viphyip
Registered User
از اول برای هر دو فروشگاه خودم از زرین پال استفاده می کردم و خدا رو شکر همه چی عالی هست
به نظر من از این درگاه استفاده کنید
به نظر من از این درگاه استفاده کنید
متاسفانه من یه سایت فروش فایل داشتم کلی محصول دارم داخل این سایت که با افزونه پی لاین تنظیم شدن، الان اگه بخوام تغییر درگاه بدم کلی فایل و کد های سایت باید ویرایش بشن و ...، متاسفانه اصلا هیچ چیز ثابت و قابل پیش بینی نیست تو این کشور، کلی زحمت میکشی یهو میبینی فرداش همه چیز عوض شد، یه لحظه خودتون رو جای مدیرای پی لاین بذارین راه اندازی چنین سیستم های کار آسونی نبوده و کلی مراحل اداری باید طی بشه
من یکی که قید سایتم رو زدم، بمیرم هم از زرین پال درگاه نمیگیرم....
درمورد درگاه مستقیم بانکی هم تحقیق کردم مثلا بانک ملت حتما باید نماد اعتماد داشته باشیم، که نماد اعتماد به سیستم های فروش فایل تعلق نمیگیره...
والا چندساله با وردپرس کار میکنم و تسلط و علاقه بیشتری دارم بهشچرا از سیستم های مدیریت محتوا و فروشگاه ساز درست و حسابی استفاده نمیکنید !!!؟
چرا از زرین پال پنل نمیگیرید ؟
خب چرا سیستم رو دور نمیزنی برادر ؟ خیلی ساده و آسون هستدرمورد درگاه مستقیم بانکی هم تحقیق کردم مثلا بانک ملت حتما باید نماد اعتماد داشته باشیم، که نماد اعتماد به سیستم های فروش فایل تعلق نمیگیره...
شما الان از چه درگاهی استفاده میکنی؟جهان پی از دیروز فیلتر شده
پی لاین و پارس پال هم فکر میکنم امروز!
چون رو سرور ایران هستند، بعید نیست بزودی مسدود بشوند
واقعا بنظر شما فاز فیلترینگ چیه؟ :general702:
اینها جزو درگاه های واسط معروف هستند، الان دست من و امثال منو گذاشتن تو پوست گردو :|
امروز کلیه تراکنشامون به مشکل خوردند
پ.ن: الان متوجه شدم dargahpardakht . com هم متاسفانه فیلتر شد.
تا دیروز از درگاه پرداختشما الان از چه درگاهی استفاده میکنی؟
درگاه پرداخت org هم تعطیل شد توی سایتشون اطلاعیه زدن. برای همین هست که منم دارم دنباله یه سایت دیگه میگردم.تا دیروز از درگاه پرداخت
ولی بعد از اینکه فیلتر شد، هنوز درگاه مناسبی پیدا نکردم و بلاتکلیف هستم (البته فعلا از پسوند org درگاه پرداخت استفاده میکنم، ولی بعید نیست بزودی اونم فیلتر بشه)
ممنون، فکر خوبیه! شما عملا این کار رو انجام دادین؟ کدوم بانک؟خب چرا سیستم رو دور نمیزنی برادر ؟ خیلی ساده و آسون هست
یه فروشگاه معمولی بزن و نماد بگیر و بعد براش درگاه بانک بگیر , بعدش از درگاه اون برای فروشگاه فایلت استفاده کن , خیلی ساده و راحت
بله , من از دو بانک پاسارگاد و پارسیان درگاه دارمممنون، فکر خوبیه! شما عملا این کار رو انجام دادین؟ کدوم بانک؟
اون که چند وقتی هست فیلتر شده و دوباره ای وجود نداره!!!سلام دوستان سایت درگاه پرداخت که دیگه اخرین امیدمون بود فیلتر شده
http://dargahpardakht.com/
چیکار کنیم؟
نظرتون چیه؟
دیگه با سایت های درگاه واسط بای بای کنیم؟
شما همچنان درگیر درگاه واسط هستی !دیگه با سایت های درگاه واسط بای بای کنیم؟
شما همچنان درگیر درگاه واسط هستی !![]()
اون که چند وقتی هست فیلتر شده و دوباره ای وجود نداره!!!
آدرس جدیدش البته فعلا فعالیت نمیکنند:
dargahpardakht.org
بلهمتاسفانه زرین پال هم امروز فیلتر شد
رسما دیگه ما وب مستر ها هیچ راهی نداریم!
سلام:درمورد درگاه مستقیم بانکی هم تحقیق کردم مثلا بانک ملت حتما باید نماد اعتماد داشته باشیم، که نماد اعتماد به سیستم های فروش فایل تعلق نمیگیره...