سلام
دوستان عزیز، موضوعی که مطالعه کردم در این تاپیک رو خواستم یه
توضیحات مفید اضافه کنم،
ببینید کسی که سرما میخوره چی کار میکنه؟
- میره دکتر، دکتر بهش دارو تجویز میکنه و میگه استراحت کن...
* شخص میاد داروهاش رو میخوره، استراحت میکنه و برای اینکه سریعتر خوب بشه غذاهای مقوی مثل سوپ یا دوش آب گرم هم میگیره.
چاقی یه بیماری هستش، اول باید اینو قبول کنیم!
شخص چاق صرفا با رعایت تغذیه لاغر نمیشه... و ممکنه با عدم رعایت مجدداً این بیماری برگرده، همانطور هم که میدونید چاقی از ام الامراض هستش، یعنی موجب بیماری های قلبی، بیماری دیابت و ... میشه.
در بازار انواع چای و دمنوش موجود هستش، که من اسامی شون رو نمیبرم و شما هم بسیار شنیدین
اما من بعنوان یه محقق در این حوزه چندتا مطلب بود در خصوص چای لاغری دکتر سینا که باید خدمتتون عرض کنم:
1- تنها فرآورده دارویی، دقت بفرمایید
«فرآورده دارویی» مورد تایید وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور «چای لاغری دکتر سینا» هستش!
2- این محصول بر خلاف چای و دمنوش و ... در
پژوهشکده گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی بعنوان یک دارو ساخته و تولید میشه نه یک چای عطری یا چای سبز با مجوز بسته بندی بهداشتی!
3- این فرآورده
دارای مجوز از سازمان غذا داروی ایران یا همون FDA هستش.
4- بر اساس این فرآورده بسیاری از سودجویان در صدد هستن تا
با اسامی مختلف و مشابه اقدام به عوام فریبی و ... نمایند، توضیح اینکه بسیاری از این کارگاهها و مکان های زیر زمینی طی سالهای اخیر توسط شکایات بعمول آمده و پیگیری های وزارت بهداشت و درمان، پلمپ شده و صاحبان آن مورد پیگرد قانونی هستند.
5- قیمت این فرآورده برای یک فرد بیمار بسیار مناسب می باشد و همچنین هر شخص نسبت به میزان چاقی و چربی موجود بایستی طول درمان طی نمایید.
** حال به این موضوع برمیگردیم که چرا باید «چای لاغری دکتر سینا مصرف کنیم»؟
همانطور که در سایت رسمی این محصول به آدرس
http://sina-tea.com نوشته شده است، این محصول با
افزایش میزان متابولیسم (یعنی سوخت و ساز) موجب چربی سوزی میشه و کمک میکنه که وزن و چربی های اضافی کاهش پیدا کنه.
با توجه به توضیحات ذکر شده، فرد بیمار علاوه بر رعایت **** و ورزش بایستی برای رسیدن به تعادل و عدم برگشت پذیری از یک محصول طبیعی بدون عوارضی مثل «چای لاغری دکتر سینا» استفاده کنه.
امیدوارم توضیحات ذکر شده شبهه های عزیزان رو برطرف نموده باشه.
شاد و سلامت و تندرست باشید.