قیمتها عالین
سلام اقا مصطفی اطلاعات کامل تری از این مدل دارید
Lenovo G 580 1.090.000
Intell B1000 / 2 / 320 / intel up to 1GB / 15.6”
دارید بفرستید شاید باز هم خرید کردیم از شما. خصوصا اگر Core i3 با کانفیگ معقول قیمت مناسب دارید هم احتمالا خریدارم اگر دارید بفرمایید.
اقا فکر کنم متوجه نشدید. می خواستم یک لپ تاپ دیگه بخرم منتها با کانفیگ پایین می خوام حول یک تومان مثلا یکم این ور اون ور به شکل پیش خرید حالا هرچی. گفتم اگر تو بساطتون کانفیگ ای3 هم دارید با رم 2 یا 4 و گرافیک معمولی از شما برداریم قیمتاتون باسه اینا چطوره با توجه به این که می گین ای3 رند بازاره.چون به جز مدلی که نوشتم تو مدل های این تاپیک ای3 اصلا نیست (نبود) .اکثرا کانفیگ حرفه ای هست.کانفیگ حرفه ای ای 7 8 گیگ رم از شما پیش خرید کردیم دیگه یادتون نیست؟نظره لطفتونه دوست عزیز
درود بر شما.
آقا به قول همساده این حرفت خردوم کردا.
قیمت مناسب؟دیگه از این بهتر خداییش
ای3 و ای5 چون رند بازاره و پر فروش سریع میره.ما همه حرفمون سره همینه آق اگه میخواین باید پول بدین بد میگیم؟بعد تموم شد از ما ایراد نگیرین
میارم بازم.قبلش بهم اعلام کنید تا تک و توک از کنار بار بزنم.
این سری که تمام شد.سفارش جدید تا هفته آینده میاد
یک سری بار اومده که سه کانفیگ جدید اضافه شده:
asus K56CB
2.5 i5 / 8 / 750 / 740m 2GB / 15.6”
این مدل هم مثل مدلای بالا اولترا بوک هست فقط کانفیگ بالاتری داره.
یدونه هم بیشتر ندارم چون دوتاش برای شرکت برداشته شده
asus K45A
asus K55A
چرا گرون شد؟Lenovo G 580 2.350.000
2.5 i7 / 8 / 1TB / 710m 1GB / 15.6”
سلامنظره لطفتونه دوست عزیز
درود بر شما.
آقا به قول همساده این حرفت خردوم کردا.
قیمت مناسب؟دیگه از این بهتر خداییش
ای3 و ای5 چون رند بازاره و پر فروش سریع میره.ما همه حرفمون سره همینه آق اگه میخواین باید پول بدین بد میگیم؟بعد تموم شد از ما ایراد نگیرین
میارم بازم.قبلش بهم اعلام کنید تا تک و توک از کنار بار بزنم.
این سری که تمام شد.سفارش جدید تا هفته آینده میاد
یک سری بار اومده که سه کانفیگ جدید اضافه شده:
asus K56CB
این مدل هم مثل مدلای بالا اولترا بوک هست فقط کانفیگ بالاتری داره.
یدونه هم بیشتر ندارم چون دوتاش برای شرکت برداشته شده
asus K45A
asus K55A
یه مدل ای3 هست که به قول شما بالاست.تو این رنج فقط با سی پی یو بی1000 دارم که بدکش نیست.ولی ای3 همینه.اقا فکر کنم متوجه نشدید. می خواستم یک لپ تاپ دیگه بخرم منتها با کانفیگ پایین می خوام حول یک تومان مثلا یکم این ور اون ور به شکل پیش خرید حالا هرچی. گفتم اگر تو بساطتون کانفیگ ای3 هم دارید با رم 2 یا 4 و گرافیک معمولی از شما برداریم قیمتاتون باسه اینا چطوره با توجه به این که می گین ای3 رند بازاره.چون به جز مدلی که نوشتم تو مدل های این تاپیک ای3 اصلا نیست (نبود) .اکثرا کانفیگ حرفه ای هست.کانفیگ حرفه ای ای 7 8 گیگ رم از شما پیش خرید کردیم دیگه یادتون نیست؟
شما قیمتتون مناسب هست عزیز.حرفی رو قیمت نبود.
امروز دلار و درهم افسار گسیخته شده بود.البته باز با این حال قیمتا زیره بازارهچرا گرون شد؟![]()
سلام
این چند؟asus K56CB
راستی تحویل فوری الان چیزی داری؟ آقا اگه چیزی داری ؟ من دارم خریدمی زنم بیام رو خط شما فقط خبرشو سریع بده لطفا
اون که بله ولی با این حال گرون شدنش بسی ناراحتمان کرد.امروز دلار و درهم افسار گسیخته شده بود.البته باز با این حال قیمتا زیره بازاره
حالا جدا از این مسائل؛ لینک دقیقی از مشخصات مدلی که عرض کردم ندارید؟ چون مدل CPU دقیق مشخص نیست.جنس گرون میدی بهشون میگن: گرون میدی؛ میریم از بازار می خریم
قیمت بازار میدی: قیمتت که با بازار یکیه، چه کاریه از شما بخریم؟ از بازار می خریم دیگه
ارزون میدی: قیمتت زیر قیمت بازاره، حتماً یه کاسه ای زیر نیم کاسه ت هست، از بازار می خریم مطمئن تره!!!
اون که بله ولی با این حال گرون شدنش بسی ناراحتمان کرد.
با مطالعه چند تا تاپیک که این هم یکیش بود به این نتیجه رسیدم (جسارت به کسی نشه، منظورم شخص خاصی نیست):
یه سریا هستن:
حالا جدا از این مسائل؛ لینک دقیقی از مشخصات مدلی که عرض کردم ندارید؟ چون مدل CPU دقیق مشخص نیست.
به به عالیه مبارک باشه فقط لینک دقیق هم بزاری بد نیست
آقای گرامی این مدل تحویلش چند روزه هست؟به نقل از H.T.C :Lenovo G 580 2.350.000
2.5 i7 / 8 / 1TB / 710m 1GB / 15.6”
آقای گرامی این مدل تحویلش چند روزه هست؟
رنگ قهوه ای هم دارید؟
سلام بر همه، من از ایشون یک ASUS K46 خریدم که دیروز به دستم رسید. از رفتار و منش ایشون بسیار راضی هستم. بسته بندی هم بسیار عالی. در کل هر چی بگم کم گفتم!!