milad_21
Registered User
- نوشتهها
- 646
- لایکها
- 0
ما که هرچی قفل دار کپی کردیم کار کردبه نقل از mynobar :و به همین خاطر هم ، گاهی کل سی دی رو کپی میکنه ، ولی بازم اجرا نمیشه و عملاً سی دی کار نمیکنه .
ما که هرچی قفل دار کپی کردیم کار کردبه نقل از mynobar :و به همین خاطر هم ، گاهی کل سی دی رو کپی میکنه ، ولی بازم اجرا نمیشه و عملاً سی دی کار نمیکنه .
دوست عزیز من گفتم تایید می شه منظورم برای استفاده از خمیر دندون در سی دی های خش دار بود که خونده نمی شه!به نقل از mynobar :تأیید نمیشه ، :blink:
به نظر من CloneCD 1.0 ( یعنی ورژن اولش ) سنگ کوب ترین و کمر شکن ترین ورژن Clone بود ، :blush:
عین بولدزر میزنه لت و پار میکنه . :f34r:
ای کاش ، اون سی دی رو که من داشتم و clone ازش Image بر میداشت ، ولی بعد از رایت کار نمیکرد ، خراب نشده بود و اونو برات پست میکردم تا خودت میدیدی .به نقل از milad_21 :ما که هرچی قفل دار کپی کردیم کار کرد
معذرت میخوام ، یه لحظه اشتباه کردم .به نقل از milad_21 :دوست عزیز من گفتم تایید می شه منظورم برای استفاده از خمیر دندون در سی دی های خش دار بود که خونده نمی شه!
جالب بود ممنونبه نقل از mahdi206 :اول clone CD ، اگه نشد Alcohol 120% ، اگه بازم نشد Blind Write ، اگه اين دفعه هم نشد يه برنامه هست به اسم Alcoholer كه مياد سي دي رو چك ميكنه و نوع قفل رو اگه تونست تشخيص ميده (فقط قفلهاي معمول و اونهايي كه تا حالا موجوده نه قفلهاي خيلي خيلي جديد) بعد شما وقتي ميخواين با Alcohol سي دي رو رايت بزنين نوع قفلش رو هم در مرحله گرفتن image و هم موقع رايت تعيين مي كنين و اينجوري معمولا سي دي درست رايت ميشه. البته گاهي از اين قفلها باعث ميشن كه خوندن سي دي تا حتي 3-4 ساعت طول بكشه!
آخر كسي تو اين فروم نفهميد و نگفت چطور سي دي با قفل حجمي رايت يا ايجاد كنيم.به نقل از kindman2535 :جالب بود ممنون
برای Alcocher لینکی دارین؟به نقل از mahdi206 :اول clone CD ، اگه نشد Alcohol 120% ، اگه بازم نشد Blind Write ، اگه اين دفعه هم نشد يه برنامه هست به اسم Alcoholer كه مياد سي دي رو چك ميكنه و نوع قفل رو اگه تونست تشخيص ميده (فقط قفلهاي معمول و اونهايي كه تا حالا موجوده نه قفلهاي خيلي خيلي جديد) بعد شما وقتي ميخواين با Alcohol سي دي رو رايت بزنين نوع قفلش رو هم در مرحله گرفتن image و هم موقع رايت تعيين مي كنين و اينجوري معمولا سي دي درست رايت ميشه. البته گاهي از اين قفلها باعث ميشن كه خوندن سي دي تا حتي 3-4 ساعت طول بكشه!
http://www.softpedia.com/get/CD-DVD-Tools/CD-DVD-Rip-Other-Tools/Alcoholer.shtmlبه نقل از raizaM :برای Alcocher لینکی دارین؟
ممنون از لینک.به نقل از mahdi206 :