کشور ما میشه هنوز زوده

فعلا باید پرشین تولزی کار کنیم . ایسام به در جنس اکبند میخوره نه دس دو

peyman_mob

Registered User
لایک‌ها
111
لطفا یه فکری به حال امتیاز منفی ها هم بکنید.هیچ مدیری نیست پیگیر باشه.الان من یه امتیاز منفی دارم.اون کسی که به من امتیاز منفی داده تا حالا به 20 تا مدیر پیغام داده که این امتیاز رو بردارین ولی هیچکس پاسخگو نیست.شما به من بگید الان تکلیف چیه؟
به خدا بازارچه رو پولی کنید ولی یه مدیر باشه اینکارو رو انجام بده ما راضی تر هستیم

در مورد قانون اپ هم اگه هر 5-6 ساعت باشه خیلی عالی میشه

saeed1000

Registered User
لایک‌ها
90
محدودیت یک بار اپ دادن خوب هستش . بهرحال بررسی اینهمه تاپیک و کاربر که روزانه یدونه اپ بدن نشدنی هستش!!!!
بخش شکایات هم دوباره راه اندازی بشه . امتیاز دهی هم اصلاح بشه.

در کل نمیدونم چی شده که پی تی شده جایی برای اب کردن اجناس ته انباری و باد کرده کاربرا . البته نمیشه گفت بده ولی قبلا رضایت خریدار خیلی زیاد بود متاسفانه الان یکی گوشی میگیره اونی نیست که تو عکس دیده یا لبتاپ میگیره تعمیریه ... .قیمت گذاری اجناس هم غیر منطقیه . قبلا 30 درصد از ارزش بروز اجناس کم میشد . الان جنس 4 سال پیش 10 درصد زیر قیمت روز اجناس جدید بازار محاسبه میشه.....:blink::blink::cigar:
بازارچه جذابیت قبل رو نداره

tinaati

Registered User
لایک‌ها
46
قبلا اگه تایپیکی عکس نداشت تذکر داده میشد که اگه عکس نزارین تایپیک حذف میشه اما تایپیک من بدون تذکر و با توجه به این که عکس از دوربین فروشی هم داشته پاک شده توسط همکار بازارچه لطفا توجیحشون کنین که درست رفتار کنن

Pooria_H

Registered User
لایک‌ها
18
دوباره نقل قول میکنم. انجام مورد زیر شکایات را به حداقل رسانده و امتیازها جنبه‌ی حقیقی پیدا میکنند.
لطفا اطلاعیه بنویسید و برای کاربرانی که بدون مشخصات امتیاز میدهند مجازات تعیین کنید. متشکرم.

خواهش مندم شکل امتیاز دادن رو به صورت ثابتی تعیین کنید و اطلاعیه ای بنویسید برای توجیح کاربران که رعایت نکردن اون موجب پاک شدن امتیاز خواهد شد.

مثال میزنم، نمونه های امتیاز فعلی بازارچه به این صورته: "فروشنده خوش قول و بامرام" (بدون لینک تاپیک خرید و فروش!)

خب امتیاز بالا هیچ فایده ای برای کابران دیگه نداره، باید به طوری باشه که کاربران دیگه وقتی میبینن بدونن در مورد کدوم کالا بوده و براشون مفید واقع بشه.

مثل شکل زیر:

کالا یا کالاهای مبادله شده - توضیحات اضافی

نمیدونم قرار دادن لینک تاپیک خرید و فروش الزامی هست یا خیر (؟) چون شاید 80 درصد امتیازات بدون لینک هستند! شکل ثابت امتیاز دهی و الزامی شدن لینک خرید و فروش کمک زیادی خواهد کرد.

mostafajan

Registered User
لایک‌ها
1,009
قربونتون برم الهی مدیران گرامی

حد اقل یه بخش شکایات درست کنین هر کی میخواد تاپیک بزنه مشکلشو بگه بقیه کاربرا بیان نظر بدن بگن حق با کیه

roshane

Registered User
لایک‌ها
41
اگه روزی ده بار آپ دادن تاپیک مشکلی نداره همینجا اعلام بفرمایید تا ما هم آپ کنیم !متاسفانه تو تاپیک یکی از اعضا که تو یه روز ده بار اپ داده بود این سوال رو پرسیدم ولی نظر من حذف شده و هیچ برخوردی با کاربری که آپ داده انجام نشده .این تاپیکشhttp://forum.persiantools.com/t487839.html
اینم تاپیک های مشابه کاربر که متاسفانه چند بار گزارش دادم و هیچ برخوردی صورت نگرفت!!!!!!!!!!!!
http://forum.persiantools.com/t487177.html
http://forum.persiantools.com/t486050.html
http://forum.persiantools.com/t485859.html

mojtaba20

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خدمت دوستان

امثال ما که از شهرستان تو این فروم هستیم چجوری خرید کنیم پس ؟ بعضی از خریداران و فروشنده های تهرونی هم با هم مشکل ساز میشن چه برسه بعد به ماها

یه نظری داشتم و امیدوارم همه مدیرا ببینن

شما میتونین واسطه باشین هیچکی هم ناراحت نمیشه اگه مثال یه فروشی صورت گرفت 5 درصد از قیمت فروشنده رو شما بردارین

اگه به خریدار یه تضمین میدین با این وضعیت

پول خریدار بره به حساب یکی از با اعتمادترین مدیران سایت

بعدش هم مثلا کنسول ار طریق فروشنده رسید و خریدار راضی بود با زنگ زدن به مدیر واسطه پول رو بریزه بحساب فروشنده ؛ حتی اینجوری یه تبلیغ و یه کاسبی هم برای سایت میشه

و هدف اصلی که جلب رضایت مشتری و فروشنده هم هست شکل میگیره

سایت معروف آمازون تو کالای یوز شده دقیقا کارش همینه

با سپاس و حتما رو این پیشنهاد فکر کنین چون امثال بنده هیچوقت ریسک خرید از سایتهای بی واسطه رو نمیکنه

d-vahid

Registered User
لایک‌ها
347
اینکه بخش شکایات بسته شده فقط راهو برای افراد کلاهبردار باز میکنه
چجوری؟
خیلی سادس
یه نفر بی وجدان مث همینکه تو امضام نوشتم میاد و راحت دوتا گوشی خراب میفرسته و خیالشم راحته که هیچ شکایتی پشتش نیس
بهدم یه آب روش و گوشی خاموش و اکانت جدید پرشین تولز افتتاح و اکانت قبلی مسدود:)
تمام تاپیکهاشم قفل:)

من قبول دارم مدیریت اون بخش خیلی سخته
ولی چه اشکالی داره مثل همون قبل باشه که دکتر به زحمت نیفته
در واقع قضاوتی از جانب مدیران انجام نشه که مدیریتش سخت باشه
مدیرا فقط تایید کنن و بس!
یاهم چندتا مدیر از کاربرا بذارید براش

mohammad-28

Registered User
لایک‌ها
1,851
با تشکر

خب میشه بفرمایید چرا این قانون رو بر میدارید ک بعدش هم جدی برخورد می کنید ؟؟!
شما خودتون زمینه چند بار آپ دادن رو فراهم کردید لذا انتظار این رو نداشته باشید که همه قانون رو رعایت کنند ....
بخش شکایت هم به نظرم باید دوبازه باز بشه و در کنار دکتر چند کاربر دیگه ( یکیشون فکر کنم پوریا .... ) بود که با قوانین کاملا آشنا بود و فکر کنم دوباره بتونند اون بخش رو به خوبی اداره کنند

HDDD

Registered User
لایک‌ها
37
سلام
من دو روز پیش در انجمن فروش موبایل یه تاپیک زدم... خواستم گوشیم رو بفروشم...وقتی تاپیک رو ارسال کردم گفت که باید توسط مدیریت بازارچه تاپیک تایید بشه و بعد گذاشته بشه.ولی الان دو روز میگذره هنوز تاپیک من تایید نشده..حتی سر مسائل قطعی انجمن من یه بار دیگه هم تاپیک زدم ولی بازم متاسفانه هنوز نیومده..
لطفا رسیدگی کنید
اسم تاپیک هم فروش samsung corby S3650 بود...
باتشکر

mobile centers

Registered User
لایک‌ها
150
با سلام.... دوستان من چه جوری میتونم نام کاربریم را تغییر بدم ؟؟؟

mirij861

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,354
با سلام.... دوستان من چه جوری میتونم نام کاربریم را تغییر بدم ؟؟؟

تغییر نام کاربری تو تاریخ های معینی انجام میشه و دوره بعدی 25 فروردین 1393 اجرا میشه.
تاپیکش هم اینجاست که تا 25 فروردین بسته هست !
راستی ابنجا بخش پیشنهاد و راهکار هست بهتره که اینطور سوالات در بخش مسائل پیرامون فروم مطرح بشه! ;)

http://forum.persiantools.com/threads/تغییر-نام-کاربری.251712/page-20

بالا