کاربر عمومی و غیر عضو هم خیلی کم شده، نمودار الکسا را نگاه کن...اول به من بگید افت کرده یعنی چی ؟
درآمد پی تی به نظر من کم نشده. بازار هدف پی تی هم کاربران عمومیه که تعدادشون کم نشده... پس به همه اهدافش رسیده... حالا چند نفر که خیلی فعال بودن هم اگه رفته باشن، چه اهمیتی داره ؟
کاربر عمومی و غیر عضو هم خیلی کم شده، نمودار الکسا را نگاه کن...
تلگرام همه سایت ها رو خوابونده !
به نظر منم همینه.ولی تعجب می کنم از کسانیکه هزینه زیاد بابت تبلیغات تلگرام میدن.پربازدید ترین کانال های تلگرام بیشتر از یک میلیون کاربر تکراری نداره و هر کسی تو تلگرام تبلیغ کرده به جز ضرر چیزی ندیده.ولی سایت بیننده هاش هر روز تازه میشن و تعداد بازدید کننده های یه سایت معمولی هم تو یه ماه خیلی بیشتر از تلگرامه.
مطالب تلگرام هم دیگه خسته کننده و تکراری شده من خودم با اینکه قبلا تو هزار تا کانال جوک و اطلاعات عمومی و...بودم ولی الان فقط یه کانال خبر رو نگه داشتم.خوبه که قابلیت کانال تو تلگرام فیلتر بشه ولی چیزای دیگه مثل گروه و پیام رسانی و اینا بمونه اونوقت سایتا هم دوباره رونق می گیرن
با تبلیغ در سایت موافقم نیستم دیگه...
الان چون اکثرا ریختن تلگرام و اینستا
اگه کانال تلگرام داری باید تو تلگرام تبلیغ کنی..برای اینستا هم همینطوره...
هم تبلیغ می کنی و هم ممبر/فالور گرفتی...
پاپ آپ میگیرن برای ممبر ، درسته ...الان کانال های تلگرام هم دارن با تبلیغ پاپ اپ تو سایت ها ممبر جذب می کنن وتلگرام به خاطر محدودیت هایی که داره هیچ وقت نمی تونه جای سایت ها رو بگیره .ولی خوب می تونه مردم رو سرگرم کنه و باعث بشه کمتر به سایت هاا سر بزنن از طرفی یک میلیون عضو تکراری بازدید کننده زیادی نیست که بشه روش برای تبلیغات حساب کرد.این نظر منه به هر حال