آژانس هواپیماییexchanging

چجوری سیدی با قفل دو نقطه رو کپی میشه کرد

شروع موضوع توسط kindman2535 ‏12 فوریه 2006 در انجمن بایگانی

  1. kindman2535

    kindman2535 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏12 فوریه 2006
    نوشته ها:
    28
    تشکر شده:
    0
    لطفا کمک کنید
     
  2. kindman2535

    kindman2535 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏12 فوریه 2006
    نوشته ها:
    28
    تشکر شده:
    0
    ممنون خیلی کمک کردین خودم با خمیر دندون سوراخشو پر کردم بعد ازش کپی کردم
    کی گفته اینجا به همه سوالها جواب میدن:blink:
     
  3. Behrooz

    Behrooz مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏7 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    10,985
    تشکر شده:
    279
    محل سکونت:
    Tehran
    كسي تا كنون اعدا نكرده كه در اين فروم به همه سوالات پاسخ داده ميشود .
    سوالي كه شما مي پرسيد اگر كسي اطلاعاتي داشته باشد حتما پاسخ ميدهد . برخي از اوقات هم آنقدر يك سوال را در تاپيك هاي مختلف مي پرسند ديگر وقتي يك نفر براي اين سوال تاپيك مجزا باز ميكند كسي اصلا نمي خواند .
     
  4. daftarekhaterat

    daftarekhaterat Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 جولای 2003
    نوشته ها:
    4,974
    تشکر شده:
    39
    محل سکونت:
    در قلب پاك او
    راستي راستي جواب داد؟! با چه برنامه اي كپي كردين؟
     
  5. ♂MAJID

    ♂MAJID کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏28 مارس 2005
    نوشته ها:
    1,238
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    HellioN !!!
    خمیر دندون!!!!!!!!!!!
    جالبه
     
  6. kaveh_d

    kaveh_d Guest

    تاریخ عضویت:
    ‏21 نوامبر 2005
    نوشته ها:
    305
    تشکر شده:
    1
    نمیدونم چرا دوستان تا به حال بهت جواب ندادن شاید به خاطر اینکه این سوال خیلی تکرار شده. در هر صورت سی دی دو نقطه که هیچی ده نقطه رو هم میتونی با Clone CD به راحتی کپی کنی. :)
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. Bluepyramid

    Bluepyramid کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏4 نوامبر 2005
    نوشته ها:
    238
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehranِ
    سلام
    برام تازگی داشت
    راستش به من باشه که می ترسم خمیر دندون رو بذارم توی رایتر!
    مشکلی برای لیزر هد پیش نمیاد؟
    البته خوب حداقل دندوناش تمیز می شه!
    ولی به دور از شوخی Clone CD که دوستمون در بالا توصیه کردن تائید میشه
    طبق معمول مخلصیم
    :)
     
  9. mgh

    mgh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏26 آگوست 2004
    نوشته ها:
    224
    تشکر شده:
    2
    جدي نگيريد بابا سركاريه
    :lol:
     
  10. Behrooz

    Behrooz مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏7 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    10,985
    تشکر شده:
    279
    محل سکونت:
    Tehran
    من يك زماني ميخواستم از سي دي هاي شركت هادي سيستم كه نرم افزارهاي آموزشي توليد مي كند كپي تهيه كنم كه 4 تا سوراخ در هر سي دي به عنوان قفل استفاده شده بود . يادمه با clone براحتي كپي شد .
     
  11. daftarekhaterat

    daftarekhaterat Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 جولای 2003
    نوشته ها:
    4,974
    تشکر شده:
    39
    محل سکونت:
    در قلب پاك او
    تنظيم خاصي هم انجام دادي؟
     
  12. hwt

    hwt کاربر قدیمی پرشین تولز*مدیر سخت افزار مدیر انجمن

    تاریخ عضویت:
    ‏11 آگوست 2004
    نوشته ها:
    15,246
    تشکر شده:
    1,685
    محل سکونت:
    Mashhadshops.com
  13. Behrooz

    Behrooz مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏7 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    10,985
    تشکر شده:
    279
    محل سکونت:
    Tehran
    تا آنجا كه يادم مي ياد تنظيم خاصي هم انجام ندادم . تازه آن موقع clone به پيشرفتگي ورژن هاي جديدش نبود .
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. milad_21

    milad_21 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏3 آگوست 2003
    نوشته ها:
    645
    تشکر شده:
    0
    تایید می شه!!! [​IMG]
     
  16. IcedAngel

    IcedAngel Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 اکتبر 2005
    نوشته ها:
    1,286
    تشکر شده:
    20
    محل سکونت:
    Philadelphia
    آره قبلا" هم سوال شده بود یادمه
    با خمیر دندون ؟!؟! :blink:
    ببینم حالا یه سوال ... با چی میشه اون سوراخها رو ایجاد کرد ؟؟؟ قطغه خاصی میخواد ؟
     
  17. Behrooz

    Behrooz مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏7 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    10,985
    تشکر شده:
    279
    محل سکونت:
    Tehran
    دستگاههايي كه بصورت sampler سي دي كپي ميكنند ميتوانند سي دي ها را با اين تكنولوژي قفل نمايند. در رايترهاي معمولي چنين امكاني وجود ندارد .
    مثل شركت لاله كامپوتر
     
  18. Behrooz

    Behrooz مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏7 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    10,985
    تشکر شده:
    279
    محل سکونت:
    Tehran
    چون اين دستگاهها اصلا سي دي را رايت نمي كنند و اطلاعات به يكباره مانند عمل چسباندن به سي دي منتقل ميشود . به همين خاطر ميتوان اين سوراخ ها را در فضايي كه خالي از اطلاعات تعبيه شده است ايجاد نمود . وقتي شما ميخواهي از روي سي دي رايت كني لنز به اين قسمت كه ميرسد ديگر نمي تواند اطلاعات را بخواند و در نتيجه سي دي كپي نمي شود . حالا clone چه جوري ميتواند اين سي دي ها را image بگيرد كه بعدا رايت كند من نمي دانم .
     
  19. milad_21

    milad_21 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏3 آگوست 2003
    نوشته ها:
    645
    تشکر شده:
    0
    clone دقیقاً عین اسمش clone می کنه! هرچی بود رو کپی می کنه! حتی اون قسمت هایی که خونده نمی شه رو به همون صورت کپی می کنه!!
     
  20. kindman2535

    kindman2535 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏12 فوریه 2006
    نوشته ها:
    28
    تشکر شده:
    0
    نه اقا جان clone هر چی رو کپی نمیکنه بلکه روی سوراخ که میرسه توقف میکنه ولی وقتی با خمیر دندون پرش میکنی از روی سوراخ میگذره

    این از این یک حالت قفل وجود داره که من تا حالا نتونستم قفلش بشکنم
    این سیدی ها در فرمت فایلهای track رایت میشن از اون نکته جالب تر اینه که بعضی شرکتها از ترکیب 3 قفل استفاده میکنن که هنوز نفهمیدم چطوری یکی حالت ترک داره و بعد over burn شده و همزمان multi session رایت شده که واقعا موندم چی کار کنم
    اگر اطلاع داشته باشین میدونین که سیدی وقتی میتونه over burn بشه که multi session نباشه
    اگر اطلاعاتی دارین ممنون میشم بنویسین:p
     
  21. mynobar

    mynobar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    2,556
    تشکر شده:
    2
    تأیید نمیشه ، :blink:
    به نظر من CloneCD 1.0 ( یعنی ورژن اولش ) سنگ کوب ترین و کمر شکن ترین ورژن Clone بود ، :blush:
    عین بولدزر میزنه لت و پار میکنه . :f34r:
     
  22. mynobar

    mynobar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    2,556
    تشکر شده:
    2
    و به همین خاطر هم ، گاهی کل سی دی رو کپی میکنه ، ولی بازم اجرا نمیشه و عملاً سی دی کار نمیکنه .