• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

*****پیش فروش ویژه 5 مدل لپ تاپ از دو برند متفاوت با قیمتهای عالی*****

modernyanni

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,815
این مدل رو خریدم

Lenovo G 580 2.290.000
2.5 i7 / 8 / 1TB / 710m 1GB / 15.6”

Last edited:

M4YS4M

Registered User
لایک‌ها
156
یه دونه K56 میخوام

قیمت همونه که زدید؟

دقیقاً کی میرسه ؟ چون مشتریم یکم عجله داره

LAPTABCOM

Registered User
لایک‌ها
23
دوست عزیز گارانتی تمام مدل های ایسوس یک سال هست ولی لنوو دوسال هم هست که اونم فقط سازگار هستش البته شما استاد مایی ولی منظور گفتم که تو پست اول نوشتی 2 سال خیلی مخلصیم شرمنده فضولی کردیم در ضمن قیمت های همکاری برام بزن رو تعداد منتظر پ خ ت هستم ولی کاش گارانتی سریر نبود و از 3 شرکت دیگه بود
منتظرم مهندس

H.T.C

Registered User
لایک‌ها
1,331
دوست عزیز گارانتی تمام مدل های ایسوس یک سال هست ولی لنوو دوسال هم هست که اونم فقط سازگار هستش البته شما استاد مایی ولی منظور گفتم که تو پست اول نوشتی 2 سال خیلی مخلصیم شرمنده فضولی کردیم در ضمن قیمت های همکاری برام بزن رو تعداد منتظر پ خ ت هستم ولی کاش گارانتی سریر نبود و از 3 شرکت دیگه بود
منتظرم مهندس

ممنون بابت تذکر.نهآقا ما هنوز باید شاگردی کنیم.
متاسفانه گارانتی هایی که اسم بردید رو باهاشون مذاکره کردیم ولی به جایی نرسیدیم.
این گارانتی سریر هم درسته مثل اونا اسم در نکرده ولی خدماتش به تضمین بهتر از اوناست.لااقل قطعه دسته دو نمیندازن به جای نو.
همکار هم اگر در ماه 10 عدد خریداری کنید از مبالغ درج شده کم خواهد شد

Areno

Registered User
لایک‌ها
778
سلام
یک عدد ASUS k46 پیش خرید شد.
انشاالله سالم و سریع برسه به دستم.

Bahmankara

Registered User
لایک‌ها
31
سلام دوست عزیز حضوری هم میشه خرید؟ ادرس فروشگاهتون را میتونید پ خ کنید

H.T.C

Registered User
لایک‌ها
1,331
برای دوستان پ.خ شد

لطفا توجه داشته باشید.ما فقط برای کسانی که از پیش رزرو کردن جنس میدیم.
اگر تموم بشه ما شرمنده باقیه دوشتان هستیم.
فقط هم در صورت پیش گرداخت دادن ثبت سفارش میکینیم

idehal

Registered User
لایک‌ها
4
کیا تا حالا سفارش کردن پوا واریز کردم تحویل گرفتن لطفا اینجا بگن چون من تعداد میخام خرید کنم
بعد اینکه اای استارتر محترم فقط این 5 مدله
والا از قیمت عمده بعضیاش 250 زیر قیمته اخه چطور میشه یعنی امکان داره؟

omid2048

Registered User
لایک‌ها
82
کیا تا حالا سفارش کردن پوا واریز کردم تحویل گرفتن لطفا اینجا بگن چون من تعداد میخام خرید کنم

شما انگار تاره واردين؟ عزيز اين مصطفي و حسين خان رو همه ميشناسن كارشونم عاليه
وقتي ي چي گفتن لابد هست

H.T.C

Registered User
لایک‌ها
1,331

خیلیا تا حالا سفارش دادن.فقط از این سایت بوزر 20 الی 30 عدد خریداری کردن و پولشون هم تو حسابه بنده هست.
علاوه بر اون کسانی که به صورت جمله خریداری کردن هم کم نیستن.
علاوه بر اینها شما چندتا لپ تاپ میخوای بخری؟10 تا؟گرون ترین لپ تاپ من الان 2400 هست.حالا من بیام 24 ملیون شما رو بخورم فرار کنم؟؟؟
مبلغی که برای این پارت در حساب بنده حقیر موجوده خیلی خیلی بیشتر از اون چیزیه که شما حتی بخوای فکرشو بکنی.حالا از 24 تومن میترسی کاری نداره.ضربدر بالا رو بزن به سلامت.
اگرم خریدارید که تا حالا کسی از کار کردن با ما پشیمون نشده.خیلیه در فضای مجازی انقدر معامله داشته باشی و بتونی همرو راضی نگه داری.این برای ما یه امتیازه که خیلیا ندارن.
راجع به قیمت هم من نمیتونم توضیح بدم بهتون حتی اگه شکنجم کنید:D.اگرم مشکل داشتن هیچ گارانتی زیره بار نمیره که بره تو پاچش این تعداد لپ تاپ که ورشکست کنه
دیگه همین دیگه.اگر میبینید اصرار بر پیش پرداخت داریم به خاطره اینکه سره خودتون بی کلاه نمونه و بعد نگین فلانی دروغ گفت

شما انگار تاره واردين؟ عزيز اين مصطفي و حسين خان رو همه ميشناسن كارشونم عاليه
وقتي ي چي گفتن لابد هست

شما لطف داری عزیزه من.والا نیو یوزر میاد اینجا تاپیک میزنه میکنه تو پاچه مردم هیچکس هیچی نمیگه.حالا ما موقعیت کاری هم فراهم کردیم اینجوری میکنن.
فکر کنم اگه آدم میکشتیم انقدر دردسر جواب دادن نداشتیم:D

LAPTABCOM

Registered User
لایک‌ها
23
آقا یه سوال دیگه شما چطور از شیراز می فرستی مثلا مشهد؟ باربری داره؟ من تا الان از شیراز نگرفتم جنس ولی برو بچ اونجا زیادن...تحویل حضوری هم میشه؟

omid2048

Registered User
لایک‌ها
82
آقا یه سوال دیگه شما چطور از شیراز می فرستی مثلا مشهد؟ باربری داره؟ من تا الان از شیراز نگرفتم جنس ولی برو بچ اونجا زیادن...تحویل حضوری هم میشه؟

بااجازه اقا مصطفي
داداش پس پست وظيفش جيه؟ خب باپست ميفرستم ديگه
بله فقط تو شيراز تحويل حضوري داررن

Bahmankara

Registered User
لایک‌ها
31
سلام استارتر محترم من این مدل را میخام Lenovo ES G 580 *10 1.700.000
2.5 i5 / 4 / 500 / 710m 1GB / 15.6”
گرافیکش دقیقا همون 710 میباشد کیفیت تصویر این لبتاب چطوریاست و اگه امروز واریز کنم شما کی برام ارسال میکنید برام ؟

H.T.C

Registered User
لایک‌ها
1,331
بااجازه اقا مصطفي
داداش پس پست وظيفش جيه؟ خب باپست ميفرستم ديگه
بله فقط تو شيراز تحويل حضوري داررن

سلام استارتر محترم من این مدل را میخام Lenovo ES G 580 *10 1.700.000
2.5 i5 / 4 / 500 / 710m 1GB / 15.6”
گرافیکش دقیقا همون 710 میباشد کیفیت تصویر این لبتاب چطوریاست و اگه امروز واریز کنم شما کی برام ارسال میکنید برام ؟

امروز واریز کنید شنبه یا یکشنبه براتون ارسال میشه.چون معلوم نیست باربری کی برسونه دستمون.به هر حال تو هفته آینده دستتونه حالا یک روز دیرتر یا زودتر

بهتون بر نخوره شما 2 نفرید خیلی از هم دیگه خوشتون میاد و تعریف میکنید ولی کسی نیومده شما رو تایید کنه .
کسی هم چیزی میگه که اعتماد سازی کنید شما میگید یعنی من 25 میلیون بر میدارم فرار میکنم ؟؟؟؟؟؟
غیر منطقیه برای شما کسی 25 میلیون برداره فرار کنه ؟ اگه غیر منطقیه 1 میلیون بریز به حساب من پشت گوشتو دیدی منم دیدی .
اعتماد سازی اینجا یه چیز مرسومه نباید به کسی بر بخوره و من فقط کسایی رو دیدم بهخشون بر میخوره که آخرش تو زرد در میان.
امتیاز بازارچه و کاربر معتبر هم همش کشکه در مقابل مبلغی که میشه کلاهبرداری کرد از این راه ارززششو داره آدم بیشتر از این چیزا رو از دست بده.

والا من نفر دوم رو ندیدم که شما منظورتون کی هست.شما یکبار پیام دادید گفتید اعتماد سازی منم گفتم نمیدونم چی بگم بهتون که شما گفتی شمارو به خیر مارو به سلامت.اگر از طرز برخورد من ناراحتید بدونید که هرگونه که با من و شریکم صحبت بشه همانگونه بازخورد داره برای خودتون و گرنه از دوستان نحوه برخورد و سیاست کاریه ما رو نه الان بلکه از وقتی سایتمون راه اندازی شده میتونید پرس و جو کنید.که البته جدیدا باعث یه سری جریانات شده که بعدا اعلام خواهیم کرد.
خوب حالا میرسیم سره اصل مطلب.شما اعتماد سازیو تو چی میبینید؟از اوله کار تمام فعالیت های ما بر اساس قانونه بازارچه بوده همینطور معاملاتمون.به این امتیازه من نگاه نکنید.خیلی بیشتر از این حرفاست.ما دنبال مشتریمون نمیریم برای گرفتن امتیاز چون از هر دو طرف کسر شان میشه.اگر امتیاز و فروشند معتبر و سایت ما که دارای اینماد هست(از دوستان یکم راجع به اینماد پرس و جو کنید متوجه منظور من خواهید شد)برای شما قانع کننده نیست میخواید من چیکار کنم براتون؟میخواین براتون چک ضمانت بفرستم؟شما حضوری تشریف بیارید شیراز ما بهتون اعتبار نشون میدیم.
من که برای فروش جنسم التماس نمیکنم.خریدار میاد میبینه قیمت مناسبه خریدشو میکنه میره.به کاربرای دیگ اعتماد ندارید به من اعتماد ندارید دیگه به مدیر بازارچه که خرید میکنه و از دوستان بنده هستن هم اعتماد ندارید؟
صفحه قبل مراجعه کنید لطفا.برای من عجیبه که شما وقتی میخوای معامله کنی به چه چیزه خودتون اعتبار میدین؟بگید تا ما هم بدونیم.غیر از امتیاز یا سابقه هست؟
غیر منطقی هست اونم برای ما که این همه سابقه فعالیت تجاری داریم.مثل این میمونه که من یه معدن طلا رو که روزانه درامد میده ول کنم و با درامد یک روزش فرار کنم برم.
حالا جدا یه سوال.اگه من نیو یوزر بودم و همچین کاری میکردم شما باز همین سوالاتو میکردی؟
در آخر هم طبق معمول ما همیشه احترام به مشتری و رضایتش از همه چیز برامون مهمتره.اینا هم شرایط ما هست.کسانی که قبول کردند جزو دوستان و مشتریامون شدن کسانی هم که قبول ندارند کم سعادتیه ما بوده که نتونستیم در خدمتشون باشیم.
موفق باشید

AndroArc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
والا من نفر دوم رو ندیدم که شما منظورتون کی هست.شما یکبار پیام دادید گفتید اعتماد سازی منم گفتم نمیدونم چی بگم بهتون که شما گفتی شمارو به خیر مارو به سلامت.اگر از طرز برخورد من ناراحتید بدونید که هرگونه که با من و شریکم صحبت بشه همانگونه بازخورد داره برای خودتون و گرنه از دوستان نحوه برخورد و سیاست کاریه ما رو نه الان بلکه از وقتی سایتمون راه اندازی شده میتونید پرس و جو کنید.که البته جدیدا باعث یه سری جریانات شده که بعدا اعلام خواهیم کرد.
خوب حالا میرسیم سره اصل مطلب.شما اعتماد سازیو تو چی میبینید؟از اوله کار تمام فعالیت های ما بر اساس قانونه بازارچه بوده همینطور معاملاتمون.به این امتیازه من نگاه نکنید.خیلی بیشتر از این حرفاست.ما دنبال مشتریمون نمیریم برای گرفتن امتیاز چون از هر دو طرف کسر شان میشه.اگر امتیاز و فروشند معتبر و سایت ما که دارای اینماد هست(از دوستان یکم راجع به اینماد پرس و جو کنید متوجه منظور من خواهید شد)برای شما قانع کننده نیست میخواید من چیکار کنم براتون؟میخواین براتون چک ضمانت بفرستم؟شما حضوری تشریف بیارید شیراز ما بهتون اعتبار نشون میدیم.
من که برای فروش جنسم التماس نمیکنم.خریدار میاد میبینه قیمت مناسبه خریدشو میکنه میره.به کاربرای دیگ اعتماد ندارید به من اعتماد ندارید دیگه به مدیر بازارچه که خرید میکنه و از دوستان بنده هستن هم اعتماد ندارید؟
صفحه قبل مراجعه کنید لطفا.برای من عجیبه که شما وقتی میخوای معامله کنی به چه چیزه خودتون اعتبار میدین؟بگید تا ما هم بدونیم.غیر از امتیاز یا سابقه هست؟
غیر منطقی هست اونم برای ما که این همه سابقه فعالیت تجاری داریم.مثل این میمونه که من یه معدن طلا رو که روزانه درامد میده ول کنم و با درامد یک روزش فرار کنم برم.
حالا جدا یه سوال.اگه من نیو یوزر بودم و همچین کاری میکردم شما باز همین سوالاتو میکردی؟
در آخر هم طبق معمول ما همیشه احترام به مشتری و رضایتش از همه چیز برامون مهمتره.اینا هم شرایط ما هست.کسانی که قبول کردند جزو دوستان و مشتریامون شدن کسانی هم که قبول ندارند کم سعادتیه ما بوده که نتونستیم در خدمتشون باشیم.
موفق باشید

سلام

من حرف های شما رو قبول دارم، شما برای فروش نباید التماس کنید ولی از اونورم نباید چون دارین کمتر از قیمت بازار جنس می فروشین فک کنین دارین به ملت صدقه می دین !!! این نگاه از بالا به پایین که توی پخ های شما هم هست اصلا جالب نیست.

H.T.C

Registered User
لایک‌ها
1,331
سلام

من حرف های شما رو قبول دارم، شما برای فروش نباید التماس کنید ولی از اونورم نباید چون دارین کمتر از قیمت بازار جنس می فروشین فک کنین دارین به ملت صدقه می دین !!! این نگاه از بالا به پایین که توی پخ های شما هم هست اصلا جالب نیست.

ما نه صدقه دادیم نه منتی سره کسی هست.داریم کاره خودمون رو انجام میدیم.توی تمام تاپیک هامون هم جواب منتقدارو به صراحت دادیم چون کارمون شفاف هست و ترسی نداریم.
کاری نداره پستای شمارو ریپورت کنم که سریع هم پاک بشه.این پاسخگویی مارو نشون میده نه مثل باقیه تاپیکا.
همونطور که گفتم ما با احترام با همه صحبت میکنیم مگر اینکه مخاطبمون طوره دگه ای بخواد و اینکه نوشتار هیچ وقت مثل مکالمه نیست و ممکنه هرکس از هر نوشته یه نوع برداشت کنه این طبیعی هست.
شما جای ما نیستید.بعضی اوقات یک سری پیام خصوصی و تماس تلفنی هایی میشه که واقعا هر کسی باشه کسر شان میشه براش صحبت کردن و بدونید در طول روز 2 تا از این تماس چه کاری با اعصاب ما میکنه ولی باز با این حال پاسخگو هستیم.اینم بدونید با یک خرید از ما شما اول دوست ما هستید بعد مشتری هر وقت تونستید این دید رو قبول کنید نوشتاره منو طوره دیگه خواهید خواند

idehal

Registered User
لایک‌ها
4
اقا من منظور بدی نداشتم به خودتونم خوبه اونایی که خریدن نظراتشونو اینجا اععلام کنن

felex

Registered User
لایک‌ها
137
سلام دوست عزیز
تاریخ شروع گارانتی این پارت از کی هستش ؟
لپتاپ ها ریفربیش که نیستند ؟

H.T.C

Registered User
لایک‌ها
1,331
اقا من منظور بدی نداشتم به خودتونم خوبه اونایی که خریدن نظراتشونو اینجا اععلام کنن

ما هم منظوری نداشتیم.هرکی دوست داشت میتونه بیاد بگه

سلام دوست عزیز
تاریخ شروع گارانتی این پارت از کی هستش ؟
لپتاپ ها ریفربیش که نیستند ؟

تارخ هم فکر کنم این هفته یا هفته آینده هست.حالا خیلی تفاوت نداره با هم
دوست عزیز اگر ریفربیش بودن هیچ شرکت گارانتی کننده ای نمیاد لپتاپ دست 2 گارانتی کنه چون زودتر از معول باید قطعه عوض کنه و میشه براش ضرر

Last edited:
بالا