من هنوز يه هفته نشده خريدم.به نقل از balabala ::wacko: 3 ماهه!
من هنوز يه هفته نشده خريدم.به نقل از balabala ::wacko: 3 ماهه!
به نقل از daftarekhaterat :درست بشه؟! فكر نميكنم. البته من كه طاقت ندارم يه ربع بشينم تا صفحه خودش كش بياد!!! اينهم شد كار؟
به نظرت من هم به گارانتي زنگ بزنم؟ توي اين مدت مانيتور جايگزين ميدن؟
به نقل از mordab :اینا دیگه چیه میگید؟ من 4 سال این مانیتور و دارم آی نگفته از این مشکلات نداشته
آره اون موقعه تازه اومده بود فقط نمايندگي هاي ال جي تعداد محدودي اورده بودن!به نقل از noisymind :4 سال؟!!! F700P ؟؟؟ مگه 4 سال پیشم بوده؟!!!!!
يه تست زدم! بعد از يك ربع كه موتور مانيتور داغ ميشه كم كم تصوير به جاي اصليش برميگرده!!!به نقل از noisymind :خب مشخص ميشه ديگه . اگه مثلا horizontal که کوچیک شده رو خودت بزرگش کنی و فیکس بشه , اگه تصویر خودش برگرده به حالت قبلی چون بزرگش کردی خودش بعد از یه مدت میزنه بیرون اینبار!! برا همینه که میگم نمیتومن من دویاره تنظیمش کنم . ( البته مال من تو vertical چند ميلي متر مشكل داره اولش كه اونم خوب ميشه خودش )
من موقعی که گرفتم یه 20 روزی ازش استفاده نکردم بعد که دیدم اینجوریه زنگ زدم و بردن ( مانيتور جايگزين ميدن ) وقتي آوردن اولاش بهتر بود ولي الان همون آش و ... خب ميگم دوباره هم اگه زنگ بزنم بازم ...
ولي حتما زنگ بزن ببينيم چي ميشه . منم دوباره زنگ ميزنم .
اين ديگه چه بازي جديديه؟! مگه ساسات ماشينه كه زودتر بكشيم ماشين يخ نكنه؟!منم اف700پی دارم.کمتر از یکساله دارم. ببین دفی قبل از زدن دکمه پاور روی کیس باید مونیتور رو روشن کنی. البته این تجربه منه. من اگه این کارو نکنم ویندوز که بالا میاد فرکانس مونیتور 60 هرتز میشه و یه کم تصویر هم نافرم میشه.
آره. هم درايورش رو نصب كردم هم نرم افزار بهنماي روي سي دي.به نقل از mordab :نرم افزارش نصب کردی؟(دیسکت)؟
به نقل از daftarekhaterat :آره. هم درايورش رو نصب كردم هم نرم افزار بهنماي روي سي دي.
دقيقا يك ربع طول ميكشه تا تصوير عادي بشه! جل الخالق! كسي هست كه مانيتور f700p داشته باشه و از اين مشكلات نداشته باشه؟! ميخوام ببينم همشون اينجورين يا...؟!
مگه يك طريق بيشتر داريم!؟به نقل از mordab :من كه گفتم هيچ مشكلي ندارم!
دوستام هم همينو دارن چن ساله!
يه نكته ديگه از كدوم طريق وصل ميكني به vga؟
يه طريق ديگرو امتحان كن!
به نقل از Monirzadeh :والا مال منم دقيقا همينه ولي اين مشكل را ندارم ولي يك بدي داره مغناتيس زدايي نداره خيلي كم پيش مياد يك موقع هايي يك زره پارازيت مياد ميره
ميشه يك نرم افزاري چيزي نصب كرد اين مغناتيس زدايي را انجام بده؟
به نقل از mordab :من كه گفتم هيچ مشكلي ندارم!
دوستام هم همينو دارن چن ساله!
يه نكته ديگه از كدوم طريق وصل ميكني به vga؟
يه طريق ديگرو امتحان كن!
به نقل از daftarekhaterat :يه تست زدم! بعد از يك ربع كه موتور مانيتور داغ ميشه كم كم تصوير به جاي اصليش برميگرده!!!
اين ديگه چه بازي جديديه؟! مگه ساسات ماشينه كه زودتر بكشيم ماشين يخ نكنه؟!
اون پورت USB برای اتصال مونیتور نیست. در واقع مونیتور روی خودش یه USB-Hub داره. همین!به نقل از noisymind :شايد مال شما f700b هست ؟ اون قدیمیتره ها پورت usp هم نداره
به نقل از amin-asemi :اون پورت USB برای اتصال مونیتور نیست. در واقع مونیتور روی خودش یه USB-Hub داره. همین!
-----
شاید ارتقا بایوس یا درایور کارت گرافیک هم موثر باشد. الله اعلم.
به نقل از daftarekhaterat :آره. هم درايورش رو نصب كردم هم نرم افزار بهنماي روي سي دي.
دقيقا يك ربع طول ميكشه تا تصوير عادي بشه! جل الخالق! كسي هست كه مانيتور f700p داشته باشه و از اين مشكلات نداشته باشه؟! ميخوام ببينم همشون اينجورين يا...؟!